Iste emzigi kesince ne olacak felixi duzen bozulmaz ins..dogrusu emziksiz uykuduzeni olusturmak sende boyle diyince..idil emzigi ariyor gece uykusunda..tatliskom biraktirdi evet ne mutlu ona :)
Gecmis olsun ne oldu miranin atesi cikmamistir ins..aman o hastaliklar uzak dursunhmm süre yavaş yavaş azalacaksa denemeye değer dido..
yaa şimdi bakıcımız aradı ateşi çıkmış miranın. önce 39 falan dedi çok canım sıkıldı da sonra bi de kol altından ölçtürdüm 38-38.5 arası sanırım. şimdi ilaç verdiricem, eşim de erken geçecek eve. hemen dr.a götürmek istemiyorum başka bişeydense hastanede bi de grip bulaşmasın bi yandan da akşam acile götürmek istemiyorum ama...
bi iki saat daha bekleyelim bakalım, umarım şu lanet salgına bulaşmamışızdır biz de.
Merhaba arkadaslar uyku egitimi konusunda yazmissiniz bende uyguladim ve basardimda ama ferberi degil kim westi uyguladim ferber kadar acimasiz degil en azindan diye ama ayakta fln sallansaydi uygulayamazdim heralde bizimki kabusa donmustu ana kucaginda dizde sallaniyodu ikisi 20 kilo en fazla 2 saatte bir uyaniyodu sik sik 20 dakkada bir falan cok da zor olmadi alisti ama bence 3 yasina kadar tam olarak bu uyku sorunu cozulmeyecek cunku bir kac gun anneme biraki gittim uyanacagi tutmus mama verilince biraz bozuldu tabi birde tek uykuya dusme calismalraida etkiledi simdi yine sallanmiyor ama gecede 2 3 kere uyanip mama iciyor yani diyecegim egitimi vermekle bitmiyor bide devam ettireceksin uyku saatlerine dikkat edeceksin gec uyutursan da uyuniyolar falan filan cok sukur eski gunlerimize gore cok cok iyiyiz ama mama icmesi canimi skyor eskiden 8 de bir baslardik sabaha kadar ne esimle oturabiliyorduk ne uyuyabiliyorduk isci gibi 20 kiloyu indir bindir eskidende zaten 7 den itibaren cikamiyoduk simdide cikamiyoruz en azindan aksamlari benim ve bozuldu dememe ragmen uyuyabiliyorum ama cok hassas bu duzeni devam ettirmekte zor. Benim sorum sizinkiler gunduz kac defa ne kadar uyuyor???
aman daha tuvalet derdi var ya emzik bence onun yanında solda sıfır kalır:)
günaydın ay uyku emzik tuvalet işimiz zor valla.. ama ben tuvalet eğitiminden korkmuorum anneme bırakacam o halleder
emzik kullanalar için bu aylarda bırakılması gerekli imiş, t taa taaam , berket emzik sorunum yok , bizimkisi daha derin bir sorun :)))
buu çouklar güneş saati gibiler yaa, sabah azıcık erken aydınlanmaya başladı ya hava , erkenden ayaktayız artıkbirde o saatte sesli oyuncaklara bayılıyor, bir keyifli bir keyifli oluyor sabah sohbetlerimiz sormayın ,
iris nerde leynnnnnnnnn
şanslısın didommm..ben de öznura bırakırım artık naapiyim
herkesin derdi başka
burdayım burdayım
noldu sen en son hava alıyordun , ne durumda szin evde havalar ???
havayı aldığımla kaldım işteaynı saatler ve ciyaklama devam....
dua okuyacam karar verdim ,benim maneviyat eksik biraz
havayı aldığımla kaldım işteaynı saatler ve ciyaklama devam....
dua okuyacam karar verdim ,benim maneviyat eksik biraz
selam kızlar
moralim çok bozuk
dün akşam mirayı acile götürdük evde 40 dereceyi görünce dumur oldum. tahlil yapıldı virüs çıktı grip virüsü. klasik dolven peditusun dışında bi de bunun için ilaç verdi. ilacı hiçbi yerde bulamıyoruz muadili bile zor bulunuyo onun da dozajı farklı ve kapsülmüş eczanede hazırlanması gerekiyomuş eczacılar dozu farklı diye yanaşmıyo hazırlamaya. ateş 38 civarı hala 4 saatte bir ilaca rağmen. dün akşam çok ağladı heryeri ağrıyor sanırım
nöbetçi doktora güvenemedim kendi dokoruyla da konuşayım dedim kadın bugün çalışmıyormuş
bu arada kaza raporum çıktı. %100 ben kusurlu çıkmışımkamyonlar 1,5 metre kadar önlerini (sağ önü) görmezlermiş!!!! benim herhalde bunu bilmem ve kamyonu da düşünerek durmam gerekiyor
çok kötü bir günümdeyim anlayacağınız.
haydaaa geçmiş olsun daa, anam o ne bee, Allah yardımcınız olsunn , tanıdık eczacınız yok mu, bizim burada annemlerin var ama size de uzakkalıyor , hani tanıdık olunca daha yaparlar ilacı belki diye düşündüm ,
ya sorma canım. şimdi bi daha hastaneyi arayıp gündüzki doktorlara sorduk onlar da tavsiye etmiyoruz bu ilacı demişleriyice kafam karıştı, öğleden sonra kendi doktoru olmadığı için başka bi doktora götürücem randevu aldım. ona göre karar vericem o ilaca başlayıp başlamamaya:44:
çok güvendiğimiz bi profesör vardı o da tam gün yasası yüzünden muayenehaneye gitmiyomuş artık...
bi de iş yerinde ilk haftam malum, neyseki müdüre durumu anlatınca kendi dedi işlerini toparlayıp çık istersen diye