2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben kitap almasını beceremedim internetten almıyayım seçerek beğenerek alıyım dedi, dün bir kırtasiyeye daldım , orda bir kitap buldum ama , benimistediğimgibi değil , neyse aldım çıktım lakin hemsülüman yüz vermedi, hemde kitap konusunda öyle gir al çık olmuyormuş anladım, siz neler okuyorsunuz , alıyorsunuz çoçuklara

günaydınnnnn donuyom ya be ben:18:
bazı bebekler gazlı oluyor nasıl yetişkinlerdede değşebiliyorsa onlardada değişiyor durum ela da gazlı bir bebek

ayşeeee ben atıyom abisinn yanına oynuyorabisinn söylediği tüm kelimeleri ögrendisende yap bi kardeş

hamile olna arkadaş şimdi böyle kötü hissetmen çok normal ama 3-4 ay sonra alışacaksın hayırlısı olsun bakalım doktor ne diyecek

didooo sabaha kadar uyuduun yetmezmiş gibi bide işe geç kalıyon

kısmetse iris in peşine takılıyorumm , gerçi bilet alınmayıp gün geçtikçe şüphede kalıyorumama :26::26:

anammm ben kaçırmışım haberim yokduuuuuuuuuuuuuuuu gel kız gelllllllll walla çok sevinirim bilet içinde ne bekliyon yumurtanın ağzına gelmesini mi gel yaaa

ya dünde bende kadın vardı bi güzel sildi camları o gitti yağmur yağdı

yara gögüslerle emzirmek nedir çokk iyi bilirimama bizim artık emzirme olayımız bitti çok şükür iki senedir inek modunda geziyodum ha

yok kız bu gece uyumadı acısını çıkardı bir önceki günün aşıda olduk dün beraber sanırım onunda etkisi wardı..

biz kitap okuyamıyoruz 1 dk sonra eline alıp yırtmaya çalışıoooo

Cok fena bir aci. Bende baska şekilde de uyumuyor illa ceke ceke emecek sipa.
Bundan sonra temiz cam goremeyiz bende cok silmem zaten kışın

Aysree kitap okumuyoruz bakiyoruz. Yirtma olaylarina karsi karton kitaplar süper. Zaten onlar bakmak içinde cok güzel. Bir sayfada bir esya havyan yada eylem var. Onlarla baslayabilirsin. Dislemek icinde iyi :)

Birde bir kitap aldim cok begenerek henuz gelmedi. Renkler sekiller sozcukler. Cok renkli ilgilenir bakar diye dusunuyorum. Oyke uzun uzun ilgi bekleme zaten hele birsey okuyum dinlesin diye hiiic bekleme daha :)

Meraba ...
Bugun evdeyim bende bebisimle ilgileniyorum.cocuga baska birinin bakmasi ne kotu yaaa.istedigin gibi yememis icmemis oluyo.istedigin seyler oyunlar aktiviteler yapilmamis oluyor offf...
Kitap konusunda bebek dokun hisset kitaplari var hayvanlar nesneler meyveler filan oluyo bi kismina dokunarak hissedebiliyor cok ilgisini cekiyor.mesela kedi resmi oluyor bir kismi tuylu ben hikaye kurguluyorum resimleri inceleyip dokunarak bayaaaa dinliyor

biz geldikk
dun gunlerden beri ilk defa normale yakin uyuduk
soguk buhar makinelerinin icine okaliptus yagi damlattim belki onunda etkisi vardir
sizde neler var neler yok

bir an önce akşam 10 olsun istiyorum yoksa çıldırıcam bugün nedense bebelere hiç tahammülüm yok

slmm, topikkkk, bugün iriscan ilekonuştum , umay prenses e bakıcısı göğsü için çay yapmış, sonra tezgahta bırakınca :18::18: ( umay prensesin normalde boyu yetişmiyormuş ) umay da çay a uzanıp üzerine dökmüş , yani birazcık kendini yakmış prenses, çok yoğun bir şey yok sanırım ama zaten hasta idi umay ee buda iris in deyimi ile üzerine tüy dikti, yani düşününce istediği kadar yoğunn olmasın oldukça can sıkıcı bir durum , size haber edeyim dedim , iris in sesi de epey yorgun geliyordu , şu umay a ve bebelere birileri okuyup üflesin yahuu :2::2::2: hastalıklarda kazalarda bu kadarla kalsın....

aldım haberini canım kuzum nasıl canı yanmıştır ama çok ciddi yanık olmamasına sevindim allah tüm kuzuları korusun inşallah

Günaydın topik..
Umayıma geçmiş olsun. Ev kazalarına çok dikkat etmek lazım artık boyları yetişmese de birşryin üzerine çıkmayı akıl ediyorlar..
Kitap konusunda ice daisy ben tim sieldenın harika çocuk nasıl yetiştirilir kitabını aldım. Anlatımı güzel. Daha tam bitîremedim ama şimdilik internette yazanlardan farklı birşey öğrenmedim. İnternetteki bilgiler olmasa güzel tabi ama artık înternet var ve kitaplarda çok yeni bilgi yok.. Ama elimde derli toplu kompakt bilgi olsun dersen al tabi..
Ben de okudukça ektra birşey öğrenirsem yazarım..
Şimdi adım adımın hediyesi olan yesin de büyüsün kitabını okuyorum. Benim îçin bayağı faydalı oldu.. Bîzde yemekler genelde savaşlı oluyordu..bunlar benim okuduklarım..
Elaya pearson yayınlarından aldım renkler, şekiller, iyi uykular vs.5 kitabımız var, çevirîp çevirip okuyoruz. Ela kitapları öok seviyor.. Bu hafta da hep adım adım kitabını okuduk, onu da çok sevdi.. Ben kapıdan gîrince direk elimden tutp kitabın yanına götürüyor yere oturup okumaya başlıyoruz:)
Bunun ışında bu ara saklambaç oynuyoruz, bultak, bebeklerle evcilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…