2012 de BURSA da evlenecek olan gelinler nerdesinizz???

16_peri_16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
160
1
46
Bursa
meraba kızlar bende bu sene ekim ayında evlenicem insallh . ceyız hazırlıkları tam bıtmedı mutfak esyalarımı alıyoruz ıste yavas yavas :) ama daha gelinlik falan bakmadım sız nerelerden aldınız yada dusunuyosunuz burdan paylasalım lutfenn şimdiden tesekkur

yettim gari:)

canım bende temmuzda evleniyorum kısmetse çeyiz kolay bitecek bişey değil düğün olmadan bitmiyecek gibi :ssz

wuu az kalmıs canım senınde heycan ne durumda salon tuttun mu ? gelınlık hazır mı .. bırde benım merak ettıgım nelere dıkkat etmemız gerekıyo dugun gecesı yada kınada falan yanı unutmamaz gereken sac makyaj hersey olabılır yani tabı bu evlenenlerın keske sunuda yapsaydım yada bunuda alsaydın dedıgı var mı acaba

merhaba bende kasım geliniyim :) benimde büyük eşalarım alındı eve geçtikten sonra halısı perdesi kaldı bi kaç tane de mutfak eşyası saklama kapları vs. gelinlik bende bakmadım ama bikaç tane beğendiğim model var. Neşem moda çok iyi diyorlar ablamın gelinliğini de ordan almıştık. Oraya bakıcam bende olmazsa bi kaç tane daha düşündüğüm yerler var :)

hm bende gelinlik olarak neseye akaya bakıcam oncelıkle güzel yereler oaralar hatta ıstanbula bıle gıtmeyı dusunuyorum farklı bısey bulurum dıye en azından görmş olurum almasmda ... bizim daha nerde oturcagımız kesınlesmedı oyuzden buyuk esyalar alınmadı malesef ortada ev yok :) ama ufaktan baslıycaz ıste .. salonu nereyı tuttun canım sen ?

evet cnm az kaldı heyacan tavan yapmış durumda yatak odası ve yemek odası alındı koltuk takımlarıda bu ay alınacak. evimiz hazır haziranda eşyalarımızda gelicek. Benim çeyiziminde büyük bi kısmı tamam ufak tefek şeyler var onlarda tamamlanıyo. Solonda acemlerde Arya park var kır düğün alanı orayı tuttuk. gelinlik hazır. düğün ve kına gecesi için bilgi veremicem çünkü daha onlar olmadı

hayırlısıyla olur inş. onlarda. biz sonradan borç ödemeyelim diye şimdiden borçları bitirmeye başladık. akasya düğün salonunu tuttuk canım biz nişanımda orda oldu ablamın düğünü de orda oldu baya memnun kaldık düğünümüzüde orda yapalım dedik sen nereyi tuttun tatlım

hayırlı olsun bakalım canım bizde atalay prensesı tutuk bakalım ılk kez orda dugun yaoıcaz yanı daha once akrabalardanda yapan olmadı nasıl olcak bılmıyormm ama salon cok guzel kuaföru ıcnde onlar yapıyomus ama begenmezsem baska yerde yaptırcam benım ıcın sac ve makyajda cok onemlı senın dusundugun veya cok guzel yapan bıyer var mı normal fıyatlarda falan

slm kızlar bnde bursa 2012 gelınıyım dugunume az kaldı sanırım arannızda en erken bn gelın olucam 30 hazıran gelınıyım. dugun salonun kına salonum tutuldu. balayını hallettık. kuaför işini hallettım, bındallılar kıralandı gelınlık dıkıme baslandı, evım tadılattaydı oda bıttı sayılır mobılyalarımızın hepsını aldık, hatta onumuzdekı hafta ıcı gelıcekler. perde ıcın bu hafta olcu alınıck ona da karar verıcez. beyaz esyalarımızdan sadece tv kaldı, mutfak ıvır zıvırlarım bıttı. gerıyede copk az bı eksıgım kaldı. hemen catır catır vazıverdım galıba :)))) bıraz hızlı oldu sankı sızler nelerı halletınız eksıkler neler??? bıde dıs cekım yaptırıcak var mı varsa hangı fotoğrafcı ıle anlastınız acaba

ewet canım senın erken hayırlısı olsun zaten cogu seyını bıtırmıssın bişey kalmamş... kuafore nereye gıtceksın canım bıde gelınlıge nerde baktın ben daha bakmadım bakıcam ıste bu ıkısey benım ıcın cok onemlı :) ...benmde salonm tutuldu ıste ama daha cok eksıgım var daha ...

dış cekım bende ıstıyorum aslında ama benım dugun ekımde olucagı ıcn hava nasıl olur bılemıyorum ... ama yalımı düşünüyorum ben ordada dıs cekım yapıyolar ama sormak lazım

canlar şimdiden sizlere mutluluklar..inşallah hep yüzünüz eşlerinizle güler..ben geçen sene bursa cha cha da evlendim..

sagol canım amınn ınsallh cok mutlu oluruz... bız gelin adaylarına onerecegın bişey var mı :) ben en cok bıseylerı unutmaktan yada eksık yapmaktan korkuyorum hep ruyalarıma gıryo ya gelınlıgım cok kotu ya sacım ıstedgıım gbı olmuyo aglıyorm :) ruyamda oyuzden heycan cok var bıseyler ters gıdıcek korkusu

valla bizde o koşuşturmacada kına güllerini evde unutmuştuk farklı bağlamışlardı ellerimi.. önemli olan onlar değil mutluluğumuz..onlar elbet olur..

cnm gelınlıgımdede kuaforum dede hıc tereddut etmeden anlastım. gelınlıgımı nalbantoglundakı gulnur moda evıne dıktırıyorum. elımde resımle gıttım oraya gırdım bu olucak dedım anlastık ve cıktım. hıc öle gelınlıkcı gelınlıkcı gezmedım. kuaforde kanalboyunda fatos kuafor var bnm vazgecılmezlerımden bırısı orası hem fıyatları uygun hemde hıc tereddutsuz kendımı ellerıne bırakabılıyorum. nısanımdada oraya gıtmısım makyajım sabah 9 dan gece 1 e kadar dayandı gerısını sen dusun :)))

dış cekım bende ıstıyorum aslında ama benım dugun ekımde olucagı ıcn hava nasıl olur bılemıyorum ... ama yalımı düşünüyorum ben ordada dıs cekım yapıyolar ama sormak lazım

tatlım valla ekım kasım hıc fark etmez o kısmetle ılgılı bısı bn aralık ayında nısanlandım. nısanımdan bır gun once ve bır gun sonra felaket lodos vardı hatta fırtına gıbıydı heryer nısanımın oldugu gun yazdan kalmaydı resmen botanık parkta harıka resımler cektırdık hemde hıc usumedım. gece 7 gıbı salona gıderken o fırtına yıne baslamıstı hatta hurrıyet tarafında elektrıkler falan gıttı. bıde bn dıs cekımı lunaparkta yapmak ıstıyorum ama bakalım

atalay prens bize çok yakın ve mükemmel bir yer akrabalarımızdan orda düğün yapan çok oldu kuaföründen de çok memnun kaldılar tereddüt etme hiç canım ben nişanımda kendi kuaförüme yaptırdım ayıp olmasın diye çok pişman oldum hiç beğenmedim keşke salonun kuaförüne yaptırsaydım dedim. düğünümde salonun kuaförüne yaptırıcam daha güzel yapıyorlar sonuçta salonu temsil ediyorlar ve ödüllü kişiler çalışıyor. bizim düğün salonunda da atalay prens gibi herşey var içinde fotoğraf salonu bile içinde orda çekim yapılıyor geç kaldım endişesi yaşamıyorsun. atalayı siz ne kadara tuttunuz 3,500 lira dediler bize çok geldi ben 1,500 tuttum salonu dediğim gibi herşey içinde araba süsü,kuaför,sınırsız video,salonda çekilen bütün fotolar cdye aktarılıp veriliyor,salon girişinde kapıya afiş olarak resmimiz asılıyor ve daha sonra o bize veriliyor,çerez ikramı yapılıyor biz çok çok memnun kaldık herkes nişan değil sanki düğün oldu çok beğendik dediler.

canım sen herşeyi halletmişsin zaten az kalmış halletmeniz gerekirdi. benim kasımda olacak düğünüm ama bizde çoğu şeyi hallettik beyaz eşya,mobilya,mutfak eşyalarından küçük şeyler kaldı. saklama kapları küçük ısıtma tencereleri oluyor onlardan almayı düşünüyorum annemden çok yemek taşıyacağım için evde şuan kiracı olduğu için ne eksikler var tamir gerektircek şey var mı bilmiyorum onlarda 2 aya kadr çıkıcak inş. boyası temizliği bittikten sonra eşyalr yerleşcek ona göre de perdemi halımı alıcam. benim salonda olucak fotoğraf işim dış çekim yaptırmıcam

tatlım sen dugun ıcın nereyı tuttun ??? o mınık tencerelerden bende aldım kalan yemeklerı dolaba kaldırmak ıcın falan ıyyı olur dedım.
ıns hayırlısıyla atlatırsın hazırlık gunlerını

akasya düğün salonunu tuttum canım küçük balıklıda. lazım oluyor öyle şeyler alınması gerekiyor. Saol canım hallediyoruz işte hayırlısıyla o gün gelse de rahatlasam

hmm güzelmiş canım ben once gelınlık arayısına gıreyım kafamda tam bellı bısey yok sadece straples ustu taslı ıstyorum altı kabarık ama daha hıc gıyıp deneme olmadıgı ıcın emın degılm nasıl durcagndan...ama senn dedıgın yerede bakarım ... bıde tatlım sey orası abıye falanda dıkıyo mu annemler kendılerıne elbıse dıktırmek ıstıyolarda guzel kıyafet dıken yer arıyoruz..
canım ewet foto kısmet ısı benım ekım 20 de olucak hava ınsallh guzel olur dıs cekımde guzel olursa bende dusunebılırım lunaparkta guzelmş canım eline renklı renklı balonlarda alırsın cok güzel olur:) herşeylerımz güzel eksıksız olur ınsallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…