2012 Ekim Anneleri

selam millet :) hepinizi tebrk ediyorum. Hayırlısıyla alalalım bebişleri kucağımıza diyorum ve aranıza katılıyorum :) bende 4 haftalık hamileyim ekim annesi olucam sanıırm keseyi gördüm minicikti :) 10 gun sonra tekrar bi gidicez bakalım. Çok sık aranızda olamıcam arasıra fırsat buldukça :) 3 yaşında bi kızım var 2 cisi yolda sağlıkla gelsin istiyorum ama inşallah erkek olsun istiyorum bakalım kısmet.

aramıza hoşgeldin gözün aydın hayırlı olsun inşallah...Allaha emanet olun

slm kıslarrr nasılsınızzzzz ben geldimmm size haberlerleee benim kanamam oldu geçen hafta aklım çıktı düşük diye ama deilmiş ALLAH a şükür bebeğin arkasında kanama alanı oluşmuş bu hafta gittiğimde kanama alanı yok dedi dktor fazla yatmana gerek yok ama tedbri elden bırakma dedi geçen hafta miniğimin kalp atışlarınıda gördükk RABBİM hepimizin meleklerini korusun

bu aradaaa çiğ köfteeeeeeeeee demişsinizzz ve şuandaa agaazım sulanıyooooooooooooooooooooo bendee istiyorummmmmm

:)kızlar netten baktım erkek bebek kız bebek belirtileri die benim çin takvimiine göre erkek bebiş sagda ona görede erkek mide bulantıları erken başlıyorsa kızmış ama benimde erken başladı 6.haftadan itibaren bakalım kızmı erkekmi Allah nasip ederse.tabiki bunlar işin espirisi benim ilk bebişim olcak saglıklı ol)sunda ister kız ister erkek olsun.eşim kız die tahmin edio ben erkek bakalım hangimiz tutturucaz.:))ya daha randevuma 1 ay var çok uzun Allahım sen koru bebişlerimizi

Canım çok geçmiş olsun Allah tekrarlatmasın inşallah

ne güzel haberler,gözün aydın,Allah kucağımıza almayı da nasip etsin.. hareketlere dikkat etmek gerek.. valla bu arada burda paylaşımlar tehlikeli olmaya başlayacak gibi,kocalara yazık olacak gibi,onu iste bunu iste.az önce burada şalgam suyuyla ilgili konuşurken canım etsiz çiğ köfte istedi kociş dışarıdaydı Allahtan bi tel yetti

aminnnn cnm inşallah RABBİM hepimizin meleklerini korusunn yaa şu çin takviminde ocak ayınamı bakacak şubat ayınamı ocakta hamile kaldık ama şubatta ögrendik hangisi geçerli oluyoo

ocaga bakıcaksın canım:)bu arada geçmiş olsun kanama için ilaç verdimi doktor.

aminn cnmm hepimizin meleklerini inşallahhh evet çok tehl,keli hemdee benimde bir tel yetti yarım saatte getiriyorum dedi vahh gariplerr 9 ay çekecekleri varrr

ocak peki ozmn bir soru daha ben şimdi 22 yaşımdayım ama nisandaa 23 olacak 22 yaşamı bakacam 23 mi?

ne çok soru sordum demecnm düşük önleyici iğne bide jel

hamile kaldıgın yaşı dikkate alıcaksın .tanıdık bi abla vardı 2 kızı vardı 3.oglu olsun die çin takvimine göre yaptı ama oda kız:))

hamile kaldıgın yaşı dikkate alıcaksın .tanıdık bi abla vardı 2 kızı vardı 3.oglu olsun die çin takvimine göre yaptı ama oda kız:))

yapma yaaaa bakalım çin takviminde kız diyorr ne olacakkkkbebek ilk bakıldıgında sag taraftaydı şimdi soldaa benimki ne olacagına karar veremedi herhal

Maşallah kalp atışlarını da görmüşsünüz ne güzel,gözünüzaydın

Arkadaşlar sizin de adet ağrısı gibi ağrılarınız var mı?
hoşgeldin canım.adet ağrısı gibi ağrılar normalmiş endşelenme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…