şu limonlu ayva tarifi veren arkadaşım kimdi hatırlamıyorum,Allah razı olsun.. çokkkk güzelmiş... ekşili ekşili,hem de insanın boğazına takılmıyor yumuşacık oldu döve döve:)
yukarıda toxoplazma ile ilgili yazmış olduğıum bilgiyi özür dileyerek geri alıyorum,çünkü tamamen başka bir şeyle karıştırmışım,mesaj geçerliliğini yitirmiştir..google da toxoplazma gebelik yazınca bir sürü bilgi çıkıyor mesajı yazdıktan sonra baktım,2 tür varmış birincisi şimdi var mı enfeksiyon diye 2.si daha önce geçirmiş mi diye.. onun için kendiniz baksanız iyi olur... ihmal etmeyin...
kızlar gecen acık kahverengımsı akıntı gelıyor dıyordum ya bugun daha koyu kahverengı akıntım oldu cumartesı gunu kalp atımlarını dınlıcektım doktorumu aradım korktum bugun gel muayeneye dedı kalp atımı duyulmadan dusukte olabılır dedı bana
KIZLAR GECEN ACIK KAHVERENGIMSI akıntı gelıyor dıyordum ya bugun daha koyu kahverengı akıntım oldu cumartesı gunu kalp atımlarını dınlıcektım doktorumu aradım korktum bugun gel muayeneye dedı kalp atımı duyulmadan dusukte olabılır dedı bana
KIZLAR GECEN ACIK KAHVERENGIMSI akıntı gelıyor dıyordum ya bugun daha koyu kahverengı akıntım oldu cumartesı gunu kalp atımlarını dınlıcektım doktorumu aradım korktum bugun gel muayeneye dedı kalp atımı duyulmadan dusukte olabılır dedı bana
allah korusun arkadaşım..inş. bi sıkıntı olmaz. bazen ikiz gebeliklerde hafif kanama olabiliyormuş diye bişey duydum...bi sakıncası yokmuş..
seninkide öyledir inş.
LARA arkadadaşım, bişey sormuş,keseciklerin biri büyük biri küçük demiş...benimkinde de öyle bişey var ama çok küçük değil hafif küçük...bizde salı günü kontrole gidicez..herşey yolundadır inş.
hepinizi öpüyorum..
ay ınsallah cnm ya bısey yoktur umarım gıdıcem bugun doktora bakalım ne dıcek bana kızlar dua edın nolur cok endıselendım gercekten
ay ınsallah cnm ya bısey yoktur umarım gıdıcem bugun doktora bakalım ne dıcek bana kızlar dua edın nolur cok endıselendım gercekten
tebrik ederim canımmm
merhabalarrr bende 5 buçuk yıl içinde 2 kez bebeğimi kaybettim inşallah 3. Hamileliğim sağlıkla tamamına erer ... Tabi burdaki bütün arkadaşlarım da inşallah bebeklerini sağlıkla ,hayırlarla ve kolaylık la kucaklarına alırlarrr... Hepimize sonrunsuz hamilelik diliyorom rabbimden
Beklenen doğum 28 ekim benim le aynı günlerde doğumu olan arkadaşlar varmı?
akşam 21.00 de tok karna alıyorum canım..kızlar bişi sorcam folik asidi hengi vakit alıyorsunuz?
tokmu acmı alıyorsunuz bide?
tebrikler, hoşgeldin aramızakızlar hepinize merhaba
ben de ekim annesi olucam hayırlısıyla
satım 19 ocak
5 haftalık hamişim
bugün kesem göründü minicik daha
2 hafta sonra kalp atısı için çağırdı çok korkuyorum inşallah duyarız kalp atışını..
muhtemel dogum tarihim de 25 ekim..
canım tez zamanda herşeyn yoluna girer de huzurlu bir hamilelik geçirirsn inşallah..Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:26:kızlar tahlil sonuçlarım çıktı,durum hiiç iç açıcı değil kan pıhtılanmasında sorun varmış.
idrarda yüksek miktarda lökosit çıktı onu şimdi tedavi edemiomuşuz bebiş çok küçük olduu için.5. aydan sonra dedi dr.
birde hamilelikte olan bi virüs varmış.Dr vajinal fitil verdi onun için.Daha bebiş çok küçük çok tedirgin oldum kullanırken.Dr her hamilelikte görülür bu dedi.Aaranızda aynı sorunları olan varmı?
birde toksoplazmanın pozitif çıkması ne anlama geliorrr bilen varmıııııı
Öncelikle o nasıl bir doktor ki telefonda sana böyle birşey söyleyebiliyor.doktorun görevi ciddi bir sorun olsa bile hastasını paniğe sokmadan en az hasarla müdahele etmektir,üstelik telefonda! kanama olmadığı sürece çok ciddi birşey yoktur diye umut ediyorum.sen de o sözlere takma sakın inşallah iyi haberlerle geleceksin..KIZLAR GECEN ACIK KAHVERENGIMSI akıntı gelıyor dıyordum ya bugun daha koyu kahverengı akıntım oldu cumartesı gunu kalp atımlarını dınlıcektım doktorumu aradım korktum bugun gel muayeneye dedı kalp atımı duyulmadan dusukte olabılır dedı bana
tşk ederim cnm..
kızlar mide bulantıları ne zaman başlıo?
benm su anda göğüs ağrım dışında bi sıkıntım yok
inşallah midem hiç bulanmaz
bi de kalp atışı için dr sizi de 7. hafta mı çağırdı
ay nasıl geçicek bu 2 hafta ya
kalp atışı alınmadan hayırlı olsun demioruz dedi doktorum..
çok riskli bir dönem dedi
sizde böyle stres yaptınız mı[/QUOTE
TABİKİ STRES OLUYOR.ÇÜNKÜ KALP ATIŞI ÇOK ÖNEMLİ.ALLAHIM HERKESE BU GÜZEL DUYGUYU YAŞATSIN.SENİNDE HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CANIM
akşam 21.00 de tok karna alıyorum canım..
tebrikler, hoşgeldin aramıza
canım tez zamanda herşeyn yoluna girer de huzurlu bir hamilelik geçirirsn inşallah..Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:26:
Öncelikle o nasıl bir doktor ki telefonda sana böyle birşey söyleyebiliyor.doktorun görevi ciddi bir sorun olsa bile hastasını paniğe sokmadan en az hasarla müdahele etmektir,üstelik telefonda! kanama olmadığı sürece çok ciddi birşey yoktur diye umut ediyorum.sen de o sözlere takma sakın inşallah iyi haberlerle geleceksin..
KIZLAR GECEN ACIK KAHVERENGIMSI akıntı gelıyor dıyordum ya bugun daha koyu kahverengı akıntım oldu cumartesı gunu kalp atımlarını dınlıcektım doktorumu aradım korktum bugun gel muayeneye dedı kalp atımı duyulmadan dusukte olabılır dedı bana[/QUOTE
cnm stres yapma kendine bebişler belki geç gelişiyordur yerleşme aşamasında olduğu için kahverengi akıntı gelebilir sıkıntı yapma sakın
tşk ederim cnm..
Kızlar mide bulantıları ne zaman başlıo?
Benm su anda göğüs ağrım dışında bi sıkıntım yok
inşallah midem hiç bulanmaz
Bi de kalp atışı için dr sizi de 7. Hafta mı çağırdı
ay nasıl geçicek bu 2 hafta ya
kalp atışı alınmadan hayırlı olsun demioruz dedi doktorum..
çok riskli bir dönem dedi
sizde böyle stres yaptınız mı
canım benimde öyle bel ağrım var arada alttan bi giriyor ama dediğin gibi çok kuvvetli değil oluyor demekki bebişlerimiz kendine yer açıyorGünaydın güzel hamişler:)))nasılsınız bugün.benim akşam kasık ve bel ağrım vardı ama bugün daha iyi şükür.bide arada alttan bi ağrı giriyo.çok kuvvetli değil ama genede beni korkutuyor.böle olan varmı acaba kızlar:18:
ahh canım inşallah kısa sürede geçer de dediğin gibi keyfine varırız hamileliğinne zaman geçicek kızlar bu yiyip yiyip aç hissetmeler, bulantılaryediğim hiçbişeyden tat alamıyorum yedikten sonra yine açlık ve bulantı hissediyorum
büyüsün bebişler de göbüşümüzde hissede hissede, keyfine vara vara yaşayalım hamileliği inşallah
çok şiddetli olmasada arada benimde giriyor ağrı kalçama doğruKızlar bişi soracağım benim çok şiddetli kalçam ağrıyo içinizde yaşayan varmı bu durumu lütfen yardımcı olun özellikle akşamları artıyo
yarın benimde randevum var :18: seninle aynıyız bakalım duyacakmıyız kalp atışlarını bende çok heycanlıyım canım aynen şimdiden başladı heycanım yarın bi olsada görsek duysak bebişlerimizin pıt pıtlarınıyemegımızı yedık geldık bugun esım nöbetçi ogluşum ve bebışımle yanlız kaldık.yarın özel hastaneden randevu almıştım aksaraydaydı oraya gıdıcez 11.30 ta randevum var çok heyecanlıyım dr benım kalp atışlarımı bebışle karıştırmasa barı çunkı kalbım yerınden çıkıcak gıbı
canım hiç korma hayırlı haberlerle gel inşallah benim kuzenim doğurana kadar yaşadı lekeleri hatta kırmızı kırmızı da geliyordu şimdi bebişi 6 aylık çok sevimli sıpaKIZLAR GECEN ACIK KAHVERENGIMSI akıntı gelıyor dıyordum ya bugun daha koyu kahverengı akıntım oldu cumartesı gunu kalp atımlarını dınlıcektım doktorumu aradım korktum bugun gel muayeneye dedı kalp atımı duyulmadan dusukte olabılır dedı bana
Benimde mide bulantım hiç yok yalnızca şişkinliğim var sizin de kabızlık probleminiz var mı kızlar?