• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nolcak iriscan ikisi ayni anda azi patlatmaya karar verdi ustune oglan kopekleri kiz da ust iki disi patlatiyor durumum bunda ibarettir bacim

gelince toptan geliyolar zaten yaaa :47: allah kolaylık versin bacım...bizim de azılar patladı ,aldı köpekler ...o şenliğimiz ne zaman bakalım :53:

yok bulanmıyıı :)) bir an sallandım da , evde bizim avizede yok hepsi yerden aydınlatma :53: tırstım aldım pc yi çoçuğun yanına geldim ,şimdi uyandırmassam tık tık iyidir,

yerden aydınlatma ne ki , o nasıl bi asortikliktir , tatlişkomun jakuziyi solladın lan birden :35::35::35:

o nerde yaaa , lülecan okula başladı kaybbetik hatunu :27:

bizim müdürlük belediye binasına uzakta pek kaynama yok ama ufaktan başladı :24:

uyuyacağını hiç sanmıyorum zaten ,denemem de zaten...bikaç minik oyuncak aldım uçakta vericem eline , çubuk kraker vs. de iyi fikir onalrı da denerim , bikaç çocuk sever yolcu da buldum mu tamamdır :27::27::27:

bizim bura fena Allah sonumuzu hayretsin bende karar verdim hangi parti bana makam verirse ona çalışıcam dermişimmm:52::52:

yerden aydınlatma ne ki , o nasıl bi asortikliktir , tatlişkomun jakuziyi solladın lan birden :35::35::35:

görüyonmu sen eviii irisss tatlişkom unuttu biziii yaaa sanırsam artık sanal arkadaşlarla uğraşmıo komsuları ile takılıyor

ne asortikliği beee, yerden aydınlatma denmiyormu abujur , ayaklı lamba vs. aydınlatma çeşitlerinin tümüne,
valla tatlişkom lülecanla birlikte okula başlıyor sanırısam , zaten msoe ıce, wayv, de hiç ses soluk çıkmıyor,
alsen saçlarını kestiridmi acaba,bende arada gaza gelip kestirecek oluyorum sonra kuaförden ummadığım bir renkle felen çıkıyorum :9::9:

5 yemek kaşığı balın içine 1 yemek kaşığı zencefil (toz ve taze olucak) 1 yemek kaşığı çörek otu (çörek otunu un gibi olana kadar döveceksin) hepsini macun kıvamına gelen kadar karıştır sabah aksam 1 tatlı kaşığı vereceksin...

daha inatçı olup geçmeyenler için ise..

1 tane kuru soğanın dış kabuğunu soy içini hafif oy.. oyduğun yere bal koyup 2 3 gün beklet o suyuyla iyice özdeşleşicekmiş 2 3 gün sonra 1 tatlı kaşığı içir hergünn

bizim bura fena Allah sonumuzu hayretsin bende karar verdim hangi parti bana makam verirse ona çalışıcam dermişimmm:52::52:

görüyonmu sen eviii irisss tatlişkom unuttu biziii yaaa sanırsam artık sanal arkadaşlarla uğraşmıo komsuları ile takılıyor

en doğrusunu yaparsın didom , koltuğu veren oyu kapar :46:
ben mevcut başkanıma verecem sanırsam ,seviyom kendisini .....:34:

ne asortikliği beee, yerden aydınlatma denmiyormu abujur , ayaklı lamba vs. aydınlatma çeşitlerinin tümüne,
valla tatlişkom lülecanla birlikte okula başlıyor sanırısam , zaten msoe ıce, wayv, de hiç ses soluk çıkmıyor,
alsen saçlarını kestiridmi acaba,bende arada gaza gelip kestirecek oluyorum sonra kuaförden ummadığım bir renkle felen çıkıyorum :9::9:

haaa , bildiğin abahur yani ....ben de yerden ısıtma gibi yerden döşenmiş falan sandım da dumur oldum lan :35::35::35:
tatlişkom okuma yazma bilmiyo muydu ki :111::111::111:
msoe de beğenip beğenip çıkıyo hakkaten hiç yazmıyo ....ice de keltoşla uğraşıyodur :52:
wavym çok çalışıyo çok :50:
alsen de kapı pencereylen uğraşıyo , temizliğe yardımcı gelecekti ya onlan beraber kakılmış modundadır şimdi....

ben de her kuaför gittiğimde hepten kuşa dönüp çıkıyom :10::10::10:

5 yemek kaşığı balın içine 1 yemek kaşığı zencefil (toz ve taze olucak) 1 yemek kaşığı çörek otu (çörek otunu un gibi olana kadar döveceksin) hepsini macun kıvamına gelen kadar karıştır sabah aksam 1 tatlı kaşığı vereceksin...

bal zencefil verdim ama çörekotu yapmamıştım hemen akşama yapıyorum ....

daha inatçı olup geçmeyenler için ise..

1 tane kuru soğanın dış kabuğunu soy içini hafif oy.. oyduğun yere bal koyup 2 3 gün beklet o suyuyla iyice özdeşleşicekmiş 2 3 gün sonra 1 tatlı kaşığı içir hergünn
bunu da yapmıştım ama 1 gece bekletmiştim ...herşeyi eksik yapmışım lan :47:

sağol didom başkanım allah razı olsun ...:16::16::16:

toz ve taze zencefil derken taze zencefili rendeleyince suyu çıkıyo ancak ....kuru zencefili taze taze rendelemek mi kastettiğin didom :44:

Ne örūyonuz kizlar iris bacim basinctan oturu donerken mahvetti bizi emzik oldugu halde ucakta butun veletler agladiydi giderken uyuduydu sorunsuzdu ondan dedim oyle..yogurtta yedirirsen binmeden uyutabilir tabii sen bilirsin umayimizin huyunu sen biliyon insalllah sorunsuz gider donersiniz ;)siyah turpta işe yariyor diye biliyorum nasi yapildigini bilirsin sanirsam..
oyum sana didooo ;)
Hava da sogudu beee icimiz karardi resmen :(( operim sizi ...

yok kız bu senenin mamulu kurutulmuş olan yanimmm susam gibi falan yaaa:52: şifa olsun kızımaaaaa

ne susamı yaa iyice kafam karıştı ...çörekotu demiyom ,zencefil diyom...tazesi rendelenmiyo suyu çıkıyo , kurusunu toz haline getirebilirim ancak :44:

sacimi kestirip yine bayrak kirmizisina donmek istiyorum daaa
bu bebelerle bakim falan hakgetire maymun olurum iki gune

Ne örūyonuz kizlar iris bacim basinctan oturu donerken mahvetti bizi emzik oldugu halde ucakta butun veletler agladiydi giderken uyuduydu sorunsuzdu ondan dedim oyle..yogurtta yedirirsen binmeden uyutabilir tabii sen bilirsin umayimizin huyunu sen biliyon insalllah sorunsuz gider donersiniz ;)siyah turpta işe yariyor diye biliyorum nasi yapildigini bilirsin sanirsam..
oyum sana didooo ;)
Hava da sogudu beee icimiz karardi resmen :(( operim sizi ...

sabiha gökçenden uçucaz bi de , hem karşıya gitmek eziyet hem uçak korkutuyo beni.... amaaaaaaaaannnn en fazla 1,5 saat ağlar naapiyim :8::8::8:

siyah turpu da biliyorum ,benim bilmediğim yok da işe yaramadı :53: siyah turp da aynı soğan gibi ,içi oyuluyo , bal konuluyo...gecden sabaha zaten o bal cıvıklaşıp akıyo ,yengem çok kullanıyodu yeğenime ordann biliyom :31:

iriscan bildigin toz zencefili diyo didom
ama aktardan alirken "yeni mahsul de miii " diye durt amcalari diyooo
ne susamı yaa iyice kafam karıştı ...çörekotu demiyom ,zencefil diyom...tazesi rendelenmiyo suyu çıkıyo , kurusunu toz haline getirebilirim ancak :44:

sacimi kestirip yine bayrak kirmizisina donmek istiyorum daaa
bu bebelerle bakim falan hakgetire maymun olurum iki gune

bildiğimiz kırmızı yani , ne süper olur lannn yapsana ...ben de aptlıcan morunu çok seviyom niyeyse de bana da ne yakışır :35:

iriscan bildigin toz zencefili diyo didom
ama aktardan alirken "yeni mahsul de miii " diye durt amcalari diyooo

zencefil krizi yaşıyoz :52::52::52: bende tazesi vardı da ondan anlamaya çalıştım...akşama aktar amcadan alırım bu senenin kurutulmuşunu , amcayı da dürterim :27::27::27:

ayy 10 gun de tatil var havalar da soguyacak napcaz beee
köye gidiyom ben ora daha soğuk ama olsun lan babaevi :16::16::16:

Back