2012 de BURSA da evlenecek olan gelinler nerdesinizz???

dış cekım bende ıstıyorum aslında ama benım dugun ekımde olucagı ıcn hava nasıl olur bılemıyorum ... ama yalımı düşünüyorum ben ordada dıs cekım yapıyolar ama sormak lazım
canım öncelikle hayırlısı olsun, ben de eylülde bursada evleniyorum :123:
2011 kasımda nişan yaptık, dış çekim yaptırdık botanikte, ve hava süperdi şansımıza... ama 2 gün sonra felaket soğumuştu. ekimde havalar güzel olur diye düşünüyorum ama yine de şans meselesi.. hayırlısı diyelim en iyisi

canım hayırlı olsun walla baya uygun tutmuşsunuz

çiğdemcim selam ne zamandır görüşemiyoruz...
Bu arada epey iş halletmişsin maşallah

selam sekerım nasılsın??? valla daha da hallettıgım seyler var malum dugune az kaldı sen ne alemdesın cnm
iyiym tatlım, sen nasılsın? walla benim hallettiğim en büyük şey damadımı almak nişanlım askerden geldi malum, o gelmeden hiç birşey olmuyordu.. şimdi artık başlıyoruz evin içini yaptırmaya..

iş güç meselelerini de halledip mobilyaları beğeneceğiz sonra..
Haziran ayında da gelinliğime karar veririz artık.

sanırım başka pek büyük bi eksiğimiz yok çok şükür en büyük eksiğim aşkımdı, o da tamam oldu

Selam kızlar )
Bende bursa geliniyim
Benim sadece halı perde avize damatlık olayım kaldı diğerleri tamamdır ....
Gelinliğim Laviolette fsm de hobinin üst katında... Şuan dikim aşamasında Yeliz Sarının ustasıymış şuan kendi işini yapıyor...
Bindallım Lal nakıştan kiraladım hürrem sultan modeli çok güzel çokkk...
Kınalığımı hamitlerde bir arkadaşım dikiyor O da umarım süper olacak...
Kına&Düğün için kuaförüm nalbantoğlunda Kadir Terzioğlu güzellik Salonu... Çok iyi duyumlar aldım...
Beyaz Eşyalarımı Faysallar AVM den aldım Hepsi Bocsh marka.
Mobilyalarımı Classi mobilyadan aldım yatak odası yemek odası koltuk takımı hepsi mikemmell :)))
Köşe takımımı Enza Home carrefour mağazasından aldım.
Mutfak yemek masamı da Merinos mobilyadan aldık...

Evim Ertuğrulkentte..
Boya badanalar yapılacak evin durumuna göre avizeler banyo aksesuarları alınacak..

Kınam hamitllerde davet düğün salonunda olacak..
Kına gecemden bir iki gün öncesinde kız kıza biz bize evimin terasında bekarlığa veda partisi yapıcam

Nikahım merinos nikah salonunda olacak..
Sonrasında da 300 kişilik yemekli organizasyon düzenledik sadece yakın çevremiz davetli olucak

Balayımız düğünümüzden 1 ay sonra olucak marmaris grand yazıcı turban otelde ...

Uyyy çok heycanlandım

hadı gozun aydın tatlım sevındım askerlıgın bıtmesıne:)))
senın dugun ne zamandı bıde kına ıcın bı salona bakıcam dıodun naptın

hayırlı olsun cnm sende bnm gıbı baya bısı halletmıssın :)))
senın dugun kına ne zamandı
bıde yemegı nerde yapıcaksınız tatlım

Son düzenleme:
bi solukta hepsini yazmışsın ne güzel
hayırlı uğurlu olsun, düğün ne zamandı?

hadı gozun aydın tatlım sevındım askerlıgın bıtmesıne:)))
senın dugun ne zamandı bıde kına ıcın bı salona bakıcam dıodun naptın
sağol tatlım
düğün 15-16 eylül canım.
Kına salonu tamamdır, 2 salon arasında karar verememiştim, geçen hafta ona da karar verdik, yarın kontratı yapacak annemler.. KOntratı görmeden inanamayacağım sanırım

veeeeee kontratı da yaptık, salon benimdir artıkkkk

hayırlı olsun cnm sende bnm gıbı baya bısı halletmıssın :)))
senın dugun kına ne zamandı
bıde yemegı nerde yapıcaksınız tatlım

Sağolun kızlar :)9
Benim düğün 14 temmuzda yemeği de beşevler olimpik konak yüzme havuzunda veriyoruz

iyi geceler gelınler :) nasılsınız nasıl gıdıyo .. ben hıc bısey yapmıyorum ya bırının benı dürtmesı gerekıyo :) hem hıc bısey yapmıyorum hemde ıcım gıdıyo gec kalırsam dıye yetiştiremem dıye offfff kotuyum walla

ya canım ben de sanki düğün için hiç bişey yapmıyormuşuz gibi hissediyorum.. sanki günleri boş boş geçiriyoruz, son günler çok sıkışcaz ama napiyim, herşey benim elimde değil ki, öyle olsa ben erkenden herşeyi hazır ederdim.. zaten benim çeyizim tamam, sadece ev eşyaları alınacak, onlar da ev bitmeden alınmıyor:26: e mobilyalar alınmayınca ben de dekorasyon için ufak tafak şeyleri alamıyorum.. off herşey birbirine bağlı :26:

aynen canım dogru benımde daha nerde oturcagım bellı degıl ya esyalarıda dusunmuyorum bı cırpıda alırsın belkı ama herkes nerde oturcaksınız dıyo ama bende bılmıyorum daha dugune de az kaldı zaman gecıyo ortada ev yok hangı sehırde olcak bellı degıl iş yuzunden bakalım benım sıkıntım o şimdilik...

Hayırlısı olsun canım yaa, Allah yardımcımız olsun:26:

Hayırlısı olsun canım yaa, Allah yardımcımız olsun:26:

tatlım napıosun ???
ben kosturmaca ıcındeyım malum cok az gunum kaldı.
evımın resımlerınıde album yaptım bakmak ıstersen aklında bulunsun :)))
opuldun sık sık ugrucam burayada artık

tatlım napıosun ???
ben kosturmaca ıcındeyım malum cok az gunum kaldı.
evımın resımlerınıde album yaptım bakmak ıstersen aklında bulunsun :)))
opuldun sık sık ugrucam burayada artık
çiğdemcim canım evini gördüm çok güzel olmuş, mutlulukla huzurla otur inşallah
gerçekten çok az zamanın kaldı, heyecan doruktadır artık
düğünün de rüya gibi olur inşallah tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…