- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
amin Allah hepimizi tamamına erdirsin...benim haftaya kontrolum var. dr. tahlil istemişti fakat ben o kağıdı kaybettim. bir de tahlile aç karnına mı gidiyoruz...ben biraz zor giderim sabahları açken midem aşırı bulanıyor ve çıkarıyorum...sonuç kaç güne çıkıyor..yarın tahlile gitsem salıya kadar çıkar herlade di mi kızlar...bilenler yardımcı olsun lütfen..
Merhabaa
Benide aranıza alır mısınızz kızlarrr :))
amin canım senle sat aynı heralde zaten 16 şubat çok tuhaf oldum doktor gösterdi keseyi üstten baktı çok ii dedi normalde üstten görünmeyebilirdi ama görünüyor çok ii dedi bakalım yalnız kötü olan doktorum 1 martta istifa ediyor ve gidiyor burdan başkasıyla nasıl devam etcem bilmiyorum hayırlısı canım
aayyy süper valla..:81:kalp atışlarınıda duyun canım hayrılısı ile..Ve yine darısı başıma
merhaba güzel anneler.....evettt biz dün bebeğimizle tekrar buluştuk ve o minnacık kalbi güm güm atıyordu yavrumuzun çok harikaydı tabikide gözlerden akmaya başladı mutluluk gözyaşları:)....tam haftasındaymış miniğim 8 mm teyzeleri herşey yolunda dedi doktorum 10. haftada tekrar çağırdı bulantılarımdan bahsettim ve sana saçma gelebilir ama kusura bakma ben hastalarım felaket midem deği anda seviniyorum çünkü herşey yolunda demektir dedi olmazsa sorun ararım sağlıklı bir gebeliğin göstergesidir dedi buna sevineceğime inanmazdımçünkü berbattım 1,5 haftadır kızlar....ve çok etkili olduğunu söylediği bir ilaç verdi hap zofer diye ona başaldım bakalım ne olacak...herkes iidir umarım melekleriyle benden bu kadar öpüyorum hepinizi...
amin canım senle sat aynı heralde zaten 16 şubat çok tuhaf oldum doktor gösterdi keseyi üstten baktı çok ii dedi normalde üstten görünmeyebilirdi ama görünüyor çok ii dedi bakalım yalnız kötü olan doktorum 1 martta istifa ediyor ve gidiyor burdan başkasıyla nasıl devam etcem bilmiyorum hayırlısı canım
ne güzel işin varmış öyle imrendim resmen.öğlen biter mi iş yahoşbulduk canım valla çalıştığım için öğlen 1 gibi geliyorum eve. anca dinlen yemek yap derken akşam oluyor. bi de akşamları tavuk modundayım artık erkenden uyuyup kalıyorum içim geçiyor. fırsatını bulduğum anda da giriyorum hemen buraya
bende çok korkuyorum asla normal doğum yapamam kızlar aslaaaaa
ne tahlil yaptıracağına bağlı ben bütün tahlillerimi tok karına yaptırdım ama sadece kan aldılar.eğer açlık şekerine baktırmayacaksan tok gidebilirsin,olmadı doktoruna sor bi.amin Allah hepimizi tamamına erdirsin...benim haftaya kontrolum var. dr. tahlil istemişti fakat ben o kağıdı kaybettim. bir de tahlile aç karnına mı gidiyoruz...ben biraz zor giderim sabahları açken midem aşırı bulanıyor ve çıkarıyorum...sonuç kaç güne çıkıyor..yarın tahlile gitsem salıya kadar çıkar herlade di mi kızlar...bilenler yardımcı olsun lütfen..
hoşgeldinMerhabaa
benim midem bulanmıyor ve şu an bunu okuduğuma çok üzüldümlütfeeeeeeeen bişey deyin...........
Veee kesemizi gördük doktor çok ii gelişimi dedi 29 unda kalp atışını duymaya gidicez inşallah :)))
ne güzel işin varmış öyle imrendim resmen.öğlen biter mi iş ya
normal doğum gibisi var mı? bana göre anneliği tamamlayan birşey o anı kesinlikle yaşamalı her kadın.
ne tahlil yaptıracağına bağlı ben bütün tahlillerimi tok karına yaptırdım ama sadece kan aldılar.eğer açlık şekerine baktırmayacaksan tok gidebilirsin,olmadı doktoruna sor bi.
hoşgeldin
canım endişelenme o konu üzerine çok da konuşuldu zaten..benim de hiç bulanmıyor ve bir çok kişinin de. sağlıklı olup olmadığıyla hiçç alakası yok bulantının,tamamen yapısal birşey..ne güzel işte daha ne istiyoruz keyfini çıkarıyoruz hamileliğin
Selam millet. Herkes iyidir umarım. Ben fena değilim. cimeka canım sana özendim geçen gün, senin gibi oldum :) tüm hamilelik belirtilerim ortadan kayboldu, ne oldu bana böyle :) maşallah diyim. ilk gebeliğimde bulantıdan ölüyordum, şimdi çok farklı. doktorumu aradım bu sabah. her gebelik birbirinden farklıdır, hatta bebeklerin cinsiyetleri bile bulantı durumunu etkiler dedi. ilk bebikim kızdı, belki bu pipili modeldir ve o yüzden bulanmıyordur :)
teşekkürler arkadaşımtebrik ederimmm
arkadasım bendede gecen mart ayında haşimato var dedi doktoruma 3 ay önce gittigimde bişi yok küçülmüş dedi ama hiç ilac kullanmadım buarada şimdi hamilelikte yükseliyor falan diyorlar ben kadın dogumcuyamı görününce sölicem o bakcak yoksa endokrinoloji uzmanınamı gidicem bilemedim :)edam bu arada senle aynıyız. bende bel ve sırt ağrısı çok oluyor. onun dışında bi sıkıntım yok ha bi de bazen göğsüm çokkkk acıyor..bu kadar. 1 martta diğer randevum. daha önce söylemiştim bende hashimoto tiroid var,onun için 2 haftada hormona mutlaka bakılacak..ben bir de tiroid hapı alıyorum.beslenmeme çok dikkat ediyorum 2 kilo verdim,çünkü bu kadar az az sıksık ve sağlıklı yemeye alışkın değil:)
ben hala kendimi hamile hisstemedigimden pek dikkat edemiyorum ama bende hipoglisemi oldugundan ögün atlamıyorum ...buarada bebek gelişimi için ananas cok önemliymiş mutlaka ara ögün olarak yiyorumkızlar beslenmeniz nasıl? ben doğru düzgün beslenemiyorum ya
sabah kahvaltı istemiyor canımya işe ekmek peynir falan getiriyorum ya da açma poğaçaya devam :26:
öğle akşam normal öğünümü yiyorum yanına ayran, yoğurt mutlaka oluyor. meyveyi de ihmal etmiyorum
çay, kahve, tatlılardan uzağım. Allah'tan hepsinden tiksinme geldi
tek problemim sabah kahvaltıları malesef
hoş geldin saglıkla bebişi kucagına al inşallah hayırlı ugurlu olsunteşekkürler canım :)
merhaba kızlar :119::119::119:
bende ekim annesi olacağım rabbim nasip ederse inş. bende varım eğer kabul ederseniz topiğe güzel paylaşımlar dileğiyle:)
hayırlı ugurlu olsun benimde 2. bebegim inşallah yeni kuzularıda saglıkla alırız kucagımızaHerkese merhaba bende aranıza bugün katılıyorum pazar günü yaptığım test ve dünkü doktorun keseyi görmesiyle yeni bir heyecan daha başladı.2008 ekim annesiydim kısmet olursa 2012 ekim annesi olacağım.Giray isminde bir oğlum var yaşam kaynağım herşeyim bakalım bu bebişle neler paylaşacağız.herkese hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Allahım hakkımızda hayırlısını versin bebegini kaybeden anneyede inşallah tez zmanda birdaha evlat nasip etsinslm kızlar çok moralim bozuldu en korktuğum şeyi duydum az önce yine
eylül anneleri topiğinde bi arkadaşımız kontrole gitmiş onların haftasın bizden 2-3 hafta fazla bazılarının
bebeğinin kalp atışları durmuş kürtaj olmuş çok üzüldüm...
bende çok korkuyorum durmasından
martın başında randevum var rabbim büyüksün...
cok güzel bir haberrr darısı bizeeeVeee kesemizi gördük doktor çok ii gelişimi dedi 29 unda kalp atışını duymaya gidicez inşallah :)))
hoşgeldinnMerhabaa
benim midem bulanmıyor ve şu an bunu okuduğuma çok üzüldümlütfeeeeeeeen bişey deyin...........
tam zamanında yazmışım herhalde cimeka canım sakın sıkıntı yapma. baksana aynı bünyede bile iki farklı bulantı durumu olabiliyor. bu durumda herkesin birbirinden farklı olması çok normal. sakın stres yapıp bebeğine zarar verme. gittin mi kontrole, ne durumdasınız rapor ver bakim :) topiğe geliyorum ama ara sıra bakıp çıkıyorum, benim bıcırık durmuyo, yazamıyorum. arada bir okuyabiliyorum sadece. her şey yolundadır inşallah hepiniz iyisinizdir.
inşallah duyacaz canım Allah hayırlısını versin hakkımızdaYESIL senınle gunlerımız aynı cnm bende cumartesı gunu gıdıcem doktora kalp atısı ıcın herkeste degısıktır cnm ya kımı duyar kımı gec duyar kısmet bı gıdelımde ınsallah duyarız cnm
kusma bende de yok ama dediği gibi acıksam da bulanıyor, yemek yesem de bulanıyor midem. çok sık da acıkmaya başladım bu hafta
nurran kadın doğumcuna söyle..hashimoto bitecek küçülecek bişey değil. çaresi yok.tiroid bezlerinin iltihaplanması.. malesef geçmiyor,sende nodül varsa artı olarak o küçülmüştür. kadın doğumcundan tsh a artı olarak anti tpo antkor isteyeceksin,baksın,çokkk önemli.hap almak zorundayım ben,zekayı bile etkileyen bişey...