ayyynen rosam
kendimizi teslim edicez ona, hatta gazozumuza ilaç falan katmasına gerek bile kalmadan, sorgusuz sualsiz
çokk fena heycanlandımmmne giysemmkii çekilişş gecesiiii
canımmm iyiii akşamlarrrr
elif im beklediği bir iki cevap var, eğer yetişirse bu gece yapabilir belki, yoksa da yarına kalır herhalde :114:
kızlar gece kuşu ne zman açıklıcaktı bu akşamsa eğer nete gircem ona göre evde uykularım kaçar yoksam
hakkat kız ben onu unuttum bak, acil elbise ayarlamam lazıımm, en son sünnet kınasında giydiğim elbiseyi mi giysem ki acibaaa, böyle renkli renkli güzel olma mı?
elif im beklediği bir iki cevap var, eğer yetişirse bu gece yapabilir belki, yoksa da yarına kalır herhalde :114:
ay ben gittikçe merak etmeye başladım, hangi fıstığa hediye alıcam ki acabaa? kime benden hatıra bişeyler kalacak kiii
oo tospaam nerdesin kız
eviniz de hayırlı olsun bu arada :112:
inşallah gönlüne göre bir mekan bulursun şeker :114:
sınavlarında da başarılar
rosaaaaammmm
kuşum ceza vermiş sana ama neyse hadi ben diyim sana nolucağını, hepimizin yerine kuşum çekecek kuraları, eşleştirmeleri de o bize mesaj atacak
şşş sana anlattığımı kuşuma deme hee aramısda :13:
veeyyyyynasıı kaçırmışımm ayoll çok pardonn gecelerimin kuşuuu
gasoooo yawrumm sendeee olmasannn napardımmmsaolll yawruşummm kuşuumun parmaklarına bırakcass yanii kendimissiii
Şu muhabbete inanamıyorrruuummmmmmçokk fena heycanlandımmmne giysemmkii çekilişş gecesiiii
canımmm iyiii akşamlarrrr
kızlar selam hepınıze
eskıden bu saatlerde buralaı kalablık olurdu ama artık kımseler yok sızler gunduz bol bol konusuyosunuz aksamlarıda dızı mı seyredıyosunuz bakıyım :)) saka bı yanada valla cok ozledım burda kaynatmayı..bende bıraz keyıfsızım hasta olucam sanırım..kendınıze ıyı bakın
hoşgeldin şekerkızlar selam hepınıze
eskıden bu saatlerde buralaı kalablık olurdu ama artık kımseler yok sızler gunduz bol bol konusuyosunuz aksamlarıda dızı mı seyredıyosunuz bakıyım :)) saka bı yanada valla cok ozledım burda kaynatmayı..bende bıraz keyıfsızım hasta olucam sanırım..kendınıze ıyı bakın
inan inan, yapıldı bütün o muhabbetlerŞu muhabbete inanamıyorrruuummmmmm
hoşgeldin canım nasılsın? dikkat et kendine,havalar çok tehlikeli,burayı da ihmal etme özledik seni
aç kuzu topiği sen, geliriz bizkuzularımmm listemiz tamamdırrr
Bu akşamm çekiliş için özel topiğimizi açıcam linki de buraya koyarımm
Önce kendimi tanıtırım mesela bana hediye alıcak arkadaşa fikir olur gibisinden,herkes girip kendini tanıtır orada,tanıtım konusunda benim yazıma bakıp fikir edinebilirsiniz,ya da size diğer çekilişlerden birinin linkini veririm ona göz atabilirsinizz
adres yazıp gönderme işlemleri biraz uzun sürecek o yüzden adres işini yarına bırakıyorum kızlar kusuruma bakmayın olur mu?
Yer gök aşk var hem
Bugün tanıtımlarımızı yapalım,yarın da kuramızı çekelim ne dersiniz?
Belkim sürpriz yapar gece mesaj da çekebilirim sizeee
iyidir havincim, sen nasıl oldun?
kötüyüm. yeğenim biraz bişeyler yaptı sancılarım geçti ama ağrım var. rengim kireç gbi. kahverengi akıntım var. ateşim de biraz yüksek. iyi sayılmam şu durumda yani. şans yokki
dikkat et kendine canım, sıcak tut, eğer doktor ilaç verdiyse de ihmal etmekötüyüm. yeğenim biraz bişeyler yaptı sancılarım geçti ama ağrım var. rengim kireç gbi. kahverengi akıntım var. ateşim de biraz yüksek. iyi sayılmam şu durumda yani. şans yokki
havın cok gecmıs olsun neyın var senın yanı noldu kı??? daha once yazdıysan ben okumadım kusura bakma tekrar sordugum ıcın
dikkat et kendine canım, sıcak tut, eğer doktor ilaç verdiyse de ihmal etme
günaydın tembel hatunlarrr kalkın hadiii walla kıskanıyorum sizi uyumayınnnn
zati grip olmuşum bide :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?