Ben de hep kendime aldim zaten kiloyu simdi kilomuz 2500 gozukuyor ama ultrasonda da hata payi var bazen eksi bazen arti yonde olabiliyor insallah bizimkiler arti yonde olur:)) zaten herkes beni sucluyor cok pimpirikli oldugumdan dolayi herseyi kendime cektigim soyleniyor gerci umursamiyorum tek dusuncem su an bebisin gozumun onunde saglikli olmasi aklim hep karnimda hic biseye konsantre olamiyorum hareket takibi yapiyorum elimde olan bisey degil onceden baskalarinin hamile oldugunu duyardim bir de dogurdugunu duyardim ne cabuk derdim demekki insanin kendisinin yasamasi cok farkli oluyormus . Benim de hic bisey umurumda degil inan uykusuz gecelermis , sebepli sebepsiz huysuzluguymus hiccc umurumda degil hic uyumam gerekirse yeterki iyi olsun eminim hepimizin dusuncesi bu allah senide hayirlisiyla kurtarsin insallah canim hakkinda hayirlisi olsun bebsinde insallah saglikli olsun kiloyu bosverelim yeterki saglikli olsunlar ben de yarin insallah haber veririm durumumu :))
umarım iyi olursunuz ve haber verebilirsin.. senden güç almak bana da güç verecektir :) hayırlı doğumlar canım darısı salı günü bana inşallah :) dediğin gibi aklım hep karnımda bu konuda yalnız değilsin.. yapımız böyle galiba, hiç bir zaman rahat bir insan olamadım.. hele ki konu benim bakımıma muhtaç olan bebeğimse.. bana da çok şeyler söyleniyor tıkadım kulaklarımı :) haberlerini hayırlısıyla merakla bekliyor olacağız :)