- 15 Aralık 2009
- 1.029
- 9
- 158
- Konu Sahibi 16_peri_16
-
atalay prens bize çok yakın ve mükemmel bir yer akrabalarımızdan orda düğün yapan çok oldu kuaföründen de çok memnun kaldılar tereddüt etme hiç canım ben nişanımda kendi kuaförüme yaptırdım ayıp olmasın diye çok pişman oldum hiç beğenmedim keşke salonun kuaförüne yaptırsaydım dedim. düğünümde salonun kuaförüne yaptırıcam daha güzel yapıyorlar sonuçta salonu temsil ediyorlar ve ödüllü kişiler çalışıyor. bizim düğün salonunda da atalay prens gibi herşey var içinde fotoğraf salonu bile içinde orda çekim yapılıyor geç kaldım endişesi yaşamıyorsun. atalayı siz ne kadara tuttunuz 3,500 lira dediler bize çok geldi ben 1,500 tuttum salonu dediğim gibi herşey içinde araba süsü,kuaför,sınırsız video,salonda çekilen bütün fotolar cdye aktarılıp veriliyor,salon girişinde kapıya afiş olarak resmimiz asılıyor ve daha sonra o bize veriliyor,çerez ikramı yapılıyor biz çok çok memnun kaldık herkes nişan değil sanki düğün oldu çok beğendik dediler.
yakınsa dügünüme beklıyorum tatlım oynarız:))) ınsallh dedgın gbı güzel gecer kuofr benm ıcın cok onemlı ..canım 3.500 mu bız 4.500 tlye tuttuk duz yapmadılar bıde 10 ay oncesınde konustuk bu fıyatı .. 12 tane salonları varms senın dedgın hangısı acaba bızım kı 1000 kısılık gozhastenesının karsısındakı.. senın tuttugun neresı canım 1.500 e oda cok ıyımış bızımde herseyı ıcınde foto album kufr vıdeo arac susleme falan ..
benim dediğim inönü caddesinde canım adliyenin ordaki köprüden aşağı inince sağda aynı yer değilmiş.
ben akasya düğün salonunu tuttum canım küçük balıklıda normal fiyatı 3,500 di biz 11 ay önce tuttuk 1,500 e şimdi fiyatları değiştirmişler 4,00 den başlıyoruz dediler. Her yerde fiyatlar uçuk biz çok uyguna tutmuşuz
canım öncelikle hayırlısı olsun, ben de eylülde bursada evleniyorum :123:dış cekım bende ıstıyorum aslında ama benım dugun ekımde olucagı ıcn hava nasıl olur bılemıyorum ... ama yalımı düşünüyorum ben ordada dıs cekım yapıyolar ama sormak lazım
canım hayırlı olsun walla baya uygun tutmuşsunuzbenim dediğim inönü caddesinde canım adliyenin ordaki köprüden aşağı inince sağda aynı yer değilmiş.
ben akasya düğün salonunu tuttum canım küçük balıklıda normal fiyatı 3,500 di biz 11 ay önce tuttuk 1,500 e şimdi fiyatları değiştirmişler 4,00 den başlıyoruz dediler. Her yerde fiyatlar uçuk biz çok uyguna tutmuşuz
çiğdemcim selamcnm gelınlıgımdede kuaforum dede hıc tereddut etmeden anlastım. gelınlıgımı nalbantoglundakı gulnur moda evıne dıktırıyorum. elımde resımle gıttım oraya gırdım bu olucak dedım anlastık ve cıktım. hıc öle gelınlıkcı gelınlıkcı gezmedım. kuaforde kanalboyunda fatos kuafor var bnm vazgecılmezlerımden bırısı orası hem fıyatları uygun hemde hıc tereddutsuz kendımı ellerıne bırakabılıyorum. nısanımdada oraya gıtmısım makyajım sabah 9 dan gece 1 e kadar dayandı gerısını sen dusun :)))
tatlım valla ekım kasım hıc fark etmez o kısmetle ılgılı bısı bn aralık ayında nısanlandım. nısanımdan bır gun once ve bır gun sonra felaket lodos vardı hatta fırtına gıbıydı heryer nısanımın oldugu gun yazdan kalmaydı resmen botanık parkta harıka resımler cektırdık hemde hıc usumedım. gece 7 gıbı salona gıderken o fırtına yıne baslamıstı hatta hurrıyet tarafında elektrıkler falan gıttı. bıde bn dıs cekımı lunaparkta yapmak ıstıyorum ama bakalım
çiğdemcim selamne zamandır görüşemiyoruz...
Bu arada epey iş halletmişsin maşallah
iyiym tatlım, sen nasılsın? walla benim hallettiğim en büyük şey damadımı almakselam sekerım nasılsın??? valla daha da hallettıgım seyler var malum dugune az kaldı sen ne alemdesın cnm
iyiym tatlım, sen nasılsın? walla benim hallettiğim en büyük şey damadımı almaknişanlım askerden geldi malum, o gelmeden hiç birşey olmuyordu.. şimdi artık başlıyoruz evin içini yaptırmaya..
iş güç meselelerini de halledip mobilyaları beğeneceğiz sonra..
Haziran ayında da gelinliğime karar veririz artık.
sanırım başka pek büyük bi eksiğimiz yok çok şüküren büyük eksiğim aşkımdı, o da tamam oldu
Selam kızlar)
Bende bursa geliniyim
Benim sadece halı perde avize damatlık olayım kaldı diğerleri tamamdır ....
Gelinliğim Laviolette fsm de hobinin üst katında... Şuan dikim aşamasında Yeliz Sarının ustasıymış şuan kendi işini yapıyor...
Bindallım Lal nakıştan kiraladım hürrem sultan modeli çok güzel çokkk...
Kınalığımı hamitlerde bir arkadaşım dikiyor O da umarım süper olacak...
Kına&Düğün için kuaförüm nalbantoğlunda Kadir Terzioğlu güzellik Salonu... Çok iyi duyumlar aldım...
Beyaz Eşyalarımı Faysallar AVM den aldım Hepsi Bocsh marka.
Mobilyalarımı Classi mobilyadan aldım yatak odası yemek odası koltuk takımı hepsi mikemmell :)))
Köşe takımımı Enza Home carrefour mağazasından aldım.
Mutfak yemek masamı da Merinos mobilyadan aldık...
Evim Ertuğrulkentte..
Boya badanalar yapılacak evin durumuna göre avizeler banyo aksesuarları alınacak..
Kınam hamitllerde davet düğün salonunda olacak..
Kına gecemden bir iki gün öncesinde kız kıza biz bize evimin terasında bekarlığa veda partisi yapıcam
Nikahım merinos nikah salonunda olacak..
Sonrasında da 300 kişilik yemekli organizasyon düzenledik sadece yakın çevremiz davetli olucak
Balayımız düğünümüzden 1 ay sonra olucak marmaris grand yazıcı turban otelde ...
Uyyy çok heycanlandım
bi solukta hepsini yazmışsın ne güzelSelam kızlar)
Bende bursa geliniyim
Benim sadece halı perde avize damatlık olayım kaldı diğerleri tamamdır ....
Gelinliğim Laviolette fsm de hobinin üst katında... Şuan dikim aşamasında Yeliz Sarının ustasıymış şuan kendi işini yapıyor...
Bindallım Lal nakıştan kiraladım hürrem sultan modeli çok güzel çokkk...
Kınalığımı hamitlerde bir arkadaşım dikiyor O da umarım süper olacak...
Kına&Düğün için kuaförüm nalbantoğlunda Kadir Terzioğlu güzellik Salonu... Çok iyi duyumlar aldım...
Beyaz Eşyalarımı Faysallar AVM den aldım Hepsi Bocsh marka.
Mobilyalarımı Classi mobilyadan aldım yatak odası yemek odası koltuk takımı hepsi mikemmell :)))
Köşe takımımı Enza Home carrefour mağazasından aldım.
Mutfak yemek masamı da Merinos mobilyadan aldık...
Evim Ertuğrulkentte..
Boya badanalar yapılacak evin durumuna göre avizeler banyo aksesuarları alınacak..
Kınam hamitllerde davet düğün salonunda olacak..
Kına gecemden bir iki gün öncesinde kız kıza biz bize evimin terasında bekarlığa veda partisi yapıcam
Nikahım merinos nikah salonunda olacak..
Sonrasında da 300 kişilik yemekli organizasyon düzenledik sadece yakın çevremiz davetli olucak
Balayımız düğünümüzden 1 ay sonra olucak marmaris grand yazıcı turban otelde ...
Uyyy çok heycanlandım
sağol tatlımhadı gozun aydın tatlım sevındım askerlıgın bıtmesıne:)))
senın dugun ne zamandı bıde kına ıcın bı salona bakıcam dıodun naptın
veeeeee kontratı da yaptık, salon benimdir artıkkkkbi solukta hepsini yazmışsın ne güzel
hayırlı uğurlu olsun, düğün ne zamandı?
sağol tatlım
düğün 15-16 eylül canım.
Kına salonu tamamdır, 2 salon arasında karar verememiştim, geçen hafta ona da karar verdik, yarın kontratı yapacak annemler.. KOntratı görmeden inanamayacağım sanırım
veeeeee kontratı da yaptık, salon benimdir artıkkkk
hayırlı olsun cnm sende bnm gıbı baya bısı halletmıssın :)))
senın dugun kına ne zamandı
bıde yemegı nerde yapıcaksınız tatlım
bi solukta hepsini yazmışsın ne güzel
hayırlı uğurlu olsun, düğün ne zamandı?
sağol tatlım
düğün 15-16 eylül canım.
Kına salonu tamamdır, 2 salon arasında karar verememiştim, geçen hafta ona da karar verdik, yarın kontratı yapacak annemler.. KOntratı görmeden inanamayacağım sanırım
ya canım ben de sanki düğün için hiç bişey yapmıyormuşuz gibi hissediyorum.. sanki günleri boş boş geçiriyoruz, son günler çok sıkışcaz ama napiyim, herşey benim elimde değil ki, öyle olsa ben erkenden herşeyi hazır ederdim.. zaten benim çeyizim tamam, sadece ev eşyaları alınacak, onlar da ev bitmeden alınmıyor:26: e mobilyalar alınmayınca ben de dekorasyon için ufak tafak şeyleri alamıyorum.. off herşey birbirine bağlı :26:iyi geceler gelınler :) nasılsınız nasıl gıdıyo .. ben hıc bısey yapmıyorum ya bırının benı dürtmesı gerekıyo :) hem hıc bısey yapmıyorum hemde ıcım gıdıyo gec kalırsam dıye yetiştiremem dıye offfff kotuyum walla
Hayırlısı olsun canım yaa, Allah yardımcımız olsun:26:aynen canım dogru benımde daha nerde oturcagım bellı degıl ya esyalarıda dusunmuyorum bı cırpıda alırsın belkı ama herkes nerde oturcaksınız dıyo ama bende bılmıyorum daha dugune de az kaldı zaman gecıyo ortada ev yok hangı sehırde olcak bellı degıl iş yuzunden bakalım benım sıkıntım o şimdilik...
Hayırlısı olsun canım yaa, Allah yardımcımız olsun:26:
çiğdemcim canım evini gördüm çok güzel olmuş, mutlulukla huzurla otur inşallahtatlım napıosun ???
ben kosturmaca ıcındeyım malum cok az gunum kaldı.
evımın resımlerınıde album yaptım bakmak ıstersen aklında bulunsun :)))
opuldun sık sık ugrucam burayada artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?