atalay prens bize çok yakın ve mükemmel bir yer akrabalarımızdan orda düğün yapan çok oldu kuaföründen de çok memnun kaldılar tereddüt etme hiç canım ben nişanımda kendi kuaförüme yaptırdım ayıp olmasın diye çok pişman oldum hiç beğenmedim keşke salonun kuaförüne yaptırsaydım dedim. düğünümde salonun kuaförüne yaptırıcam daha güzel yapıyorlar sonuçta salonu temsil ediyorlar ve ödüllü kişiler çalışıyor. bizim düğün salonunda da atalay prens gibi herşey var içinde fotoğraf salonu bile içinde orda çekim yapılıyor geç kaldım endişesi yaşamıyorsun. atalayı siz ne kadara tuttunuz 3,500 lira dediler bize çok geldi ben 1,500 tuttum salonu dediğim gibi herşey içinde araba süsü,kuaför,sınırsız video,salonda çekilen bütün fotolar cdye aktarılıp veriliyor,salon girişinde kapıya afiş olarak resmimiz asılıyor ve daha sonra o bize veriliyor,çerez ikramı yapılıyor biz çok çok memnun kaldık herkes nişan değil sanki düğün oldu çok beğendik dediler.
yakınsa dügünüme beklıyorum tatlım oynarız:))) ınsallh dedgın gbı güzel gecer kuofr benm ıcın cok onemlı ..canım 3.500 mu bız 4.500 tlye tuttuk duz yapmadılar bıde 10 ay oncesınde konustuk bu fıyatı .. 12 tane salonları varms senın dedgın hangısı acaba bızım kı 1000 kısılık gozhastenesının karsısındakı.. senın tuttugun neresı canım 1.500 e oda cok ıyımış bızımde herseyı ıcınde foto album kufr vıdeo arac susleme falan ..