2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim oyleydi be iriscan
kisacik ve bayrak kirmizisi ama 2 haftada bir boya istiyor
biraz buyusunler geri yaptiricam off off deprestim lan
yakisir anam sen beyaz tenlisin bi de
bildiğimiz kırmızı yani , ne süper olur lannn yapsana ...ben de aptlıcan morunu çok seviyom niyeyse de bana da ne yakışır

ohh sizin oralarda odun sobasi da vardir ne guzeldir

selam hatunlar... oohooo muhabbet almış başını yürümüş... hastalıklardan kurtulamadık biz de kızım da hasta ben de hasta evde herkes hasta burun akıntısını bi türlü geçiremedik ağlamaktan helak oluyo çığlık çığlığa burnundan sümük alıyoruz kahroluyorum resmen... eziyet bu çocuğa ama ne yapabilirim ki başka:18::18::18::18: otribebe kullanıyoruz biz sümük çekmek için....

biz bi ileri seviyedeyiz sümüğü mumla arıyorum
serum fizyolojik otribebe ,başka yapacak bişey yok yatarken coldmix bi de ...soğanı ikiye kesip de odasına koyabilirsin o da nefes açmada etkili ...

sizin bebeler sümük çektirirken sakin duruyorlar mı? bizimki ilk zamanlardan beri hep çırpınıyor resmen ellerini ayaklarını kafasını zorla tutarak yapıyoruz sonra da dayanamıyorum ağlamasın diye yapmıyoruz bu sefer de uyuyamıyo genizine gidiyo akıntı...

Gene ben
valla uykum da var ama uyumicam hehee
Birakin kizim calisin yaaa uc sene evde kafayi yersiniz ben size diyim
Irisim o oksiruk on gunden fazladir suruyosa bence iyi bi astim alerji dr gotur, bizim oglanin dr u on gumde gecmiyosa altinda baska bi neden arayin der. Cok guveirim ona. Benim oglanda da gecmezdi bal mal zecefil
Corekotu sogan vs vs hiiic bi ise yaramasdi hepsini de denedim. Ama iyi bi uzman olsun, sonra astim deyip cikiyo kafasina esen.

Mts wigy biz de kavga dovus cekiyos sumuu yapcak bise yok. Ama once serum fiyolojik damlatiyon dimi

ne susamı yaa iyice kafam karıştı ...çörekotu demiyom ,zencefil diyom...tazesi rendelenmiyo suyu çıkıyo , kurusunu toz haline getirebilirim ancak :44:

iriscan bildigin toz zencefili diyo didom
ama aktardan alirken "yeni mahsul de miii " diye durt amcalari diyooo

he senaysen onu demek istemişdim ben gelene kadar senaysen anlatmıs sana irismmm

Kızlar selamlar.. Geçmişi okuyamadım umarım herkes kuzularıyla iyidir Ben malum geçen gün yazmıştım denk gelen arkadaşların haberi vardır.. Sürpriz bir şekilde hamile kaldım! Dün ilk doktor kontrolündeydim, orda olduğum sürece hamileleri gördükçe ağladım! Psikolojim çok bozuk! Bu hamileliğe başta manevi olarak hiç ama hiç hazır değilim.. Oğluşum ayın 8'inde 14 aylık olacak, ben öğretmenim(devlette değil), artık işe dönmeye hazırlanıyodum! Farklı planlarım, hayallerim vardı oğlumu büyütme sürecinde! Neyse, doktor kontrolümden bahsedeyim.. SAT'a göre bugün 5+1 hamileyim. Dün HCG değerim 614 çıktı ve kese görünmedi. Doktorum kan değerimi düşük buldu, keseyi de göremeyince Cuma günü tekrar çağırdı. "Dış gebelik de olabilir, kesen oluşabilir de" dedi. Ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum! Allah biliyo ya ne doğurabileceğime inanıyorum ne de aldırabileceğime! Ama biliyorum ki sadece 2 seçeneğim var.. Çok zor durumdayım günlerdir.. Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim Allah beterinden korusun..

Bilmedigini hic dusunmedim zaten allah kolaylik versin simdiden bende 6 saat otobus yolculugundan tirsiyorumda caktirmiyorum gece bincez ama ins sorunsuz gideriz doneriz
Fulia ben okumustum hayirlis demistim en son karar senin demistim sen psikolojik acidan hic hazir degilsin o sebepten kafan karisik dr tekrar gittiginde neler olacak bakalim rabbim verirse de vardir bi bildigi canim uzme kendini 14 aylik yavruna odaklan dusunmemeye calis biliyorumki zor ama ne yapalim mevlam neylerse guzel eyler...
Hava soguk yagmurlu kasvetli...

günaYDIN HERKESEEEE uyuya kalmışız ya işe yeniii gelebildimmmmmm hava çok yağmurlu ve serinn linada sabah olduğunu anlayamadı heraldeee

Yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu.. Çok zor bir karar. Bizler burda ne desek boş.. İnşallah aileniz için en iyi kararı verirsîniz..

Günaydın topikolar..
İstanbula kış gelmiş, dondum resmen..ince yağmurluk giymiştim, kalın palto giydem olacakmış..
Gece elanın gazı vardı 2 saat ağladı, gaz şurubuyla zor kendine geldi.. 14 aylık hala gazı var ya birde dana kadar oldular, kucağada sığmıyorlar..

günaydınnnnnnnnnnnn ne kaaaaaaaaaaaaaa güzel bir gün diyerek enerjimizi yüksek tutalımmm arkadaşlar,yağ yağğğ yağmurrrrrr bol bol bereket olsunnn , susuz kalmıyalım ,
hamile olan arkadaşaAllah yardımcısı olsun , en hayırlısı hakkında karar veriri inşallahh ,
evettt evlere kapandık sayılır gerçi ben yine de çıkıyorum daa , neler yapacağız evde şimdi bşz bu çoçuklarla hee söyleyin bakımmm , :26::26::26: herkes dökülsün neler yapıyor oynuyorsunuz evde ,
didem beee , tatlişkom kabul etti de sen edicen mi bizi misafirliğe ??? yolda kalmıyalım soraa

Selamlar
2gun once cam sildim 2gundur durmadan yagiyor. Dsardan yağmur icerden Atakan batırdı yoruldugum kaldi.
oglumun saclari kestik yine keltoscan oldu :)

Fulia hakkinda hayirlisi olsun.

feliz gecenlerde bahsettigin kitabın adi ne? Birkac kitap var kararsiz kaldim. Anlatım falan nasil akici mi begendin mi? Suanda baska kitaplar okuyorum ama o konuda bir kitap almayi dusunuyorum elimdekileri bitirince. Olayın mantığı verilmis mi onerir misin kitabini?

disten galiba mahvetti gogus uclarimi yara yaptı emzik alan bebelerin emzigi parcalamasi gibi birsey :/

günaydın canım herkeseee kapımız her daimmm açıkkk canımmm kabul etmek ne dmeek musmutlu olurum gelirseniz tarih ver nne zaman ne zamannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…