Seval o ciktimi bilmiyorum, vardi ole bise. Bisuru kadin zor durumda isallah cikar da biraz tesvik olur
herkese merhaba, uzun zamandır yoktum çünkü evde kızımı büyütüyordum :) ücretsiz izindeydim göreve yeni başladım.Güzel kızımda 17 aylık oldu bakıcıya bırakıyoruz çok zorlandık ilk gün çok ağladı yarım gün anca kalabildi, ikinci gün daha iyiydi ama yüne tam gün kalamadı bugün babası bakacak pazartesi yine bakıcıya gidecek inş. çok zorlanmaz ilk gün gibi.Yavrudan ayrılmak çok zormuş biraz büyüttüm şükür ama yinede hala işe erken mi başladım diyiyorum şöyle bi 20 aylık filan olsaydı daha mı iyi olurdu diyom ama başladık bir kere. çok eskilerden kim var kim beni hatırlıyor bilmiyorum ama hepimizin bebekleri yakın zamanda doğdu, gelişimlerini takip etmek sorunları konuşmak için güzel bi form olur inş.
msoem nasıl oldunuz son durum ne
didocum gece biraz düştü ateşi çok şükür, sabaha karşı yine çıkmaya başladı ilaç verdik. şimdi daha iyi. iki gün geçti zaten artık yavaş yavaş düşer diye düşünüyorum ama öksürük başlıyo malesef..
ben de bereni merak ettim haber var mı?
Gunaydin didemcim ve topikcanlarimmm
Haftaniz saglkli bol bereketli ve uykulu gecsin
Selam
Nasilsiniz? Hasta olanlar nasıl oldu? Mira?
Gecmis olsun gitsin gelmesin artık hastalıklar bi sure.
Emir de hastaydi 10 gunü gecti iyileşmesi. Boğaz enfeksiyonu oldu ateş tabiki ve sonrasında ağız yaraları. 10 gun hiç yemek yemeden gecti. 3 gündür iyi cok şükür yemek yemeye de başladı ama bu hastalığın bize bi armağanı oldu istediği olmayınca ve istemediği bişeyi yapınca olan gücüyle bağırıyor.
Bizden haberler de böyle. Uyku konuşmuşsunuz. Benimde en dertli oldugum konu. Bide gece bana sarılıp uyuma cikti basıma. Of offfff
Selam
Nasilsiniz? Hasta olanlar nasıl oldu? Mira?
Gecmis olsun gitsin gelmesin artık hastalıklar bi sure.
Emir de hastaydi 10 gunü gecti iyileşmesi. Boğaz enfeksiyonu oldu ateş tabiki ve sonrasında ağız yaraları. 10 gun hiç yemek yemeden gecti. 3 gündür iyi cok şükür yemek yemeye de başladı ama bu hastalığın bize bi armağanı oldu istediği olmayınca ve istemediği bişeyi yapınca olan gücüyle bağırıyor.
Bizden haberler de böyle. Uyku konuşmuşsunuz. Benimde en dertli oldugum konu. Bide gece bana sarılıp uyuma cikti basıma. Of offfff
Selam topikcanlar
Bugun idil berayim tam 17 aylik oldu
vay be zaman gecmis gitmis biz olgunlasmisiz bunlar buyumus her buyudugu gun farkli bi heyecan farkli bi aksiyon...aaaa bak bak babasi ne yapiyor gordunmu senler bu kiz yemiyorlar vb bi suru yasanmisliklar....daha neler yasayacagiz kim bilir rabbimden dilegim hayirli bir evlat olsun saglikla buyusun insaallah..butun bebikolar..opuyoruz hepsini kokulu kokulu
Pepiko naber?
Mira öksürüyo ama epey toparladı onun dışında. bebeler birer birer hastalanıyo yaa lanet virüs bırakmıyo yakamızı
Uyku hepimizin problemi..
aslında inatlaşma da öyle. sanırım artık kişiliklerini ispatlamaya çalışıyolarbizimki de istediği bişey olmayınca etrafında ne görürse alıp yere atıyor sonra da bana cici yapıyo kızacağımı bildiği için ayrıca tavrın allahını idil beray yapıyor atarlı bebe
o kadar güzel anlatmışssın ki gözlerim yaşardı..aminnn diyorum allah sağlık versin bütün yavrularımıza