2012 Ekim Anneleri

günaydınnnnnnnnnnnnn milletttt bugün 1 ekim ve bir çok arkadaşımız için heycanlı bir günnnn... Allah ayrdımcıları olsun... Benim en büyük heycanım yarın canım dediğim kişinin doğumuyla başlayacak.... eeee bende bir ara doğuracağım:))

arkadslar ben 26 eylul saat 12.40 ta ogluma kavustum.normal dogum ile.dogum sancisi ve dogurmam hepsi 3 saat surdu.insallh sizlerinde dogumu kolay ve saglikli gecer.

günaydın kızlar , bugün yine doğumlar var , hepimiz heyecanlıyız , herkesten iyi haberler gelir inşallah bizde cumartesi doktordaydık , herşeyimiz normal ve prenses yerinden gayet memnun görünüyor , daha gelmeye niyeti yok sanırım :26: heyecanlı bekleyiş devam edicek bi süre daha bizim için

bide derler ki kız çocuğu erken doğarrrr han, nerde bekle bekle nere kadar biz kesin en son doğurcaz factorrrrrrr

günaydın kızlar...
biz aksam anneannemizden geldik cumartesi nst için devlet hastanesine gittik.ebe bana fazla gezme sancıların baslamış dedi ve annem çok panikledianne ben kendimi biliyorum iyiyim desemde inanmıyor lavaboya gidiyim arkamdan gelip kapıda bekliyor.bende böyle heyecanlanırsan sana doğumdan sonra haber veririm bak diyorum.birde hastaneda sancısı tutan bir kız vardı daha 15 yaşındaymış,kız çok korkuyordu, bazende ağlıyordu...

veeeeeee ben bugün izne ayrılıyorummm artıkın kızlarrrrrrrr akşamüstü saat 17 dede kont var:))

günaydınnn

1 ekimci arkadaşlarımm
inşallahh sağlıkla kucaklarına almışlardır bebecikleriniiii

gerçekten topiğin yarısı doğurdu bi biz kaldıkkk daha 20 günden fazla varrr , benim bebiş nezaman gelir acaba , gerçi sadece onun çantası hazır kendikimi hazırlamadım bile , bebişimin uyku setininde almadım daha , ama doğuranları görünce bende heves ediyorummmmmmm

Arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrr ben doğurdummmm cuma gunu acıl sezeryanla guzel oğlumu kucagıma aldım çok yoğun oldugum için ancak yazabılıorum ayrıntılı yazıcam daha sımdılık guzel oğlumuda paylasayım sızınle 18 gun erken doğmasına ragmen masallahı var erkekımın hepınız benım gıbı kurtulursunuz ınş sorunsuz şimdılık hoşçakalın ayrıntılaıryla dönucem ınş bu işaretı yapmayı özledım

Eklentiler

• $487466_4225760053983_1497011327_n.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 47

allah analı babalı büyütsün canımmmm uzun uzun ömrü olsun oğlunun

yer o canın seni :)) yarın bu saatlerde kendime gelmiş olurum sanırım bebişimi görebilirim inşallah... bugün biter miiiiiii?? kontrolden çıkınca ara beni mutlaka :)) oğlumun hem halası hem teyzesi :))) çocuk ne diyeceğini şaşıracak sana :)

valla benimde ne olduğum belli değilll yawwwwwwwww evet kendine gelmiş olursun bu saatlere kadar diye düşünüyorum sabah 8:30 da ben gelmiş olurum zaten hastaneye kuzummmm şşşş isim aynı duruyo demi :))

masallah canım allah analı babalı buyutsun bu ykısıklı oglusumuzu....

valla benimde ne olduğum belli değilll yawwwwwwwww evet kendine gelmiş olursun bu saatlere kadar diye düşünüyorum sabah 8:30 da ben gelmiş olurum zaten hastaneye kuzummmm şşşş isim aynı duruyo demi :))

ahahaha son dakika golü atacağız herkese :) kimsenin haberi yok biz ismini dün bulup şekerlerine yapıştırdık bile :)

ahahaha son dakika golü atacağız herkese :) kimsenin haberi yok biz ismini dün bulup şekerlerine yapıştırdık bile :)

haydaaaaaaaaaaa bulduğumuz isim genemi değiştiiiii???????????? delirtceniz iz beni bu arada akşam evdemisiniz inançla uğrayalım diyoruzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…