• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Hoşgeldin canımcım kıs ne çabıkk bitirdin ayı hee daha dur bakalım dün bir bugün sekiz daha ayın bitmesine yirmi üçgün var :52::52:
matematiik işlemi gibim oldu birazcık sankim :1::1: :37:

kııs hem askerim gelsin hem sözüm olsun hem nişan olsun diye acelem va benim :9::9::9:

kalplarim bi fon kağıdı daha aldım..ne kadar çıkarsa artık...

ayy kızlarr bubaburcum cnm evinin resimerni gördüm çok güzel allah mutlulukla oturmayı nasip etsin..

aşkımlada kavga tmiştik neyseki hemen bişey olmamış gibi toparladık..kuzum o benim..

ayy kızlarr bubaburcum cnm evinin resimerni gördüm çok güzel allah mutlulukla oturmayı nasip etsin..

aşkımlada kavga tmiştik neyseki hemen bişey olmamış gibi toparladık..kuzum o benim..

beenmene çokk sevindim canım darısı size:16::16:
nie atıştınız kiii

Ayy kızlarr bubaburcum cnm evinin resimerni gördüm çok güzel allah mutlulukla oturmayı nasip etsin..

Aşkımlada kavga tmiştik neyseki hemen bişey olmamış gibi toparladık..kuzum o benim..

ben niye görmedim resimleri yaa :53:

kızlar burda yüklenen resimler googlede çıkıyo şans eseri benimki görürse oyar beni çünkü bu siteden haberi yok...
facesi olan arkadaşlarıma faceden msn olan arkadaşlarıma msnden gösterdm..
yanlış anlamayn lütfen:21::21::21:

kızlar burda yüklenen resimler googlede çıkıyo şans eseri benimki görürse oyar beni çünkü bu siteden haberi yok...

anlaşıldı şekerim benim face kapalı canım malum neyse şansımıza küselim artıkın :5:

kııs hem askerim gelsin hem sözüm olsun hem nişan olsun diye acelem va benim :9::9::9:
:21:
2012 gelinleri balayına gitcekmisiniz?
erken rezervasyonlar basladımı?
gitcez inşallah ama ben bi fabriakda calsııyorum temmuzda 15 gun hepımız cıkıyoruz ızne ben herhalde 3 gun ızın alırım bı arkadasada 4 gun vermıslerdı sadece ama sadece 1 gun daha koparsam 5 gun olur ee 2 de hafta sonu yeter demı :24: :24: ilk geceden korkuyormusunuz kızlar :5:

ohh enguzell sana özendim valla telepatiyle yardıma geleceğim vallahi bende işten cıkmadan bı kalp fonu bulayımda ornek alayım kendime :27: senin kalpler cok guzel tombiş tombiş
ha bide biz tartısmadık ama azıcık ucundan dondum cunku cok ılgılıdır kendısı hanı merakta bırakmaz ınsanı hıc sehır dısında dedıydımya bı kac saat tek tuk mesaj yazdı ıcten ıce nasıl kınlendım trıbe baglayacaktım kararlıydım ama engel olmaya calsııyorum kendıme cunku sınırlıdır kendısı ve uyanık ne yapar ne eder kendını haklı cıkarır benıde pesınde dolandırır :28:

beenmene çokk sevindim canım darısı size:16::16:
nie atıştınız kiii
bende dıcektım bız nıye goremıyoruz dıyeee

buarada benımkıde bılmıyo burayı aman bılmeısn zaten son 4-5 sene burda D: aman :47: :45:

Merhaba hanimlar nasilsiniz? Az vaktim var hemencik bi selam vereyim dedim :) Bi kac güne kadar dönüyorum. Sizi gelismelerden haberdar edecegim. Yeni ceyizliklerde aldim hepsini paylasacagim. Herkes iyidir insaAllah. Hepinize kucak dolusu selamlar. :16:

:21:

gitcez inşallah ama ben bi fabriakda calsııyorum temmuzda 15 gun hepımız cıkıyoruz ızne ben herhalde 3 gun ızın alırım bı arkadasada 4 gun vermıslerdı sadece ama sadece 1 gun daha koparsam 5 gun olur ee 2 de hafta sonu yeter demı :24: :24: ilk geceden korkuyormusunuz kızlar :5:

ohh enguzell sana özendim valla telepatiyle yardıma geleceğim vallahi bende işten cıkmadan bı kalp fonu bulayımda ornek alayım kendime :27: senin kalpler cok guzel tombiş tombiş
ha bide biz tartısmadık ama azıcık ucundan dondum cunku cok ılgılıdır kendısı hanı merakta bırakmaz ınsanı hıc sehır dısında dedıydımya bı kac saat tek tuk mesaj yazdı ıcten ıce nasıl kınlendım trıbe baglayacaktım kararlıydım ama engel olmaya calsııyorum kendıme cunku sınırlıdır kendısı ve uyanık ne yapar ne eder kendını haklı cıkarır benıde pesınde dolandırır :28:

bende dıcektım bız nıye goremıyoruz dıyeee

buarada benımkıde bılmıyo burayı aman bılmeısn zaten son 4-5 sene burda D: aman :47: :45:

valla bnde korku morku yok tedirginlik muhakkak olu ama korku:20::20::20:
bunuda bilse burayada muhalefet olu en azndan burda rahatım :9::9::9:

aa yolcu hoşgeldin..

bubaburcum atıştık çünküm facede benim kurbanımın adresi vardı ne iş dedi bende çekiliş yaptık falan dedim de allahım yarabbim ne ayaksın sen diyor.. işte öyle face kapatıcam dedi bence kapat da gör o zman dedim..teli kapattık tekrar aradı bişey yokmuş gibi devam...=)

kızlar cnm cips çekti gidip alıcam ama param yok ya cnm başka bişeylerde çekersee:30::30::30:

Back