2012 Ekim Anneleri

çok çok çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk heycanlıyım ciddi ciddi yarın bu st lerde dünyanın en güzel duygusu dedikleri şeyi tatmış olcam ANNEliği inanamıyorum yarın bebeğimzi kucağmıza alcaz onu koklayabilcem elini tutabilcem gözlerine bakabilcem hayal gibiydi önceleri ama hayır artık çok yakın uyuyamam ben bu gece şimdi gerçi gün kararlaştıktn sonra da uyuyamamştm bi de ilk gebeliğimi öğrendğm gece elim karnımda uyuyamaştm bu gece de karnmda bebeğimle meleğimle kızımla son gecemz o artk karnmda değl kucğmda olcak.

kızlar dün bebeğimi sarılık için doktora götürdüm cok sükür artmamıstı değeri.. aynı hastanede doğum yapan arkadasımız coyoteyi ziyaret ettim maşallah cok iyi görünüyordu dünyalar güzeli iloş bebeği de gördüm.. sadece emme problemi vardı her yenidoğan da yasanan..

babası iloşu kucağından indirmiyor,yeni oyuncagım diyordu gülüştük cünkü aynı kelimeleri benim eşimde söylüyordu emzirmeye calıştığım zamanlarda bile gelip zorla kacırıyor defnoşumu...

Allahım hayattaki en gercek aşk olan evlat sevgisini herkese hyırlısıyla tattırsın inşallah... herkese tekrar hayırlı doğumlar diliyorum

ya arkadaşlar bu kasılma dedikleri nedir ya bilen anlatsın ne olur şimdi bzen benim göbeğimde bir tepecik oluşuyor tabi ağrıyorda sonra iniyor yada sağdan soldan aynı anda çıkıntı oluyor bumudur yani kasılma ben bunu bebek hareketi diye biliyorum benim günde 20 kere oluyor bu kafam karıştı

arkadaşlar ben cok heyecanlanıyorum ya kalbim fırlayacak gıbı,nasıl olacak cok merak edıyorum.. insanın hevesle koşa koşa amelıyat masasına yatmak ıstediği tek amelıyat sezeryan heralde...

Masumiyetttttttttttttttt ağlattınnn beni alcağın olsunnnnnn43: Yarın doğum yapacak tüm arkadaşların allah yardımcısı olsunnnnnallah sağsalim bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin... Yarın akşam üstü de 17de bizimde kont var bakalım kızçocuğum ne durumda ne zaman gelcek meçhul bizimkisiiiiii

canım bende bebek hareketi dite düşünüyorum. hatta oğlum son 5 dakikadır karnımı deldi resmen. tepecik yapıyor. sağdan soldan kayık gibi sallıyor. dokununca topuklarını poposunu hissedebiliyorum. kim ne derse desin ben bebek diye yorumluyorum. konuşunca tepki veriyor çünkü. bendede saatler hep standart. 18.00-19.00arası sonra uyuyor. 22-30 dan gece 1 lere kadar sayısını tutmama ikan yok..çok hareketli bir bebişm var maşallah. 37 haftadayız hala son gaz tepinmeye devam..bende gelmeye niyeti yok diye düşünüyorum artık..

valla ben doğurmadım dahaaaaaaaa canımmmmm böööööööööööööööööö

hadi hayırlısıı cnm ama bence ogluşun gelmek için yol yapıyorrr

cnm belki sen bebeğini sevdiğin saatlerde ben sancı çekiyor olacagımmm:18::18::18::18::18::18::18:hayırlısı bakalım müsait oldugun zaman yaz olurmuu merak ederim artist ne yaptı diyeee2. çocukta bu kadar heycan olmaz benceeee ilk daha heycanlııııı

Valla çok iyi olur :=) Yarın kontrolde dr. ne diyecek bakalım. Diyor mu birde kanala girmiş 3-5 güne doğurursun falan Öyle mi oluyor bilmem tabi ama.. İnşallah öyle der. Çünkü bu kasılmalar bende bayağı heyecan yaptı. hahahahahaaa

ayyy hayırlısı olsun canım sağ salim atlatalımda..ilk fırsatta yazarım..sende yaz mutlaka..bizde yazalım burdan anneeeee olddduuuuuuuuukkkkk...diye...

asudeee dedıgın cıktı sevı bebeden cok fonksıyonlu yastıgı aldım cicim,hayrını görurum inşallahhhh....

canım tahmini doğum tarihlerimiz aynı.. benim oğlandanda hala birşey yok sonuna kadar içerdeyiz sanırım... rahim yoluna falan girmede yok doktor nst ye bile hiç almadı beni daha var diye...

benimde 10 ekim bdt aynıyız kızlar, benim oğlum da oynaşıp duruyor ama keyfi yerinde herhalde çıkmaya niyeti yok gibi, yarın bakcaz bakalım doktorum kontrol yapcak açılma varmı vs diye ama ne nişan geldi ne su sadece acıtmaya başladı hareket ettikçe, bende adet ağrısı gibi bişiler oluyo ama sancı gibi değil yaa ağır bişey kaldırmışım da sızlıyo gibi, acımıyo yani mazoşist miyim neyim şööle ağrı sancı istiyom yahu

oğluma kavuşmaya saatler kaldı..
şaşkın şaşkın dolaşıyorum evin içinde..
çok heyecanlıyımm..
eşimin ekip arkadaşları bebişime hediyeler yollamışlar öyle güzeller ki daha bir heyecan yaptım sanki..
evdeki herkes yarın sabahın hayalini kuruyor
nasıl olacak acaba, sağlıklı mı, kime benziyor? aşırı bir heyecan var evde..

yarın fırsat bulduğum zaman haber vermeye çalışırım..
ama cepten daha önce klübe girmeyi hiç denemedim inş sorun olmaz..
sizi merakta bırakmamaya çalışıcam..
herşeyi birlikte paylaştık sevincimizi üzüntümüzü..
iyi gün kötü gün herşeyimizi konuştuk..

şimdiden hakkınızı helal edin kızlar..

canım benimm yaaa sağlıkla hayırlısıyla kolaycacık kavuşun inşallahhhhh helali hoş olsunnn

arkadaşlarım nasılsnz ?gelen giden çok oluyor yazamadım ,bebeğimiz bugün iyiymiş yarın asıl kontrol ve haberini alıcaz,inşallah daha iyi olduğunu duyarız doktor çarşambaya kadarr toparlarsa anneyi çağırıcaz monitör karşısında bebeği emziricez 2-3 günn o şekilde kalınıyormuş hastanede inşallah rabbim bize bağışlar aminnnnnnnn

canımmm şimdi girdim topiğe inş beklediğin sancıların gelir ve bir avazda kurtulursun inş

Ayy ne güzel heyecanlar valla Benim de bugün normal kasılmalarım oldu sadece. Öyle artmadı veya sıklaşmadı... Artık normal düzene döndü yani. Doğum sancısına çevirmeyecek belli ki. Dr. a gidince yarın anlatacağım. Senin adına da çok mutluyum. Yarın ne güzel kavuşuyorsun yavuna. Allah sağ salim kucağına alıp koklamayı nasip etsin canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…