Benimde mide bulantım hiç yok yalnızca şişkinliğim var sizin de kabızlık probleminiz var mı kızlar?
KIZLAR GECEN ACIK KAHVERENGIMSI akıntı gelıyor dıyordum ya bugun daha koyu kahverengı akıntım oldu cumartesı gunu kalp atımlarını dınlıcektım doktorumu aradım korktum bugun gel muayeneye dedı kalp atımı duyulmadan dusukte olabılır dedı bana
[
Canım hemen panik yapma bence. Burda ben de dahil birçok kişinin kahverengi akıntısı oldu. Defalarca yazdım örnek olsun diye yine yazayım. Oğlumda 11. haftaya kadar devam etti ve üstelik normal kanama bile yaşadım kaç kere. Doktorunun yaklaşımı enteresan geldi. Tabii ki düşük belirtisi olabilir ama olmayabilir de. Ortada bişey yokken moral bozması hoş olmamış. Benim dr çok yaygın kahverengi akıntı. Yine de biraz daha dikkat et falan dedi. Gelişmeleri yaz canım
[
Canım hemen panik yapma bence. Burda ben de dahil birçok kişinin kahverengi akıntısı oldu. Defalarca yazdım örnek olsun diye yine yazayım. Oğlumda 11. haftaya kadar devam etti ve üstelik normal kanama bile yaşadım kaç kere. Doktorunun yaklaşımı enteresan geldi. Tabii ki düşük belirtisi olabilir ama olmayabilir de. Ortada bişey yokken moral bozması hoş olmamış. Benim dr çok yaygın kahverengi akıntı. Yine de biraz daha dikkat et falan dedi. Gelişmeleri yaz canım
Canlarım benö hepınıze tesekkur ederım valla rahatlattınız benı cok uzuldum ınanın bırden panıkledım ılk hamılelıgım doktor da oyle dıyınce kalp atısını duymadıgımız evre rısklıdır dusuk olabılır dıyınce tmm dedım bırden aglamaya basladım zaten sımdı rahatım 4 te doktorda olucam sonucu sıze bıldırırım hepınızden Allah razı olsun
Benimde mide bulantım hiç yok yalnızca şişkinliğim var sizin de kabızlık probleminiz var mı kızlar?
bunun en iyi örneği benim. en başından beri kahverengi akıntım var. hatta bir ara pembe bile oldu. doktor düşüyor dedi. 2 gün sonra çağırdı kürtaj olabilir dedi. ben kürtaj diye gittim sonunda keseyi gördük rahatladık. hayırlısı bakalım dedik. inşallah yarın görecez kalp atışını allahım inşallah...... hiç korkmayın kızlar doktorunuza söyleyin ama. ben 15 gündür yaşıyorum kahverengi lekeyi. bazen akıntısı bile oluyor. çok şükür baya azaldı artık. ağır iş yapmamanız gerekiyor. 5.aya kadar o akıntıyı gören arkadaşım var.
cnm benimde 4-5 gün sürdü mide bulantılarım..sonra bitti
bugünde hafif bulanıo gibi.varla yok arası.ama kusmam hiç olmadı
dünde tuvalette ilk kez çok zorlandım..
kızlar doktorum bana progestan iğne verdi 5 haftalık hamileyim 15 gün sonra kontrolüm var
3 gün ara ile yaptır dedi şimdi ilk iğneyi salı günü yaptırdığıma göre diğerini ne zamn yaptırmalıyım 3 gü ara ile ibaresini anlamadım yani iğne yaptırdığım günü saymazsak 3 gün sayıp çarş-prş- cuma diye cumartesi mi yaptırmam gerek? siz ne anladınız 3 gün ara ile sözünden :26:
bence cuma yaptırın zaten fazla progestanın zararı olmaz:) bi sonrakinide pazartesi.. bana böyle geldii....
ben jelini kullanıyorum hergün , keşke sizede öyle bi altarnatif sunsaymışş dr...
Benim epeydir var ne yazık ki bu sorunum karnım epey büyüyor gazdan hamile gibi oluyorum bazende dümdüz oluyor hamilelikte çok sık rastlanırmış kabızlık ve şişkinlik sorununacnm benimde 4-5 gün sürdü mide bulantılarım..sonra bitti
bugünde hafif bulanıo gibi.varla yok arası.ama kusmam hiç olmadı
dünde tuvalette ilk kez çok zorlandım..
canım bende su içiyorum bol bol kuru kayısı incir yiyorum ama yine de çok şişiyorum yaa eşim gülüyor karnıma hoş benim hamilelikten öncede sindirim sorunum vardı bi karnım şişer bi inerdi şimdi hamilelikle birlikte daha da sıkıntı vermeye başladı bu sorunumEveeet canım maalesef ki kabızlık bende de başladı bugün çok kaldım tuvalette!birde üstelik bağırsaklarımda çok feci ağrı oldu çok korktum... önce hergün çıkıyordum artık 2 günde bir,anlamıyorum ama bol bolda su içiyorum
Maaşallah canım ne kadar şanslısın hiç olmaz inşallahMASUMİYET CANIM BENİMDE ŞİDDETLİ BULANTILARIM YOK.ÇOK ŞÜKÜR Kİ KABIZLIK PROBLEMİMDE YOK.ZATEN NORMALDEDE KABIZLIK PROBLEMİ NERDEYSE HİÇ YAŞAMAZDIM.MAŞALLAH DİYİM..
Şuanda çıkan gazdır bence cnm:)benimde var şuan ve pantolonum eskidende zor kapanıyodu dardır kotlarım normaldede.şuandada çok sıktı ya
Kesinlikle katılıyorum canım gazdır o gazDaha 1 gram oluyormuş bebişler 8.haftada onunla alakası yok yani göbeğimizin benimde karnım bazen kocaman oluyor mesela bugün inik
canım 2 gün sayarsam erken 3 gün sayarsam geç bitiyo anlamadım(
canım, benim önce bi düşüğüm var tedbir amaçlı kullanıyorum keseyi gördük sadece , kalp atışları için 8-9 mart gibi gideceğim 15 gün için iğne verdi daha etkili dedi hapa göre ama bilmiyorum önce jel kullanmadım:26: