günaydın canım herkeseee kapımız her daimmm açıkkk canımmm kabul etmek ne dmeek musmutlu olurum gelirseniz tarih ver nne zaman ne zamannnn
kısmetse iris in peşine takılıyorumm , gerçi bilet alınmayıp gün geçtikçe şüphede kalıyorumama :26::26:
Selamlar
2gun once cam sildim 2gundur durmadan yagiyor. Dsardan yağmur icerden Atakan batırdı yoruldugum kaldi.
oglumun saclari kestik yine keltoscan oldu :)
Fulia hakkinda hayirlisi olsun.
feliz gecenlerde bahsettigin kitabın adi ne? Birkac kitap var kararsiz kaldim. Anlatım falan nasil akici mi begendin mi? Suanda baska kitaplar okuyorum ama o konuda bir kitap almayi dusunuyorum elimdekileri bitirince. Olayın mantığı verilmis mi onerir misin kitabini?
disten galiba mahvetti gogus uclarimi yara yaptı emzik alan bebelerin emzigi parcalamasi gibi birsey :/
günaydınnnnn donuyom ya be ben:18:
bazı bebekler gazlı oluyor nasıl yetişkinlerdede değşebiliyorsa onlardada değişiyor durum ela da gazlı bir bebek
ayşeeee ben atıyom abisinn yanına oynuyorabisinn söylediği tüm kelimeleri ögrendi sende yap bi kardeş
hamile olna arkadaş şimdi böyle kötü hissetmen çok normal ama 3-4 ay sonra alışacaksın hayırlısı olsun bakalım doktor ne diyecek
didooo sabaha kadar uyuduun yetmezmiş gibi bide işe geç kalıyon
ya ben kitap almasını beceremediminternetten almıyayım seçerek beğenerek alıyım dedi, dün bir kırtasiyeye daldım , orda bir kitap buldum ama , benimistediğimgibi değil , neyse aldım çıktım lakin hemsülüman yüz vermedi, hemde kitap konusunda öyle gir al çık olmuyormuş anladım, siz neler okuyorsunuz , alıyorsunuz çoçuklara
ya dünde bende kadın vardı bi güzel sildi camları o gitti yağmur yağdı
yara gögüslerle emzirmek nedir çokk iyi bilirimama bizim artık emzirme olayımız bitti çok şükür iki senedir inek modunda geziyodum ha
bir an önce akşam 10 olsun istiyorum yoksa çıldırıcam bugün nedense bebelere hiç tahammülüm yok
Çok sağolun kızlar hakkımızda hayırlısı artık
slmm, topikkkk, bugün iriscan ilekonuştum , umay prenses e bakıcısı göğsü için çay yapmış, sonra tezgahta bırakınca :18::18: ( umay prensesin normalde boyu yetişmiyormuş ) umay da çay a uzanıp üzerine dökmüş , yani birazcık kendini yakmış prenses,çok yoğun bir şey yok sanırım ama zaten hasta idi umay ee buda iris in deyimi ile üzerine tüy dikti, yani düşününce istediği kadar yoğunn olmasın oldukça can sıkıcı bir durum , size haber edeyim dedim , iris in sesi de epey yorgun geliyordu , şu umay a ve bebelere birileri okuyup üflesin yahuu :2::2::2: hastalıklarda kazalarda bu kadarla kalsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?