2012 Ekim Anneleri

yok canım doktor geç döllenme demişti ya inşallah bu cuma günü gidecez 10 gün gerideyim ben sata göre o yüzden kızlar dua edin nolur??????????

canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah :nazar: şimdi seninle günlerimiz aynı gitmeyecek demek ehhh napalım sağlıkla gelsinde meleklerimiz 3-5 in lafı olmaz :KK1:

KIZLAR İKİZ BEKLEYENLER NASILSINIZ BAKALIM...BENİM MİDE BULANTIM BAŞLADI MAALESEF...

ÇOK KORKUYORUM NASIL DOĞURUCAZ,NASIL BÜYÜTÜCEZ DİYE...MİLLET BİR TANESİNİN HAKKINDAN GELEMİYOR BİZDE İKİ TANE OLACAK..

BİR DE BUGÜN RÜYAMDA İKİZLERİMİN CİNSİYETİNİN KIZ OLDUĞUNU GÖRDÜM...PEMBİŞ PEMBİŞ KIYAFETLER VARDI...ÇOK MUTLU OLDUM,GÖZLERİM DOLDU FALAN FİLAN...

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...:emir_bebek::emir_bebek:

cnm senınde mı ıkız sevındım valla bı lara vardı senı gormemısım.
benm 1 haftadır bulantım vardı hıc kusmadım ılk defa dun kustum bıdada gelmedı bugun sankım mıdem ıyı gıbı .
yemek yemekten nefret eder oldum,masaya oturunca sankı bana ıskence edıyorlar zorla yıyorum anlatamam.bugun oglen ıyı yedım aksamda nsllah boyle olurda boylede gıderrr.
korkma cnm ya bakan nasıl bakıyo bız nıye bakamayalım kı bırıde aynı ıkısıde aynı bıraz daha emek vermemız gerekıck hepsı o..ben alıstım bu fıkre artık dunyaya gelen buyur elbet ıyı kotu..hayırlısı olsn bakalım ne olcak cınsıyetlerı

KIZLAR İKİZ BEKLEYENLER NASILSINIZ BAKALIM...BENİM MİDE BULANTIM BAŞLADI MAALESEF...

ÇOK KORKUYORUM NASIL DOĞURUCAZ,NASIL BÜYÜTÜCEZ DİYE...MİLLET BİR TANESİNİN HAKKINDAN GELEMİYOR BİZDE İKİ TANE OLACAK..

BİR DE BUGÜN RÜYAMDA İKİZLERİMİN CİNSİYETİNİN KIZ OLDUĞUNU GÖRDÜM...PEMBİŞ PEMBİŞ KIYAFETLER VARDI...ÇOK MUTLU OLDUM,GÖZLERİM DOLDU FALAN FİLAN...

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...:emir_bebek::emir_bebek:

cnm senınde mı ıkız sevındım valla bı lara vardı senı gormemısım.
benm 1 haftadır bulantım vardı hıc kusmadım ılk defa dun kustum bıdada gelmedı bugun sankım mıdem ıyı gıbı .
yemek yemekten nefret eder oldum,masaya oturunca sankı bana ıskence edıyorlar zorla yıyorum anlatamam.bugun oglen ıyı yedım aksamda nsllah boyle olurda boylede gıderrr.
korkma cnm ya bakan nasıl bakıyo bız nıye bakamayalım kı bırıde aynı ıkısıde aynı bıraz daha emek vermemız gerekıck hepsı o..ben alıstım bu fıkre artık dunyaya gelen buyur elbet ıyı kotu..hayırlısı olsn bakalım ne olcak cınsıyetlerı

allahım hayırlısını versin inşallah sağlıkla kucaklarımazaa alalımda bakarız elbet allah onunda kolaylığını verir inşallahhh
bende bugün rüyamda 1 kız bir erkek bebişlerimi görgüm:KK9: çok tatlılardı yeni doğmuşlar ayaklarına çorap giydiriyordum bacaklarını öperek sonra oğlanı emzirmek için aldım kızda bacaklarımız üzerinde yatıyormuş:KK9::KK9: o sırada bacaklarım aralanıyor tan bebek kayarken eşime bağırıyorum aşkım kız düşüyor tut tutttt dye:KK9::KK9: düştüğü yerde yatağımın üzeri 5 cm lik yer yani :KK9: ama gerçekten bağırmışım eşim uyandırdı kabusmu görüyodun diyeeeeeee :)))) ayyyyyyy çok tatlılardı ama allhım inşallhh gerçeğini kucağımıza nasip etsin

bu arada benim bulantılarım balşamadı çok şükür :KK16::KK16:arada başım dönüyor benimde ama tansiyonum iyi
bulantılar filan başlamadan güzel beslenmeye çalışıyorum bende iştahım açık maşallahh:KK49::KK49:bulantılar başlayınca yiyemem filan şimdiden depoluyorum:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:bide elevit kullanıyorum yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ben eleviti tedaviye başladığımdan beri

drumu aradım fazlasıyla yasıyorsun 2 saat yat dınlen devam ederse hastanede gözetım altına alıp serum takcaklarmış ınsallah gecer ben boyle bışı görmedım çok korktum:KK43:(((

bu gecekı hapını alma yarın sabahtan devam et dedı 5 gun ıçınde yan etkıler gecer dedı.ben vajınal yoldan alsam dedım agız yoluyla daha etkılı dedı

cnm çok geçmiş olsun yaaa...
kaç gündür ayva ayva dio herkes bende ayva aldırdım 2 tanesi 3 tl :KK1:

hamiş güzellerr napıyosunuzz nasılsınız?:KK3::KK3::KK3::KK3:
bulantınız nasıl sizin benim acıktımmı yemek yedimmi bulanıyor kusmuyorum ama gün içinde ara ara bulanıyor ve çok sık acıkıyorum canım bişey istemiyor sizinde böyle oluyormu ?
kızlar ben bide cuma günü kalp atışını duymaya giecem dra inşallah duyulur 6+3 olacak bu haftada duyan varmı ?

bulantınız nasıl sizin benim acıktımmı yemek yedimmi bulanıyor kusmuyorum ama gün içinde ara ara bulanıyor ve çok sık acıkıyorum canım bişey istemiyor sizinde böyle oluyormu ?
kızlar ben bide cuma günü kalp atışını duymaya giecem dra inşallah duyulur 6+3 olacak bu haftada duyan varmı ?

YESIL senınle gunlerımız aynı cnm bende cumartesı gunu gıdıcem doktora kalp atısı ıcın herkeste degısıktır cnm ya kımı duyar kımı gec duyar kısmet bı gıdelımde ınsallah duyarız cnm

ya arkadaşlar çok sık tuvalete gidiyorum allahım çıldırıciimm benim durumda olan var mı acaba ??? ufff gece uyanıp kalkıyorum iş yerinde müşteriyi masada bırakıp gidiyorum yoruluyorum vallahi tuvalete gitmekten..:KK47:

ya arkadaşlar çok sık tuvalete gidiyorum allahım çıldırıciimm benim durumda olan var mı acaba ??? ufff gece uyanıp kalkıyorum iş yerinde müşteriyi masada bırakıp gidiyorum yoruluyorum vallahi tuvalete gitmekten..:KK47:

cnm bendede vardı bu durum halada var ama cok sık degıl ama doktoruma sormustum normal demıstı cnm dert etme kendıne gecer cnm daha neler gorcez kım bılır daha yenı baslıyoruz:KK4:

rahim büyüyor ,idrar kesesine baskı yapıyor biz de sürekli tuvalete :KK9: hep aynı canım

herkes diyor 2. 3 aylık dönem en güzel dönemi hamileliğin, inşallah şu ilk 3 ayı hayırlısıyla atlatırsak

bi de kızlar tam sıcaklara denk gelicek ilerleyen dönemlerimiz, Allah yardımcımız olsun

kusma bende de yok ama dediği gibi acıksam da bulanıyor, yemek yesem de bulanıyor midem. çok sık da acıkmaya başladım bu hafta

kızlar ben beylikdüzünde oturuyorum arkadaşımın tavsiye ettiği avcılarda ender aydınhan dan randevu aldım 3 marta ilk defa gidicem o doktora bileniniz duyanınız varmı hiç ?

allahım hayırlısını versin inşallah sağlıkla kucaklarımazaa alalımda bakarız elbet allah onunda kolaylığını verir inşallahhh
bende bugün rüyamda 1 kız bir erkek bebişlerimi görgüm:KK9: çok tatlılardı yeni doğmuşlar ayaklarına çorap giydiriyordum bacaklarını öperek sonra oğlanı emzirmek için aldım kızda bacaklarımız üzerinde yatıyormuş:KK9::KK9: o sırada bacaklarım aralanıyor tan bebek kayarken eşime bağırıyorum aşkım kız düşüyor tut tutttt dye:KK9::KK9: düştüğü yerde yatağımın üzeri 5 cm lik yer yani :KK9: ama gerçekten bağırmışım eşim uyandırdı kabusmu görüyodun diyeeeeeee :)))) ayyyyyyy çok tatlılardı ama allhım inşallhh gerçeğini kucağımıza nasip etsin

amin Allah hepimizi tamamına erdirsin...benim haftaya kontrolum var. dr. tahlil istemişti fakat ben o kağıdı kaybettim. bir de tahlile aç karnına mı gidiyoruz...ben biraz zor giderim sabahları açken midem aşırı bulanıyor ve çıkarıyorum...sonuç kaç güne çıkıyor..yarın tahlile gitsem salıya kadar çıkar herlade di mi kızlar...bilenler yardımcı olsun lütfen..

amin Allah hepimizi tamamına erdirsin...benim haftaya kontrolum var. dr. tahlil istemişti fakat ben o kağıdı kaybettim. bir de tahlile aç karnına mı gidiyoruz...ben biraz zor giderim sabahları açken midem aşırı bulanıyor ve çıkarıyorum...sonuç kaç güne çıkıyor..yarın tahlile gitsem salıya kadar çıkar herlade di mi kızlar...bilenler yardımcı olsun lütfen..

aç olmak gerekiyor, tahlillerde aynı gün içinde çıkıyor zaten. ben saat 10-10:30 gibi vermiştim öğleden sonra almıştım sonuçları

X