- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim midem bulanmıyor ve şu an bunu okuduğuma çok üzüldümlütfeeeeeeeen bişey deyin...........
ayyyyy çok güldüm pipili model ha bende şuan hiçbişey yok.göğüs dolgunluğu tek,bir de ara sıra kasık batmaları o kadar.. 1 martı iple çekiyorum, bir de denissssim sana bişey soracağım senin tiroid hapının dozunu kadın doğumcu mu endokrinci mi ayarladı? beni endokrine gitmeme gerek var mı? izmirdeki drum 1 ay sonraya diyor randevu başka buldum nisana dedi.yuh yani... gitmem gerekse bu aralar bulayım bi dr.bu arada içime hep erkek bebek doğuyor benim..
bu mesajını yeni gördüm canım,iyiyim canım en son 6. haftada gittim kalbini duydum,şimdi gittiğimde tam 8 olacağım,inşallah güzel şeyler yaşarız hep...sen sütü bıraktırdın mı kızına,yavrum ya...
nurran kadın doğumcuna söyle..hashimoto bitecek küçülecek bişey değil. çaresi yok.tiroid bezlerinin iltihaplanması.. malesef geçmiyor,sende nodül varsa artı olarak o küçülmüştür. kadın doğumcundan tsh a artı olarak anti tpo antkor isteyeceksin,baksın,çokkk önemli.hap almak zorundayım ben,zekayı bile etkileyen bişey...
kızlar bişi sorcam folik asidi hengi vakit alıyorsunuz?
tokmu acmı alıyorsunuz bide?
Canım daha önce de yazdım yine yazayım. Benim ilk hamileliğimde de hiç bulantım olmadı oğlum çok sağlıklı çok şükür. Takma kafana.
kızlar hepinize merhaba
ben de ekim annesi olucam hayırlısıyla
satım 19 ocak
5 haftalık hamişim
bugün kesem göründü minicik daha
2 hafta sonra kalp atısı için çağırdı çok korkuyorum inşallah duyarız kalp atışını..
muhtemel dogum tarihim de 25 ekim..
selam kızlar nasılsınız benim midem berbat ya çok bulanıyorum sabah gevrek yedim öğlen gevrek yedim akşam yemeği tost yedim arada 1elma yedim hepsi bu hiçç yağlı bişey göresim yok kabızlığım olduğu için kayısı suyu içiyorum az az bütün yemeklerden tiksiniyorum kızıma bile doğru düzgün yemek yapamıyorum kızımda hiççç bulanmamıştım hamlelği şimdi yaşıyorum valla çok zormuş...
tmm canım iyiki yazmıssın bende iyiki sormusum valla kafama takılıp duruyordu
yarın gitcem ilk iş onu söyleyim bari
saglıklı bebişler dünyaya getirelim inşallah
kızlar bişi sorcam folik asidi hengi vakit alıyorsunuz?
tokmu acmı alıyorsunuz bide?
edam bu arada senle aynıyız. bende bel ve sırt ağrısı çok oluyor. onun dışında bi sıkıntım yok ha bi de bazen göğsüm çokkkk acıyor..bu kadar. 1 martta diğer randevum. daha önce söylemiştim bende hashimoto tiroid var,onun için 2 haftada hormona mutlaka bakılacak..ben bir de tiroid hapı alıyorum.beslenmeme çok dikkat ediyorum 2 kilo verdim,çünkü bu kadar az az sıksık ve sağlıklı yemeye alışkın değil:)
Merhaba kızlar bende ekim anne adayı olarak aranıza katıldım :)
benimde bel ağrım çok fazla var dün kontrele gittim dr.um bunlar olabilecek şeyler dedi. bende decavit kullanıyorum 2 haftadır birde demir hapı verdi bunun yanında folikplus da kullanıyorum tabi ilk 3 ay için önemli folikplus sonra bırakacam.
Banada decavit verdi. folic asit içinde aslında en önemli zaman gebelik öncesi demişti. şuan kullanmasan olur dedi.en önemli dönem gebelik öncesi olduğu için çok bi yararı olmuyor hamilelik esnasında filan dedi. kafamı karıştırdı benim. :26: ama ben yinede folic asit içiyorum.
merhaba güzel anneler.....evettt biz dün bebeğimizle tekrar buluştuk ve o minnacık kalbi güm güm atıyordu yavrumuzun çok harikaydı tabikide gözlerden akmaya başladı mutluluk gözyaşları:)....tam haftasındaymış miniğim 8 mm teyzeleri herşey yolunda dedi doktorum 10. haftada tekrar çağırdı bulantılarımdan bahsettim ve sana saçma gelebilir ama kusura bakma ben hastalarım felaket midem deği anda seviniyorum çünkü herşey yolunda demektir dedi olmazsa sorun ararım sağlıklı bir gebeliğin göstergesidir dedi buna sevineceğime inanmazdım çünkü berbattım 1,5 haftadır kızlar....ve çok etkili olduğunu söylediği bir ilaç verdi hap zofer diye ona başaldım bakalım ne olacak...herkes iidir umarım melekleriyle benden bu kadar öpüyorum hepinizi...
Kızlar günaydınlar dün dr kontrolüm vardı veeee size güzel hayırlı haberlerle geldim bebeğimin kalp atışlarını duydum 4 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz inş rabbim hayırlısını versin
Herkese merhaba bende aranıza bugün katılıyorum pazar günü yaptığım test ve dünkü doktorun keseyi görmesiyle yeni bir heyecan daha başladı.2008 ekim annesiydim kısmet olursa 2012 ekim annesi olacağım.Giray isminde bir oğlum var yaşam kaynağım herşeyim bakalım bu bebişle neler paylaşacağız.herkese hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
slm kızlar çok moralim bozuldu en korktuğum şeyi duydum az önce yine
eylül anneleri topiğinde bi arkadaşımız kontrole gitmiş onların haftasın bizden 2-3 hafta fazla bazılarının
bebeğinin kalp atışları durmuş kürtaj olmuş çok üzüldüm...
bende çok korkuyorum durmasından
martın başında randevum var rabbim büyüksün...
tatlı yemek isteyen kimse yok galiba herkes ekşiye mi aşeriyor
az önce limon yiyorum, biri diyor ki sen limon mu yiyosun ,bu ne ki dedim gözümü açar açmaz ayva yedim sabah karşımda kimse limon ayva yemesin