ahhh ah seni nasıl anlıyorum heyecandan yeri geliyo nefes alamıyrum ve karın şişliğim benimde bi türlü geçmedibenimde karnımda çok şişlik var yaa, ve uykum var sürekliii(
ve bir an önce c.tesi gelsinde doktora gideyimm :))
selam kızlar progestan hap kullanan arkadaşlar halen devam ediyormusunuz bana doktor bi kutu daha verdi lekelenmem geçti ama nie devam ettiriyoki acaba.bide mide bulantısı hapı kullanan varmı ne hangi hapı kullanıyorsunuz.
selam kızlar progestan hap kullanan arkadaşlar halen devam ediyormusunuz bana doktor bi kutu daha verdi lekelenmem geçti ama nie devam ettiriyoki acaba.bide mide bulantısı hapı kullanan varmı ne hangi hapı kullanıyorsunuz.
ahhh ah seni nasıl anlıyorum heyecandan yeri geliyo nefes alamıyrum ve karın şişliğim benimde bi türlü geçmedi
benimde dümdüz oluyor karnım bazen diyorum hamile diilim sanırım:)ama akşam gidip beli lastikli kot bakacağım ya olmuyor böyle..
hala 56 57 gelip gidiyorum şükürr..
bide farkettim 2 gecedir 3-4 gibi uyanıyorum çiş için.Demek bebeğim sağlıklı:)
oluyor canım olmaz mı bi de su çok içmeye başladım bu aralar daha sık gidiyorum tuvaletekızlar bugün birden çok fazla idrara çıkmaya başladım sizinde öylemi oldu aceba?:44::44:
Arkadaşalar bir yerde okumuştum aslında bu progestanların bebeğin tutunmasıyla alakası yokmuş.zaten bebek gelişmediğinden vücuttaki progesteron hormonu düşermiş.biz nekadar alırsak alalım hormonu bebek gelişmiyosa zaten faydası olmazmış.böle durumlarda bebek düşcekse düşermiş. Yani o ilaçların bilimsel olarak kanıtı ve faydası yokmuş.ama tabiki tedbir amaçlı dr lar veriyor bu ilaçları.bizimde içimiz rahatlıyor:)
ben de birkaç gün önce kendi tecrübemi paylaştım, tekrarlayayım, birkaç yıl önce ilk gebeliğim 8 haftalıkken kendiliğinden sonlanmıştı, embriyonun kalbi durmuş, ama ben progestan kullanmaya devam ettiğim için kendiliğinden düşemeyen embriyo nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım.
Arkadaşalar bir yerde okumuştum aslında bu progestanların bebeğin tutunmasıyla alakası yokmuş.zaten bebek gelişmediğinden vücuttaki progesteron hormonu düşermiş.biz nekadar alırsak alalım hormonu bebek gelişmiyosa zaten faydası olmazmış.böle durumlarda bebek düşcekse düşermiş. Yani o ilaçların bilimsel olarak kanıtı ve faydası yokmuş.ama tabiki tedbir amaçlı dr lar veriyor bu ilaçları.bizimde içimiz rahatlıyor:)
kızlar doktorum bana progestan iğne verdi 5 haftalık hamileyim 15 gün sonra kontrolüm var
3 gün ara ile yaptır dedi şimdi ilk iğneyi salı günü yaptırdığıma göre diğerini ne zamn yaptırmalıyım 3 gü ara ile ibaresini anlamadım yani iğne yaptırdığım günü saymazsak 3 gün sayıp çarş-prş- cuma diye cumartesi mi yaptırmam gerek? siz ne anladınız 3 gün ara ile sözünden :26:
selam kızlar yine ben geldim... dün doktora gittim bebeğimizi gördük herşey yolundamı bilmiyorummm 5.haftamda pembe akıntım geldi bir kaç damla ondan sonra bir daha olmadı doktor düşük tehlikesi dedi... ilaç verdi hala onu kulanıyorum 1 hafta yatış vermişti dün gittiğimde düşük tehlikesi hala devam dedi dinlen dedi.. kanamam yok, pembe akıntımda ... ben tedirgin oldum az az ağrıarım var kasığımda belimde korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz...