canım bende anlamadım bu aralar kendmi tanıyamıyorumm hiççç (özellikle nişanlıma karşı) bazenn çok iyim bişeyim yok bazen felaket duygusalım herşeye ağlıyorum kafamda bişeyler kurup bazende bildiğiniz canavar oluyorum gözü hiçbişey görmeyen sonra geçiyo ama hiç böle olmazdı bana noluyooo yaaa
maalesef bende senin gibiyim canım :26: aynı şekilde kafamda kurar kurar hatta buna sonra kendimde inanırımbiz farklı şehirlerdeyiz ben buna bağlıyorum canım,sizdemi öylesiniz acaba
Rosam Merhabbaaaa sana yazamadımmm gene araya bişey girdi
Elifimm sende dert etme bence bu sorun degil adetin yaklaşmışsa ondan olabilir bende de çok oluyorr dün o yüzden dedim ağlamayacağım die
Rosam Merhabbaaaa sana yazamadımmm gene araya bişey girdi
Kızlar bizde iş yerinde çekiliş yaptık benim ona da hediye almam gerekecek ama 26 yaşlarında bir erkek sizce ne alsam ki??
kravat ya da gömlek en makbulu olur sanırım
biz giyim üzerine çalışıyoruz onun için bizde yok yok yani erkek giyimde o yüzden öle bişe olmasın istiyorum yaa bi aydır düşünüyorum bişe bulamadım hala
lilam nerdesin yaa, bu işe başladın koptun hepten yaa
bu arada senin enişteyle ilgili face tehlikesi geçti miii?
hani sohbetten çıkmıştın ya, yine dahil edelim mi senii? ben tırstığımdan davet etmiyorum ama :26:
Ben 2 sene önce uyguladım 1,5 ayda 5 kilo vermiştim canım bu iksirleegüünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrraz daha servisi kaçırıyodum hee,,ekşın oldu sabah sabah
napıyonuss bekimmm :) lavantacım o karışımın yağları eritip kilo da verdirdiğini duymuştum ama bilmiyorum,gece kuşumm kıss ne kadardır kullanıyosun kilo verdin mi?
Üç tane tek taş mııben de gerek yok diyodum ama üçüncüsünü aldı adam. üç tane tek taşım var. bi istemede bi nişanda bi de doğumgünümde taktı. eğer istiyosa alın canım. çok sade olanlar var. uygun fiyatlara da bulursunuz
olurr kuzum neden olmasınnnnGene herkezcikler gitti
Merhaba Kızlarrr
Yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldinizzz...
Lavantacımm
süprizin gerçekten iyi düşünülmüşş benceee ama sizin tavsiyeleriniizi fln dinlerkennn aklıma geldi
benim nişanlımın hoşuna gider mi gitmez mi bilmiyorum ama
çok kağıt yerine sadece bir tane
kazak : 24,9
kargo bedeli : 5,90
çikolata 10,9 krş
bu hediyeyi aldığındaki gülümseyişin paha biçilemezzz
die not yazsak nasıl olurr???
alyans bol canım o yüzden kalsın. aşkım şimdi düğün için yine alyans alır kesin. gelir yine bi sürpriz
eçene kadar o parmaktan hiç çıkmamalı
idare eder işte canım
sağol canım. sende iysindir umarım
tahlil sonuçlarımı almış nişanlım. geldi şimdi. kist varmış yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?