GoZunaydin canim,Allah anali babali buyutsun,maasallah...Kızım doğdu 30.09.2012 14.50 de 2960 49,5 :) dua edin bize
36+2 deyim ne sancı var ne kasılma benim gibî olan varmı kızlar
arkadslar ben 26 eylul saat 12.40 ta ogluma kavustum.normal dogum ile.dogum sancisi ve dogurmam hepsi 3 saat surdu.insallh sizlerinde dogumu kolay ve saglikli gecer.
günaydın kızlar , bugün yine doğumlar var , hepimiz heyecanlıyız , herkesten iyi haberler gelir inşallahbizde cumartesi doktordaydık , herşeyimiz normal ve prenses yerinden gayet memnun görünüyor , daha gelmeye niyeti yok sanırım :26: heyecanlı bekleyiş devam edicek bi süre daha bizim için
Arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrr ben doğurdummmm cuma gunu acıl sezeryanla guzel oğlumu kucagıma aldım çok yoğun oldugum için ancak yazabılıorum ayrıntılı yazıcam daha sımdılık guzel oğlumuda paylasayım sızınle 18 gun erken doğmasına ragmen masallahı var erkekımın hepınız benım gıbı kurtulursunuz ınş sorunsuz şimdılık hoşçakalın ayrıntılaıryla dönucem ınşbu işaretı yapmayı özledım
günaydınnnnnnnnnnnnn milletttt bugün 1 ekim ve bir çok arkadaşımız için heycanlı bir günnnn... Allah ayrdımcıları olsun... Benim en büyük heycanım yarın canım dediğim kişinin doğumuyla başlayacak.... eeee bende bir ara doğuracağım:))
yer o canın seni :)) yarın bu saatlerde kendime gelmiş olurum sanırım bebişimi görebilirim inşallah... bugün biter miiiiiii?? kontrolden çıkınca ara beni mutlaka :)) oğlumun hem halası hem teyzesi :))) çocuk ne diyeceğini şaşıracak sana :)
veeeeeee ben bugün izne ayrılıyorummm artıkın kızlarrrrrrrr akşamüstü saat 17 dede kont var:))
ay bız cocukları buyuttuk sen daha yenı ızne cıkıyosun....
Arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrr ben doğurdummmm cuma gunu acıl sezeryanla guzel oğlumu kucagıma aldım çok yoğun oldugum için ancak yazabılıorum ayrıntılı yazıcam daha sımdılık guzel oğlumuda paylasayım sızınle 18 gun erken doğmasına ragmen masallahı var erkekımın hepınız benım gıbı kurtulursunuz ınş sorunsuz şimdılık hoşçakalın ayrıntılaıryla dönucem ınşbu işaretı yapmayı özledım
valla benimde ne olduğum belli değilll yawwwwwwwww evet kendine gelmiş olursun bu saatlere kadar diye düşünüyorum sabah 8:30 da ben gelmiş olurum zaten hastaneye kuzummmm şşşş isim aynı duruyo demi :))
ahahaha son dakika golü atacağız herkese :) kimsenin haberi yok biz ismini dün bulup şekerlerine yapıştırdık bile :)