Ben de hep kendime aldim zaten kiloyu simdi kilomuz 2500 gozukuyor ama ultrasonda da hata payi var bazen eksi bazen arti yonde olabiliyor insallah bizimkiler arti yonde olur:)) zaten herkes beni sucluyor cok pimpirikli oldugumdan dolayi herseyi kendime cektigim soyleniyor gerci umursamiyorum tek dusuncem su an bebisin gozumun onunde saglikli olmasi aklim hep karnimda hic biseye konsantre olamiyorum hareket takibi yapiyorum elimde olan bisey degil onceden baskalarinin hamile oldugunu duyardim bir de dogurdugunu duyardim ne cabuk derdim demekki insanin kendisinin yasamasi cok farkli oluyormus . Benim de hic bisey umurumda degil inan uykusuz gecelermis , sebepli sebepsiz huysuzluguymus hiccc umurumda degil hic uyumam gerekirse yeterki iyi olsun eminim hepimizin dusuncesi bu allah senide hayirlisiyla kurtarsin insallah canim hakkinda hayirlisi olsun bebsinde insallah saglikli olsun kiloyu bosverelim yeterki saglikli olsunlar ben de yarin insallah haber veririm durumumu :))
oğlumla büyük buluşmamıza 20 saat bile kalmadı
çok büyük bir heyecan var içimde..
ayrıca çokta merak ediyoruz oğlumu..
nasıl geçecek ne yapıcaz hiç bilmiyorum..
hazırlıklar tamam herşeyimiz tamam..
inş umduğumuzdan çok daha güzel geçer herşey
kalbim güm güm atıyor resmen
Allah bu heyecanı herkese yaşatmayı nasip eder inş
sabah 8 de hastaneye yatıcam..9 da test sonuçlarım çıkarmış..
ve dr um ilk seni alırız dedi..
Doruk Paşama kavuşmama ne kaldı ki
kuzum inşaAllah bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olur... sizler doğum yaptıkca içim gidiyor valla :) doğurasım geliyor hemen
bakalım biz de yarın aksam dr.da olucaz kontrolde ne dicek acaba teyzemiz... ayyy cok heyecanlandımmm
aminnn canım inşallah
inş sizde dr dan güzel haberlerle dönersiniz..bizde size dua ederiz bol bol
kızlar merhabaa... doğum yapan arkadaslar varsa hepsinin gözü aydın olsun, rabbim hayırlı evlatlar olmalarını nasip eylesin inşaAllahh
sizler nasılsınız iyi misiniz ? hersey yolundadır inşaAllah... benim kasılmalar var bu ara ve ağrılar da olmaya basladı. 17 dk ile 15 dk arasında değişiyo bazıları da ağrılı fenaaa sanki alt tarafıma bıcak saplıyorlar gibi. bakalım yarın dr.da kontrolümüz var ne dicek merak ediyorum. haber aldığım gibi yazıcam sizee
Hadi bakalım güzel haberlerle gel ins :) bende de kasilmalar oluyor özellikle gece ama nst de sancı çıkmadı henüz hiç :S
tatlım nasılsın iyi misin ? hersey yolunda değil mi heyecan dısında ?
selam...bizden sevcanyk arkadasımız epıdural normal dogum yaptı cok rahat ve kolay bır dogum olmus bır kac sayfa önce de yazmıs,bır bak ıstersen..cevremdede epıdural normal dogum yapanlar var..cok memnunlar ve korkacak bır sey yokmus dedıler..bende ısterdım ama benım bebek makat duruslu tıbbi zorunluluk olarak epıdural sezeryan olacagım..ne olursa olsun hayırlısı olsun bebeıslerımız ve kendımız için amin
Eda, masumiyet, felis çok kıskanıyorum siziiibende artık kucağıma alayım yarin benim de sancım gelsin bebisim pirt diye dogsun Yarın gece koynumda uyusunozledimmmm
iyiyim canım sen nasılsın??
çok şükür herşey yolundaa..
heyecanımız çok büyük
şaşkınlıkta var tabi hala inanamıyorum
iyiyim ben de canım işte kasılmaların sayısı arttı ve ek olarak sancılar var bazen cok siddetli vuruyor iki büklüm oluveriyorum evin içinde ya da yolun ortasında hakkımızda hayırlısı diyorum...
hayırlısıyla atlatırsın inşaAllah az önce de dediğim gibi heyecan beklemek, sabretmek hele son saatler :) aynı askerin teskeresini almasına saatler kalması gibi heyecanlı :) şafak 1 ne güzelll
gecen gün annemler bebeğin çantasına sarı yemeni koydular, hani eskilerin inanışlarına göre bebek sarılık olmasın diyeymiş. siz de koydunuz mu cantaya ?
Yarın doğum yapacak tüm arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun...Hayırlısıyla kolay doğumları olsun inşallah
Sağlıkla sıhhatle yavrularına kavuşsunlar inşallah
Dualarımız sizlerle,,güzel haberlerinizi bekliyoruz...
merhaba arkadaşlar..28 eylül cuma saat 16:45 de kızımı kucağıma aldım.normalciler listesinde yokum artık :) suni sancıyla 5 saat sonuda açılmam olmayınca sezeryana alındım.kızım 3 kilo ve 47 cm. minik meleğim benim o kadar güzel ki..şu ana kadar çok uslu bir bebek olduğu kanısındayım.sadece gazı olduğu zaman ağlıyor.sürekli emmek istiyor.söylenenlerin aksine hemen sütüm geldi.buna çok sevindim zaten.inşallah böyle devam eder.daha kimler doğum yaptı bilmiyorum cimeka yapacaktı lara ve de çınarefenin annesi umarım onlar da sağlıkla almışlardır evlatlarını kucaklarına.yarın yapacaklara da allah kolaylıklar versin.fırsat buldukça yazmaya devam edeceğim.
Allah anali babali büyütsün ins cnm ne güzel maşallah kuzuna uslu kız demek he yerim onu :))merhaba arkadaşlar..28 eylül cuma saat 16:45 de kızımı kucağıma aldım.normalciler listesinde yokum artık :) suni sancıyla 5 saat sonuda açılmam olmayınca sezeryana alındım.kızım 3 kilo ve 47 cm. minik meleğim benim o kadar güzel ki..şu ana kadar çok uslu bir bebek olduğu kanısındayım.sadece gazı olduğu zaman ağlıyor.sürekli emmek istiyor.söylenenlerin aksine hemen sütüm geldi.buna çok sevindim zaten.inşallah böyle devam eder.daha kimler doğum yaptı bilmiyorum cimeka yapacaktı lara ve de çınarefenin annesi umarım onlar da sağlıkla almışlardır evlatlarını kucaklarına.yarın yapacaklara da allah kolaylıklar versin.fırsat buldukça yazmaya devam edeceğim.