Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gasomm battaniyen ne durumda devam ediyosun dmi?
Arkadaslar cümleten iyi aksamlar :) iyi hafta sonlari
Mutluluk sizinle olsun![]()
Kızlarr bir şey sorucamm saçlarımı toplamalı mıyım nişanda yoksa açık mı iyi?:))uzatiyorumda zaten ona göre söylerseniz eğer süper olacak:) elbise straplez düşünmüyorum kesinlikle belirteyim:)
Arkadaslar cümleten iyi aksamlar :) iyi hafta sonlari
Mutluluk sizinle olsun![]()
yüzün minyon canım toplu yakışır ama bence açık tut çünkü düğünde büyük bir ihtimal topuz olur,birinde açık birinde de toplu olur en azından.ama uzatmaya devam etmekte fayda var uzun saç açıktada topuzda da daha rahat kullanılıyo.
tabisi tabisiii örmeye devam kuzuuuuuu, yarım bırakmam Allah ın izniyle![]()
ayyyy beynimm bulandıı geçmişş okumaktannnn![]()
merhaba bende :) büyük ihtimal aksilik olmazsa haziran sonu yada temmuz başı![]()
oyy gülşenim çok afedersin yaa, ben çıkmışım sen yazdığındaaakızlar paydos verildi,,gasomm bubabur mesj attı mı faceden yazarmısın benim face geçmişi çok göstermiyo telden göremedim,şimdi faceden yazabilirsen hemen bakarım ,merak ediyorum da![]()