2012 Ekim Anneleri

bennn geldımmmm hemde pıt pıtları duyupta geldım super bışıydı yaaa ama anlamadıgım ben 6+4 olmam gerekırken 7 haftalık çıktı nasıl oluyor herseyımız cok guzel dedı dr amcmızdan çok memnun kaldık dr bebışımı gösterdı kalbını dınlettı bıde renklı ultrasondu okadar net gözuktukı göz yaslarımı tutamadım.bulantı ılacı verdı bızden bukadar gezdık gezdık geldık

Gözün aydın canım, çok güzel bir duygu dimi? rabbim herkese yaşatsın inşallah..
Bende ilk doktora gittiğimde 3 şubattı ve 6 haftalık demişti doktor son adet tarihim 25 aralıktı doktor ona göre hesaplamis ama sonra doktor değiştirdim ve o doktor bana 6 şubatta 5 haftalık dedi, o yüzden bende çok şaşırmiştım.yani bende anlamıyorum makineden mi kaynaklanıyo acaba bende doktora sormayı unutmuştum.. rabbim hayırlı sağlıklı bebekler versinde gerisi boş :)

selam kızlar okuldan geldim yorgunummmm..nasıl olacak bilmem,çok şükür... ben karnımız kocaman olunca tüycükleri ne yapacağımızı merak ediyorum. şimdiden kendime bi kuaför bulayım bari sir ağdayla azalıyor gitgide..

selam kızlar okuldan geldim yorgunummmm..nasıl olacak bilmem,çok şükür... ben karnımız kocaman olunca tüycükleri ne yapacağımızı merak ediyorum. şimdiden kendime bi kuaför bulayım bari sir ağdayla azalıyor gitgide..

Kızlar mrb bugun sabahdan çok üşüdüm toplantı vardı ve toplantı salonu buz gibiydi sonra sol kasığımda bi ağrı oldu anlamadım bi kaç saat sonra geçti sizce neden ağrım oldum ödüm kopuyo kasıklarımda bi ağrı olunca dün akşamda bebeğime bişi olcak sandım nasıl oturduğumu bilemedim bıçak gibi saplandı kasıklarıma bişi

selam kızlar okuldan geldim yorgunummmm..nasıl olacak bilmem,çok şükür... Ben karnımız kocaman olunca tüycükleri ne yapacağımızı merak ediyorum. şimdiden kendime bi kuaför bulayım bari sir ağdayla azalıyor gitgide..

cimeka varya inan benimde kafamdan bu soru hiç çıkmıyo benim bi kuaförüm vardı aslında ama bende komple sir ağdaya gidiyortdum 1,5 2 ay rahat ediyodum ohh mis gibi ama şimdi olurya dikkat etmez karnıma felan bastırır diye korkuyorum gidemiyorum kendimde hayatta ağda yapamam ya belki korkum yersizdir fakat ne yapayım ejndişeleniyorum

kızlar bende tedirginim ağda konusunda biraz bebekler çok kasıklarımızda ya o ağdayı çekince filan zararlı olacakmış gibime geliyor

valla bende nerdeyse 2 aydır permatik kullanıyorum doktor sık gittiğimden ve şimdide bebişlere zarar vermemek için

biraz yukarı çıksınlarda o zaman daha rahat ederim

Kızlar mrb bugun sabahdan çok üşüdüm toplantı vardı ve toplantı salonu buz gibiydi sonra sol kasığımda bi ağrı oldu anlamadım bi kaç saat sonra geçti sizce neden ağrım oldum ödüm kopuyo kasıklarımda bi ağrı olunca dün akşamda bebeğime bişi olcak sandım nasıl oturduğumu bilemedim bıçak gibi saplandı kasıklarıma bişi

bunlar çok normal canım dert etme üşüyünce daha çok batar..normalde de üşüttüğüm aydaki adetim mesela farklı oluyordu...hiiiiiç canını sıkma.bebek kendine yer açıyor...

cimeka varya inan benimde kafamdan bu soru hiç çıkmıyo benim bi kuaförüm vardı aslında ama bende komple sir ağdaya gidiyortdum 1,5 2 ay rahat ediyodum ohh mis gibi ama şimdi olurya dikkat etmez karnıma felan bastırır diye korkuyorum gidemiyorum kendimde hayatta ağda yapamam ya belki korkum yersizdir fakat ne yapayım ejndişeleniyorum

korkmayın bişeycik olmaz ben ne hamileler gördüm ağdaya gelen ağdacınıza söylersiniz daha hassas davranır. benım tek endişem kendimi kasmam işte:KK70:

bi sakıncası da yokmuş ben sordum..zaten mecburuz 7.aydan sonra özellikle göremeyeceğiz ki orayı bacağımızı bile doğru dürüst yapamayız bence..tecrübeli anneler siz neler yaptınız??ben gideceğim kesin yani..

kızlar bende tedirginim ağda konusunda biraz bebekler çok kasıklarımızda ya o ağdayı çekince filan zararlı olacakmış gibime geliyor

valla bende nerdeyse 2 aydır permatik kullanıyorum doktor sık gittiğimden ve şimdide bebişlere zarar vermemek için

biraz yukarı çıksınlarda o zaman daha rahat ederim

hiçbir sakıncası yok bence... zaten bebek hemen ucunda durmuyor ya:emir_bebek:

kızlar merhaba. doktora gittik bugün. keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık:KK43:(((. 11 gün gerideyiz hala. haftaya bi daha gidecez. 6 haftalık ultrason görüntünüze bakıp da bana orda yazan GS değerini yazar mısınız? benimkinde 23 mm 6w+1d yazıyor. bu kese büyüklüğü oluyor herhalde. bi bakıp da söyler misiniz? hala endişem bitemedi:KK43:((((( haftaya perşembeye kadar yine bekle pöfffff. 11 gün geride olduğumuz için ticker ı da değiştirdim.

bu ağda konusunda en şanslısı benim herhalde:KK1:
ablam kuaför dükkanı var ve kendimi bildim bileli o yapıyor komple ağdamı:KK17::KK17:
İst anadolu yakasında oturanlarınız varsa ve arayış içerisindeyseniz,ablam diye söylemiyorum(klasik laf) eli çok hafiftir gerçekten:KK34:

Kızlar o zaman ağda olayını bende bi kuaförümle görüşeyim oda şimdi hamile beni en iyi o anlar herhalde ya bende gitmeyi çok istiyorum sanıyorum giderimde bakalım şimdi değil ama 3. 4. Aylara gelirsek giderim sanıyorum yada zaten arkadaşım eve çağırırım

kızlarrr merhaba...
öncelikle melekangel arkadaşım senın adına çok sevindim...ben de ikiz bebek beklediğim için açıkcası çok korkuyordum ama allahınizniyle bişey olmaz inş.
bu hafta nerdeyse her sabah bulantım oluyordu mide boş olunca safra falan çıkarıyordum ...
ablam tuzlu leblebi ye dedi.
vallahi sabah gözümü açtım daha yataktan kalkmadan yemeye başladım hafif suyla birlikte...sonra 1 saat snra bi daha yedim.
allaha şükür bugün hiç çıkarmadım...herkese tavsiye ederi siz de yiyin..midenin asidini alıyormuş iyi oluyormuş...

birde ben çok su içemiyorum ilk başlarda çok içiyordum ama şimdi midemi bulandırıyor napcam...akıl verin..:KK49:
benimde sudan midem bulanıyor cok içemiyorum az içtigimden idrar rengide koyu cıkıyor askında acık su rengi cıkması lazım dedi doktor offff sudan midemi bulanır yaaa

bennn geldımmmm hemde pıt pıtları duyupta geldım super bışıydı yaaa ama anlamadıgım ben 6+4 olmam gerekırken 7 haftalık çıktı nasıl oluyor herseyımız cok guzel dedı dr amcmızdan çok memnun kaldık dr bebışımı gösterdı kalbını dınlettı bıde renklı ultrasondu okadar net gözuktukı göz yaslarımı tutamadım.bulantı ılacı verdı bızden bukadar gezdık gezdık geldık
gözünaydın darısı bize

ben ilk hamileliğimde ilk aylar kendim yaptım zaten kendim yapıyordum sonra egilememeye baslayınca kuaföre gitmek zorunda kaldım ama bişicik olmaz merak etmeyin acta durmuyor yaa hem karnınına niye bastırsın agdacıya slersin

hiç birleş olmaz bu agrılara alışın 8-9 .haftadan sonra yukarı cıkma agrıları olcak her agrıda panik yapmayın tabi tedbiride elden bırakmayın

bi sakıncası da yokmuş ben sordum..zaten mecburuz 7.aydan sonra özellikle göremeyeceğiz ki orayı bacağımızı bile doğru dürüst yapamayız bence..tecrübeli anneler siz neler yaptınız??ben gideceğim kesin yani..

ben yukardada yazdım canım karnımdan egilemez olana kadar kendim yaptım sonra akuaföre gitmiştim

selam kızlar
ayy 4 de bi yattım şidi telefona gözümü zor actım yazık kızımda ortalarda oyun oynamıs cizgifilm izlemiş
acaip uyku basıyor beni kızımda hiç böyle olmamıstım hayret
neysem şimdi yemek yapcam ilk defa canım bişi istemiyor ama koçişe yapmam lazım
görüşürüzzz kızlar

canım tebrik ederim..çok şükür duydun miniğinin kalp atışlarını..haftaya inşallah bende duyarım kısmetse:KK16:

çok şükür canım..allahımın izni ile herşey yolunda gitti bak..herşey çok daha güzel olacak bundan sonra inşallah..:KK16:

sağol canım inşallah sende duyacaksın canım:KK16:
aranıza bende katıldım..2 kimyasal gebeliğin ardından şükür bhcg 4 gün önce 1361 çıktı:))) allahım sen koru bebişlerimizi:nazar:
hoşgeldin canım gözün aydın :nazar:
merhabalar
kızımı ögle uykusuna yatırdım bende bişiler atıstırıyorum,
sürekli acmısım gibi geliyor midem kazınıyor yiyincede bulanıyor ne var yemeden bulansada yemesem
aynen canım bende öyle :KK43:
melekangel ve yeşil33 gözünüz aydın.çok sevindim duymuşsunuz pıt pıtları:nazar::nazar:

yeni arkadaşlar gelmiş.hoşgeldiniz siz de...

benim canım hiçbişey yemek istemiyo.biraz önce zorla 1 dilim ekmek ve süzme yoğurt yedim sadece:KK9::KK9:en sevdiğim şeyleri bile yiyesim gelmiyo yaa.ama kilo vermişim ben de.ilk aylar vermem iyi yoksa fil gibi olcam doğuma kadar:KK1:
evet canım duyduk Allaha çok şükür:nazar:
canım gözün aydın:nazar: bende duydum pıt pıtları:nazar: bende 6+3 diye gittim 7 haftalı dedi dr aynen senin gibi

kızlar merhaba. Doktora gittik bugün. Keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık:KK43:(((. 11 gün gerideyiz hala. Haftaya bi daha gidecez. 6 haftalık ultrason görüntünüze bakıp da bana orda yazan gs değerini yazar mısınız? Benimkinde 23 mm 6w+1d yazıyor. Bu kese büyüklüğü oluyor herhalde. Bi bakıp da söyler misiniz? Hala endişem bitemedi:KK43:((((( haftaya perşembeye kadar yine bekle pöfffff. 11 gün geride olduğumuz için ticker ı da değiştirdim.

canım yaa sıkma canını.inşallah duyucaksın kalp atışlarını.belki geç döllenme olmuştur.adete yakın hamile kalmışsındır belki.dr un ne dedi bu konuda.bu arada benim 6+5 de 8 mm di bebiş.5+6 da 3mm di galiba.emin değilim ama.seninki kese boyudur.

kızlar merhaba. doktora gittik bugün. keseyi gördük ama kalp atışını duyamadık:KK43:(((. 11 gün gerideyiz hala. haftaya bi daha gidecez. 6 haftalık ultrason görüntünüze bakıp da bana orda yazan GS değerini yazar mısınız? benimkinde 23 mm 6w+1d yazıyor. bu kese büyüklüğü oluyor herhalde. bi bakıp da söyler misiniz? hala endişem bitemedi:KK43:((((( haftaya perşembeye kadar yine bekle pöfffff. 11 gün geride olduğumuz için ticker ı da değiştirdim.

6w 1d dediği 6weeks 1 day yani 6 hafta 1 gün. bende GS diye bişewy yazmıyor..elimdeki tam 6+1 yazıyor.ama dediğim gibi Gs yok. CRL var o da bebeğin boyu 0.5 cm. bir de yanda bir sürü kısaltmalar var ama ne olduunu bilmiyorum

X