2012 Ekim Anneleri

Ben de hep kendime aldim zaten kiloyu simdi kilomuz 2500 gozukuyor ama ultrasonda da hata payi var bazen eksi bazen arti yonde olabiliyor insallah bizimkiler arti yonde olur:)) zaten herkes beni sucluyor cok pimpirikli oldugumdan dolayi herseyi kendime cektigim soyleniyor gerci umursamiyorum tek dusuncem su an bebisin gozumun onunde saglikli olmasi aklim hep karnimda hic biseye konsantre olamiyorum hareket takibi yapiyorum elimde olan bisey degil onceden baskalarinin hamile oldugunu duyardim bir de dogurdugunu duyardim ne cabuk derdim demekki insanin kendisinin yasamasi cok farkli oluyormus . Benim de hic bisey umurumda degil inan uykusuz gecelermis , sebepli sebepsiz huysuzluguymus hiccc umurumda degil hic uyumam gerekirse yeterki iyi olsun eminim hepimizin dusuncesi bu allah senide hayirlisiyla kurtarsin insallah canim hakkinda hayirlisi olsun bebsinde insallah saglikli olsun kiloyu bosverelim yeterki saglikli olsunlar ben de yarin insallah haber veririm durumumu :))

umarım iyi olursunuz ve haber verebilirsin.. senden güç almak bana da güç verecektir :) hayırlı doğumlar canım darısı salı günü bana inşallah :) dediğin gibi aklım hep karnımda bu konuda yalnız değilsin.. yapımız böyle galiba, hiç bir zaman rahat bir insan olamadım.. hele ki konu benim bakımıma muhtaç olan bebeğimse.. bana da çok şeyler söyleniyor tıkadım kulaklarımı :) haberlerini hayırlısıyla merakla bekliyor olacağız :)

oğlumla büyük buluşmamıza 20 saat bile kalmadı :nazar:
çok büyük bir heyecan var içimde..
ayrıca çokta merak ediyoruz oğlumu..
nasıl geçecek ne yapıcaz hiç bilmiyorum..

hazırlıklar tamam herşeyimiz tamam..
inş umduğumuzdan çok daha güzel geçer herşey :nazar:

kalbim güm güm atıyor resmen :nazar:

Allah bu heyecanı herkese yaşatmayı nasip eder inş :nazar:

sabah 8 de hastaneye yatıcam..9 da test sonuçlarım çıkarmış..
ve dr um ilk seni alırız dedi..

Doruk Paşama kavuşmama ne kaldı ki :nazar:

kuzum inşaAllah bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olur... sizler doğum yaptıkca içim gidiyor valla :) doğurasım geliyor hemen

bakalım biz de yarın aksam dr.da olucaz kontrolde ne dicek acaba teyzemiz... ayyy cok heyecanlandımmm

kuzum inşaAllah bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olur... sizler doğum yaptıkca içim gidiyor valla :) doğurasım geliyor hemen

bakalım biz de yarın aksam dr.da olucaz kontrolde ne dicek acaba teyzemiz... ayyy cok heyecanlandımmm

aminnn canım inşallah :nazar:

inş sizde dr dan güzel haberlerle dönersiniz..bizde size dua ederiz bol bol :nazar:

kızlar merhabaa... doğum yapan arkadaslar varsa hepsinin gözü aydın olsun, rabbim hayırlı evlatlar olmalarını nasip eylesin inşaAllahh

sizler nasılsınız iyi misiniz ? hersey yolundadır inşaAllah... benim kasılmalar var bu ara ve ağrılar da olmaya basladı. 17 dk ile 15 dk arasında değişiyo bazıları da ağrılı fenaaa sanki alt tarafıma bıcak saplıyorlar gibi. bakalım yarın dr.da kontrolümüz var ne dicek merak ediyorum. haber aldığım gibi yazıcam sizee

kızlar merhabaa... doğum yapan arkadaslar varsa hepsinin gözü aydın olsun, rabbim hayırlı evlatlar olmalarını nasip eylesin inşaAllahh

sizler nasılsınız iyi misiniz ? hersey yolundadır inşaAllah... benim kasılmalar var bu ara ve ağrılar da olmaya basladı. 17 dk ile 15 dk arasında değişiyo bazıları da ağrılı fenaaa sanki alt tarafıma bıcak saplıyorlar gibi. bakalım yarın dr.da kontrolümüz var ne dicek merak ediyorum. haber aldığım gibi yazıcam sizee

Hadi bakalım güzel haberlerle gel ins :) bende de kasilmalar oluyor özellikle gece ama nst de sancı çıkmadı henüz hiç :S

Hadi bakalım güzel haberlerle gel ins :) bende de kasilmalar oluyor özellikle gece ama nst de sancı çıkmadı henüz hiç :S

gecen hafta sancı cıkmadı benim de ama asağı inmeye baslamıs dedi dr.um kasılmalara dikkat et dedi günde 10 15 kere olur ama fazlasına dikkat et dedi bakalım işte ne olacak... sayı olarak bakmadım ne kadar sürede geliyor ona bakıyorum artık... su haftayı da atlatsam sorun kalmayacak aslında 15 gun erken eglse de sorun olmaz onun için ama az daha sabret kızım demekten artık yeter diyorum kendime :KK52::KK52::KK52:

Eda, masumiyet, felis çok kıskanıyorum siziiibende artık kucağıma alayım yarin benim de sancım gelsin bebisim pirt diye dogsun Yarın gece koynumda uyusun :KK43: ozledimmmm:KK5:

selam...bizden sevcanyk arkadasımız epıdural normal dogum yaptı cok rahat ve kolay bır dogum olmus bır kac sayfa önce de yazmıs,bır bak ıstersen..cevremdede epıdural normal dogum yapanlar var..cok memnunlar ve korkacak bır sey yokmus dedıler..bende ısterdım ama benım bebek makat duruslu tıbbi zorunluluk olarak epıdural sezeryan olacagım..ne olursa olsun hayırlısı olsun bebeıslerımız ve kendımız için amin :KK1:

Tesekkur ederim canim ins. Bende boyle yazabilirim dogum yaptiktan sonra :KK66:) bebegini saglikla kucagina alirsin ins. Sende ,onlar saglikli olsunlarda nasil olursa olsun dogum biz her turlu aciyi cekmeye raziyiz rabbim hepimizin yardimcisi olsun hayirli kolay dogumlar diliyorum sana

Eda, masumiyet, felis çok kıskanıyorum siziiibende artık kucağıma alayım yarin benim de sancım gelsin bebisim pirt diye dogsun Yarın gece koynumda uyusun :KK43: ozledimmmm:KK5:

canım benim darısı başına olsun inşallah :nazar:

Allah hepimize nasip etsin bu güzel heyecanı :nazar:

iyiyim canım sen nasılsın??

çok şükür herşey yolundaa..
heyecanımız çok büyük :nazar:

şaşkınlıkta var tabi hala inanamıyorum :KK53:

iyiyim ben de canım işte kasılmaların sayısı arttı ve ek olarak sancılar var bazen cok siddetli vuruyor iki büklüm oluveriyorum evin içinde ya da yolun ortasında hakkımızda hayırlısı diyorum...

hayırlısıyla atlatırsın inşaAllah az önce de dediğim gibi heyecan beklemek, sabretmek hele son saatler :) aynı askerin teskeresini almasına saatler kalması gibi heyecanlı :) şafak 1 ne güzelll

gecen gün annemler bebeğin çantasına sarı yemeni koydular, hani eskilerin inanışlarına göre bebek sarılık olmasın diyeymiş. siz de koydunuz mu cantaya ?

iyiyim ben de canım işte kasılmaların sayısı arttı ve ek olarak sancılar var bazen cok siddetli vuruyor iki büklüm oluveriyorum evin içinde ya da yolun ortasında hakkımızda hayırlısı diyorum...

hayırlısıyla atlatırsın inşaAllah az önce de dediğim gibi heyecan beklemek, sabretmek hele son saatler :) aynı askerin teskeresini almasına saatler kalması gibi heyecanlı :) şafak 1 ne güzelll

gecen gün annemler bebeğin çantasına sarı yemeni koydular, hani eskilerin inanışlarına göre bebek sarılık olmasın diyeymiş. siz de koydunuz mu cantaya ?

bebişin sana Anne hazırlan ben geliyorum diyor ne güzel :nazar:

kasılmalarım benim de çok fazla..34. haftada artmaya başladı hala da devam ediyor..
dr aceleci dedi doğruda çıktı 37+0 da nişanım geldi..

şimdide devamlı alttan baskı yapıyor resmen bacaklarımı kapıyorum sanki bebek çıkacak gibi oluyor..
ne kadar zor olsa da hepsini özlicem :nazar:

Allah hepimize yardım etsin..Sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inş..

sarı yemeni konusuna gelince ben koymadım canım..aksine sarı yemeni koymak bebişin yüzündeki yada vücudundaki sarılıkları görmemizi engellermiş..yani ilk zamanlar bebişlerimize sarı renk bile giydirmememiz lazımmış..

evde sarı yemenim var ama kullanmayı düşünmüyorum..gerçi 3 gündür kayınvalidemler bende onlar koymaya çalışırlar mı bilmiyorum ama onlar koydukça ben almayı düşünüyorum..benim düşüncem bu canımm..

Yarın doğum yapacak tüm arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun...Hayırlısıyla kolay doğumları olsun inşallah:nazar:
Sağlıkla sıhhatle yavrularına kavuşsunlar inşallah :KK16:
Dualarımız sizlerle,,güzel haberlerinizi bekliyoruz...

merhaba arkadaşlar..28 eylül cuma saat 16:45 de kızımı kucağıma aldım.normalciler listesinde yokum artık :) suni sancıyla 5 saat sonuda açılmam olmayınca sezeryana alındım.kızım 3 kilo ve 47 cm. minik meleğim benim o kadar güzel ki..şu ana kadar çok uslu bir bebek olduğu kanısındayım.sadece gazı olduğu zaman ağlıyor.sürekli emmek istiyor.söylenenlerin aksine hemen sütüm geldi.buna çok sevindim zaten.inşallah böyle devam eder.daha kimler doğum yaptı bilmiyorum cimeka yapacaktı lara ve de çınarefenin annesi umarım onlar da sağlıkla almışlardır evlatlarını kucaklarına.yarın yapacaklara da allah kolaylıklar versin.fırsat buldukça yazmaya devam edeceğim.

Yarın doğum yapacak tüm arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun...Hayırlısıyla kolay doğumları olsun inşallah:nazar:
Sağlıkla sıhhatle yavrularına kavuşsunlar inşallah :KK16:
Dualarımız sizlerle,,güzel haberlerinizi bekliyoruz...

çok tşk ederim canım güzel dileklerin için :nazar:

merhaba arkadaşlar..28 eylül cuma saat 16:45 de kızımı kucağıma aldım.normalciler listesinde yokum artık :) suni sancıyla 5 saat sonuda açılmam olmayınca sezeryana alındım.kızım 3 kilo ve 47 cm. minik meleğim benim o kadar güzel ki..şu ana kadar çok uslu bir bebek olduğu kanısındayım.sadece gazı olduğu zaman ağlıyor.sürekli emmek istiyor.söylenenlerin aksine hemen sütüm geldi.buna çok sevindim zaten.inşallah böyle devam eder.daha kimler doğum yaptı bilmiyorum cimeka yapacaktı lara ve de çınarefenin annesi umarım onlar da sağlıkla almışlardır evlatlarını kucaklarına.yarın yapacaklara da allah kolaylıklar versin.fırsat buldukça yazmaya devam edeceğim.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canımm..
maşallah uslu kızına :nazar: darısı başımıza olsun inş..

Allah anali babali büyütsün ins cnm ne güzel maşallah kuzuna uslu kız demek he yerim onu :))

merhabalar kızlar umarım hersey yolundadır.dogum yapan herkese allah annalı babalı buyutsun.bekleyen herkesede allah bır avazda kurtarsın.kızımla bugun 23 gunumuz ve artık kızım daha az uyuyor ama mızmızlanmadan etrafa bakıp ses cıkarıyor doktor bıle sasırıyor bu nasıl premature ustelık daha 1 aylık bıle degıl dedı.gercekten erken doganlar daha hızlı buyuyormus ılk 2 hafta zor gect ama artık rahatız allaha bınlerce kez sukur.suanda yenı yenı dalıyor kralıcemm...fazla takıp edemıyorum ama aklım ep burda bırgun su gecmısı okuycam ınsallah.he bu arada artık kızımın tuluları kucuk gelıyorrr...:nazar::nazar::KK4:

Kızlar slm...ara ara girip yorumları okuyorum yzmak telden zor oluyor...bende 25 eylül 4 kasım arası bekliyoruz...normal doğum inşallah...ilki de öyleydi...ama bilince korku daha cok oluyor...ilkinde bilmiyor insan ne olcagini:.Allah herkese sağlıkla bebusleri kucağa almayi nasip etsin dualarını hepunizle......

X