neee bilimmmmm ayolll bennnn daha ne kutuuu gördükk ne kavanozzzzz
ahh ahhh yarammm içerdennn yarammm içerdeeennnnnn bizde böle netlerden görüyos zati şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neee bilimmmmm ayolll bennnn daha ne kutuuu gördükk ne kavanozzzzz
kıızlaaaa bikaçgüncük gelmedim ortalık karışmış...
ay ben ne kacırdım ayol kavanoz kutu fılan
hatunlardan biri bi sitede şöyle bir hediye bulmuş da onu diyolar yavruş
Eki Görüntüle 302946 Eki Görüntüle 302947
bunlardanmı yapcaz sımdıkk
bana bakın nasılda sahıplendım eksıdım
5 kusur fıyatı sanırım bunun
sohbetinize doyum olmuyoo hatunlarrr bübül gibim şakıyonuz maşallah sübhanallah ne kadann konuşuyonuz yaa bi susunnn
Kızlar ya müşteri vardı konsantrem gitti
şimdi ben kalplere mutlu yıllar yazdım arkasına ne yazsam ki bi kaç deneme yaptım içime sinmedi
1 ömür boyu birlikteliğe
2 birlikte yaşlanmaya
3birlikte sonsuzluğa
sizce mutlu yılların hemen kalbin arka yüzüne ne yazayım boş kalsın istemiyorum en küçük kalplar boş yazısız olucak ondan sonra boy boy büyüyor kalplerim birtanesinde seni seviyorum arkasına sana aşığım yazdım ondan büyüklere tarihleri ile sözler yazdım hani laf atmıstın iyikide atmıssın gibi canım aşkım faan yazdım..şimdi o kalplerin arkasına ne yazayım
ben oktay ustayı izliommm
canım Aşk kavanozun içinde yazanlardan kopya vereyim sana
"Seninle saatlerce konuşmayı seviyorum."
"Seni çok özledim."
"Aptal bir şey yapsam dahi beni idare etmeni seviyorum."
"Sana teslim oldum."
"Seni çok özledim."
"Gördüğüm en güzel rüyasın sen."
"Hiçbir şey beni senin mutlu olman kadar mutlu edemez."
bunları yazmış onlar kavanozon içine belkim işine yarar ..
ben oktay ustayı izliommm
SANA TESLİM OLDUM
saol cnm benim en sonki çok işime yarar..ama başka daha kısa seni özledm yazayım bari mutlu yılların arkasına alakasız ama ben sırf boş kırmızı gözükmesin diye yazayım diyorum yada yazmasammı bilemiyorum
Arkadaşlar bende buna benzer bişey yapmştım.
Kapsüllü ilaçlardan aldım, hepsinin içini tek tek boşalttım, ve minik kağıtlara notlar yazarak yuvarlayıp (silindir şekline getirdim ama minicik) boş kapsüllerin içine koymuştum
Aşkım çok beğenmişti hergün bi tane aç karnına vitaminini almayı unutma diyede not yazmıştım:)
vayyy hemencikk laf söylemişin banacanım sitedeki fiyatı 59 tl bu haliyle ama sen eğer sadece kavanozo alıp yapmayı düşünürsen kavanoz fiyatı bende öyle biliyorum
canım Aşk kavanozun içinde yazanlardan kopya vereyim sana
"Seninle saatlerce konuşmayı seviyorum."
"Seni çok özledim."
"Aptal bir şey yapsam dahi beni idare etmeni seviyorum."
"Sana teslim oldum."
"Seni çok özledim."
"Gördüğüm en güzel rüyasın sen."
"Hiçbir şey beni senin mutlu olman kadar mutlu edemez."
bunları yazmış onlar kavanozon içine belkim işine yarar ..
bende kılo almaya calısıyorum canım 1.71 boy 51.5 ile 2.etap kılo almay yarısmasına katıldım forumdakıs ben nezman o adamı izlesem felaket karnım cıkıyo bende kilo almak istiyodum birazcık evde durup oktay ustayımı izlesem napsamki boyna yerim şişerim azcık gelin olduğum belli olur hiç olmazsa
Arkadaşlar bende buna benzer bişey yapmştım.
Kapsüllü ilaçlardan aldım, hepsinin içini tek tek boşalttım, ve minik kağıtlara notlar yazarak yuvarlayıp (silindir şekline getirdim ama minicik) boş kapsüllerin içine koymuştum
Aşkım çok beğenmişti hergün bi tane aç karnına vitaminini almayı unutma diyede not yazmıştım:)
SEN Benim GÖKYÜZÜMSÜN Benim EN SEVDİĞİM TEPESİN Benim SICAK YATAĞIMSIN Benim FIRTINADA SIĞINDIĞIM LİMANSIN Benim EN DEĞERLİ ARMAĞANIMSIN Benim EN DUYGUSAL ANIMSIN Benim SONSUZA DEK EN YAKIN ARKADAŞIMSIN Benim İLHAM KAYNAĞIMSIN Benim KADERİMSİN Benim PARILDAYAN IŞIĞIMSIN Benim GECEM, GÜNDÜZÜMSÜN Benim YÜREĞİMİN İLACISIN Benim ÖFKEMİN GİDERİCİSİSİN Benim AĞRI KESİCİMSİN Benim BAHAR ATEŞİMSİN Benim NADİR BULUNAN MÜCEVHERİMSİN Benim DUALARIMIN YANITISIN Benim KALBİMSİN, RUHUMSUN Benim HAYATIMI HAYAT YAPANSIN Benim KUTSALIMSIN Benim MORALİMİ DÜZELTENSİN Benim EN BÜYÜK ŞANSIMSIN Benim SON DANSIMSIN Benim EN İYİ VURUŞUMSUN Benim ENERJİMSİN Benim İŞTAH AÇICIMSIN Benim SABAH GÜNEŞİMSİN Benim AKŞAM EĞLENCEMSİN Benim DANS PARTNERİMSİN Benim KALBİMİN BEKÇİSİSİN Benim KAHKAHALARIMIN KAYNAĞISIN Benim SONSUZUMSUN Benim YANAN ATEŞİMSİN Benim EN BÜYÜK ARZUMSUN Benim RUHUMUN EŞİSİN Benim İNANCIMSIN Benim RÜYALARIMSIN Benim HERKESTEN ÖNCE GELENİMSİN Benim GÜVENCEMSİN Benim SAĞDUYUMSUN Ölene kadar SEBEBİMSİN BELKİ, BİLMİYORSUNDUR.