• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Arkadaşlar bende buna benzer bişey yapmştım.

Kapsüllü ilaçlardan aldım, hepsinin içini tek tek boşalttım, ve minik kağıtlara notlar yazarak yuvarlayıp (silindir şekline getirdim ama minicik) boş kapsüllerin içine koymuştum

Aşkım çok beğenmişti hergün bi tane aç karnına vitaminini almayı unutma diyede not yazmıştım:)

aboowwwwwwwwwww neeee hoşmuşşşş ayollllllllll, çooookk beğendimmm beee, vayyy anasınııııı, hay maşşaallllaahhhh, aferimmm, süperrrrrrrr, huhuhuuhuh,allaahh yarabbbiiiii, vaaaawwwww:9::9::9::9::9:bende yine bi tepki yoğunluğuu olduuu vallaa billaa aferim çok başarılııı bravooo :9:durduramıom kendimiii:9:

vayyy hemencikk laf söylemişin bana :38:

Sana teslim oldum :52: :52: :33:
bende kılo almaya calısıyorum canım 1.71 boy 51.5 ile 2.etap kılo almay yarısmasına katıldım forumda

canım bende 1.70 51 kiloyum ramazandan önce 58,59 kilo flandım ramazandı nişan telaşıydı derken verdim baya azcık alsam iyi olcak

vayy canına bu cok yaratıcı olmuss ne dersınız kızlar ? :52: :52::52::52:

SEN Benim GÖKYÜZÜMSÜN Benim EN SEVDİĞİM TEPESİN Benim SICAK YATAĞIMSIN Benim FIRTINADA SIĞINDIĞIM LİMANSIN Benim EN DEĞERLİ ARMAĞANIMSIN Benim EN DUYGUSAL ANIMSIN Benim SONSUZA DEK EN YAKIN ARKADAŞIMSIN Benim İLHAM KAYNAĞIMSIN Benim KADERİMSİN Benim PARILDAYAN IŞIĞIMSIN Benim GECEM, GÜNDÜZÜMSÜN Benim YÜREĞİMİN İLACISIN Benim ÖFKEMİN GİDERİCİSİSİN Benim AĞRI KESİCİMSİN Benim BAHAR ATEŞİMSİN Benim NADİR BULUNAN MÜCEVHERİMSİN Benim DUALARIMIN YANITISIN Benim KALBİMSİN, RUHUMSUN Benim HAYATIMI HAYAT YAPANSIN Benim KUTSALIMSIN Benim MORALİMİ DÜZELTENSİN Benim EN BÜYÜK ŞANSIMSIN Benim SON DANSIMSIN Benim EN İYİ VURUŞUMSUN Benim ENERJİMSİN Benim İŞTAH AÇICIMSIN Benim SABAH GÜNEŞİMSİN Benim AKŞAM EĞLENCEMSİN Benim DANS PARTNERİMSİN Benim KALBİMİN BEKÇİSİSİN Benim KAHKAHALARIMIN KAYNAĞISIN Benim SONSUZUMSUN Benim YANAN ATEŞİMSİN Benim EN BÜYÜK ARZUMSUN Benim RUHUMUN EŞİSİN Benim İNANCIMSIN Benim RÜYALARIMSIN Benim HERKESTEN ÖNCE GELENİMSİN Benim GÜVENCEMSİN Benim SAĞDUYUMSUN Ölene kadar SEBEBİMSİN BELKİ, BİLMİYORSUNDUR.:9::9::9::9:

hem ateş hem ağrı kesici wayy be bizim eniştede hem doktor hem virüsmüş ne eniştemiz varmışşş hee :60: :60:

evet bunlar kalplar daha da kesicem dolu olsun kazak görünmesin istiyorum kalplarden

Eklentiler

• $Görüntü1970.jpg
    $Görüntü1970.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 13
  • $Görüntü1972.jpg
    $Görüntü1972.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 15
  • $Görüntü1975.jpg
    $Görüntü1975.jpg
    83,1 KB · Görüntüleme: 16
  • $Görüntü1976.jpg
    $Görüntü1976.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 23
  • $Görüntü1977.jpg
    $Görüntü1977.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 17
vayyy hemencikk laf söylemişin bana :38:

Sana teslim oldum :52: :52: :33:
bende kılo almaya calısıyorum canım 1.71 boy 51.5 ile 2.etap kılo almay yarısmasına katıldım forumda

vayy canına bu cok yaratıcı olmuss ne dersınız kızlar ? :52: :52::52::52:

canım yazdım az önce ama linkin içine yazmışım pincim duymasın kızıyo linkler karıştı diye şişşşş :52::52:
bende 1.70 51 kiloyum canım ramazandan önce 58,59 flandım sonra ramazandı nişan telaşıydı verdim baya birazcık almam lazım

aboowwwwwwwwwww neeee hoşmuşşşş ayollllllllll, çooookk beğendimmm beee, vayyy anasınııııı, hay maşşaallllaahhhh, aferimmm, süperrrrrrrr, huhuhuuhuh,allaahh yarabbbiiiii, vaaaawwwww:9::9::9::9::9:bende yine bi tepki yoğunluğuu olduuu vallaa billaa aferim çok başarılııı bravooo :9:durduramıom kendimiii:9:

Sanırım müdahale etmem gerekecek:) Bende netten bulmuştum bu fikri, bana ait değil yani arkadaşlar ama bence yapmalısınız çok güzel bir hediye.

bu arada orda yüzüklerimde var görmeiş gibi olmuş kusra bakmayın daha önce alyans resimin eklicektim kısmet olmmaıştı fotoya güzellik katsın diye öyle çektim yanlış anlaşılmasın..

canım yazdım az önce ama linkin içine yazmışım pincim duymasın kızıyo linkler karıştı diye şişşşş :52::52:
bende 1.70 51 kiloyum canım ramazandan önce 58,59 flandım sonra ramazandı nişan telaşıydı verdim baya birazcık almam lazım
sende zayıfmısın 15 gunun sounda ben 1 kılo 300 gr alabıldım
Sanırım müdahale etmem gerekecek:) Bende netten bulmuştum bu fikri, bana ait değil yani arkadaşlar ama bence yapmalısınız çok güzel bir hediye.
bende suanda asırı heycanlıyım bende yapıcam ılaclardan ama ben yıllık yapıcam yanı hayal kurucam mesela ıcınde 20 kapsul varsa tahmınen sunu yapıyoruz mutluıyuz vs huzurluyuz ev aldık bu sene bebegımız oldu yazıcam bakalım seneler sonra ne ıfade edecek
ayy tatlımm çok güzel olmuş ama bu kalp kalıplarını nerden aldın
canım bu kalpler karton degılmı ? kalpleri nereden buldun boy boymu olacak aynımı ? çok tatlı gozuktuler sahsen ben zıp zıp sızın fıkırlere eksımek ıstıyorum :33: ben gıdıyorum bu aksam kazagı almaya
wuuuuww çok güzell görünüyolarr lavantacımm ayyy çokk heyecanladım hee sankim bana noluyosa :1::1:
:21: Allah aşkına bende cok aşırı heycanlıyım banada bişeler oldu koşasım geldi çoşasım geldi
bu arada orda yüzüklerimde var görmeiş gibi olmuş kusra bakmayın daha önce alyans resimin eklicektim kısmet olmmaıştı fotoya güzellik katsın diye öyle çektim yanlış anlaşılmasın..

ne yanlıs anlaması olurmu oyle sey gormus olduk canım :nazar: bende cıkcam bırazdan mesaım bıtcek

google amcadan kalp şablonu yazdım beğendimi yazıcaıdan çıkartıp kestim çizdim gene kestim..

kagıtla zormu olur mukavvadan kessekte olur dımı kalıbı ? epey ugras ıstıyor ben en basıanda bı not ılıstırırım
askım bak onca emek verdım ! yaptım begenmesende begenmıs gıbı yap yoksa aylar sürecek olan tribe girmiş oalcağım öptüm seni.. Haa eline ulaşıncada hemen beni ara muaaha yazarım

haa süper aylar sürecek trip =) aklımda olsun....

ben a4 kağıdından çıktı aldım kestim..kırmızı mukavvaya kopya çekip çizdim ve kestim arada kaytardım kimi kalpler yamuk oldu..sen de nasıl rahat edersen öyle yaparsın cnm

haa süper aylar sürecek trip =) aklımda olsun....

ben a4 kağıdından çıktı aldım kestim..kırmızı mukavvaya kopya çekip çizdim ve kestim arada kaytardım kimi kalpler yamuk oldu..sen de nasıl rahat edersen öyle yaparsın cnm

fon kartonu değilmi tatlım bu? bende yapmayı düşünüyorummm :1: çok hoşuma gittiii

fon kartonu değilmi tatlım bu? Bende yapmayı düşünüyorummm :1: çok hoşuma gittiii

yap cnm benim yaparken ben çok keyif alıyorumm hayal ediyorum birsürü kalpbin içinden alttaki hediyeyi görücek falan süper yaa bana yapsa uçarım uzaya valla....

Fon kağıdı heralde tatlım yaa unuttum kağıtların ismini mukavva kalmış aklımda böyle kalındeğil incede değil rengarenk satılıyorya zaten kırtasiyeye gitsen hemen gözünde canlandırısın belkide fon kağıdıdır..

yap cnm benim yaparken ben çok keyif alıyorumm hayal ediyorum birsürü kalpbin içinden alttaki hediyeyi görücek falan süper yaa bana yapsa uçarım uzaya valla....

Fon kağıdı heralde tatlım yaa unuttum kağıtların ismini mukavva kalmış aklımda böyle kalındeğil incede değil rengarenk satılıyorya zaten kırtasiyeye gitsen hemen gözünde canlandırısın belkide fon kağıdıdır..

ahhh ahhh nerde kuzum erkeklerde öyle bir romantizm yokkkk, okadar uğraşı kaç erkek verirki :9: eklediğin fotolardan baktım tatlım fon kartonu, kardeşim arada istiyoda bende ordan biliyorum :1:

hayırdır tatlım ihtiyaçmı var :34:

canım bende anlamadım bu aralar kendmi tanıyamıyorumm hiççç (özellikle nişanlıma karşı) bazenn çok iyim bişeyim yok bazen felaket duygusalım herşeye ağlıyorum kafamda bişeyler kurup bazende bildiğiniz canavar oluyorum gözü hiçbişey görmeyen sonra geçiyo ama hiç böle olmazdı bana noluyooo yaaa :43::43::43::43::43:

Back