2012 Ekim Anneleri

Hoş geldin canım nasılsın? Çok sık giremiyorsun herhalde nasıl durumun?

Keyifler yerinde maşallah, hiçbir şikayetim olmadığından kendimi yemeğe verdim, kiloyu frenlemek için güneşli havalarda yürüyüş yapıyorum, kızımı parka götürüyorum, bilgisayar başında çok zaman geçirmek istemiyorum.

Kasık ağrıları ve bel ağrıları olabilir cnm bendede var dr.um olabilecek birşey bunlar dedi o yüzden rahat ol. pembe akıntı hangında bilgim yok. mümkün olduğu kadar dinlen bence cnm

çok teşekkürler yatıp dnleniyorumda belirli bi müddet oturunca ağrım oluyor inşallah bunlar normal ağrılardır ...açıkçası doktor korkuttu beni...

Keyifler yerinde maşallah, hiçbir şikayetim olmadığından kendimi yemeğe verdim, kiloyu frenlemek için güneşli havalarda yürüyüş yapıyorum, kızımı parka götürüyorum, bilgisayar başında çok zaman geçirmek istemiyorum.

O yürüyüşleri bende yapsam güzel olucak aslında ama tek başına da hiç çıkasım yok dün eşimle çıktık biraz iyi geldi
Bende 12.haftamda gitmeyi düşünüyorum Ali beye bakalım nasıl olucak. Muayene esnasında 4D li ultrasonla mı bakıyor peki?

benim görümcem dr kuzenimde hemsire olunca bana sıra kalmıyor bişeye bakmaya o yüzden bu kadaremin yazıyorum yoksa emin olmadığım konularda kesin olarak yazmam mesala aids tanısı kondugu zaman oda pozitif cıkar yani bu hastalık var anlamında bu tür ve bazı toxoplazma gıbı rahatsızlıklar pozitif çıkınca olumsuz oluyor. birde arkadasım 2 yıldır ugrasıyor o yuzden biliyorum :) Allah herkeze sağlıklı bir gebelik nasip etsin

tamam canım düzelttim zaten,ne güzel paylaşımlar oluyor ya bayılıyorum buraya,2012 ekime kadar 2000 sayfa olacak sanırım,baksanıza daha 1 ayda neler oldu:)

tşk ederim cnm..

kızlar mide bulantıları ne zaman başlıo?
benm su anda göğüs ağrım dışında bi sıkıntım yok
inşallah midem hiç bulanmaz :KK1:
bi de kalp atışı için dr sizi de 7. hafta mı çağırdı
ay nasıl geçicek bu 2 hafta ya
kalp atışı alınmadan hayırlı olsun demioruz dedi doktorum..
çok riskli bir dönem dedi
sizde böyle stres yaptınız mı :KK1:

bebnim şuana kadar bişeyim yok,inşallah böyle de gider,bu sabah bi öğürmek geldi ama hemen geçti..

herkese selam..

idrar kültürü sonuçlarımı aldım.bişey yokmuş şükür.ayaklarını sıcak tut ve günde 6-8 bardak su iç dedi dr. ben de pek içemiyodum ama zorla da olsa içmem lazım artık.kabızlık da var zaten.çok fena dün tam 1 hafta sonra zorla çıkabildim tuvalete:KK50:

Benimde mide bulantım hiç yok yalnızca şişkinliğim var sizin de kabızlık probleminiz var mı kızlar?

bende de kabızlık oluyor ama uzun sürmüyor sıkıntım. kayısı kurusu yiyorum ben çok..kahverengi olandan..kızlar beyaz ekmek hiçççç yemeyin..bir de eşimin canı şalgam suyu istemiş bende 1 bardak içtim çok severim. ama sonra acaba zararlı mı diyorum sizce???herhangi bi sitede de görmedim

canım bende bulantı başladı dün akşam itibariyle şişkinlikte var kabızlıkta var biraz aç karnına kuru meyve yicem umarım iyi gelir...

canım topiği baştan okuyordum 70. syf da senin haberin vardı içim parçalandı derken bi baktım seninleymiş meleğin inş. sağlıkla 40. haftalrı görüp kucağına almayı nasip eder rabbim :nazar::nazar::nazar:

tickerinı yenilesene sanırım adet döngüsüyle ilgili..bebişli cicili tickerler olsun herkeste....yaşasın topiğimiz:emir_bebek::nazar::emir_bebek:

merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra anca gelebildim geçen hafta dra gittik kesemizi gördük ancak ultrasonun çözünürlüğü iyi olmadığı için kalp atışlarını haftaya görelim dedi yarın bir daha gitcez inşallah bir sorun yoktur.

bende de kabızlık oluyor ama uzun sürmüyor sıkıntım. kayısı kurusu yiyorum ben çok..kahverengi olandan..kızlar beyaz ekmek hiçççç yemeyin..bir de eşimin canı şalgam suyu istemiş bende 1 bardak içtim çok severim. ama sonra acaba zararlı mı diyorum sizce???herhangi bi sitede de görmedim

Bende dün içtim şalgam suyu bi de şu çig köftemler var yaa içinde etsiz olanları onlardan yedim onların zararı olacağını düşünmüyorum bebeğe

merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra anca gelebildim geçen hafta dra gittik kesemizi gördük ancak ultrasonun çözünürlüğü iyi olmadığı için kalp atışlarını haftaya görelim dedi yarın bir daha gitcez inşallah bir sorun yoktur.

hoş geldin canım maaşallah diyelim bebeğine :nazar: kalp atışlarını da duyarsın inşallah

herkese selam..

idrar kültürü sonuçlarımı aldım.bişey yokmuş şükür.ayaklarını sıcak tut ve günde 6-8 bardak su iç dedi dr. ben de pek içemiyodum ama zorla da olsa içmem lazım artık.kabızlık da var zaten.çok fena dün tam 1 hafta sonra zorla çıkabildim tuvalete:KK50:

ben bi yerde en az 10 bardak su diye okudum..çocuğun suyu da bu şekilde azalmazmış..

Bende dün içtim şalgam suyu bi de şu çig köftemler var yaa içinde etsiz olanları onlardan yedim onların zararı olacağını düşünmüyorum bebeğe

ben de etsiz çiğ köfteyi yiyorum bol limonla.hem acı hem ekşi çok güzel gidiyo valla:KK9:

ben bi yerde en az 10 bardak su diye okudum..çocuğun suyu da bu şekilde azalmazmış..

ben sadece ilaç içerken su içiyorum:KK50: o da 2-3 bardak falan olur işte.unutuyorum hep.bakalım artık unutmamaya çalışcam..

tamam canım düzelttim zaten,ne güzel paylaşımlar oluyor ya bayılıyorum buraya,2012 ekime kadar 2000 sayfa olacak sanırım,baksanıza daha 1 ayda neler oldu:)

paylaşımlar süperrr inşallah böle devam eder yalnız herkz bebişinin doğacağı tarihi yazsa ne güzel olur =)

ben de etsiz çiğ köfteyi yiyorum bol limonla.hem acı hem ekşi çok güzel gidiyo valla:KK9:

ben sadece ilaç içerken su içiyorum:KK50: o da 2-3 bardak falan olur işte.unutuyorum hep.bakalım artık unutmamaya çalışcam..

Benim canım hem tatlı çekiyor hem ekşi şimdilik yememde problem yok yemek seçiminden cinsiyet tahmini de yapamıyorum :KK1:

şifa olmuş ne güzel...ohhhh afiyet olsun.... benim canım yemek yapmak istemiyor yemek yemek istemiyor..ne bileyim iştahım yoktan ziyade tembellik gibi çöktü üstüme...

Bir ara bana da yemek yapmak zor geliyordu et tavuk ve balık kokusundan rahatsız oluyorum onu anladım evde pişmeyecek dışarda yiyecem anca :KK50:

X