2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Wavyy gecmis olsun canim
Fatom o siteden bizde aldik icedaisy dedigi site galiba
Cevreen isin zor canim allah yardim etsin

Icedaisycim o siteden oyuncak aldik geldi ama bana basit gibi geldi..zeka kupu mesela birlesik degil ayriliyor cevirmeli degil yani monte ediyon..ondan sonracima bu cekicle vurmali olandan aldim cekicle hepsine vuruyor bizimki neresi denk gelirse firlatilan aparatlari alttaki tahtayi tutup sokuyon yerine yoksa girmiyor berayda ters duz sıkıstiriyor oraya ..sizde durumlar nasil??

Zekâ küpü almadık bilmiyorum sevalcim.
ama o vurmali cekicliden aldık. Ahsenin dediginden. Bana sadece resimlerden sonra ufak geldi açınca onuda çocuk oynamaya calistikca daha iyi anladım büyük olsa birise yaramaz :)
Tahmin ettigim gibi arabaliyla ilgilenmedi. Misketliyle ilgilendi. Cekicliylede. Cekici gezdirip duruyor elinde. Ilk aldiginda çekici denk geldiği gibi vuruyordu düzgün vurmuyordu ama şimdi daha iyi denk getirip düz tutuyor -tabi herzaman değil- o aparatlarini söküp takıyor falan işte. Tabiki tek başına oturup oynamıyor ikimiz ve kısa süreli.
Ama populer oyuncağı dukkanda tutup birakmadigi ve aldigimiz ilk arabam. Gezdirip duruyor biniyor öyle ama genelde ters biniyor şaşkın. Pembe mor arabasi gezdirir Idilide :KK1:
ha bu arada bardak için 2 haftadir gelecek diyorlar gelmedi. Bu ucuncu hafta cikinca yine soracağım unutmadim aklimda :)

oynasın keltoşum ,babası da uyansın artık neyin uykusu bu ,gece mi çalıştı gene :KK53:

umay aynı hala sümük öksürük arada hafiften ateş...ateşlenince kabus görüyo sanırım çok ağlıyo uyanamıyo bi türlü ,öksürükten de uyuyamıyo.
yani özetle bizde bi değişiklik yok ; uykusuz her gece :KK47::KK47::KK47:
Aksam vardiyasinda çalışıyor hep eşim. Gece 2gibi geliyor :) ama yinede uyansın bize bak kac saatcik uykuyla yasiyoruz. Co k fesat gordum kendimi :))
Ne zor atlatti bu dişleri bu kız
hersey birbirine karıştı mahvetti bebeyi
gecen gün randevu aldim doktora gidecrm diyordun ne dedi?
Ikinci olursa ablasi gibi cikarmasin inşallah kolayca çıkarsın dislerini
Abla umay ablaa :KK1:

irisiimm nasıl oldu umaycık
aynı beyaaa :KK53:

Aksam vardiyasinda çalışıyor hep eşim. Gece 2gibi geliyor :) ama yinede uyansın bize bak kac saatcik uykuyla yasiyoruz. Co k fesat gordum kendimi :))
Ne zor atlatti bu dişleri bu kız
hersey birbirine karıştı mahvetti bebeyi
gecen gün randevu aldim doktora gidecrm diyordun ne dedi?
Ikinci olursa ablasi gibi cikarmasin inşallah kolayca çıkarsın dislerini
Abla umay ablaa :KK1:

geceleri benimm herif bakıyo ama ben yine de uyanıyorum,bikaç gündür hepten beteriz çünkü.bu kriz son çıkan köpek dişin krizi sanırsam , gidişi muhteşem oluyor yani...aynı anda grip de olunca şenlik kaçınılmaz tabii ki bizde....

ne ablası be dur bi :18::18::18:

aynı beyaaa :KK53:

geceleri benimm herif bakıyo ama ben yine de uyanıyorum,bikaç gündür hepten beteriz çünkü.bu kriz son çıkan köpek dişin krizi sanırsam , gidişi muhteşem oluyor yani...aynı anda grip de olunca şenlik kaçınılmaz tabii ki bizde....

ne ablası be dur bi :18::18::18:

Bu tempoya alismisken aradan çıktı çıktı yoksa rahate erdik mi zor göze alırız:KK1:

Geçmiş olsun Umay'a .. Bu dişler bir bitse de rahat etseniz

sağol felizim..bitti aslında son köpek de çıktı da işte artçı sarsıntıları ddevam ediyo :KK50:

Bu tempoya alismisken aradan çıktı çıktı yoksa rahate erdik mi zor göze alırız:KK1:

rahata ermeden hiçbişeyi göze alamam dostum ,önce bi uyumam lazım:KK19:

Selam kızlar hiç yazamıyorumda okuyamıyorumda
Biz ev ahalisi olarak hastayız
Yaramazlık full devam ediyor zıpırların
İris umay kuzuma geçmiş olsun
Herkesler iyidir inşallah kuzucuklara iyi bakın

Günaydın
günümüz Günümüzden iyi geçsin inşallah
yeni yıl yaklasmisken hepimize simdiden iyi seneler diliyorum. Eski yilimiz eskide kalsın inşallah
yepyeni bir yıla huzurla sağlıkla girelim hepbirlikte :)
Aminn
Arrti ben bide zayif oliim istiyom :KK1:

oynasın keltoşum ,babası da uyansın artık neyin uykusu bu ,gece mi çalıştı gene :KK53:

umay aynı hala sümük öksürük arada hafiften ateş...ateşlenince kabus görüyo sanırım çok ağlıyo uyanamıyo bi türlü ,öksürükten de uyuyamıyo.
yani özetle bizde bi değişiklik yok ; uykusuz her gece :KK47::KK47::KK47:
Gecmis olsun umayaaaa

Zekâ küpü almadık bilmiyorum sevalcim.
ama o vurmali cekicliden aldık. Ahsenin dediginden. Bana sadece resimlerden sonra ufak geldi açınca onuda çocuk oynamaya calistikca daha iyi anladım büyük olsa birise yaramaz :)
Tahmin ettigim gibi arabaliyla ilgilenmedi. Misketliyle ilgilendi. Cekicliylede. Cekici gezdirip duruyor elinde. Ilk aldiginda çekici denk geldiği gibi vuruyordu düzgün vurmuyordu ama şimdi daha iyi denk getirip düz tutuyor -tabi herzaman değil- o aparatlarini söküp takıyor falan işte. Tabiki tek başına oturup oynamıyor ikimiz ve kısa süreli.
Ama populer oyuncağı dukkanda tutup birakmadigi ve aldigimiz ilk arabam. Gezdirip duruyor biniyor öyle ama genelde ters biniyor şaşkın. Pembe mor arabasi gezdirir Idilide :KK1:
ha bu arada bardak için 2 haftadir gelecek diyorlar gelmedi. Bu ucuncu hafta cikinca yine soracağım unutmadim aklimda :)
Bizimki de tek oynamiyor canim o aparatlari aliyor koltugun altina mutfak dolabina cekmeceye filan sakliyor ben arayip buluyorum :KK1:
Hee saskinim bindirsin idilide ama duz otursun arabasina :)) babasida idile araba gibi bisi almis yan oturuyor :)) duz oturunca ayaklari one dogru atiyo ayak ayakustune :KK52:wcye tasiyor arabasini sokamayinca ciglik cigliga :emir_bebek:
Kiz ben unuttum ya o bardagi sen unutmamissin hafizaya bak zehir zehir mubarek:KK9:
Sorun degil canim arama istersen su bardagindan icirmeye basladim sulugun agiz kismini deldi oyun oynuyor puskurtuyor ustunu islatiyordu nerdeyse artik vermiyorum onunla..bardagi da istiyoda vermiyorum bunu kullanamazsin simdi bu cam kirilir vb seyler diyorum her seferinde anlayacak:KK34:
Yeniyil dileklerine aynen katiliyorum vee ben daha cok huzurlu saglikli olmak istiyorum..

sağol felizim..bitti aslında son köpek de çıktı da işte artçı sarsıntıları ddevam ediyo :KK50:
rahata ermeden hiçbişeyi göze alamam dostum ,önce bi uyumam lazım:KK19:

Sizede gecmis olsun iriscim bizde de yineleyen hastalik durumu var acaba 2. Kopek dismi geliyor diye dusunuyorum sizi okuyunca boyle..toplasinlar bir an evvel kuzular yaa ben anladim ki benim hastaligimin sebebide beray ondan geciyor bana:2:
Icemm yapcakmis ikinciiyi :KK35:

nıhayet doga hanım 16 aylıkken alttan ılk dısını patlattı ..artık arka arkaya patlatır dıslerını ıns..sızler kurtuldunuz ne guzel ..benı zor gunler mı beklıyor acaba..ama olsun onla olan her an benım ıcın ozel ve guzel:KK16::KK16:

slm kızlar napıonuz bakem :) ben çok sık açamıyorum ama açtığımda güzel yavrularınıza bakıyorumm bebişlerinizin şuan ki boy ve kilolarını merak ediyorum :) :) paylaşırmısınız ve hala bıngıldağı kapanmayan var mı ?? bizim kapanmadı hala !

slm kızlar napıonuz bakem :) ben çok sık açamıyorum ama açtığımda güzel yavrularınıza bakıyorumm bebişlerinizin şuan ki boy ve kilolarını merak ediyorum :) :) paylaşırmısınız ve hala bıngıldağı kapanmayan var mı ?? bizim kapanmadı hala !

Bingildagi kapandı. Boyunu bilmiyorum. Kilosuna geçen ay dikiş aldırır iken bakmistik 9.200 kiyafetleriyle ayakkabiyla. Evdeki tartida da o civarda çıkıyor. Boyuda nekadardir bilmiyorum da 9aylikken giydigi badileri hala oluyor :)) ekonomik boy bizimki :))

Bingildagi kapandı. Boyunu bilmiyorum. Kilosuna geçen ay dikiş aldırır iken bakmistik 9.200 kiyafetleriyle ayakkabiyla. Evdeki tartida da o civarda çıkıyor. Boyuda nekadardir bilmiyorum da 9aylikken giydigi badileri hala oluyor :)) ekonomik boy bizimki :))

bizim kapanmadı hala 1 cm civarında var . 18 aya kadar olabiliyormuş baş çevremiz normal gittiği sürece problem yokmuş çok şükür şuan gayet normal seyrinde ilerliyor.:KK9:

X