2012 Ekim Anneleri

melekangel ve yeşil33 gözünüz aydın.çok sevindim duymuşsunuz pıt pıtları:nazar::nazar:

yeni arkadaşlar gelmiş.hoşgeldiniz siz de...

benim canım hiçbişey yemek istemiyo.biraz önce zorla 1 dilim ekmek ve süzme yoğurt yedim sadece:KK9::KK9:en sevdiğim şeyleri bile yiyesim gelmiyo yaa.ama kilo vermişim ben de.ilk aylar vermem iyi yoksa fil gibi olcam doğuma kadar:KK1:

tesekkur ederım cnm.ah ah senı en ıyı ben anlarım ısyerıme dolma getırdım yogurtta aldım karıstırdım bır dılım ekmek dolmaz yedım bı kactane daha bıtmedı dolmalar benmde cnm hıc bırsey ıstemıyor ıskence yemek yemek bna..

meraba kızlarrrr:KK49::KK49::nazar::nazar::nazar:

yeni gelen arkadaşlar varmış hoşgeldin canımmm gözünüz aydın allah tammına erdrsin inşallahhhh

kızlar benimde bugün arada bulantıla gelip gidiyor ama ben kendimde şuna dikkat ettim:26::26::26::26:acıktığım zaman midem bulnıyor bişiler yiyince geçiyor

sizde kendinize dikkat edin böyle oluyorsa acıkınca meyve kraker gibi şeyler yiyebilirsiniz bakalım benimkide hep bölemi devam edecek deniyorum kendimi:KK9::KK9:

canım bende pazartesi gidicem ama benim tüp bebek olduğundan normale göre bir hafta geriden geliyorum
sizler gibi hesaplayınca benimde 6 haftalık olmam lazım ama 5 haftalığım işte:emir_bebek::emir_bebek:
inşallah duyarsın pıt pıtları doktor gel dediyse git duymasanda bebişini görmüş olursunnnnnn:KK8::KK8::KK8::KK8:

hiç vakit geçmiyor dimi .((

inş canımm, olmazsa haftaya artık :) daha ilk defa gidicemm doktoraa, bakalımm :))

kızlarrr merhaba...
öncelikle melekangel arkadaşım senın adına çok sevindim...ben de ikiz bebek beklediğim için açıkcası çok korkuyordum ama allahınizniyle bişey olmaz inş.
bu hafta nerdeyse her sabah bulantım oluyordu mide boş olunca safra falan çıkarıyordum ...
ablam tuzlu leblebi ye dedi.
vallahi sabah gözümü açtım daha yataktan kalkmadan yemeye başladım hafif suyla birlikte...sonra 1 saat snra bi daha yedim.
allaha şükür bugün hiç çıkarmadım...herkese tavsiye ederi siz de yiyin..midenin asidini alıyormuş iyi oluyormuş...

birde ben çok su içemiyorum ilk başlarda çok içiyordum ama şimdi midemi bulandırıyor napcam...akıl verin..:KK49:

kızlarrr merhaba...
öncelikle melekangel arkadaşım senın adına çok sevindim...ben de ikiz bebek beklediğim için açıkcası çok korkuyordum ama allahınizniyle bişey olmaz inş.
bu hafta nerdeyse her sabah bulantım oluyordu mide boş olunca safra falan çıkarıyordum ...
ablam tuzlu leblebi ye dedi.
vallahi sabah gözümü açtım daha yataktan kalkmadan yemeye başladım hafif suyla birlikte...sonra 1 saat snra bi daha yedim.
allaha şükür bugün hiç çıkarmadım...herkese tavsiye ederi siz de yiyin..midenin asidini alıyormuş iyi oluyormuş...

birde ben çok su içemiyorum ilk başlarda çok içiyordum ama şimdi midemi bulandırıyor napcam...akıl verin..:KK49:

bende suyu deli gibi içiyorum göl var içimde şu an herkes farklı farklı işte:KK70::KK9:

ağustos annesiyim tesaduf girdim burayaa herkese merhaba..yazılanlara goz attımda yemek yiyememekten şikayetçi olanlar bence olmasınlar çunkuu 12. haftadan sonraa bir tencere yemeği bitirme kapasitesine sahip olacaklar kendimden biliyorum :KK1:

çantamda leblebi, kraker, naneli şeker falan taşıyorum ben de :KK9:

nur o safra çıkarmak felaket bişey ya, sabah kalkıyorum tam işe gitmek için çıkıcak hadi lavaboya. sonra biraz yatıyorum midem kendine geliyor ondan sonra çıkıyorum evden.

bi atlatsak şu 3 ayı hayırlısıyla

çantamda leblebi, kraker, naneli şeker falan taşıyorum ben de :KK9:

nur o safra çıkarmak felaket bişey ya, sabah kalkıyorum tam işe gitmek için çıkıcak hadi lavaboya. sonra biraz yatıyorum midem kendine geliyor ondan sonra çıkıyorum evden.

bi atlatsak şu 3 ayı hayırlısıyla

evet yaa safra çok kötü..
haa bir de kızlar ağzınıza naneli sakız alın...vivident yeşil naneli sakızını 2 ye bölün arasıra çiğneyin oda bulantıya iyi geliyor...

eskiden keşke hamile olsamda bulantım olsa razıyım derdim...şimdi de off ne zaman geçecek bu bulantılar diye sızlanmaya başlıyorum...
çok ayıp biliyorum ama insanoğluyuz işte..hafiften nankörüz öyle dimi:))
buna da şükür rabbim bizi koruyor..:KK9:

merhaba kızlarr, benimde midem çok kötü bugün :KK43: çok bulanıyo geceden beri ama bişey çıkarmıyorum şükür.. canım hiçbişey istemiyor ama zorluyorum kendimi. herşey bebeklerimiz için, allahım sağlıklı bebekler versin yeterki

kızlar saç boyama konusunda ne düşünüyorsunuz? 3. aydan sonra bitkisel boyalarla boyanabilir diye okumuştum ama ne derece güvenilir?

malesef beyazlar var bende ve boyayabileceğimi sanmıyorum ya bebeğe zararı olursa

inş. canım olmadığına sevindim ama neden kullandırıyorlar o zaman benim diğer topikte arkadaşta var testle anlıyorlar olup olmadığını 2 düşük ten sonra ayrıntılı araştırma yaptırdın mı?

rabbim sesini duysun canım bu sefer sağlıkla gelsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

EVET CANIM ÇOK detaylı araştırmalar yapıldıı genetiğimiz de olmak üzre herşeye bakıldıı.. düşükler tamamen tesadüfte olabilir dediler bulunamıyan bi sorunda olabilirmiş... 3 ayrı dr tedbir amaçlı bu iğneleri kullanmalısın dedi.... bende riske atmak istemediğim için vuruluyorum... ALLAHTAN HAYIRLISI BİZLERE BAĞIŞLASIN BEBEKLERİMİZİ

mrhb canım aynı şekilde bende clexane kullanıyorum sabah akşam vuruyorum iğneyi her iğne vurduğumda bebeğim sağlıklı olsun diye dua ediyorum bende 4 senedir bekliyorum bebişi doktorum tekrar düşük yaşamayayım diye verdi 1 tane düşüğüm var önceden kan pıhtılaşmam yok allahım hakkımızda hayırlısını versin bebişi istiyorsak katlanıcaz buna eşim çok üzülüyor karnım bacaklarım morardı iğneden ben de olsun diyorum ne yapalım bizde bunları yaşayarak bebeğimizi kucağımıza alıcaz inşallah allah yardımcımız olsun sağlıklı bir gebelik geçiririz inşallah

EVET bebeğimiz için katlanıcazz.... bendede morluklar oluşuyo dün ilk defa kendim vurdum morluk olmadıı:) Allah sanada banada ve burdaki arkadaşlarımızada sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsinn....

bennn geldımmmm hemde pıt pıtları duyupta geldım super bışıydı yaaa ama anlamadıgım ben 6+4 olmam gerekırken 7 haftalık çıktı nasıl oluyor herseyımız cok guzel dedı dr amcmızdan çok memnun kaldık dr bebışımı gösterdı kalbını dınlettı bıde renklı ultrasondu okadar net gözuktukı göz yaslarımı tutamadım.bulantı ılacı verdı bızden bukadar gezdık gezdık geldık

kızlar merhaba,

ben 2012 mart annesi olacakken böcük kızım fazla aceleci davrandı ve 37 gün önce 18 ocak 'ta tam 7 hafta erken doğdu, benim suyum bitmişti o yüzden acil sezaryana aldılar.
alışverişten tutunda her türlü hamilelikte sağlık problemine kadar oldukça deneyimliyim, özellikle idrar yolu enfeksiyonu su azalması konusunda doktorlar kadar bilgiye sahip oldum :)
alışveriş ve bebek ihtiyaçları konusundada hamileliğimde her bir kalemi tek tek araştırıp ona göre listemi hazırlamıştım , aylarca süren bir çalışma sonucu 2 günde tüm eksikleirni almıştık, doğumdan sonrada ihtiyacımıza göre yeni eksikler çıktı hamileliğimde ihtiyacım olmaz diye düşündüğüm, sormak istediğiniz birşey olursa mesaj atın veya 2012 mart anneleri topic inden her daim ulaşabilirsiniz bana....

ayrıca e-bebek bk kulüp üyesiyim, referans ile üye olunan bir kulüp bir çoğunuz biliyordur zaten, üye olmak isteyen varsa mesaj atarsanız referans olurum , puan toplama konusunda baya avantajlı oluyor orası.

kızlar merhaba,

ben 2012 mart annesi olacakken böcük kızım fazla aceleci davrandı ve 37 gün önce 18 ocak 'ta tam 7 hafta erken doğdu, benim suyum bitmişti o yüzden acil sezaryana aldılar.
alışverişten tutunda her türlü hamilelikte sağlık problemine kadar oldukça deneyimliyim, özellikle idrar yolu enfeksiyonu su azalması konusunda doktorlar kadar bilgiye sahip oldum :)
alışveriş ve bebek ihtiyaçları konusundada hamileliğimde her bir kalemi tek tek araştırıp ona göre listemi hazırlamıştım , aylarca süren bir çalışma sonucu 2 günde tüm eksikleirni almıştık, doğumdan sonrada ihtiyacımıza göre yeni eksikler çıktı hamileliğimde ihtiyacım olmaz diye düşündüğüm, sormak istediğiniz birşey olursa mesaj atın veya 2012 mart anneleri topic inden her daim ulaşabilirsiniz bana....

ayrıca e-bebek bk kulüp üyesiyim, referans ile üye olunan bir kulüp bir çoğunuz biliyordur zaten, üye olmak isteyen varsa mesaj atarsanız referans olurum , puan toplama konusunda baya avantajlı oluyor orası.

Canım teşekkür ederiz. Güle güle büyüt bebişini. Paylaşmayı seven her zaman kazanır. Sevgiler...

[/B][/B][/B]
iyi geceler kızlarrr :emir_bebek:

biz bugün dr amcamıza gittik ve çok şükür üstten kalp atışlarını duyduk :nazar:
ne kadar güzel bir duyguydu o an :) eşim o an bu nasıl bir kalp atışı taramalı tüfek gibi atıyor demez mi :KK1:
sevinçten mi gülmekten mi yaş geldi gözlerimden anlamadım :nazar:

bu arada 2 kilo vermişimmm çok sevindimmmm :nazar:

bebişimde sol tarafımdaa..

idrar ve kan testlerim herşey yolunda çıktı..maşallah hiç bir sorun yok..herşey olması gerektiği gibi..
:nazar: :nazar: :nazar:

dr bir dahaki kontrolümü 11. haftada not aldı..12. haftada da gelebilirsin..
ama o kadar nasıl dayanıcam meraktan çatlarım heralde :KK1:

ohh oh maşallah canım :nazar:

arkadaşlar bişey sormak istiyorum.8.haftadayım ve kasık ağrılarım başladı.acaba nedeni adet dönemimin gelmiş olmasımı.normalde bu tarihlerde adet olucaktım hamile olmasam.duyduğuma göre hamileliğin ilk aylarında adet dönemlerinde olcakmış gibi belirti olurmuş.varmı böle olan.korkmaya başladım..
benim olmuyor ama olanları duydum..

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gırdım ama yazamadım ya musterım vardı ancak vaktım oldu.
sızın yardımlarınız ve dualarınız sayesınde bebıslerde herhangı bırsey yokmus ve ılk defa dun gıttıgımızde kalp atıslarını duyduk ıkısınınde.
okadar korkmuum kı duydugum anda sevıncten gozlerımden yaslar geldı.
progestan jel verdı doktorum 15 gun sonrada gel dedı tekrardan ılkın jelı gorunce kortum yıne dedım gıren gırıcek ama deneyınce cok kolaymıs neysekı:)
evdekı bılgısayarın ekranı gıttı tamıre verıcez aksam yazamadım hepınızı cok sevıyorum ve hepınıze yardımlarınız ıcın tesekkur edıyorum.
bır kadın cocugunu karnında hıssettıgınde anne olurmus ya bızlerde oyleyız herhalde.

canım yaa çok sevindim..bak gördün mü doktorun da boşa telaşlandırmış seni, bir daha sakın farazi laflara kafayı takma emi, bebişlerin için...:nazar:

kızlar saç boyama konusunda ne düşünüyorsunuz? 3. aydan sonra bitkisel boyalarla boyanabilir diye okumuştum ama ne derece güvenilir?

malesef beyazlar var bende ve boyayabileceğimi sanmıyorum ya bebeğe zararı olursa

valla kimyasalı bilmem ama doktorum ilk gittiğimde saydığı yasakların içinde saç boyama da vardı..benim de 2 renk şu an saçım ama boyatmıcam ben de doğuma kadar..

X