2012 Ekim Anneleri

şişlik herkesde oluyo canım 8 haftada felan normale dönüyomuş

ayyyyy geçektenmi ama ben öncedende hafif göbekliydim de tamamen inmez zaten yerinde var anacım:KK9:ama en azından havalar ısınana kadar bişey almak zorunda kalmayaım yaaaa bide allahın izniyle 3 ayımızı tamamlayalım dimi:KK31:

ya canım diğer arkadaşlara da bir ay vermişler bi dahaki randevuyu o yüzden biraz içim rahatladı bi de kalp atışlarını duydum çok şükür. ben sorun olursa diye korktuğum için bir ay geç mi dedim ama hala bilemiyorum...
Canım evet 5 hafta kalp atımı için erken. Bekleyip göreceksin artık. Hakkında hayırlısı olsun. İyi haberlerini bekliyoruz canım...

Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin canım...

Bence kesinlikle çok geç Kalp atışını duyana kadar gerekirse her hafta çağırması gerekir normalde. Ben senin yerinde olsam haftaya başka bir doktora da olsa gider ultrasona girerim. 1 ay sabredilir mi yaa!!

Canımilk 3 ay bebeğimiz bizim yediklerimizden beslenmiyor merak etme. İstersen netten araştırabilirsin. 3. aydan sonra kendine güzel bir beslenme programı yaparsın...

Canım demirine bakıldı mı ki demir hapı verdi hemen. Yani demirin düşükse tamam. Ama değerlerin normalse demir ağır metaldir ve vücutta birikim yapar, sağlıklı değildir yani. Hamileliğin sonlarına doğru içilebilir, çünkü gıdalardan alınan demir bebekle hamileye yetmez. Sadece dikkatini çekmek istedim...

Kesinlikle sana katılıyorum canım. Oğlumda zerre kadar mide bulantım olmadı. Çok şükür son derece sağlıklı bir bebekti. Hala da öyle. Şimdi de hiç bulantım yok. Arkadaşımın nerdeyse 7 ay bulantısı oldu. Bebeği 2,5 kg doğdu, hastalıktan hiç kurtulmayan bir çocuk oldu. Yani bulantı olması bebeğin canlı olduğuna işaret edebilir ama olmaması sağlıksız bebek anlamına gelmez bence de kesinlikle.

ya canım diğer arkadaşlara da bir ay vermişler bi dahaki randevuyu o yüzden biraz içim rahatladı bi de kalp atışlarını duydum çok şükür. ben sorun olursa diye korktuğum için bir ay geç mi dedim ama hala bilemiyorum...
Canım evet 5 hafta kalp atımı için erken. Bekleyip göreceksin artık. Hakkında hayırlısı olsun. İyi haberlerini bekliyoruz canım...

Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin canım...

Bence kesinlikle çok geç Kalp atışını duyana kadar gerekirse her hafta çağırması gerekir normalde. Ben senin yerinde olsam haftaya başka bir doktora da olsa gider ultrasona girerim. 1 ay sabredilir mi yaa!!

Canımilk 3 ay bebeğimiz bizim yediklerimizden beslenmiyor merak etme. İstersen netten araştırabilirsin. 3. aydan sonra kendine güzel bir beslenme programı yaparsın...

Canım demirine bakıldı mı ki demir hapı verdi hemen. Yani demirin düşükse tamam. Ama değerlerin normalse demir ağır metaldir ve vücutta birikim yapar, sağlıklı değildir yani. Hamileliğin sonlarına doğru içilebilir, çünkü gıdalardan alınan demir bebekle hamileye yetmez. Sadece dikkatini çekmek istedim...

Kesinlikle sana katılıyorum canım. Oğlumda zerre kadar mide bulantım olmadı. Çok şükür son derece sağlıklı bir bebekti. Hala da öyle. Şimdi de hiç bulantım yok. Arkadaşımın nerdeyse 7 ay bulantısı oldu. Bebeği 2,5 kg doğdu, hastalıktan hiç kurtulmayan bir çocuk oldu. Yani bulantı olması bebeğin canlı olduğuna işaret edebilir ama olmaması sağlıksız bebek anlamına gelmez bence de kesinlikle.

şişlik herkesde oluyo canım 8 haftada felan normale dönüyomuş

ayyyyy geçektenmi ama ben öncedende hafif göbekliydim de tamamen inmez zaten yerinde var anacım:KK9:ama en azından havalar ısınana kadar bişey almak zorunda kalmayaım yaaaa bide allahın izniyle 3 ayımızı tamamlayalım dimi:KK31:

günaydın kızlar ne güzel muhabbetler etmişiniz sayfaları 20 dk da zor bitirdimmm:KK9::KK9:
yeni gelen arkadaşlarım gözünüz aydın inşallah sağlıklı sıhatli kollarımıza alırız yavrularımızı:emir_bebek:

kalpleri pıt pıt atan bebişlerini duyan arkadaşlarımmmm sizinde gözünüz aydın darısı bize olsun inşallahhhh:KK16::KK16:

kızlarrrrrr benim hiç bir pantolonum olmuyorrrr:KK9::KK9::KK9: etek özürlüyüm hiç etek giymem hep pantolon giyerim işte daha rahat ettiğim için snırım:KK9: şimdide düğmelerini ilikleyemiyorum:26: bana tavsiyede bulunun ne yapsam ne alıp giysem
benim karnım çok şişti tüp bebek olduğumuzdan aldığımız onca hormon şimdi 5-6 aylık hamile gibiyim:KK9::KK9: sizler ne giyiyorsunuzz
özellikle çalışan hanımlarrrr bide kasıklarımı hafiften sıkıyor giydiyim pantolonlar bunların zararı olurmu

ya sorma..bende giyiyorum ama rahat edemiyorum içinde pantolonlarımın. sağdan soldan da işte pantolon giyme zararı olur filan laflarını duyunca da korkuyorum:26: elbiseye geçtim bende ne yapayım:KK43: geniş pant alana kadar etek elbise takılmayı düşünüorum:KK34: şubede topuklu ayakkabıda giymemeye çalışıorum. dr mümnkün oldukça düz ayakkabı tercih et dedi. :KK31:

Daha bes haftalik oldugu icin kalp atimi icin erken demisti dr. Kanamadan once gunduz ultrasonda hersey cok guzeldi olmasi gerektigi gibiydi sonra aksam biraz yurudum soguk diye hizli yurudum arkasindan acik pembe kan geldi hemen acile gittik dr kesenin sekli bozulmus dedi cumaryesiden beri duzelir umuduyla yatiyorum

canim bende 5 kusur haftalikken kontrole gittim bi dr keseye gore bebegi goremiyorum dedi.ordan ciktim baska dr a gittim kese bozulmus yasama ihtimali yuzde bir bile degil kurtaj yapcaz dedi bi kac gun sonra baska dr a gittim kese gayet guzel dedi haftasina da kalp atislarini gorduk allah tan umit kesilmez canim

ya sorma..bende giyiyorum ama rahat edemiyorum içinde pantolonlarımın. sağdan soldan da işte pantolon giyme zararı olur filan laflarını duyunca da korkuyorum:26: elbiseye geçtim bende ne yapayım:KK43: geniş pant alana kadar etek elbise takılmayı düşünüorum:KK34: şubede topuklu ayakkabıda giymemeye çalışıorum. dr mümnkün oldukça düz ayakkabı tercih et dedi. :KK31:

bende pazar günü çıkıp alıyım 1-2 elbise etek ama bu seferde düşünüyorum daha kalp atışın duymadan yanlış olur diye düşünüyorum:26::26: neyse bakıcam artık:26:

Herkese merhaba bende aranıza bugün katılıyorum pazar günü yaptığım test ve dünkü doktorun keseyi görmesiyle yeni bir heyecan daha başladı.2008 ekim annesiydim kısmet olursa 2012 ekim annesi olacağım.Giray isminde bir oğlum var yaşam kaynağım herşeyim bakalım bu bebişle neler paylaşacağız.herkese hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

slm kızlar çok moralim bozuldu en korktuğum şeyi duydum az önce yine:KK43:
eylül anneleri topiğinde bi arkadaşımız kontrole gitmiş onların haftasın bizden 2-3 hafta fazla bazılarının:KK43:
bebeğinin kalp atışları durmuş kürtaj olmuş çok üzüldüm...
bende çok korkuyorum durmasından:KK43:
martın başında randevum var rabbim büyüksün...

günaydın kızlar ne güzel muhabbetler etmişiniz sayfaları 20 dk da zor bitirdimmm:KK9::KK9:
yeni gelen arkadaşlarım gözünüz aydın inşallah sağlıklı sıhatli kollarımıza alırız yavrularımızı:emir_bebek:

kalpleri pıt pıt atan bebişlerini duyan arkadaşlarımmmm sizinde gözünüz aydın darısı bize olsun inşallahhhh:KK16::KK16:

kızlarrrrrr benim hiç bir pantolonum olmuyorrrr:KK9::KK9::KK9: etek özürlüyüm hiç etek giymem hep pantolon giyerim işte daha rahat ettiğim için snırım:KK9: şimdide düğmelerini ilikleyemiyorum:26: bana tavsiyede bulunun ne yapsam ne alıp giysem
benim karnım çok şişti tüp bebek olduğumuzdan aldığımız onca hormon şimdi 5-6 aylık hamile gibiyim:KK9::KK9: sizler ne giyiyorsunuzz
özellikle çalışan hanımlarrrr bide kasıklarımı hafiften sıkıyor giydiyim pantolonlar bunların zararı olurmu

cnm bence dar seyler gıyme bebege zararlı olur elbettekı.ben etek gıyebılıyorum benmde hıc bır pantolonum olmuyor malesef bende sureklı olarak etek gıyıyorum eteklerım rahat dar degıl dusun dugmelerını ılıklemıyorum ılıkleyıne karnıma basınc gelıyor bu sefer karnımda sancı oluyor hemen acıyorum dugmelerını bu yuzden ustume uzunca bol bır sey gıyıyorum hem patronum anlamasın hemıde dugmeler acık gorunmesın dıye.cnm kotlar var bellerı lastıklı acılıyor onlardan al o yuzden karnın buyusede lstıklerı karnının seklını alır ben onlardan alıcam bnm ıkı hamıs ablamda oyle yapmıstı

kızlar şimdiden olmuyormu pantolonlarınız yaa:)şimdiden böleyse oooo:)
ben giyiyorum herşeyimiii yarın 8 haftalık olacağız tam

merhaba kızlar. keyifli geçiyordur umarım günleriniz. çok bunalmış durumdayım ben. 1.5 haftadır falan sürekli midem ağzımda ve her sabah yediklerimi kusuyorum. çok yorucu oluyor iş yerindeyim ölcem sanıyorum bitkinleşiyorum. denemediğim şey kalmadı haşlanmış patates, kraker vs.vs. ama yok her sabah kusuyorum. çok açıkıyorum yemezsem açlıktan ölcem yersemde geri geliyo.artık bitsin bu kusmalarım nolurrrrrr.

bide 2 gündür rüyamda bebek görüyorum önceki gün emziriyodum, bu gecede oynuyodum :) ama cinsiyetini göremedim :)
bu gece belki görürüm :emir_bebek::KK49::KK52:

günaydın güzel meleklerin güzeller güzeli anneleriiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlar bende de kalça ağrısı var kasık ağrısı var kokulara hassasiyet var:26:
Bulntım pek başlamadı arada geliyor hemen gidiyor geri özellikle sevmediğim kokular olursa onun haricinde çok şükür iyiyzz:KK16::KK16::KK16:
Benim tüp bebek olduğundan kaç hafta olduğu sizlerden biraz daha farklı hesaplandı adetime bakarsak 6 haftalığım ama tüp olduğu için 1 hafta geriden hesaplanıyor dedi doktorum :KK49:

şimdi bende sizlere bişiy soracam öksürünce hapşırınca çok tedirgin oluyorum ben çünü kasıklarım geriliyor şeyim dışa doğru kasılıyor sanki:KK9::KK9::KK9:
Bunlardan bişey olurmu diye çok tedirgin oluyorum bende sizde tedirginmisiniz bunlardannnn:44::44::44:

Arkadaşın biri demişya böyle şeylerden bişey olsaydı dünyada bebek kıtlığı olur diyeee:KK9::KK9::KK9:ayyyyyy ona çok güldüm ama işte insan korkuyor genede:KK9:

lara cım onu yazan bendim:KK9: Bak benimkiside tüp bebek canım kasma kendini ben dün bebeğimin kalp atışlarını dinledim çok şükür öyle hapşırmakdan aksırmakdan bebişe hiç bişi olmaz sen tedirgnde olma sakin ve kendinden emin ol bu arada ben dün dr uma söyledim tüp bebek ile normal gebelik aynımı hesaplanıyo dedim evet dedi ve o şekilde hesapladı bu dr ların hangisi doğru konuşuyo anlamadım yaw benim 2. Tüp bebek ilkinin kalbi durdu ama ben çok kastım kendimi en ufak bişide ağ-lamaya başlıyodum şimdi tınn valla sen ne yaparsan yap herşey olacağına varıyo ben meleğimi rabbime emanet ettim gerisi boş valla

bende pazar günü çıkıp alıyım 1-2 elbise etek ama bu seferde düşünüyorum daha kalp atışın duymadan yanlış olur diye düşünüyorum:26::26: neyse bakıcam artık:26:

bi iki elbiseden bişicik olmaz:KK34: hem pozitif şeyler düşünki herşey yolunda gitsin..kalp atışlarını daha duymadık ama duyucaz:) allahın izni ile:KK16:

eylül anneleri topiğinde bi arkadaşımız kontrole gitmiş onların haftasın bizden 2-3 hafta fazla bazılarının:KK43:

canım üzme kendini..allahın izni ile hiç bişi olmıcak meleklerimize:KK16: moralini bozupta bebişinide üzme annesi..:KK20:o bırakmıycak seni..
benimde korkularım var çok :18: daha keseciğimi bile göremedim:KK43: bu cumartesi inşallah.. ama pozitif düşünmek istiyorum..allah herkesin bebeğini korusun, kaybedenlere de allah yeniden nasip etsin inşallah biran önce..
herkese yardım etsin rabbim...

Ay canım mesajında "arkadaşlar aklıma biirşey takıldı cumartesi doktora gittik kalp atışları için doktorum bi dahaki randevuyu 1 ay sonraya verdi. deyince ben de kalp atışlarını henüz duymadın zannettim :KK17: O zaman normal tabii ama ben oğlumda hiç sabredemedim ilk 3 ay 2 haftada bir gittim. Sanırım bunda da 2 haftada bir gitmeyi talep edicem doktorumdan...

Herkese merhaba bende aranıza bugün katılıyorum pazar günü yaptığım test ve dünkü doktorun keseyi görmesiyle yeni bir heyecan daha başladı.2008 ekim annesiydim kısmet olursa 2012 ekim annesi olacağım.Giray isminde bir oğlum var yaşam kaynağım herşeyim bakalım bu bebişle neler paylaşacağız.herkese hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Canım senin de ikinci bebişin ne güzel. Allah tamamına erdirsin. İnsan daha bir sakin oluyor ikincide. Benim oğlum da 2 yaşında şimdi...

ayyyyyyyy kızlar iyiki varsınız yaaa
valla insan paylaştıkça rahatlıyor

ilaydakorucu canım inşallah bu sefer sağlıklı alırsın bebişi kucağına:KK16: benimle birlikte tüp yaptıran arkadaşlarımda sat tarihinden hesapıyor doktorları ama benimki böyle hesapladı:26: bende doktoruma güveniyorum ne derse o:KK9::KK9::KK9:

tamam kızlar bu hafta sonu kendime güzel bikaç cici alıyım tabi günlük hayatta kullanılacak şeyler alırım uzun tunik elbise gibi bide onların altına gidecek ayakkabı:KK9::KK9:
offfff şimdiden hamile moduna girmek istemiyorum çok korkuyorum onlara bişey olacak diye allahım korusun:emir_bebek::emir_bebek: rabbime emanet yavrularım

kızlar merhaba gçenlerde yazmıştım doktora gittim cumartesi geç yumurtlama dedi kesenin şekli düzgün dedi embriyoyu da gördük daha 3 mm ama kesenin yanında bir kan pıhtısı var dedi ama herhangi bir ilaç vermedi allaha şükrü kanamam da yok sarı renkli akıntım var bu sıkıntı yok demektir demi hanımlar sadece decavit kullanıyorum bu hafta sonu kalp atışını duymak için çağırdı

bozma moralini canım rabbim hayırlısını versin üzülmemek elde değil ama yapacak bişey yok hayırlısını sağlıklısını dileyelim allahtan
allah yardımcın olsun canım

X