Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam bacilarim
Hee cumartesi oturdum dedigin gibi bolca yoruldum sadece bi burda parka gittik o yani..idilde usuttu sanirim burnu akiyor bugun..gecede hic rahat edemedi uykusuzuz(
Bizimkide legoyla biraz oynar sonra ortaliga sacar..ice bakicam o siteye bakamadim henuz
Hayirrre biz mahsur kaliriz burdaaa :18:Kar geliyomuş yaa , buluşmaz günü yağmaz inşallah
İyi geceler ağustos anneleri
Geldim bi allahın kulu yok gideyım baretopikolarrrrrr ...
kimseler olmuyo artık kendi kendime selamverip gidiyom
Kizlar selam
oyuncaklar ile ilgili cevaplariniza tesekkur ederim :)
gunun sorusu: hava buzz gibi pis bi yagmur var tum gun bu bebelerle nasil vakit geciriyonuz lan??!! Daha uc ay kişa devam napacaz? Ne kadar tv izletiyosunuz disari cikariyo musunuz bu havada? Ben kar yagsin diye bekliyorum hava az daha yumusar belki hem karla da tanisirlar diyorum
İyi geceler ağustos anneleri
hah işte ben de ondan korkuyom ,bizim evin ora bi yokuş ki
kar yağsa 3 gün mahsurum kesin
evde bir günümü anlatayım ;
sabah 7-730 kalkış , oturma odasına geçiş , orda oyuncaklarla falan biraz oyalanmaca ,benim hala uykum ayılmadığından koltukta yan yan uzanıyom...
8-830 gibi kahvaltısını hazırlamak için mutfağa geçiş , onu mama sandalyesine oturtuyom önüne ne bulursam veriyom oyalansın diye...9-930 gibi kahvaltı merasimi bitiş....
biraz daha oynamaca ,artık kitap ,oyuncak,karalama ne denk gelirse...
1030-11 gibi uyksuu geliyo ,12-1 gibi uyanıyo...
meyve yediriyom..
artık akşama kadar ne oyun bulursam ; kitap okuyoz , mutfak eşyası dağıtmaca , pastellerle sağısolu çizmece , bikaç minik peluşları var onları salıncakta sallayıp uyutmaca , yatakta kudurmaca ....
aslında 1 tam günü evde geçiremiyorum , markete falan gidiyom eğer ev dışı bi programım yoksa , sallana sallana alışveriş yapıyoz biraz vakit geçiyo işte...
televizyona da bazen hiç bakmıyo bazen 15-20 dakika bakıyo ama öyle oturup seyretmece yapmıyo , bişeylerle uğraşırken bakıyo falan...
Eh bizim gunumuz de benzer aslinda. Muzik dinleyip dansetmeyi cok seviyo o yuzden tvde falan muzik acik oluyo biraz da o yuzden seyettim. Bi de iste her oyun ya da oyunagin omru iki dkyi gecmiyo ama kurcalamaca dagitmaca her tur yaramazlik full konsantre sekilde
Eh bizim gunumuz de benzer aslinda. Muzik dinleyip dansetmeyi cok seviyo o yuzden tvde falan muzik acik oluyo biraz da o yuzden seyettim. Bi de iste her oyun ya da oyunagin omru iki dkyi gecmiyo ama kurcalamaca dagitmaca her tur yaramazlik full konsantre sekilde
irisss senin birtanıdığın vardı hani , yıl sonu indirimli oyuncak alabiliriz felen demiştin , doğru mu hatırlıyorum ????
gün içinde ne yaptığımıza gelince , valla şöyle bir düşününce bende tam bilmiyorum, ama benim en büyk avantajım herügn mmutlaka dışaır çıkmak , alternatif ne yaptık , yılbaşı ağacı yaptı , süsleri çoksevdi, oyun grubuna hala gidemedim , ne tembellikse, çeşitli kapakları açıp kapatabilmesi için arada veriyorum (süt kurusu, pet su şişesi, meyve suyu kutusu vs.) biraz deniyor, sayı çubuklarını pet şişe içine atmaya çalışıyorum (dikkatinizi çekerim çalışıyor demedim çalışıyorum dedim :)) arabasına ip bağladım onugezdiriyor, arabaları seviyor poyraz, kitaplarıda sevdi gibi, ee tabi bunlar hergün yapılmıyor vvs. vs.
ben çoğu oyuncağı kaldırdım , bana yeğenimden gelen de oyuncak vardı ,hepsi ortalıkta olunca hem çok dağılıyo hem hiçbiriyle oynamıyo kaldırdım ben de...odasındaki şifonyeri de boşallttım , kitaplarını , bikaç oyuncak vs. koydum ,ordan kendi alıyo dağıtıyo artık... sen de kaldır bence ,bi süre unutsun çıkarınca daha hevesli oynar ,öyle dönüşümlü ver..boya badana işlerine başlamadın mı? bi de evde olsam sürekli yeme içme işlerinde kendi kendine yedirme alıştırmaları yaparak da iyi vakit geçiriliyo ,aslında suyla da iyi oyalanırlar ama hava çok soğuk,evde de olsa üşütürler mi acaba :44:
arada bakıcıya bırakıp atsana kendini sokaklara bacım yaa
Arada ciiyorum tabi canim. Da simdi hava soguk olunca benim de cikasim gelmedi kapandik eve. Sabahtan beri asiri huysuzdu da ben de bunaldikca yazdim meger hasta olacakmis yavrum. Az bi buun tikanikligi vardi az once dokununca sicak geldi atesini olctum 37,5 civarinda biraz soydum da uyuttum simditv konusunda da baştan beri söylüyorum ; karşı değilim ..keşke biraz seyretse de oyalansa ama yok
Yilbasi agacini daha anlamaz diye dusunuyodum demek sevdi poyraz pasa. Peki o susleri agzina falan sokmuyo mu? Ayy ozendim simdi biz de mi yapsak ama mira kesin isirir o guzelim susleriirisss senin birtanıdığın vardı hani , yıl sonu indirimli oyuncak alabiliriz felen demiştin , doğru mu hatırlıyorum ????
gün içinde ne yaptığımıza gelince , valla şöyle bir düşününce bende tam bilmiyorum, ama benim en büyk avantajım herügn mmutlaka dışaır çıkmak , alternatif ne yaptık , yılbaşı ağacı yaptı , süsleri çoksevdi, oyun grubuna hala gidemedim , ne tembellikse, çeşitli kapakları açıp kapatabilmesi için arada veriyorum (süt kurusu, pet su şişesi, meyve suyu kutusu vs.) biraz deniyor, sayı çubuklarını pet şişe içine atmaya çalışıyorum (dikkatinizi çekerim çalışıyor demedim çalışıyorum dedim :)) arabasına ip bağladım onugezdiriyor, arabaları seviyor poyraz, kitaplarıda sevdi gibi, ee tabi bunlar hergün yapılmıyor vvs. vs.