selam millet :) hepinizi tebrk ediyorum. Hayırlısıyla alalalım bebişleri kucağımıza diyorum ve aranıza katılıyorum :) bende 4 haftalık hamileyimekim annesi olucam sanıırm keseyi gördüm minicikti :) 10 gun sonra tekrar bi gidicez bakalım. Çok sık aranızda olamıcam arasıra fırsat buldukça :) 3 yaşında bi kızım var 2 cisi yolda sağlıkla gelsin istiyorum ama inşallah erkek olsun istiyorum bakalım kısmet.
slm kıslarrr nasılsınızzzzz ben geldimmm size haberlerleee benim kanamam oldu geçen hafta aklım çıktı düşük diye ama deilmiş ALLAH a şükür bebeğin arkasında kanama alanı oluşmuş bu hafta gittiğimde kanama alanı yok dedi dktor fazla yatmana gerek yok ama tedbri elden bırakma dedi geçen hafta miniğimin kalp atışlarınıda gördükk RABBİM hepimizin meleklerini korusun
bu aradaaa çiğ köfteeeeeeeeee demişsinizzz ve şuandaa agaazım sulanıyooooooooooooooooooooo bendee istiyorummmmmm
Canım çok geçmiş olsun Allah tekrarlatmasın inşallah
slm kıslarrr nasılsınızzzzz ben geldimmm size haberlerleee benim kanamam oldu geçen hafta aklım çıktı düşük diye ama deilmiş ALLAH a şükür bebeğin arkasında kanama alanı oluşmuş bu hafta gittiğimde kanama alanı yok dedi dktor fazla yatmana gerek yok ama tedbri elden bırakma dedi geçen hafta miniğimin kalp atışlarınıda gördükk RABBİM hepimizin meleklerini korusun
bu aradaaa çiğ köfteeeeeeeeee demişsinizzz ve şuandaa agaazım sulanıyooooooooooooooooooooo bendee istiyorummmmmm
selamlar ben de ekim annesi olucam inşallah nasılsınız?
aminnnn cnm inşallah RABBİM hepimizin meleklerini korusunn yaa şu çin takviminde ocak ayınamı bakacak şubat ayınamı ocakta hamile kaldık ama şubatta ögrendik hangisi geçerli oluyoo
tebrik ederim cnm RABBİM kucagına almayada nasip etsin inşallah
ne güzel haberler,gözün aydın,Allah kucağımıza almayı da nasip etsin.. hareketlere dikkat etmek gerek.. valla bu arada burda paylaşımlar tehlikeli olmaya başlayacak gibi,kocalara yazık olacak gibi,onu iste bunu iste.az önce burada şalgam suyuyla ilgili konuşurken canım etsiz çiğ köfte istedi kociş dışarıdaydı Allahtan bi tel yetti
ocaga bakıcaksın canım:)bu arada geçmiş olsun kanama için ilaç verdimi doktor.
amin teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin
ocak peki ozmn bir soru daha ben şimdi 22 yaşımdayım ama nisandaa 23 olacak 22 yaşamı bakacam 23 mi?
ne çok soru sordum demecnm düşük önleyici iğne bide jel
Arkadaşlar sizin de adet ağrısı gibi ağrılarınız var mı?
hamile kaldıgın yaşı dikkate alıcaksın .tanıdık bi abla vardı 2 kızı vardı 3.oglu olsun die çin takvimine göre yaptı ama oda kız:))
var cnmmm olmaz olasıca
hoşgeldin canım.adet ağrısı gibi ağrılar normalmiş endşelenme...Arkadaşlar sizin de adet ağrısı gibi ağrılarınız var mı?