• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

canım bende anlamadım bu aralar kendmi tanıyamıyorumm hiççç (özellikle nişanlıma karşı) bazenn çok iyim bişeyim yok bazen felaket duygusalım herşeye ağlıyorum kafamda bişeyler kurup bazende bildiğiniz canavar oluyorum gözü hiçbişey görmeyen sonra geçiyo ama hiç böle olmazdı bana noluyooo yaaa :43::43::43::43::43:

maalesef bende senin gibiyim canım :26: aynı şekilde kafamda kurar kurar hatta buna sonra kendimde inanırım :53: biz farklı şehirlerdeyiz ben buna bağlıyorum canım,sizdemi öylesiniz acaba

aşkım beni bir yere götürüyo kızlar ayy çok heyecanlı. nereye gidiyruz acaba. şu an içerde çantamı hazırlıyo. ben bilmeyecekmişim nasıl kıyafetler neler aldığını. üç günlük bi tatil yapacakmışız. nereye gidiyoruz içerde çantama ne koyuyor hiç bir fikrim yok. bu gece orda olacakmışız. cumartesi akşam da dönecekmişiz. millet de iş gezisi sanacakmış beni de hava değişikliği olsun diye götürdüğünü söylemiş herkese. ama ben burda söyledim ne güzel:1: ayy çok şaşırdım yine. soru da soramıyorum. nereye demeden kaçırıyorum seni yıldırım nikahı yapıyorum kimsede bilmiyo tamammı oldumu diye cevap veriyo. uyuz yaaa hiç renk vermiyo böyle şeyler uydurup duruyo sorunca:17:

Lavantammm çok güzel olmuş o kalpler bende yapmak istiyorum ama ben çok utanırım böyle hediyeler vermeye ama evlenince bir kavonoza tarihleri ile birlikte ufak kağıt parçalarına durumlarımızı yazıp bir kavanoza atıp yıllar sonra okumak isterim

Rosam Merhabbaaaa sana yazamadımmm gene araya bişey girdi

Elifimm sende dert etme bence bu sorun degil adetin yaklaşmışsa ondan olabilir bende de çok oluyorr dün o yüzden dedim ağlamayacağım die

Kızlar bizde iş yerinde çekiliş yaptık benim ona da hediye almam gerekecek ama 26 yaşlarında bir erkek sizce ne alsam ki??

biz giyim üzerine çalışıyoruz onun için bizde yok yok yani erkek giyimde o yüzden öle bişe olmasın istiyorum yaa bi aydır düşünüyorum bişe bulamadım hala

hımm bilemedimki. heyecanlıyım zaten nereye gidiyoruz diye. bişey gelmiyo aklıma o yüzden. saat olabilir. uygun fiyata bulabileceğin bişey

ayyy kuzular ben bişey söyleyecektim unuttum yaaaa:26: bilenler bilir bilmeyenler için söylemiş olayım. AKAY GELİNLİK sitesine girip sanal prova odasından kendi vücut tipinizi seçip hangi gelinlik modellerinin yakışacağı konusunda fikir edinebilrsiniz. gözünüzde canlanmış olur nasıl bişey üzerinize daha şık olur diye. hem akayın gelinlikleri de şahane. model de bakmış olursunuz:16:

lilam nerdesin yaa, bu işe başladın koptun hepten yaa :5:

bu arada senin enişteyle ilgili face tehlikesi geçti miii?
hani sohbetten çıkmıştın ya, yine dahil edelim mi senii? ben tırstığımdan davet etmiyorum ama :26:

Aynen Gasom yaaa işyerinde nefes aLıcak vaktim OLmadıgı için giremiorum nete bi de yeniyim ya göze batmiim die girmiorum...
Enişte şifreyi biLio arada bi bakıodur ama ben ne zmn girdiğini biLemıorum cnm :1:

güünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrr :10::10: az daha servisi kaçırıyodum hee,,ekşın oldu sabah sabah

napıyonuss bekimmm :) lavantacım o karışımın yağları eritip kilo da verdirdiğini duymuştum ama bilmiyorum,gece kuşumm kıss ne kadardır kullanıyosun kilo verdin mi?
Ben 2 sene önce uyguladım 1,5 ayda 5 kilo vermiştim canım bu iksirlee
ben de gerek yok diyodum ama üçüncüsünü aldı adam. üç tane tek taşım var. bi istemede bi nişanda bi de doğumgünümde taktı. eğer istiyosa alın canım. çok sade olanlar var. uygun fiyatlara da bulursunuz
Üç tane tek taş mıı:53:
Gene herkezcikler gitti

Merhaba Kızlarrr

Yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldinizzz...

Lavantacımm

süprizin gerçekten iyi düşünülmüşş benceee ama sizin tavsiyeleriniizi fln dinlerkennn aklıma geldi

benim nişanlımın hoşuna gider mi gitmez mi bilmiyorum ama

çok kağıt yerine sadece bir tane

kazak : 24,9

kargo bedeli : 5,90

çikolata 10,9 krş

bu hediyeyi aldığındaki gülümseyişin paha biçilemezzz :16:

die not yazsak nasıl olurr???
olurr kuzum neden olmasınnnn
alyans bol canım o yüzden kalsın. aşkım şimdi düğün için yine alyans alır kesin. gelir yine bi sürpriz
eçene kadar o parmaktan hiç çıkmamalı

idare eder işte canım

sağol canım. sende iysindir umarım

tahlil sonuçlarımı almış nişanlım. geldi şimdi. kist varmış yine:14::14::14:

Ayol bir sürü alyans olur mu hiç?O kadar alyansım olsa ben ona alyans değil yüzüklerim derdim şahsen.Alyans dediğin tek olmalı,aşkını simgelemeli,biribirinden vazgeçene kadar o parmaktan hiç çıkmamalı,bence alyans ve anlamı budur...

Bu arada havincim geçmiş olsun geçmişte yaşadığın hastalıktan böyle pimpirikleniyosun bence,Benim de vardı rahimde ilaç tedavisiyle atlattım,rahmi geç beynimde sakat bölgede vardı ameliyat olcaktım onu da ilaç tedavisiyle atlattım.Sen dua et, ilaçlarını kullan bir şey olmaz Allah'ın izniyle

Lavantacım ellerine sağlık bayıldım sürprizine

Back