vaay vaay vaaySEN Benim GÖKYÜZÜMSÜN Benim EN SEVDİĞİM TEPESİN Benim SICAK YATAĞIMSIN Benim FIRTINADA SIĞINDIĞIM LİMANSIN Benim EN DEĞERLİ ARMAĞANIMSIN Benim EN DUYGUSAL ANIMSIN Benim SONSUZA DEK EN YAKIN ARKADAŞIMSIN Benim İLHAM KAYNAĞIMSIN Benim KADERİMSİN Benim PARILDAYAN IŞIĞIMSIN Benim GECEM, GÜNDÜZÜMSÜN Benim YÜREĞİMİN İLACISIN Benim ÖFKEMİN GİDERİCİSİSİN Benim AĞRI KESİCİMSİN Benim BAHAR ATEŞİMSİN Benim NADİR BULUNAN MÜCEVHERİMSİN Benim DUALARIMIN YANITISIN Benim KALBİMSİN, RUHUMSUN Benim HAYATIMI HAYAT YAPANSIN Benim KUTSALIMSIN Benim MORALİMİ DÜZELTENSİN Benim EN BÜYÜK ŞANSIMSIN Benim SON DANSIMSIN Benim EN İYİ VURUŞUMSUN Benim ENERJİMSİN Benim İŞTAH AÇICIMSIN Benim SABAH GÜNEŞİMSİN Benim AKŞAM EĞLENCEMSİN Benim DANS PARTNERİMSİN Benim KALBİMİN BEKÇİSİSİN Benim KAHKAHALARIMIN KAYNAĞISIN Benim SONSUZUMSUN Benim YANAN ATEŞİMSİN Benim EN BÜYÜK ARZUMSUN Benim RUHUMUN EŞİSİN Benim İNANCIMSIN Benim RÜYALARIMSIN Benim HERKESTEN ÖNCE GELENİMSİN Benim GÜVENCEMSİN Benim SAĞDUYUMSUN Ölene kadar SEBEBİMSİN BELKİ, BİLMİYORSUNDUR.
anladım canım, çoook kolaylar gelsiinnAynen Gasom yaaa işyerinde nefes aLıcak vaktim OLmadıgı için giremiorum nete bi de yeniyim ya göze batmiim die girmiorum...
Enişte şifreyi biLio arada bi bakıodur ama ben ne zmn girdiğini biLemıorum cnm
vaay vaay vaay
anladım canım, çoook kolaylar gelsiinn
Ne derdin var canımın içikızlarrr aramısdaa bi tane bilemm psikolog gelinimis yokmu yaw :26:
kızlar nişanlılarınızla cok sık tartısıyormusunuz onlar nasıl biri konuşalımmı ?mesela az önce oturduğum yerden aklıma bişe geldi ağladımm durduk yere
maalesef bende senin gibiyim canım :26: aynı şekilde kafamda kurar kurar hatta buna sonra kendimde inanırımbiz farklı şehirlerdeyiz ben buna bağlıyorum canım,sizdemi öylesiniz acaba
oh bak ne güüzel uzulmeni hiç istemiyor tatilin keyfini çıakraşkım beni bir yere götürüyo kızlar ayy çok heyecanlı. nereye gidiyruz acaba. şu an içerde çantamı hazırlıyo. ben bilmeyecekmişim nasıl kıyafetler neler aldığını. üç günlük bi tatil yapacakmışız. nereye gidiyoruz içerde çantama ne koyuyor hiç bir fikrim yok. bu gece orda olacakmışız. cumartesi akşam da dönecekmişiz. millet de iş gezisi sanacakmış beni de hava değişikliği olsun diye götürdüğünü söylemiş herkese. ama ben burda söyledim ne güzelayy çok şaşırdım yine. soru da soramıyorum. nereye demeden kaçırıyorum seni yıldırım nikahı yapıyorum kimsede bilmiyo tamammı oldumu diye cevap veriyo. uyuz yaaa hiç renk vermiyo böyle şeyler uydurup duruyo sorunca
ben dün akşam onca yagmurda cıktımda ne oldu hiçbişey bulamadım öncelikle kırmızı zaten cok nadır var modellerını begenmedımhediye bakmaya çıkacaktım bu akşamda gidemedim kaldımm ya bir an önce hazır edip süslemek istiyorum
Ben daha erken diyorum kendim için gelinlik ben öyle tül tül bişiler istemiyorum dapdarda olabilir D: popo altından genişleyende olabilirayyy kuzular ben bişey söyleyecektim unuttum yaaaa:26: bilenler bilir bilmeyenler için söylemiş olayım. AKAY GELİNLİK sitesine girip sanal prova odasından kendi vücut tipinizi seçip hangi gelinlik modellerinin yakışacağı konusunda fikir edinebilrsiniz. gözünüzde canlanmış olur nasıl bişey üzerinize daha şık olur diye. hem akayın gelinlikleri de şahane. model de bakmış olursunuz
Ne derdin var canımın içi
kızlar nişanlılarınızla cok sık tartısıyormusunuz onlar nasıl biri konuşalımmı ?
oh bak ne güüzel uzulmeni hiç istemiyor tatilin keyfini çıakr
ben dün akşam onca yagmurda cıktımda ne oldu hiçbişey bulamadım öncelikle kırmızı zaten cok nadır var modellerını begenmedım
lcw bi sweet gördüm bordu onunde bi kac yazı var ince bişi mayısa kadar gıyer ınce triko ben kalın kazak alayım diyodumda şimdi pişman oldum keşke alsaydım diye
44 liraydı fiyatı
kendimede almak istedim taytla giyerim diye sonra dedim 44 liraya ne alcam kendime sonrada bu kararsızlığın içinde almamış oldum avm gidip bakmak gerek aslında
Ben daha erken diyorum kendim için gelinlik ben öyle tül tül bişiler istemiyorum dapdarda olabilir D: popo altından genişleyende olabilirheycan yapıyorum sonra
buarda hepinize günaydınn
Şükür bi derdim yok ama bu aralar stresmi yaptım anlamadım ondan böle sanırım..
Yoksa nişanlım şu halime bile sabr ediyo canım benim yaa hep alttan alıyo takma kafana diyo teselli veriyo seviyorum onu hemde çookkkk ..
bu arada günaydın canlarımmmm kimsecikler yok galiba bu sabah ... :26:
günaydın melekcimm nasılsın?
günaydın tekrardan canım
benımkıde oyle herhangi sorunumu paylaşsaam cok güc verir bana Allaha şükür
kendisi suanda sehır dısında dun donemedı bugun donecek kendımı cok kotu hıssedıyorum
üç gündü bayağı rahatsızdım cnm bu gün daha iyiyim cnm sen nasılsın
kızlar allaha şükür bende aşkımdan yana çok şanslıyım altı yıllık bir birlikteliğimiz var her zaman beni başının üstünde tuttu üstüme titredi
slm kızlar...
size bişey sorucam ya aklımıza takıldı karşıdan bakınca hangisi mantıklı geliyor kulağa akıl verin..
şimdi benim annem 2,5 sene önce 2, evliliğini yaptı kendi babam gibi severim babamı ama bu davetiye için ben diyorum ki ne kadar hayırsız olsada kendi babam yazılmalı üvey babamda diyorki benim ismim yazılmalı annemde ikisinide yazarız diyor allahım yaa rezillik gibi konuda takıldık kaldık..öz babamı yazmasam olurmu allah aşkına ee üveyde 3 yıldır ilgileniyor saolsun ikisi yazssak saçmalık gibi
büyük ihtimal şöyle olucak kalp kırmak istemem ..
ailesi ailesi
zümrüt-sülüman ****-***
halil erden
tuu tuu nazar değmesin canım
Ayy harbiden arada kalmışsın canım benim ya çok zor bi durum tabi bi yanda öz baban bi yanda üvey baban ki iyi anlaşıyorsunuz anladığıma göre ama ben olsam öz babamı yazardım sanırsam ayy nebilim ya gerçekten çok zor bi durum
:26::26:
büyük ihtimal şöyle olucak kalp kırmak istemem ..
ailesi ailesi
zümrüt-sülüman ****-***
halil erden
slm kızlar...
size bişey sorucam ya aklımıza takıldı karşıdan bakınca hangisi mantıklı geliyor kulağa akıl verin..
şimdi benim annem 2,5 sene önce 2, evliliğini yaptı kendi babam gibi severim babamı ama bu davetiye için ben diyorum ki ne kadar hayırsız olsada kendi babam yazılmalı üvey babamda diyorki benim ismim yazılmalı annemde ikisinide yazarız diyor allahım yaa rezillik gibi konuda takıldık kaldık..öz babamı yazmasam olurmu allah aşkına ee üveyde 3 yıldır ilgileniyor saolsun ikisi yazssak saçmalık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?