Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elifcim alttaki öz baba oluyor..
öz babam bize doğru dürüst bakmadı bi nişanda 500 taktı onun haricinde arayıp naptın bile demedi ama şimdi koltukları falan ona aldırıcam hemde gariban gibi acıyorum ona diye yazılsın sorumluluktan bi haber olsada yazılsınn diyorumm ne bileyim çok arada kaldım ama milletede kendimizi güldürmek istemiyorum açıkcası
acıkcası sen ıcınden nasıl gelıyorsa oyle yuap
benımdebır oglum var 22 aylık suanda
yarın obur gun (öz babası son 1 aydır 2 kez gordu daha once hıc aramadı sormadı kadın pesinde kosmaktan)
evlendıgınde öz babasının adını yazarsa ben kahrolurum
ben anneyım onun ıcın cok sıkıntı cektım tüp bebek dogumda dogduktansonra onu hıc bırakmadım sahıp cıktım kı etrafımdakı herkez yolla karsı tarafa sen cocukla dul kalma dedıler yapmadım
onca emegı sevgıyı sevgilim verecekse ona bir minnet borclu odlugunu dusunurum
tabıkı ne yasanıcak bılemem bı yakınım 2.evlılıgını yaptı karısı ıntıhar etmıstı ıkı cocukla kaldı bırı 3 dıgerı 5 aylık ıdı sonra bı kadınla evlendı 18 yasındaydı kız sımdı 32 yasında fılan nıkahta baba adı dedıler durdu kız sok oldu öz babasını cagırmamıstı bıle aralarında sevgı bagı olusmadıgı ıcın asla 13 yasında ayrılmıslar ..
üvey babasının adını soyledı tabı herkez gözyaslarına boguldu
sen bılırsın demem okı. sen karar ver
elifcim alttaki öz baba oluyor..
öz babam bize doğru dürüst bakmadı bi nişanda 500 taktı onun haricinde arayıp naptın bile demedi ama şimdi koltukları falan ona aldırıcam hemde gariban gibi acıyorum ona diye yazılsın sorumluluktan bi haber olsada yazılsınn diyorumm ne bileyim çok arada kaldım ama milletede kendimizi güldürmek istemiyorum açıkcası
canım benim inanki hani 5-10 yıl olsa ben daha küçük yaştayken annem evlenmiş olsaydı üvey babamın adını söylerdim öz babamdan daha fazla seviyorum 2,5 yılda düşün yani..ama 18 yaşına kadar ne kadar kadın peşinde olsada sorumsuz olsada ne kötü sözünü duydum nede bana karşı şiddet ilgisizdi ama nasıl atayım hangisini atayım en iyisi ikisinide yazmak atamam yani ne üveyi nede özü...
lavantamm bence üvey babanla konuş güzel güzel
kendi babanın adını yazdır
üvey babam benim adım yazılır demiş..o yüzden olmaz onun 2 oğlu var 1 kız benim beni seviyor onuda kıramam iki isim yazcam artık ayıpsa ayıp günahsa günah komikse komik bi zman dinleriz sonra unutulur..
arada kalmak çok zor..
elif ne alemde hazırlıklar? buarada bahsettın kutu markafoni kutusu gıbımı ?
ben kazak alamadım henuz sen alırsan haber et bende lcw alıp a lmama konusunda kararsız kaldıgımı gostereyım sıze
Konuya lappadanak dalıyorum ama mervoşum bence senin dediğin gibisi en güzeli. Annen- ve üvey baban zaten bir çift, onların altına da hani dede-nine isimlerini fln yazarlar ya bazen, onun gibi de öz babanı yazarsın.. Bence konuşulacak pek bişey yok bunda, sonuçta annenin kocasının kim olduğunu herkes biliodur, konuşulsada dediğin gibi 2-3 gün konuşulur, sonra unutulur... Ama üvey babanın kalbini kırarsan işte bak o ömür boyu unutulmaz...
Sen doğru düşünmüşsün bence tatlım
Bu arada herkese tünaydın
Konuya lappadanak dalıyorum ama mervoşum bence senin dediğin gibisi en güzeli. Annen- ve üvey baban zaten bir çift, onların altına da hani dede-nine isimlerini fln yazarlar ya bazen, onun gibi de öz babanı yazarsın.. Bence konuşulacak pek bişey yok bunda, sonuçta annenin kocasının kim olduğunu herkes biliodur, konuşulsada dediğin gibi 2-3 gün konuşulur, sonra unutulur... Ama üvey babanın kalbini kırarsan işte bak o ömür boyu unutulmaz...
Sen doğru düşünmüşsün bence tatlım
Bu arada herkese tünaydın
tünaydın tatlım..
saolun kızlar fikirleriniz için inanın o kadar iyi geliyorki..
ee napıyorsunuz ben aşkımın kalplerini kesmeye devam ediyorum..
hoşbuldum beaaaŞekerim sen beni lavantayla karıştırdın herhal sevgülüsüne süprüz hazırlayan o çünkü
tünaydınnnnn kızancık hoşgeldin bea
walla iyiyim ben de canım, alışveriş sitelerinde fink atıyorumtünaydın tatlım..
saolun kızlar fikirleriniz için inanın o kadar iyi geliyorki..
ee napıyorsunuz ben aşkımın kalplerini kesmeye devam ediyorum..
ayy eliff kusura bakma
Hadi canım kolay gelsin kac tane kalp oalcak acaba
ayy eliff kusura bakma
Hadi canım kolay gelsin kac tane kalp oalcak acaba
hoşbuldum beaaa
walla iyiyim ben de canım, alışveriş sitelerinde fink atıyorum
hediye me karar verdim gibi, ama o şeyi arıyorum internette... ama onu ararken de hep kendime bişiler alıyorum, ne olacak benim bu halim bilmem
Sana da kolay gelsin tatlım, kesmeye devam
haha neyi arisin be açık konuş kızancık o şey ne
merhaba kuzulaaaaar veee aralıkta bitmek üzere ( da yeni girdik ama )
bugün ayın 8 i ve kocişimle uyanmaya tam 9 ay var allahım sen utandırma