• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 de BURSA da evlenecek olan gelinler nerdesinizz???

merhaba bende kasım geliniyim :) benimde büyük eşalarım alındı eve geçtikten sonra halısı perdesi kaldı bi kaç tane de mutfak eşyası saklama kapları vs. gelinlik bende bakmadım ama bikaç tane beğendiğim model var. Neşem moda çok iyi diyorlar ablamın gelinliğini de ordan almıştık. Oraya bakıcam bende olmazsa bi kaç tane daha düşündüğüm yerler var :)
canım ben gelinliğimi burak kaynar wedding house'da diktirdim.Anne oğul ikisi birlikte çalışıyorlar ve çok kibar ve nazik insanlar bir uğra fikir al en azından oğlu moda tasarım bitirmiş yurtdışında nerede oldugunu unuttum anneside uzun senelerdir bu işi yapıyormuş heykeldede yerleri var ama ben altırpmarktaki yerlerine gittim her konuda çok yardımcı oldular ben tavsiye ederim

meraba kızlar bende bu sene ekim ayında evlenicem insallh . ceyız hazırlıkları tam bıtmedı mutfak esyalarımı alıyoruz ıste yavas yavas :) ama daha gelinlik falan bakmadım sız nerelerden aldınız yada dusunuyosunuz burdan paylasalım lutfenn şimdiden tesekkur:46:

canım ben burak kaynar wedding house altıparmakta tavsiye ediyorum ben çok memnun kaldım bursadaki butun modaevlerini gezmişimdir herhelde hatice hanım ve oğlu dünya tatlısı insanlar butun forumdaki arkadşlarada tavsiye etmişimdir herhelde umarım herşey gönlünce olur

Selam kızlar,
Mobilyalarımızı aldık, gelinliği sipariş ettik, 4 ağustosta teslim :16:
Nikah başvurumuzu da yaptık.
Bi ankastreler, buzdolabı ve tv kaldı.
Sonra gelsin düğün :123:

kızlar merhaba..ben de eylülde evleneceklerdenim ..fakat net tarih belli değil henüz...benim durum karışık biraz :) ben Bursa'dayım ailemle nişanlım başka şehirde nişanlımın ailesi başka şehirde düğün memlekette yani bize ve nişanlıma 24 saat uzakta olacak...biz düğünden bir hafta önce memelekete gideriz dedik hazırlıkları yaparız dedik(kına gecesi orada olcak )

kısacası durum böyle olunca sağlıklı sağlam kafayla gelinlik kınalık vs. seçebilr miyim bilmiyorum.çünkü memelkete yıllardır gitmiyorum acaba güzel gelinlik bulur muyum birkaç gün içinde
bursadan satın alayım diyorum ama hem güzel hem uygun fiyata gelinlik nerden bulacağım bilmiyorum :26: kiralasam 1 hafta önceden gideceğim için o da olmaz olsa da çok para ttuar ne yapayım kızlarr :(

kızlar merhaba benim de düğünüm 25 kasımda gelinlik siparişimi heykel de LA BERİA GELİNLİK e verdim..mutlaka biliyorsunuzdur vitrinin de şemsiye falan vardı renkli nişanlıklar olan mağaza altında pizzacı ,vadofone falan var...zaten vitrinine gelip geçerken bakıyordum ama çok pahalı olduğunu düşünüyordum kuzenimin tavsiyesiyle gittim o geçen sene evlenmişti ve muhteşem bir gelin olmuştu...bakmaya gittiğimde okuldan bir arkadaşımla da karşılaştım gelinliğini teslim alırken o da çok memnun kaldığını söylediği için bir kez daha rahatladım..seçil hanım yakından ilgilendi istediğim model biraz belliydi ama eksikleri ve detayları hakkında fikir vermeleri ve tasarımcılarıyla modelin çizimini yapıp örneklerle göstermeleriyle kesinlikle BURASI dedim..fiyat konusunda ise açıkçası ben çok yüksek bekliyordum çünkü her şey benim istediğim gibi ..çiçek aksesuar vs..ama sağolsunlar özelikle seçil hanım bu konuda da yardımcı oldu..
gerçekten çok yer dolaştım gitmediğim moda evi kalmadı hatta karıştırmayayım diye çıktıktan sonra kartlarının arkalarına ben kendimce notlar aldım "çok asık suratlı, yok çok pahalı,
vasat" :)))falan die..nişanlım bile karar verebilmeme şok oldu..1.provada benimle gelip teşekkür bile etti onlara:))) ben çok seçici bir insan olduğum ve gelinlik ile ilgili bütün bursa yı altına üstüne getirdiğim için zorlanmayın diye yazmak istedim..
unutmadan 2. provamı oldumm:)) harika bir gelin olacağıma eminimm şimdiden, eğer sorunuz falan olursa özelden veya buradan seve seve yanıtlarım..size kolay gelsin..

merhaba arkadaşlar ben de 22 eylül de evleniyorum :)
6 ay önce evlenmeye karar verdik ve hemen hemen herşeyimizi tamamladık sadece perdelerimiz ve damatlık kaldı.
o kadar yoğun geçtiki su 6 ay ramazanda biraz dinlenmek istiyorum artık :)
ben de gelinliğimi arif kasaboğlundan aldım showroomu tuz pazarında.hayalimdeki gibi bir gelinlik nasip etti allahıma binlerce kez şükür.

kızlar merhaba..ben de eylülde evleneceklerdenim ..fakat net tarih belli değil henüz...benim durum karışık biraz :) ben Bursa'dayım ailemle nişanlım başka şehirde nişanlımın ailesi başka şehirde düğün memlekette yani bize ve nişanlıma 24 saat uzakta olacak...biz düğünden bir hafta önce memelekete gideriz dedik hazırlıkları yaparız dedik(kına gecesi orada olcak )

kısacası durum böyle olunca sağlıklı sağlam kafayla gelinlik kınalık vs. seçebilr miyim bilmiyorum.çünkü memelkete yıllardır gitmiyorum acaba güzel gelinlik bulur muyum birkaç gün içinde
bursadan satın alayım diyorum ama hem güzel hem uygun fiyata gelinlik nerden bulacağım bilmiyorum :26: kiralasam 1 hafta önceden gideceğim için o da olmaz olsa da çok para ttuar ne yapayım kızlarr :(
merhaba canım, kısa bir süren var ve memlekette istediğin gibi bi gelinlik bulamama, bulsan da 1 hafta içinde alamama ihtimalin var. yine de sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam, şimdiden bursada gelinlik işimi ayarlardım. senin aradığın gelinliğin fiyat aralığı ne kadar? ona göre belki biyerleri tavsiye edebiliriz sana :34:

kızlar ben de 25 ağustos ta evleniyorum çok az kaldı işimden dolayı bir buçuk ay oldu geleli ve gelir gelmez hazırlıklara başladım

gelinliğim yarın bitiyor çok şükür bindallımı da ayarladım gelinlik ayakkabısı iç çamaşırları da tamam

ama gelin başıma karar veremiyorum bir de biz yokken düğün salonu tutulmuş içinde gelin başı da varmış

bana kalsa ben başka bir yere yaptırırdım ama öyle anlaşmışlar bir kere

önceden gidip modeli göstereyim diyorum en azından düğün günü şok yaşamıyım değil mi?

meraba kızlar bende bu sene ekim ayında evlenicem insallh . ceyız hazırlıkları tam bıtmedı mutfak esyalarımı alıyoruz ıste yavas yavas :) ama daha gelinlik falan bakmadım sız nerelerden aldınız yada dusunuyosunuz burdan paylasalım lutfenn şimdiden tesekkur:46:

canım ben altıparmakta burak kaynar wedding house diktiyorum benimde düğünüm ekimde mutfak eşyalarını bitirdim allahtan :) ben tavsiye üzerine gittim çok ilgili insanlar akseusardan dantele kadar herşeyi beğenmede yardımcı oluyorlar seçenek sunuyorlar diğer firmalar isimm verip kimsenin ekmeğiyle oynamam gelinliği denettirmiyorlar! karşıdan bakıp karar vermeni bekliyorlar böyle birşey görmedm aklımda çok farklı bir model vardı ama deneyince fikrim değişti randevu ile çalışıyorlar mağazanın telefonu 2236010 aklında bulunsun kına ve makyaj konusuna gelince bence önceden belirle gitceğin yeri önceden prova yapan yerler var makyaj için bende şuanda o konu üzerinde araştırmamı sürdürüyorum kafama yatan bir yer olduğunda tavsiye edicem umarım herşey gönlümüzde olur :)

merhaba canım, kısa bir süren var ve memlekette istediğin gibi bi gelinlik bulamama, bulsan da 1 hafta içinde alamama ihtimalin var. yine de sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam, şimdiden bursada gelinlik işimi ayarlardım. senin aradığın gelinliğin fiyat aralığı ne kadar? ona göre belki biyerleri tavsiye edebiliriz sana :34:

gelinlk fiyatları tam olarak ne kadardır bilmiyorum ama kiralık da olabilir (1 haftalık kirası çok tutumayacak bir yer ) en az 500,00 tl canım :17:

canım ben altıparmakta burak kaynar wedding house diktiyorum benimde düğünüm ekimde mutfak eşyalarını bitirdim allahtan :) ben tavsiye üzerine gittim çok ilgili insanlar akseusardan dantele kadar herşeyi beğenmede yardımcı oluyorlar seçenek sunuyorlar diğer firmalar isimm verip kimsenin ekmeğiyle oynamam gelinliği denettirmiyorlar! karşıdan bakıp karar vermeni bekliyorlar böyle birşey görmedm aklımda çok farklı bir model vardı ama deneyince fikrim değişti randevu ile çalışıyorlar mağazanın telefonu 2236010 aklında bulunsun kına ve makyaj konusuna gelince bence önceden belirle gitceğin yeri önceden prova yapan yerler var makyaj için bende şuanda o konu üzerinde araştırmamı sürdürüyorum kafama yatan bir yer olduğunda tavsiye edicem umarım herşey gönlümüzde olur :)
slm canım bende bugun 6parmaktakı cogu yerlere baktım en cok masal gelınlık ve ahu alnıpak moda evlerını begendım ılgılı ve bol seceneklı yerler ahu moda evınden gelınlık abıye damatlık hersey var ben abıyede alıcam orda bı kac model denedım cok guzeldı begendım şukur ... canım makyaj sac araştırıp bulduysan banada soyle ben onlara daha bakamadım :)))

gelinlk fiyatları tam olarak ne kadardır bilmiyorum ama kiralık da olabilir (1 haftalık kirası çok tutumayacak bir yer ) en az 500,00 tl canım :17:
canım ben gelinliğimi diktirdiğim yere sordum ama kiralamıyorlarmış maalesef, üzgünüm :(

arkadaşlar dış çekim yapıran var mı aranızda nereye yaptırıyorsunuz
biz yaptıracağız... nişanda çeken kişi çekecek yine. Belli bi yeri yok, nişanlımın arkadaşı, profesyonel makinası var, albümü fotoları fln foto kumruda bastırıyor..

Merhaba gelincikler :) Bende bursa geliniyim düğünüm 24 ağustosta ama ben hala kuaför ve fotoğrafçı ayarlayamadım :( özellikle makyaj konusunda iyi olan biyere gitmek istiyorum Cherry's den düğün için fiyat aldım paket olarak 650 tl dediler kına içinse 200 tl ama kuaför hakkında internette okuduklarım dışında bilgim yok fotoğraf olsa bakabileceğim çok iyi olurdu. Kağan güzellik merkezi sadece saç ve makyaja 650 tl dediler. Birde fotoğrafçı dış mekan çekim için kimlerle hangi fiyata anlaştınız acaba. Fiyatlar çok yüksek bütçe kısıtlı çok zor evlenmek çoookk :) Kuaför ve fotoğraf konusunda fikir verirseniz çok sevinirim :)

Back