Kizlar ben dogurdum kizim cok tatli maasallah benim ameliyatim iyi gecti kiz emdi bile beni cok garip bir duygu 3450 gr boyu 49 cm beni felisimden once aldilar kismete bak sen simdilik bu kadar odamizda anneanneler babaanneler var sonra detayli yazarim
Arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrr ben doğurdummmm cuma gunu acıl sezeryanla guzel oğlumu kucagıma aldım çok yoğun oldugum için ancak yazabılıorum ayrıntılı yazıcam daha sımdılık guzel oğlumuda paylasayım sızınle 18 gun erken doğmasına ragmen masallahı var erkekımın hepınız benım gıbı kurtulursunuz ınş sorunsuz şimdılık hoşçakalın ayrıntılaıryla dönucem ınşbu işaretı yapmayı özledım
Kizlar ben dogurdum kizim cok tatli maasallah benim ameliyatim iyi gecti kiz emdi bile beni cok garip bir duygu 3450 gr boyu 49 cm beni felisimden once aldilar kismete bak sen simdilik bu kadar odamizda anneanneler babaanneler var sonra detayli yazarim
36+2 deyim ne sancı var ne kasılma benim gibî olan varmı kızlar
Arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrr ben doğurdummmm cuma gunu acıl sezeryanla guzel oğlumu kucagıma aldım çok yoğun oldugum için ancak yazabılıorum ayrıntılı yazıcam daha sımdılık guzel oğlumuda paylasayım sızınle 18 gun erken doğmasına ragmen masallahı var erkekımın hepınız benım gıbı kurtulursunuz ınş sorunsuz şimdılık hoşçakalın ayrıntılaıryla dönucem ınşbu işaretı yapmayı özledım
arkadslar ben 26 eylul saat 12.40 ta ogluma kavustum.normal dogum ile.dogum sancisi ve dogurmam hepsi 3 saat surdu.insallh sizlerinde dogumu kolay ve saglikli gecer.
kızlar yeni bişey öğrendim evde doğumyapan kadınlara ebeler zeytinyağı sürüyormnuş doğumkolay olsun rahimrahat açılsın diye dikiş falan da olmuyormuş doğuma 10 gün kala hergün sürmek gerekiyormuş ben 37. haftaya girdiğimde zeytinyağı ve hurmaya başlıcam normal doğum düşünenler yapsın bence
Bunları duymak ne güzel ya bende böyle yazayım Rabbim ne olur :) maşallah sana ve bebeğine cnm :)arkadslar ben 26 eylul saat 12.40 ta ogluma kavustum.normal dogum ile.dogum sancisi ve dogurmam hepsi 3 saat surdu.insallh sizlerinde dogumu kolay ve saglikli gecer.
Ayy inanmıyorum sende mı doğurdun maşallah cnm ya Allah anali babali büyütsün ins :)Arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrr ben doğurdummmm cuma gunu acıl sezeryanla guzel oğlumu kucagıma aldım çok yoğun oldugum için ancak yazabılıorum ayrıntılı yazıcam daha sımdılık guzel oğlumuda paylasayım sızınle 18 gun erken doğmasına ragmen masallahı var erkekımın hepınız benım gıbı kurtulursunuz ınş sorunsuz şimdılık hoşçakalın ayrıntılaıryla dönucem ınşbu işaretı yapmayı özledım
Maşallah hemen haber vermissin cnm Yaa Rabbim hayırlı uzun ömürlü evlat etsin çooook sevindim iyi olmanıza :)Kizlar ben dogurdum kizim cok tatli maasallah benim ameliyatim iyi gecti kiz emdi bile beni cok garip bir duygu 3450 gr boyu 49 cm beni felisimden once aldilar kismete bak sen simdilik bu kadar odamizda anneanneler babaanneler var sonra detayli yazarim
Benim ayın 11 i evlilik yıldönümünü ilk hamile kaldığımda iki gün geciksede o güne gelsene güzel olur filan dıyordm ama şimdi doğsun hemen istiyorum o güne gelmesin gecikmesin dayanamıyorumcanım Allah analı babalı büyütsün:) biz hala hamiş hamişgezelim benim oğlan yerini sevdi heralde çıkmaya hiç niyeti yok bizimle aynı gün doğacakların çoğu doğdu .dedesine çeker erken gelir dedim ama ekimi gördük sonunda :)benim babam 7 aylık doğmuş...
yarında evlilik yıldönümümüz...yarın doğsa ne güzel olur
hurma işine fazla bel bağlama canım..ben hergün mutlaka yiyorum. hamileliğimin başından beri.çok seviyorum...10 tane yediğimde oluyor 2-3 tane yediğimde oluyor. doğursam şimödiye kadar çoktan doğururdum:))))
kızlar ben 36+4 deyim. sizin bebğinizin hareketleri nasıl...maşllah benim oğluş karnımı yırtacak. çok ağrı veriyor artık...okadar çok hareket ediyorki. sürekli geiliyor. poposunu dayıyor...üst üsste çok yapınca bazen alt bölgem ağrıyor. ama onun dışında ne sancım var nenişanım ne suyum....bebişin gelmeye niyeti yok sanırım. çoğunun 32-33 haftadan sonra bebek hareketleri azaldı...acaba bu kadar hareket etmesi normal mi...