• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

SEN Benim GÖKYÜZÜMSÜN Benim EN SEVDİĞİM TEPESİN Benim SICAK YATAĞIMSIN Benim FIRTINADA SIĞINDIĞIM LİMANSIN Benim EN DEĞERLİ ARMAĞANIMSIN Benim EN DUYGUSAL ANIMSIN Benim SONSUZA DEK EN YAKIN ARKADAŞIMSIN Benim İLHAM KAYNAĞIMSIN Benim KADERİMSİN Benim PARILDAYAN IŞIĞIMSIN Benim GECEM, GÜNDÜZÜMSÜN Benim YÜREĞİMİN İLACISIN Benim ÖFKEMİN GİDERİCİSİSİN Benim AĞRI KESİCİMSİN Benim BAHAR ATEŞİMSİN Benim NADİR BULUNAN MÜCEVHERİMSİN Benim DUALARIMIN YANITISIN Benim KALBİMSİN, RUHUMSUN Benim HAYATIMI HAYAT YAPANSIN Benim KUTSALIMSIN Benim MORALİMİ DÜZELTENSİN Benim EN BÜYÜK ŞANSIMSIN Benim SON DANSIMSIN Benim EN İYİ VURUŞUMSUN Benim ENERJİMSİN Benim İŞTAH AÇICIMSIN Benim SABAH GÜNEŞİMSİN Benim AKŞAM EĞLENCEMSİN Benim DANS PARTNERİMSİN Benim KALBİMİN BEKÇİSİSİN Benim KAHKAHALARIMIN KAYNAĞISIN Benim SONSUZUMSUN Benim YANAN ATEŞİMSİN Benim EN BÜYÜK ARZUMSUN Benim RUHUMUN EŞİSİN Benim İNANCIMSIN Benim RÜYALARIMSIN Benim HERKESTEN ÖNCE GELENİMSİN Benim GÜVENCEMSİN Benim SAĞDUYUMSUN Ölene kadar SEBEBİMSİN BELKİ, BİLMİYORSUNDUR.:9::9::9::9:
vaay vaay vaay :24::24:

Aynen Gasom yaaa işyerinde nefes aLıcak vaktim OLmadıgı için giremiorum nete bi de yeniyim ya göze batmiim die girmiorum...
Enişte şifreyi biLio arada bi bakıodur ama ben ne zmn girdiğini biLemıorum cnm :1:
anladım canım, çoook kolaylar gelsiinn :16:

kızlarrr aramısdaa bi tane bilemm psikolog gelinimis yokmu yaw :26:
Ne derdin var canımın içi
mesela az önce oturduğum yerden aklıma bişe geldi ağladımm durduk yere :43::43::43:
kızlar nişanlılarınızla cok sık tartısıyormusunuz onlar nasıl biri konuşalımmı ?
maalesef bende senin gibiyim canım :26: aynı şekilde kafamda kurar kurar hatta buna sonra kendimde inanırım :53: biz farklı şehirlerdeyiz ben buna bağlıyorum canım,sizdemi öylesiniz acaba

aşkım beni bir yere götürüyo kızlar ayy çok heyecanlı. nereye gidiyruz acaba. şu an içerde çantamı hazırlıyo. ben bilmeyecekmişim nasıl kıyafetler neler aldığını. üç günlük bi tatil yapacakmışız. nereye gidiyoruz içerde çantama ne koyuyor hiç bir fikrim yok. bu gece orda olacakmışız. cumartesi akşam da dönecekmişiz. millet de iş gezisi sanacakmış beni de hava değişikliği olsun diye götürdüğünü söylemiş herkese. ama ben burda söyledim ne güzel:1: ayy çok şaşırdım yine. soru da soramıyorum. nereye demeden kaçırıyorum seni yıldırım nikahı yapıyorum kimsede bilmiyo tamammı oldumu diye cevap veriyo. uyuz yaaa hiç renk vermiyo böyle şeyler uydurup duruyo sorunca:17:
oh bak ne güüzel uzulmeni hiç istemiyor tatilin keyfini çıakr
hediye bakmaya çıkacaktım bu akşamda gidemedim kaldımm ya bir an önce hazır edip süslemek istiyorum
ben dün akşam onca yagmurda cıktımda ne oldu hiçbişey bulamadım öncelikle kırmızı zaten cok nadır var modellerını begenmedım
lcw bi sweet gördüm bordu onunde bi kac yazı var ince bişi mayısa kadar gıyer ınce triko ben kalın kazak alayım diyodumda şimdi pişman oldum keşke alsaydım diye
44 liraydı fiyatı
kendimede almak istedim taytla giyerim diye sonra dedim 44 liraya ne alcam kendime sonrada bu kararsızlığın içinde almamış oldum avm gidip bakmak gerek aslında

ayyy kuzular ben bişey söyleyecektim unuttum yaaaa:26: bilenler bilir bilmeyenler için söylemiş olayım. AKAY GELİNLİK sitesine girip sanal prova odasından kendi vücut tipinizi seçip hangi gelinlik modellerinin yakışacağı konusunda fikir edinebilrsiniz. gözünüzde canlanmış olur nasıl bişey üzerinize daha şık olur diye. hem akayın gelinlikleri de şahane. model de bakmış olursunuz:16:
Ben daha erken diyorum kendim için gelinlik ben öyle tül tül bişiler istemiyorum dapdarda olabilir D: popo altından genişleyende olabilir :D heycan yapıyorum sonra
:42: buarda hepinize günaydınn

Ne derdin var canımın içi

kızlar nişanlılarınızla cok sık tartısıyormusunuz onlar nasıl biri konuşalımmı ?

oh bak ne güüzel uzulmeni hiç istemiyor tatilin keyfini çıakr

ben dün akşam onca yagmurda cıktımda ne oldu hiçbişey bulamadım öncelikle kırmızı zaten cok nadır var modellerını begenmedım
lcw bi sweet gördüm bordu onunde bi kac yazı var ince bişi mayısa kadar gıyer ınce triko ben kalın kazak alayım diyodumda şimdi pişman oldum keşke alsaydım diye
44 liraydı fiyatı
kendimede almak istedim taytla giyerim diye sonra dedim 44 liraya ne alcam kendime sonrada bu kararsızlığın içinde almamış oldum avm gidip bakmak gerek aslında

Ben daha erken diyorum kendim için gelinlik ben öyle tül tül bişiler istemiyorum dapdarda olabilir D: popo altından genişleyende olabilir :D heycan yapıyorum sonra
:42: buarda hepinize günaydınn

Şükür bi derdim yok ama bu aralar stresmi yaptım anlamadım ondan böle sanırım..
Yoksa nişanlım şu halime bile sabr ediyo canım benim yaa hep alttan alıyo takma kafana diyo teselli veriyo seviyorum onu hemde çookkkk .. :48: :16::16:

bu arada günaydın canlarımmmm kimsecikler yok galiba bu sabah ... :26:

Şükür bi derdim yok ama bu aralar stresmi yaptım anlamadım ondan böle sanırım..
Yoksa nişanlım şu halime bile sabr ediyo canım benim yaa hep alttan alıyo takma kafana diyo teselli veriyo seviyorum onu hemde çookkkk .. :48: :16::16:

bu arada günaydın canlarımmmm kimsecikler yok galiba bu sabah ... :26:

günaydın cnm :8:

günaydın tekrardan canım
benımkıde oyle herhangi sorunumu paylaşsaam cok güc verir bana Allaha şükür
kendisi suanda sehır dısında dun donemedı bugun donecek kendımı cok kotu hıssedıyorum

kızlar allaha şükür bende aşkımdan yana çok şanslıyım altı yıllık bir birlikteliğimiz var her zaman beni başının üstünde tuttu üstüme titredi:nazar:

Son düzenleme:
slm kızlar...

size bişey sorucam ya aklımıza takıldı karşıdan bakınca hangisi mantıklı geliyor kulağa akıl verin..

şimdi benim annem 2,5 sene önce 2, evliliğini yaptı kendi babam gibi severim babamı ama bu davetiye için ben diyorum ki ne kadar hayırsız olsada kendi babam yazılmalı üvey babamda diyorki benim ismim yazılmalı annemde ikisinide yazarız diyor allahım yaa rezillik gibi konuda takıldık kaldık..öz babamı yazmasam olurmu allah aşkına ee üveyde 3 yıldır ilgileniyor saolsun ikisi yazssak saçmalık gibi

günaydın tekrardan canım
benımkıde oyle herhangi sorunumu paylaşsaam cok güc verir bana Allaha şükür
kendisi suanda sehır dısında dun donemedı bugun donecek kendımı cok kotu hıssedıyorum

ne güzel canım benim Allah bozmasın:nazar: sen niye kötü hissediyosun? :26:

üç gündü bayağı rahatsızdım cnm bu gün daha iyiyim cnm sen nasılsın:16:

Aman canım dikkat et kendine bende iyi diyeyim iyi olsun işte ..

büyük ihtimal şöyle olucak kalp kırmak istemem ..

ailesi ailesi

zümrüt-sülüman ****-***

halil erden

kızlar allaha şükür bende aşkımdan yana çok şanslıyım altı yıllık bir birlikteliğimiz var her zaman beni başının üstünde tuttu üstüme titredi:nazar:

tuu tuu nazar değmesin canım :nazar: :9:

slm kızlar...

size bişey sorucam ya aklımıza takıldı karşıdan bakınca hangisi mantıklı geliyor kulağa akıl verin..

şimdi benim annem 2,5 sene önce 2, evliliğini yaptı kendi babam gibi severim babamı ama bu davetiye için ben diyorum ki ne kadar hayırsız olsada kendi babam yazılmalı üvey babamda diyorki benim ismim yazılmalı annemde ikisinide yazarız diyor allahım yaa rezillik gibi konuda takıldık kaldık..öz babamı yazmasam olurmu allah aşkına ee üveyde 3 yıldır ilgileniyor saolsun ikisi yazssak saçmalık gibi

Ayy harbiden arada kalmışsın canım benim ya çok zor bi durum tabi bi yanda öz baban bi yanda üvey baban ki iyi anlaşıyorsunuz anladığıma göre ama ben olsam öz babamı yazardım sanırsam ayy nebilim ya gerçekten çok zor bi durum
:26::26:

büyük ihtimal şöyle olucak kalp kırmak istemem ..

ailesi ailesi

zümrüt-sülüman ****-***

halil erden

öz baban annenden ayrı olmasına rağmen sana karşı sorumluluğunu yerine getirmeyi devam ettiriyosa ben olsam öz babamın adını yazardım cnm ama üvey babanıda kırmak istemiyosan ikisinide yaz nolcakki:16:

elifcim alttaki öz baba oluyor..

öz babam bize doğru dürüst bakmadı bi nişanda 500 taktı onun haricinde arayıp naptın bile demedi ama şimdi koltukları falan ona aldırıcam hemde gariban gibi acıyorum ona diye yazılsın sorumluluktan bi haber olsada yazılsınn diyorumm ne bileyim çok arada kaldım ama milletede kendimizi güldürmek istemiyorum açıkcası

slm kızlar...

acıkcası sen ıcınden nasıl gelıyorsa oyle yuap
benımdebır oglum var 22 aylık suanda
yarın obur gun (öz babası son 1 aydır 2 kez gordu daha once hıc aramadı sormadı kadın pesinde kosmaktan)
evlendıgınde öz babasının adını yazarsa ben kahrolurum
ben anneyım onun ıcın cok sıkıntı cektım tüp bebek dogumda dogduktansonra onu hıc bırakmadım sahıp cıktım kı etrafımdakı herkez yolla karsı tarafa sen cocukla dul kalma dedıler yapmadım
onca emegı sevgıyı sevgilim verecekse ona bir minnet borclu odlugunu dusunurum
tabıkı ne yasanıcak bılemem bı yakınım 2.evlılıgını yaptı karısı ıntıhar etmıstı ıkı cocukla kaldı bırı 3 dıgerı 5 aylık ıdı sonra bı kadınla evlendı 18 yasındaydı kız sımdı 32 yasında fılan nıkahta baba adı dedıler durdu kız sok oldu öz babasını cagırmamıstı bıle aralarında sevgı bagı olusmadıgı ıcın asla 13 yasında ayrılmıslar ..
üvey babasının adını soyledı tabı herkez gözyaslarına boguldu
sen bılırsın demem okı. sen karar ver

Back