Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım doktor geç döllenme demişti ya inşallah bu cuma günü gidecez 10 gün gerideyim ben sata göre o yüzden kızlar dua edin nolur??????????
KIZLAR İKİZ BEKLEYENLER NASILSINIZ BAKALIM...BENİM MİDE BULANTIM BAŞLADI MAALESEF...
ÇOK KORKUYORUM NASIL DOĞURUCAZ,NASIL BÜYÜTÜCEZ DİYE...MİLLET BİR TANESİNİN HAKKINDAN GELEMİYOR BİZDE İKİ TANE OLACAK..
BİR DE BUGÜN RÜYAMDA İKİZLERİMİN CİNSİYETİNİN KIZ OLDUĞUNU GÖRDÜM...PEMBİŞ PEMBİŞ KIYAFETLER VARDI...ÇOK MUTLU OLDUM,GÖZLERİM DOLDU FALAN FİLAN...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
KIZLAR İKİZ BEKLEYENLER NASILSINIZ BAKALIM...BENİM MİDE BULANTIM BAŞLADI MAALESEF...
ÇOK KORKUYORUM NASIL DOĞURUCAZ,NASIL BÜYÜTÜCEZ DİYE...MİLLET BİR TANESİNİN HAKKINDAN GELEMİYOR BİZDE İKİ TANE OLACAK..
BİR DE BUGÜN RÜYAMDA İKİZLERİMİN CİNSİYETİNİN KIZ OLDUĞUNU GÖRDÜM...PEMBİŞ PEMBİŞ KIYAFETLER VARDI...ÇOK MUTLU OLDUM,GÖZLERİM DOLDU FALAN FİLAN...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
cnm senınde mı ıkız sevındım valla bı lara vardı senı gormemısım.
benm 1 haftadır bulantım vardı hıc kusmadım ılk defa dun kustum bıdada gelmedı bugun sankım mıdem ıyı gıbı .
yemek yemekten nefret eder oldum,masaya oturunca sankı bana ıskence edıyorlar zorla yıyorum anlatamam.bugun oglen ıyı yedım aksamda nsllah boyle olurda boylede gıderrr.
korkma cnm ya bakan nasıl bakıyo bız nıye bakamayalım kı bırıde aynı ıkısıde aynı bıraz daha emek vermemız gerekıck hepsı o..ben alıstım bu fıkre artık dunyaya gelen buyur elbet ıyı kotu..hayırlısı olsn bakalım ne olcak cınsıyetlerı
hamiş güzellerr napıyosunuzz nasılsınız?
bulantınız nasıl sizin benim acıktımmı yemek yedimmi bulanıyor kusmuyorum ama gün içinde ara ara bulanıyor ve çok sık acıkıyorum canım bişey istemiyor sizinde böyle oluyormu ?
kızlar ben bide cuma günü kalp atışını duymaya giecem dra inşallah duyulur 6+3 olacak bu haftada duyan varmı ?
ya arkadaşlar çok sık tuvalete gidiyorum allahım çıldırıciimm benim durumda olan var mı acaba ??? ufff gece uyanıp kalkıyorum iş yerinde müşteriyi masada bırakıp gidiyorum yoruluyorum vallahi tuvalete gitmekten..
ya arkadaşlar çok sık tuvalete gidiyorum allahım çıldırıciimm benim durumda olan var mı acaba ??? ufff gece uyanıp kalkıyorum iş yerinde müşteriyi masada bırakıp gidiyorum yoruluyorum vallahi tuvalete gitmekten..
hamiş güzellerr napıyosunuzz nasılsınız?
bulantınız nasıl sizin benim acıktımmı yemek yedimmi bulanıyor kusmuyorum ama gün içinde ara ara bulanıyor ve çok sık acıkıyorum canım bişey istemiyor sizinde böyle oluyormu ?
kızlar ben bide cuma günü kalp atışını duymaya giecem dra inşallah duyulur 6+3 olacak bu haftada duyan varmı ?
Veee kesemizi gördük doktor çok ii gelişimi dedi 29 unda kalp atışını duymaya gidicez inşallah :)))
allahım hayırlısını versin inşallah sağlıkla kucaklarımazaa alalımda bakarız elbet allah onunda kolaylığını verir inşallahhh
bende bugün rüyamda 1 kız bir erkek bebişlerimi görgüm çok tatlılardı yeni doğmuşlar ayaklarına çorap giydiriyordum bacaklarını öperek sonra oğlanı emzirmek için aldım kızda bacaklarımız üzerinde yatıyormuş o sırada bacaklarım aralanıyor tan bebek kayarken eşime bağırıyorum aşkım kız düşüyor tut tutttt dye düştüğü yerde yatağımın üzeri 5 cm lik yer yani ama gerçekten bağırmışım eşim uyandırdı kabusmu görüyodun diyeeeeeee :)))) ayyyyyyy çok tatlılardı ama allhım inşallhh gerçeğini kucağımıza nasip etsin
amin Allah hepimizi tamamına erdirsin...benim haftaya kontrolum var. dr. tahlil istemişti fakat ben o kağıdı kaybettim. bir de tahlile aç karnına mı gidiyoruz...ben biraz zor giderim sabahları açken midem aşırı bulanıyor ve çıkarıyorum...sonuç kaç güne çıkıyor..yarın tahlile gitsem salıya kadar çıkar herlade di mi kızlar...bilenler yardımcı olsun lütfen..