2012 Ekim Anneleri

Kizlar ben dogurdum kizim cok tatli maasallah benim ameliyatim iyi gecti kiz emdi bile beni cok garip bir duygu 3450 gr boyu 49 cm beni felisimden once aldilar kismete bak sen simdilik bu kadar odamizda anneanneler babaanneler var sonra detayli yazarim

hadi gözün aydınnnnnnnnnnnnn olsun canımmmm allah analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün inşallahhhhh

canım Allah analı babalı büyütsün:) biz hala hamiş hamiş gezelim benim oğlan yerini sevdi heralde çıkmaya hiç niyeti yok bizimle aynı gün doğacakların çoğu doğdu .dedesine çeker erken gelir dedim ama ekimi gördük sonunda :)benim babam 7 aylık doğmuş...
yarında evlilik yıldönümümüz...yarın doğsa ne güzel olur

Allah analı bablı büyütsün canım gözünaydın :)

ay canım benım ya allah analı babalı buyutun kızımızı..valla ıcım bır tuhaf oldu ya..masallah ekenden kendıne gelmıssın.

36+2 deyim ne sancı var ne kasılma benim gibî olan varmı kızlar

evet malesef ben varım tarihimiz aynı bende de yok sancı falan sadece aradakasıklarıma iğne batar gibi azcık ağrı giriyo okadar gerçi 36. haftayı tamamlamadığımiçin dert etmiyorum yavrum biraz daha büyüsün gelişsin iyice paşam 37. haftada başlıcam çalışmalara

kızlar yeni bişey öğrendim evde doğumyapan kadınlara ebeler zeytinyağı sürüyormnuş doğumkolay olsun rahimrahat açılsın diye dikiş falan da olmuyormuş doğuma 10 gün kala hergün sürmek gerekiyormuş ben 37. haftaya girdiğimde zeytinyağı ve hurmaya başlıcam normal doğum düşünenler yapsın bence

MAŞALLAHHH CANIM dünya tatlısı Rabbim esirgesin sizi ona onu size bağışlasın.......

geçmiş olsun canımmm gözünüz aydınnn çooooook sevindim Allah sizi ona onu size bağışlasın sağlıkla büyüsün ece cik

Canimmmm,Sizden haber aliyim diye girdim ama bu kadar erken beklemiyordum,cok mutlu oldum evet ilk gun sadece garip bir duygu olarak adlandirabiliyorsun:))umarim hersey iyi gecmistir senin icindekokluyorum ece kizi:))

Felisim girdi mi o da iyidir insallah...

Edammm nerelerdesin,dogurdun mu???

arkadslar ben 26 eylul saat 12.40 ta ogluma kavustum.normal dogum ile.dogum sancisi ve dogurmam hepsi 3 saat surdu.insallh sizlerinde dogumu kolay ve saglikli gecer.

Kizlar gozunuzaydin,masallahh kuzulara

Bugün doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ve bebeklerinle upuzun mutlu bir ömür diliyorum... Umarım hepmize nasip olacak bu güzel duygu... Allah yavrularını bağışlasın..

Kızlar bugün benim dr. randevum var. Saat 16.50 de. Bakalım ne diyecek dr.umuz. Bu sefer çok merak ediyorum. İnşallah doğum yakın der

geçmiş olsun canım çok şükür kavuştun kızına,,maşallahh Ece ye doya doya koklaşın

hurma işine fazla bel bağlama canım..ben hergün mutlaka yiyorum. hamileliğimin başından beri.çok seviyorum...10 tane yediğimde oluyor 2-3 tane yediğimde oluyor. doğursam şimödiye kadar çoktan doğururdum:))))

kızlar ben 36+4 deyim. sizin bebğinizin hareketleri nasıl...maşllah benim oğluş karnımı yırtacak. çok ağrı veriyor artık...okadar çok hareket ediyorki. sürekli geiliyor. poposunu dayıyor...üst üsste çok yapınca bazen alt bölgem ağrıyor. ama onun dışında ne sancım var nenişanım ne suyum....bebişin gelmeye niyeti yok sanırım. çoğunun 32-33 haftadan sonra bebek hareketleri azaldı...acaba bu kadar hareket etmesi normal mi...

arkadslar ben 26 eylul saat 12.40 ta ogluma kavustum.normal dogum ile.dogum sancisi ve dogurmam hepsi 3 saat surdu.insallh sizlerinde dogumu kolay ve saglikli gecer.
Bunları duymak ne güzel ya bende böyle yazayım Rabbim ne olur :) maşallah sana ve bebeğine cnm :)
Ayy inanmıyorum sende mı doğurdun maşallah cnm ya Allah anali babali büyütsün ins :)
Maşallah hemen haber vermissin cnm Yaa Rabbim hayırlı uzun ömürlü evlat etsin çooook sevindim iyi olmanıza :)
Felis,eda hadi bakalım sizde güzel haberlerinizi verin bi an önce :)
Benim ayın 11 i evlilik yıldönümünü ilk hamile kaldığımda iki gün geciksede o güne gelsene güzel olur filan dıyordm ama şimdi doğsun hemen istiyorum o güne gelmesin gecikmesin dayanamıyorum

Kisiye gore degisiyor bence canim,benim ozellikle son zamanlarda ayaktayken bile disardan belli olacak kadar hareketliydi...

evcanyk arkadasımız epidural normal

Oglusum12 : Sezeryan oldu :)

Dilfeza

Ugurlu07

Mercim

Yeniyeni

Frhnrfhn

Leyli2212 Sezeryan oldu :)

Nilidil. Normal dogum yaptı

Yarenay

Faktorb

Esizm

Bndnz

Bsms

Onlyisland56

Mertug

Carmentta

Mustu

Will

Simlara Sezeryan oldu :)

Mavibattaniye

Melek01

Nursesila Sezeryan oldu :)

Supremee

Tatlicik

Ege2011

Hayat55

Nergis67

Destes

Arcak81

Oreiro. Sezeryan :)

Meganejem

Peluscuk

Annecik3838

Askitom. Normal dogum :)
Ayy NORMALCİLER de patir patir sezeryana dökülüyoruz normal doğuran kaç Ekim annesi olacak merak ediyorum

Aa kızlar bugün JOKOBİ arkadasımız da dogum yapacaktı sanırım hiç haber alan oldu mu ben forum fa filan göremedim dün ?

oy oyy oyyb onun o köfte dudaklarını bir sıktır annesi benim için güle güle büyüsün tatlım çok güsel maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…