2012 Ekim Anneleri

Benimde mide bulantım hiç yok yalnızca şişkinliğim var sizin de kabızlık probleminiz var mı kızlar?

Eveeet canım maalesef ki kabızlık bende de başladı bugün çok kaldım tuvalette!birde üstelik bağırsaklarımda çok feci ağrı oldu çok korktum... önce hergün çıkıyordum artık 2 günde bir,anlamıyorum ama bol bolda su içiyorum

[
Canım hemen panik yapma bence. Burda ben de dahil birçok kişinin kahverengi akıntısı oldu. Defalarca yazdım örnek olsun diye yine yazayım. Oğlumda 11. haftaya kadar devam etti ve üstelik normal kanama bile yaşadım kaç kere. Doktorunun yaklaşımı enteresan geldi. Tabii ki düşük belirtisi olabilir ama olmayabilir de. Ortada bişey yokken moral bozması hoş olmamış. Benim dr çok yaygın kahverengi akıntı. Yine de biraz daha dikkat et falan dedi. Gelişmeleri yaz canım

Canlarım benö hepınıze tesekkur ederım valla rahatlattınız benı cok uzuldum ınanın bırden panıkledım ılk hamılelıgım doktor da oyle dıyınce kalp atısını duymadıgımız evre rısklıdır dusuk olabılır dıyınce tmm dedım bırden aglamaya basladım zaten sımdı rahatım 4 te doktorda olucam sonucu sıze bıldırırım hepınızden Allah razı olsun

bunun en iyi örneği benim. en başından beri kahverengi akıntım var. hatta bir ara pembe bile oldu. doktor düşüyor dedi. 2 gün sonra çağırdı kürtaj olabilir dedi. ben kürtaj diye gittim sonunda keseyi gördük rahatladık. hayırlısı bakalım dedik. inşallah yarın görecez kalp atışını allahım inşallah...... hiç korkmayın kızlar doktorunuza söyleyin ama. ben 15 gündür yaşıyorum kahverengi lekeyi. bazen akıntısı bile oluyor. çok şükür baya azaldı artık. ağır iş yapmamanız gerekiyor. 5.aya kadar o akıntıyı gören arkadaşım var.

Canım göreceksin kalp atışlarını da duyup iyi haberler vereceksin Allah'ın izniyle bize... Dualarım seninle...

Benimde mide bulantım hiç yok yalnızca şişkinliğim var sizin de kabızlık probleminiz var mı kızlar?

canım bende bulantı başladı dün akşam itibariyle şişkinlikte var kabızlıkta var biraz aç karnına kuru meyve yicem umarım iyi gelir...

canım topiği baştan okuyordum 70. syf da senin haberin vardı içim parçalandı derken bi baktım seninleymiş meleğin inş. sağlıkla 40. haftalrı görüp kucağına almayı nasip eder rabbim

kızlar doktorum bana progestan iğne verdi 5 haftalık hamileyim 15 gün sonra kontrolüm var

3 gün ara ile yaptır dedi şimdi ilk iğneyi salı günü yaptırdığıma göre diğerini ne zamn yaptırmalıyım 3 gü ara ile ibaresini anlamadım yani iğne yaptırdığım günü saymazsak 3 gün sayıp çarş-prş- cuma diye cumartesi mi yaptırmam gerek? siz ne anladınız 3 gün ara ile sözünden :26:

kızlar slm ekim anneleri topiğini hangi ara açıp bu kadar büyüttünüz süpersiniz...bu arada bende eylül annelerindenim topiğinizi görünce dayanamayıp bakıyım dedim.allah hepimize sorunsuz bir gebelik geçirmeyi ve zamanı geldiğinde hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

cnm benimde 4-5 gün sürdü mide bulantılarım..sonra bitti
bugünde hafif bulanıo gibi.varla yok arası.ama kusmam hiç olmadı
dünde tuvalette ilk kez çok zorlandım..

MASUMİYET CANIM BENİMDE ŞİDDETLİ BULANTILARIM YOK.ÇOK ŞÜKÜR Kİ KABIZLIK PROBLEMİMDE YOK.ZATEN NORMALDEDE KABIZLIK PROBLEMİ NERDEYSE HİÇ YAŞAMAZDIM.MAŞALLAH DİYİM..

bence cuma yaptırın zaten fazla progestanın zararı olmaz:) bi sonrakinide pazartesi.. bana böyle geldii....

ben jelini kullanıyorum hergün , keşke sizede öyle bi altarnatif sunsaymışş dr...

kızlarr göbuşlerınız çıkmaya basladımı benım 2, hamılelıgım sıfır göbek ve çok zayıftım hatta 1 kılo vermışım ama göbuşum çıktı yemek yemesemde

bence cuma yaptırın zaten fazla progestanın zararı olmaz:) bi sonrakinide pazartesi.. bana böyle geldii....

ben jelini kullanıyorum hergün , keşke sizede öyle bi altarnatif sunsaymışş dr...

canım 2 gün sayarsam erken 3 gün sayarsam geç bitiyo anlamadım(

canım, benim önce bi düşüğüm var tedbir amaçlı kullanıyorum keseyi gördük sadece , kalp atışları için 8-9 mart gibi gideceğim 15 gün için iğne verdi daha etkili dedi hapa göre ama bilmiyorum önce jel kullanmadım:26:

Şuanda çıkan gazdır bence cnm:)benimde var şuan ve pantolonum eskidende zor kapanıyodu dardır kotlarım normaldede.şuandada çok sıktı ya

cnm benimde 4-5 gün sürdü mide bulantılarım..sonra bitti
bugünde hafif bulanıo gibi.varla yok arası.ama kusmam hiç olmadı
dünde tuvalette ilk kez çok zorlandım..
Benim epeydir var ne yazık ki bu sorunum karnım epey büyüyor gazdan hamile gibi oluyorum bazende dümdüz oluyor hamilelikte çok sık rastlanırmış kabızlık ve şişkinlik sorununa

canım bende su içiyorum bol bol kuru kayısı incir yiyorum ama yine de çok şişiyorum yaa eşim gülüyor karnıma hoş benim hamilelikten öncede sindirim sorunum vardı bi karnım şişer bi inerdi şimdi hamilelikle birlikte daha da sıkıntı vermeye başladı bu sorunum

MASUMİYET CANIM BENİMDE ŞİDDETLİ BULANTILARIM YOK.ÇOK ŞÜKÜR Kİ KABIZLIK PROBLEMİMDE YOK.ZATEN NORMALDEDE KABIZLIK PROBLEMİ NERDEYSE HİÇ YAŞAMAZDIM.MAŞALLAH DİYİM..
Maaşallah canım ne kadar şanslısın hiç olmaz inşallah

neyyyyyy göbüşmü çıktı dedinizzz abooooo benimki resmen fırladı kızlar 6 aylık hamile gibiyimmmmlikralı bir pantolonm vardı bayada eski bir pantolondu gardorobun köşesinde duruyordu giyince genişliyor habire düşüyordu bende giymiyodum bide kemer yarleride yok kemerde takılmıyor ayyyy bugün o pantolon elime geçti sormayın dünyalar benim oldu vallaaa
bebişlere işkence yapıyormuşum resmen sıkıştırıyormuşum bugün nefes aldım

Son düzenleme:
Şuanda çıkan gazdır bence cnm:)benimde var şuan ve pantolonum eskidende zor kapanıyodu dardır kotlarım normaldede.şuandada çok sıktı ya

Kesinlikle katılıyorum canım gazdır o gaz Daha 1 gram oluyormuş bebişler 8.haftada onunla alakası yok yani göbeğimizin benimde karnım bazen kocaman oluyor mesela bugün inik

Kesinlikle katılıyorum canım gazdır o gaz Daha 1 gram oluyormuş bebişler 8.haftada onunla alakası yok yani göbeğimizin benimde karnım bazen kocaman oluyor mesela bugün inik

benimde dümdüz oluyor karnım bazen diyorum hamile diilim sanırım:)ama akşam gidip beli lastikli kot bakacağım ya olmuyor böyle..
hala 56 57 gelip gidiyorum şükürr..
bide farkettim 2 gecedir 3-4 gibi uyanıyorum çiş için.Demek bebeğim sağlıklı:)

kızlar bugün birden çok fazla idrara çıkmaya başladım sizinde öylemi oldu aceba?:44::44:

göbüş yok, gaz yok, kabızlık yok ama acayip uyku var kızlar ben de ya

gözlerimi açamıyorum ,eve zor atıyorum kendimi akşamları

anladım canım benim de 2 düşüğüm var ve hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum..... aynı zamanda hergün progestan içeren jel...

bence sen iğneyi salı vurulmuşsunya cuma vurul zaten 3 . güne gelmiş oluyosun... bide madem düşügün olmuş çok fazla progestana ihtiyacın var bence 1 gün önce vurulmanın sakıncası olmaz gibi geliyo ... olmadı doktorunu ara sor en doğru biliyi o verir...

inşalah ağlıkla kalp atışlarınıda duyarızz doğurup sağlıkla kucağımızada alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…