- Konu Sahibi 16_peri_16
-
canım ben gelinliğimi burak kaynar wedding house'da diktirdim.Anne oğul ikisi birlikte çalışıyorlar ve çok kibar ve nazik insanlar bir uğra fikir al en azından oğlu moda tasarım bitirmiş yurtdışında nerede oldugunu unuttum anneside uzun senelerdir bu işi yapıyormuş heykeldede yerleri var ama ben altırpmarktaki yerlerine gittim her konuda çok yardımcı oldular ben tavsiye ederimmerhaba bende kasım geliniyim :) benimde büyük eşalarım alındı eve geçtikten sonra halısı perdesi kaldı bi kaç tane de mutfak eşyası saklama kapları vs. gelinlik bende bakmadım ama bikaç tane beğendiğim model var. Neşem moda çok iyi diyorlar ablamın gelinliğini de ordan almıştık. Oraya bakıcam bende olmazsa bi kaç tane daha düşündüğüm yerler var :)
meraba kızlar bende bu sene ekim ayında evlenicem insallh . ceyız hazırlıkları tam bıtmedı mutfak esyalarımı alıyoruz ıste yavas yavas :) ama daha gelinlik falan bakmadım sız nerelerden aldınız yada dusunuyosunuz burdan paylasalım lutfenn şimdiden tesekkur
merhaba canım, kısa bir süren var ve memlekette istediğin gibi bi gelinlik bulamama, bulsan da 1 hafta içinde alamama ihtimalin var. yine de sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam, şimdiden bursada gelinlik işimi ayarlardım. senin aradığın gelinliğin fiyat aralığı ne kadar? ona göre belki biyerleri tavsiye edebiliriz sanakızlar merhaba..ben de eylülde evleneceklerdenim ..fakat net tarih belli değil henüz...benim durum karışık biraz :) ben Bursa'dayım ailemle nişanlım başka şehirde nişanlımın ailesi başka şehirde düğün memlekette yani bize ve nişanlıma 24 saat uzakta olacak...biz düğünden bir hafta önce memelekete gideriz dedik hazırlıkları yaparız dedik(kına gecesi orada olcak )
kısacası durum böyle olunca sağlıklı sağlam kafayla gelinlik kınalık vs. seçebilr miyim bilmiyorum.çünkü memelkete yıllardır gitmiyorum acaba güzel gelinlik bulur muyum birkaç gün içinde
bursadan satın alayım diyorum ama hem güzel hem uygun fiyata gelinlik nerden bulacağım bilmiyorum :26: kiralasam 1 hafta önceden gideceğim için o da olmaz olsa da çok para ttuar ne yapayım kızlarr
meraba kızlar bende bu sene ekim ayında evlenicem insallh . ceyız hazırlıkları tam bıtmedı mutfak esyalarımı alıyoruz ıste yavas yavas :) ama daha gelinlik falan bakmadım sız nerelerden aldınız yada dusunuyosunuz burdan paylasalım lutfenn şimdiden tesekkur
merhaba canım, kısa bir süren var ve memlekette istediğin gibi bi gelinlik bulamama, bulsan da 1 hafta içinde alamama ihtimalin var. yine de sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam, şimdiden bursada gelinlik işimi ayarlardım. senin aradığın gelinliğin fiyat aralığı ne kadar? ona göre belki biyerleri tavsiye edebiliriz sana
slm canım bende bugun 6parmaktakı cogu yerlere baktım en cok masal gelınlık ve ahu alnıpak moda evlerını begendım ılgılı ve bol seceneklı yerler ahu moda evınden gelınlık abıye damatlık hersey var ben abıyede alıcam orda bı kac model denedım cok guzeldı begendım şukur ... canım makyaj sac araştırıp bulduysan banada soyle ben onlara daha bakamadım :)))canım ben altıparmakta burak kaynar wedding house diktiyorum benimde düğünüm ekimde mutfak eşyalarını bitirdim allahtan :) ben tavsiye üzerine gittim çok ilgili insanlar akseusardan dantele kadar herşeyi beğenmede yardımcı oluyorlar seçenek sunuyorlar diğer firmalar isimm verip kimsenin ekmeğiyle oynamam gelinliği denettirmiyorlar! karşıdan bakıp karar vermeni bekliyorlar böyle birşey görmedm aklımda çok farklı bir model vardı ama deneyince fikrim değişti randevu ile çalışıyorlar mağazanın telefonu 2236010 aklında bulunsun kına ve makyaj konusuna gelince bence önceden belirle gitceğin yeri önceden prova yapan yerler var makyaj için bende şuanda o konu üzerinde araştırmamı sürdürüyorum kafama yatan bir yer olduğunda tavsiye edicem umarım herşey gönlümüzde olur :)
canım ben gelinliğimi diktirdiğim yere sordum ama kiralamıyorlarmış maalesef, üzgünümgelinlk fiyatları tam olarak ne kadardır bilmiyorum ama kiralık da olabilir (1 haftalık kirası çok tutumayacak bir yer ) en az 500,00 tl canım
biz yaptıracağız... nişanda çeken kişi çekecek yine. Belli bi yeri yok, nişanlımın arkadaşı, profesyonel makinası var, albümü fotoları fln foto kumruda bastırıyor..arkadaşlar dış çekim yapıran var mı aranızda nereye yaptırıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?