2012 Ekim Anneleri

benimde karnımda çok şişlik var yaa, ve uykum var sürekliii (
ve bir an önce c.tesi gelsinde doktora gideyimm :))

selam kızlar progestan hap kullanan arkadaşlar halen devam ediyormusunuz bana doktor bi kutu daha verdi lekelenmem geçti ama nie devam ettiriyoki acaba.bide mide bulantısı hapı kullanan varmı ne hangi hapı kullanıyorsunuz.

selam kızlar progestan hap kullanan arkadaşlar halen devam ediyormusunuz bana doktor bi kutu daha verdi lekelenmem geçti ama nie devam ettiriyoki acaba.bide mide bulantısı hapı kullanan varmı ne hangi hapı kullanıyorsunuz.

canım benim 12 hafta kullandırıyolar riskli dönem geçsin diye bende crınone jel kullanıyorum

progestan ve iğneme devam ediyorum ben cnm.mide bulantısı için hap istemedim kullanmıyorum.
devam dedi bana 11 12.haftaya kadar sanırım

kızlar ben kaçıyorum eslerımız bugun nöbetçi denk geldı apartmandakı arkadaslarım gelceklermış bı supurge tutayım barı grş yıne allaha emanet olun hepınız

bende progestana dun basladım az daha olüyordum şimdi uyurken alıyorum

bende progestan jel kullandım 1 kutu ,akşam bitti.dr um başka kullanma dedi.:)

ahhh ah seni nasıl anlıyorum heyecandan yeri geliyo nefes alamıyrum ve karın şişliğim benimde bi türlü geçmedi

off off aynen canım, ben sadece kan testi yaptırdım daha doktora gözükmedim ondan çok heyecanlıyım :)

benim sürekli karnım acıkıyo yaa, moralim bozuldu bi kaç günden beri, şimdiden 1,5 kilo aldım yaa (

Benimde en büyük sıkıntım zaten çişe çok gitmek maaşallah böbrekler güzel çalışıyor ama bağırsaklarda sıkıntı var benimde ama su da çok içiyorum ondandır herhalde

kızlar bugün birden çok fazla idrara çıkmaya başladım sizinde öylemi oldu aceba?:44::44:
oluyor canım olmaz mı bi de su çok içmeye başladım bu aralar daha sık gidiyorum tuvalete

Arkadaşalar bir yerde okumuştum aslında bu progestanların bebeğin tutunmasıyla alakası yokmuş.zaten bebek gelişmediğinden vücuttaki progesteron hormonu düşermiş.biz nekadar alırsak alalım hormonu bebek gelişmiyosa zaten faydası olmazmış.böle durumlarda bebek düşcekse düşermiş. Yani o ilaçların bilimsel olarak kanıtı ve faydası yokmuş.ama tabiki tedbir amaçlı dr lar veriyor bu ilaçları.bizimde içimiz rahatlıyor:)

ewet cnm bende okudum aynını

ben de birkaç gün önce kendi tecrübemi paylaştım, tekrarlayayım, birkaç yıl önce ilk gebeliğim 8 haftalıkken kendiliğinden sonlanmıştı, embriyonun kalbi durmuş, ama ben progestan kullanmaya devam ettiğim için kendiliğinden düşemeyen embriyo nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım.

Hoş geldin canım nasılsın? Çok sık giremiyorsun herhalde nasıl durumun?

evet ben geçen seneki hamileliğimde kullanmama rağmen kaybetmiştim bebeğimi ..... şimdi yine kullanıyorumm progestan seviyem iyi olmasına rağmen tetbir amaçlı...

selam kızlar yine ben geldim... dün doktora gittim bebeğimizi gördük herşey yolundamı bilmiyorummm 5.haftamda pembe akıntım geldi bir kaç damla ondan sonra bir daha olmadı doktor düşük tehlikesi dedi... ilaç verdi hala onu kulanıyorum 1 hafta yatış vermişti dün gittiğimde düşük tehlikesi hala devam dedi dinlen dedi.. kanamam yok, pembe akıntımda ... ben tedirgin oldum az az ağrıarım var kasığımda belimde korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz...

Canım benim de kafam karışmıştı ve dr a sormuştum özellikle. Ben ilk iğnemi pazartesi olmuştum. Bana 2.yi perşembe, 3.yü de pazar günü yaptır dedi. Bu durumda sen de cuma günü yaptıracaksın 2. iğneni.

Kasık ağrıları ve bel ağrıları olabilir cnm bendede var dr.um olabilecek birşey bunlar dedi o yüzden rahat ol. pembe akıntı hangında bilgim yok. mümkün olduğu kadar dinlen bence cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…