ya arkadaşlar bu kasılma dedikleri nedir ya bilen anlatsın ne olur şimdi bzen benim göbeğimde bir tepecik oluşuyor tabi ağrıyorda sonra iniyor yada sağdan soldan aynı anda çıkıntı oluyor bumudur yani kasılma ben bunu bebek hareketi diye biliyorum benim günde 20 kere oluyor bu kafam karıştı
Sevcanyk arkadasımız epidural normal
Dilfeza
Oglusum12 : Sezeryan oldu :) saglikla kavuştu bebisine önemli olanda buydu :)
Ugurlu07
Mercim
Yeniyeni
Frhnrfhn
Leyli2212
Nilidil
Yarenay
Faktorb
Esizm
Bndnz
Bsms
Onlyisland56
Mertug
Carmentta
Mustu
Will
Simlara
Mavibattaniye
Melek01
Nursesil
Supremee
Tatlicik
Ege2011
Hayat55
Nergis67
Destes
Arcak81
Oreiro
Meganejem
Peluscuk
Annecik3838
Kızlar Bu listeden kim Sezeryan oldu yada a normal doguran başka kim var biliyormusunuz leyli Sezeryan mı olmuştu hatırlatmıyorum
hadi hayırlısıı cnm ama bence ogluşun gelmek için yol yapıyorrrAyyy kız öyle mi dyorsun ???Ne güzel olur böyle böyle derken doğumu fırtlatıversem... İlk kasılmalarım olduğunda duşa girdim sancım kaçtı yaa.... Ben sıcak suya girdim sancı olsun, rahim açılsın diye. O kaçtı... Sonra geceki sancılar sırasında yalnız neredeyse altıma kaçırıyordum. Oğlum o derece kendini aşağı itti ve kastı karnımı. Bakalım belki bugün yarın benimde suyum falan gelir. Ay ne güzel olur.... Dua edin doğurayım bariiiii
evet canım sez.olacam ..benim doktorum genelde sez.leri sabah 08:00 gibi bitirmiş oluyor,yarın kontrolum var bakalım hangi saat i verecekler..bende aynen salı gunu eve yakın yerlerde gezıp tozmayı dusunuyorum ..hayatımda böyle heyecan yaşamadım ,acaba 2.çocuktada aynı mı oluyor ???
hadi hayırlısıı cnm ama bence ogluşun gelmek için yol yapıyorrr
cnm belki sen bebeğini sevdiğin saatlerde ben sancı çekiyor olacagımmm:18::18::18::18::18::18::18:hayırlısı bakalım müsait oldugun zaman yaz olurmuu merak ederim artist ne yaptı diyeee2. çocukta bu kadar heycan olmaz benceeee ilk daha heycanlııııı
cnm belki sen bebeğini sevdiğin saatlerde ben sancı çekiyor olacagımmm:18::18::18::18::18::18::18:hayırlısı bakalım müsait oldugun zaman yaz olurmuu merak ederim artist ne yaptı diyeee2. çocukta bu kadar heycan olmaz benceeee ilk daha heycanlııııı
Kimsenin dikkatini çekmedi miiiiiiii:18:
asudeee dedıgın cıktı sevı bebeden cok fonksıyonlu yastıgı aldım cicim,hayrını görurum inşallahhhh....
canım tahmini doğum tarihlerimiz aynı.. benim oğlandanda hala birşey yok sonuna kadar içerdeyiz sanırım... rahim yoluna falan girmede yok doktor nst ye bile hiç almadı beni daha var diye...
Doğum yapan cici anneler, eşlerinden ne hediye aldılar ki acaba..?
oğluma kavuşmaya saatler kaldı..
şaşkın şaşkın dolaşıyorum evin içinde..
çok heyecanlıyımm..
eşimin ekip arkadaşları bebişime hediyeler yollamışlar öyle güzeller ki daha bir heyecan yaptım sanki..
evdeki herkes yarın sabahın hayalini kuruyor
nasıl olacak acaba, sağlıklı mı, kime benziyor? aşırı bir heyecan var evde..
yarın fırsat bulduğum zaman haber vermeye çalışırım..
ama cepten daha önce klübe girmeyi hiç denemedim inş sorun olmaz..
sizi merakta bırakmamaya çalışıcam..
herşeyi birlikte paylaştık sevincimizi üzüntümüzü..
iyi gün kötü gün herşeyimizi konuştuk..
şimdiden hakkınızı helal edin kızlar..
canımmm şimdi girdim topiğe inş beklediğin sancıların gelir ve bir avazda kurtulursun inş
oğluma kavuşmaya saatler kaldı..
şaşkın şaşkın dolaşıyorum evin içinde..
çok heyecanlıyımm..
eşimin ekip arkadaşları bebişime hediyeler yollamışlar öyle güzeller ki daha bir heyecan yaptım sanki..
evdeki herkes yarın sabahın hayalini kuruyor
nasıl olacak acaba, sağlıklı mı, kime benziyor? aşırı bir heyecan var evde..
yarın fırsat bulduğum zaman haber vermeye çalışırım..
ama cepten daha önce klübe girmeyi hiç denemedim inş sorun olmaz..
sizi merakta bırakmamaya çalışıcam..
herşeyi birlikte paylaştık sevincimizi üzüntümüzü..
iyi gün kötü gün herşeyimizi konuştuk..
şimdiden hakkınızı helal edin kızlar..