2012 Ekim Anneleri

canım benim daha erken olduğundan tahlllerden filan haberim yok:26::26::26:
pazartesi gidicem doktora daha kalp atışlarımızı dinlicez inşallahhhhhh

bide 2kiz hamişlerrrrrrrrr benim kesemin biri çok minikti doktorum haftaya kalp atışını dinlemeye eldiğinizde ya kaybolmuş olur yada gelişir dedi sizler bu durumu yaşadınızmı?

aayyy süper valla..:81:kalp atışlarınıda duyun canım hayrılısı ile.. Ve yine darısı başıma
amin canım senle sat aynı heralde zaten 16 şubat çok tuhaf oldum doktor gösterdi keseyi üstten baktı çok ii dedi normalde üstten görünmeyebilirdi ama görünüyor çok ii dedi bakalım yalnız kötü olan doktorum 1 martta istifa ediyor ve gidiyor burdan başkasıyla nasıl devam etcem bilmiyorum hayırlısı canım

benim midem bulanmıyor ve şu an bunu okuduğuma çok üzüldümlütfeeeeeeeen bişey deyin...........

evet canım 16 ocak aynıyız. ben çok erken gittiğim için göremedik haliyle. cumartesi gidicem işte. iki haftadır içim içimi yiyo. keseyi göremediğim için korkuorumda:18: inşallah bende 3 gün sonra görücem miniğimin keseciğini:109: kalp atışları içinse muhtemelen erken olucak ama bellide olmaz:112::112: doktor önemli yaa..inşallah iyi bi doktor bulursun canım..

Son düzenleme:
ne güzel işin varmış öyle imrendim resmen.öğlen biter mi iş ya

bende çok korkuyorum asla normal doğum yapamam kızlar aslaaaaa

normal doğum gibisi var mı? bana göre anneliği tamamlayan birşey o anı kesinlikle yaşamalı her kadın.

ne tahlil yaptıracağına bağlı ben bütün tahlillerimi tok karına yaptırdım ama sadece kan aldılar.eğer açlık şekerine baktırmayacaksan tok gidebilirsin,olmadı doktoruna sor bi.

Merhabaa

Benide aranıza alır mısınızz kızlarrr :))
hoşgeldin

benim midem bulanmıyor ve şu an bunu okuduğuma çok üzüldümlütfeeeeeeeen bişey deyin...........

canım endişelenme o konu üzerine çok da konuşuldu zaten..benim de hiç bulanmıyor ve bir çok kişinin de. sağlıklı olup olmadığıyla hiçç alakası yok bulantının,tamamen yapısal birşey..ne güzel işte daha ne istiyoruz keyfini çıkarıyoruz hamileliğin

Selam millet. Herkes iyidir umarım. Ben fena değilim. cimeka canım sana özendim geçen gün, senin gibi oldum :) tüm hamilelik belirtilerim ortadan kayboldu, ne oldu bana böyle :) maşallah diyim. ilk gebeliğimde bulantıdan ölüyordum, şimdi çok farklı. doktorumu aradım bu sabah. her gebelik birbirinden farklıdır, hatta bebeklerin cinsiyetleri bile bulantı durumunu etkiler dedi. ilk bebikim kızdı, belki bu pipili modeldir ve o yüzden bulanmıyordur :)

tam zamanında yazmışım herhalde cimeka canım sakın sıkıntı yapma. baksana aynı bünyede bile iki farklı bulantı durumu olabiliyor. bu durumda herkesin birbirinden farklı olması çok normal. sakın stres yapıp bebeğine zarar verme. gittin mi kontrole, ne durumdasınız rapor ver bakim :) topiğe geliyorum ama ara sıra bakıp çıkıyorum, benim bıcırık durmuyo, yazamıyorum. arada bir okuyabiliyorum sadece. her şey yolundadır inşallah hepiniz iyisinizdir.

Veee kesemizi gördük doktor çok ii gelişimi dedi 29 unda kalp atışını duymaya gidicez inşallah :)))

gözün aydın:)) inşallah pıt pıtları duyarsın,daha önce anne olmuş arkadaşlarıma o kadar kısa sürede okadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum diye ifade ediyorum.. büyük mutluluk:) Allaha emanetler bebikler.. yapacak bişeyimiz yok:)

içimi rahatlattın,gerçi diğer sayfalarda da sonradan okudum benim gibi olanlar varmış..birşey rica edeceğim yazarken biraz daha dikkat edelim yani genelleme yapmadan yazalım,zaten hassas dönemler:) yani önerileriniz varsa tamam da bu şekilde endişe verebilecek şeyler olmasın lütfen.. umarım ifade edebilmişimdir.. mesela bitki çaylarından adaçayını kesinlikle içmiyoruz kızlar,bir de sıcak ve uzun duşlar yasakkkk..siz de yapmamamız veya yapmamız gerekenleri paylaşın da öğrenelim.

ayyyyy çok güldüm pipili model ha bende şuan hiçbişey yok.göğüs dolgunluğu tek,bir de ara sıra kasık batmaları o kadar.. 1 martı iple çekiyorum, bir de denissssim sana bişey soracağım senin tiroid hapının dozunu kadın doğumcu mu endokrinci mi ayarladı? beni endokrine gitmeme gerek var mı? izmirdeki drum 1 ay sonraya diyor randevu başka buldum nisana dedi.yuh yani... gitmem gerekse bu aralar bulayım bi dr.bu arada içime hep erkek bebek doğuyor benim..

şu limonlu ayva tarifi veren arkadaşım kimdi hatırlamıyorum,Allah razı olsun.. çokkkk güzelmiş... ekşili ekşili,hem de insanın boğazına takılmıyor yumuşacık oldu döve döve:)

teşekkürler arkadaşım

arkadasım bendede gecen mart ayında haşimato var dedi doktoruma 3 ay önce gittigimde bişi yok küçülmüş dedi ama hiç ilac kullanmadım buarada şimdi hamilelikte yükseliyor falan diyorlar ben kadın dogumcuyamı görününce sölicem o bakcak yoksa endokrinoloji uzmanınamı gidicem bilemedim :)

ben hala kendimi hamile hisstemedigimden pek dikkat edemiyorum ama bende hipoglisemi oldugundan ögün atlamıyorum ...buarada bebek gelişimi için ananas cok önemliymiş mutlaka ara ögün olarak yiyorum

teşekkürler canım :)

merhaba kızlar :119::119::119:

bende ekim annesi olacağım rabbim nasip ederse inş. bende varım eğer kabul ederseniz topiğe güzel paylaşımlar dileğiyle:)
hoş geldin saglıkla bebişi kucagına al inşallah hayırlı ugurlu olsun

hayırlı ugurlu olsun benimde 2. bebegim inşallah yeni kuzularıda saglıkla alırız kucagımıza

Allahım hakkımızda hayırlısını versin bebegini kaybeden anneyede inşallah tez zmanda birdaha evlat nasip etsin

Veee kesemizi gördük doktor çok ii gelişimi dedi 29 unda kalp atışını duymaya gidicez inşallah :)))
cok güzel bir haberrr darısı bizeee
Merhabaa

Benide aranıza alır mısınızz kızlarrr :))
hoşgeldinn

yaa rakadasım genelleme yanlış ben ilk hamileliğimde hiç bulantı hissetmedim..saglıklı mükemmel bir kız bebek dünyaya getirdim şimdi maşllah canavar gibi...ee bu hamileliğimde bulantılı geciyor kusmuyorum ama için için bulanıyor
sen takma kafana her bunye her bebek farklıdır

maşallah ne bereketli bir günmüş oku oku anca bitirdim
yemek yapcam buraya yazmadan başına geçmeyim dedim
ayy kendimi kötü hissediyorum 2. bebegim ama umursamaz gibi davranıyormusum gibi geliyor cuma gitcektim doktoruma yarına aldım hemen
ilk bebegimde nerdeyse 2 haftada bir doktordaydım şimdi neden öyle hissetmiyorum anlamadım
neyse yarın gideyim küçük kuzumu göreyim yada ne kadarlıkmıs ögreneyim bir anne moduna gireyim :):)

şimdi yemege geceyim adamcagız gelmeden
gec vakitte eger sızmazsam gelirim

bu mesajını yeni gördüm canım,iyiyim canım en son 6. haftada gittim kalbini duydum,şimdi gittiğimde tam 8 olacağım,inşallah güzel şeyler yaşarız hep...sen sütü bıraktırdın mı kızına,yavrum ya...

nurran kadın doğumcuna söyle..hashimoto bitecek küçülecek bişey değil. çaresi yok.tiroid bezlerinin iltihaplanması.. malesef geçmiyor,sende nodül varsa artı olarak o küçülmüştür. kadın doğumcundan tsh a artı olarak anti tpo antkor isteyeceksin,baksın,çokkk önemli.hap almak zorundayım ben,zekayı bile etkileyen bişey...

inşallah duyacaz canım Allah hayırlısını versin hakkımızda
kusma bende de yok ama dediği gibi acıksam da bulanıyor, yemek yesem de bulanıyor midem. çok sık da acıkmaya başladım bu hafta

bebişime bişey olmasında napalım çekecez ilk 3 aydan sonra azalıyomuş geçiyomuş

tmm canım iyiki yazmıssın bende iyiki sormusum valla kafama takılıp duruyordu
yarın gitcem ilk iş onu söyleyim bari
saglıklı bebişler dünyaya getirelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…