2012' de yazın evlenecekler

Deryaaaaaa forum takipte yakaladım seni şekerim benim napısoun çiçeği burnunda gelin hanım hani foto foto foto :KK76::KK76::KK76::KK76:
Yasiminnnnn walla hafiye gibisinn kızzz :KK1:
çok çok iyiyim canım yaa, evlilik müthiş bişey, hemen evlen sen de, fazla beklemeyin :KK34::123:
foto konusuna gelince, henüz elimde hiç foto yok, olunca albüm yaparım, görürsün. sen de ne var ne yok, hazırlıklar nasıl gidiyor senin ?

Yasiminnnnn walla hafiye gibisinn kızzz :KK1:
çok çok iyiyim canım yaa, evlilik müthiş bişey, hemen evlen sen de, fazla beklemeyin :KK34::123:
foto konusuna gelince, henüz elimde hiç foto yok, olunca albüm yaparım, görürsün. sen de ne var ne yok, hazırlıklar nasıl gidiyor senin ?

Tamam canım du bakalım nişanı bi takalım :KK9: Bizde hemen istiyoruz evlenmek ama işte herseyin zamanı oluyor :KK9: Sizde 1 seneye yakın nişanlı kaldınız işte anca oluyor..
Benimde telaşem devam ediyor canım çok yogunum kosturmaca hazırlık biliyorsun 14 Ekimde nişan.
Ispartadaydım aşkımda kaldım alısveriş yaptık yüzüklerimizi aldık öyle yani canım benim :KK25:

Tamam canım du bakalım nişanı bi takalım :KK9: Bizde hemen istiyoruz evlenmek ama işte herseyin zamanı oluyor :KK9: Sizde 1 seneye yakın nişanlı kaldınız işte anca oluyor..
Benimde telaşem devam ediyor canım çok yogunum kosturmaca hazırlık biliyorsun 14 Ekimde nişan.
Ispartadaydım aşkımda kaldım alısveriş yaptık yüzüklerimizi aldık öyle yani canım benim :KK25:
ohh ohh ne güzell, az kalmış nişana.. walla biz o kadar bile nişanlı kalmazdık da işte, TSK :KK1:
neyse biz erdik muradımıza siz çıkın kerevetineee :KK34: darısı tez zamanda başına canım benim. tatlı yorgunluklar bunlar, tadını çıkarmaya bak :KK34:

ohh ohh ne güzell, az kalmış nişana.. walla biz o kadar bile nişanlı kalmazdık da işte, TSK :KK1:
neyse biz erdik muradımıza siz çıkın kerevetineee :KK34: darısı tez zamanda başına canım benim. tatlı yorgunluklar bunlar, tadını çıkarmaya bak :KK34:

Ah o TSK :KK9:
İnşallah canım benim hele şu nişanı bi atlatalımda ev alcaz döşicez falan derken düğün vakti gelir :KK23:Bahar aylarında evleniriz zaten önümüz kış..
Ewet canım keyifli hareketlilik :21:

Kızlarrr uzun aradan sonra ben geldim gülsengo ve lavantam sizleri görünce hemen yazasım geldi deryaw zaten hep görüsebiliorum ama sizi özlüyoruzz :KK43:(

Kızlarrr uzun aradan sonra ben geldim gülsengo ve lavantam sizleri görünce hemen yazasım geldi deryaw zaten hep görüsebiliorum ama sizi özlüyoruzz :KK43:(
evet kuzum yaa, lavantam yazınca çok şaşırdım bende :KK52:
keşke yine hepberaber olsak:KK31:

merhaba divan kültür merkezinde mi yaptınız düğünü nasıldı?
valla acele etmemiz gerektiğinin farkındayım ama nişanlım hiç bir yeri beğenmiyor, ailesi de çok kalabalık en az 600 kişilik salon olması lazım. bu hafta sonu 2 yere daha bakıcaz sonrasında karar vermemiz lazım ama her yer dolmuş, tam istediğimiz gibi bir salon buluruz orada da tarih olmazsa diye korkuyorum. diğer hazırlıklara gelince mutfak eşyalarım var ama daha yatak odası için hiç birşey almadım. gaziosmanpaşa'da grand salon, bayrampaşa'da da divan kültür merkezi varmış o salonları bilen var mı?

evet kuzum yaa, lavantam yazınca çok şaşırdım bende :KK52:
keşke yine hepberaber olsak:KK31:

gönüllerimiz bir kuzumm :13:

hoşgeldin canım benimm :)) bende özlüyorum valla,,benim şu işimi değiştirmem gerek,hiçbirşeye vakit ayıramıyorum çook zor oluyor,çok..iki haftadır cumartesileri de tam gün çalışıyoruz,iyice beter oldu şartlar,toparlamam gerek artık şu dağınık kafamı...herşeyi düşünmekten bi hal oldum :KK53:

Yeni Gelinler Evlilik Nasıl gidiyorrr ? Alıştınızmı yeni evinize yeni hayatınızaa?? :21::21::emir_bebek::nazar::KK16::KK16:

gönüllerimiz bir kuzumm :13:

hoşgeldin canım benimm :)) bende özlüyorum valla,,benim şu işimi değiştirmem gerek,hiçbirşeye vakit ayıramıyorum çook zor oluyor,çok..iki haftadır cumartesileri de tam gün çalışıyoruz,iyice beter oldu şartlar,toparlamam gerek artık şu dağınık kafamı...herşeyi düşünmekten bi hal oldum :KK53:
evet kuzummm :KK16::KK16::KK16:

Yeni Gelinler Evlilik Nasıl gidiyorrr ? Alıştınızmı yeni evinize yeni hayatınızaa?? :21::21::emir_bebek::nazar::KK16::KK16:
walla şimdilik çok güzell, umarım hep böyle güzel giderr :KK16::nazar::nazar:

evet kuzummm :KK16::KK16::KK16:

walla şimdilik çok güzell, umarım hep böyle güzel giderr :KK16::nazar::nazar:

İnşş Canım. Aşk ve Saygı Olduktann Sonraa Herşey Çok güzel olur. Bu ikisi Evlilikte Çok önemli. Birbirinize hep aşkla bakın. Ve Birbirinize hep saygı duyunn inş. Yuvanızdan Huzur ve mutluluk eksik olmasınn canımm:nazar::nazar::nazar::KK16::KK16::KK16::emir_bebek:

İnşş Canım. Aşk ve Saygı Olduktann Sonraa Herşey Çok güzel olur. Bu ikisi Evlilikte Çok önemli. Birbirinize hep aşkla bakın. Ve Birbirinize hep saygı duyunn inş. Yuvanızdan Huzur ve mutluluk eksik olmasınn canımm:nazar::nazar::nazar::KK16::KK16::KK16::emir_bebek:
Aminnn canımm aminnn :KK16::nazar:

veeeee.... yosun arkadaşımızdan bir haber geldi, çok güzel bir haber:emir_bebek::emir_bebek::KK49:
darısı hepimizin başına zamanla inşallah :nazar::KK31:

X