2012 Ekim Anneleri

şu limonlu ayva tarifi veren arkadaşım kimdi hatırlamıyorum,Allah razı olsun.. çokkkk güzelmiş... ekşili ekşili,hem de insanın boğazına takılmıyor yumuşacık oldu döve döve:)

afiyet olsun arkadaşım....sizlere yazdım ama ben daha yapıp yiyemedim bir türlü..akşama yerim inş.
mide bulantılarından ölüyorum kızlarr sabahları aç karnına hele hiç durmadan çıkarıyorum

hergün soda içmeyi unutmuyoruz arkadaşlar dimi...bir de 2 adet ceviz...haftada iki gün ıspanak, iki gün balık, iki gün baklagil...
hergün 2 bardak süt,ve her gün 70-100gr arası et yiyoruz...bunları yemeye çalışalımki bebişler akıllı,sağlıklı,sıhhatli olsun dimi:)))
hadi öptüm hepinizi...

benim görümcem dr kuzenimde hemsire olunca bana sıra kalmıyor bişeye bakmaya o yüzden bu kadaremin yazıyorum yoksa emin olmadığım konularda kesin olarak yazmam mesala aids tanısı kondugu zaman oda pozitif cıkar yani bu hastalık var anlamında bu tür ve bazı toxoplazma gıbı rahatsızlıklar pozitif çıkınca olumsuz oluyor. birde arkadasım 2 yıldır ugrasıyor o yuzden biliyorum :) Allah herkeze sağlıklı bir gebelik nasip etsin

KIZLAR GECEN ACIK KAHVERENGIMSI akıntı gelıyor dıyordum ya bugun daha koyu kahverengı akıntım oldu cumartesı gunu kalp atımlarını dınlıcektım doktorumu aradım korktum bugun gel muayeneye dedı kalp atımı duyulmadan dusukte olabılır dedı bana

canım allah korusun kötü düşünme sakın rabbime emanet olsun bebeişin

allah korusun arkadaşım..inş. bi sıkıntı olmaz. bazen ikiz gebeliklerde hafif kanama olabiliyormuş diye bişey duydum...bi sakıncası yokmuş..
seninkide öyledir inş.

LARA arkadadaşım, bişey sormuş,keseciklerin biri büyük biri küçük demiş...benimkinde de öyle bişey var ama çok küçük değil hafif küçük...bizde salı günü kontrole gidicez..herşey yolundadır inş.
hepinizi öpüyorum..

aklına kötü şeyler getirme inşallah hiç bir sorun çıkmaz

ay ınsallah cnm ya bısey yoktur umarım gıdıcem bugun doktora bakalım ne dıcek bana kızlar dua edın nolur cok endıselendım gercekten

ay ınsallah cnm ya bısey yoktur umarım gıdıcem bugun doktora bakalım ne dıcek bana kızlar dua edın nolur cok endıselendım gercekten

EMİNİM Kİ KALP ATIŞLARINI DUYUCAKSIN.HİÇ KORKMA.DR UM KIRMIZI KANAMA OLMADIKTAN SONRA KORKMA DEDİ.KAHVERENGİ AKINTI ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL.AMA TABİKİ SEN HEMEN DR UNA GİTMEYİ DE İHMAL ETME CANIM.BEBİŞLER ŞAKAYA GELMEZ DEMİ AMA

tebrik ederim canımmm

tşk ederim cnm..

kızlar mide bulantıları ne zaman başlıo?
benm su anda göğüs ağrım dışında bi sıkıntım yok
inşallah midem hiç bulanmaz
bi de kalp atışı için dr sizi de 7. hafta mı çağırdı
ay nasıl geçicek bu 2 hafta ya
kalp atışı alınmadan hayırlı olsun demioruz dedi doktorum..
çok riskli bir dönem dedi
sizde böyle stres yaptınız mı

allah tamamına erdirsin canım benimde ilk bebek de düşük yaşadım doktorum şimdi ilaç takviyesi yapıyor tekrar düşük olmasın riske atmayalım dedi sabah aksam iğne vuruyorum kendime clexane duydunmu bilmiyorum bebeği besliyor vew deüşük enghelliyor şu an 5+3 deyim ilerleyi,şin çok güzel dedi bi doktoruna sor istersen

kızlar bişi sorcam folik asidi hengi vakit alıyorsunuz?
tokmu acmı alıyorsunuz bide?
akşam 21.00 de tok karna alıyorum canım..
tebrikler, hoşgeldin aramıza

canım tez zamanda herşeyn yoluna girer de huzurlu bir hamilelik geçirirsn inşallah..Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:26:

Öncelikle o nasıl bir doktor ki telefonda sana böyle birşey söyleyebiliyor.doktorun görevi ciddi bir sorun olsa bile hastasını paniğe sokmadan en az hasarla müdahele etmektir,üstelik telefonda! kanama olmadığı sürece çok ciddi birşey yoktur diye umut ediyorum.sen de o sözlere takma sakın inşallah iyi haberlerle geleceksin..

sorma cnm ya 4,10 a randavu aldım gıdıcem hemen baktırıcam merak ıcındeyım sormayın.bugun gel bakalım dedım kapadım telı basladım aglamaya bırden ınsan gercekten en ufak duzgun gıtmeyen bıseye cok takılıyor.bakalım ne cıkıcak sonucta

canım benim valla dr beta hcg görünce hadi gözün aydın dedi sonra iki hafta kıvrandım heyecandan gittim keseyi gördüm sonra 2 hafta daha kıvrandım tam 7+3 ken kalp atışlarını duydum şimdide 4 hafta sonra çağırdı yine kıvranıyorum nasıl geçecek diye sakin ol güzel düşün aklına kötü şeyler getirme en azın da endişe etme heralde bu dokuz ay hep merakla heyecanla geçecek

canım benimde öyle bel ağrım var arada alttan bi giriyor ama dediğin gibi çok kuvvetli değil oluyor demekki bebişlerimiz kendine yer açıyor
ahh canım inşallah kısa sürede geçer de dediğin gibi keyfine varırız hamileliğin
Kızlar bişi soracağım benim çok şiddetli kalçam ağrıyo içinizde yaşayan varmı bu durumu lütfen yardımcı olun özellikle akşamları artıyo
çok şiddetli olmasada arada benimde giriyor ağrı kalçama doğru
yarın benimde randevum var :18: seninle aynıyız bakalım duyacakmıyız kalp atışlarını bende çok heycanlıyım canım aynen şimdiden başladı heycanım yarın bi olsada görsek duysak bebişlerimizin pıt pıtlarını Allahım nasip etsin inşallahhh
canım hiç korma hayırlı haberlerle gel inşallah benim kuzenim doğurana kadar yaşadı lekeleri hatta kırmızı kırmızı da geliyordu şimdi bebişi 6 aylık çok sevimli sıpa

kızlarr bende gitmek istiyorum pazar günü 9 haftalıkken çağırdı ama 8+3 olucam inşallah nie geldin demez:)

Benimde mide bulantım hiç yok yalnızca şişkinliğim var sizin de kabızlık probleminiz var mı kızlar?

Benimde mide bulantım hiç yok yalnızca şişkinliğim var sizin de kabızlık probleminiz var mı kızlar?

cnm benimde 4-5 gün sürdü mide bulantılarım..sonra bitti
bugünde hafif bulanıo gibi.varla yok arası.ama kusmam hiç olmadı
dünde tuvalette ilk kez çok zorlandım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…