2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın topikcanlarım irisim ya geçmiş olsun Allah beterinden saklasın haberim yoktu şimdi okudumm

Günaydın kızlar, bu sonbahar hakikaten zor geçiyor bende büşrada hastayız :2: inşallah kışımız rahat geçer.
yazılanları az çok okuyorum tüm hastalara geçmiş olsun, hamilelere hayırlı olsun
Umayımıda çok geçmiş olsun, umarım hemencecik geçer ev kazaları bu kuduruk ve çok meraklı halleriyle kaçınılmaz allah tüm bebeklerimizi korusun .

Umayim gecmis olsun kuzu heryere ulasiyorsunuz artik ne yapcaz biz :/ cani cok yanmiyordur inşallah. Iyilesmesi hizli olur sukur oyle bunyeleri.

seherinde sizede gecmis olsun. Bu havalar tam hastalik havasi gercekten. Bkicin ile durumlar nasil ?

Ceydaaaaa ne yapiyorsun nerelerdesin anlatsana :)

Msoe baci neden yazmiyorsun hic

feliz cok sevindim adimadimi begenmenize. Insallah boyle gider ilgi ve begeniniz. Pearson yayinlarindan birtane aldim ama zamanla tamamlamayi düşünüyorum. Cok başarılı gerçekten

hava kapali bizde icimize kapandik hep birlikte. 2gecedir milyon defa uyaniyoruz sabaha kadar emiyor. Kopek disin birisi kaparmis bekliyorumm heyecanla

Selam topikolarım

Aysre bacım haberi vermiş , Umay dün yandı

Heryere uzanıyolar artık ,çok dikkat :18: Şimdi iyi ,sabah pansumana gittik ama derin olmadığından pansuman yapılmadı .Cildiye doktoruna yönlendirdiler , bactroban + bepanten sürülecek dedi ,iz kalmamamsı için...Önemli bilgi : silverdin yanık olduğu anda sürülüyomuş ( ağrısını alması için anestol bir de ) , devamında iyileştirmek için kulllanılmaması gerekiyomuş ,yarayı derinleştirip hem iyileşme sürecini uzatıyo hem de iz bırakıyomuş , inşaallah başınıza gelmez ama aklınızda olsun....

Gitmişken boğazları için de doktora göründük , asisst verdi ...çok uzadı artık iyice boğazları tahriş olmasın dedi...

amin........... Allah kolaylık versin çok çok geçmiş olsunnn

canım benim ya çok geçmiş olsun görünmez kaza çok üzüldümm Allah beterinden korusunnn çok çok geçmiş olsun umayımaa

Ela kuzu kitapçı olacak demek , bizimki de çok seviyo ama yırtıyo genelde ,ya da hızlı hızlı sayfaları çevirip sıkılıyo ,okuyup anlatmama imkan yok...Öyle de olsa vakit geçiriyoz işte

aldım haberini canım kuzum nasıl canı yanmıştır ama çok ciddi yanık olmamasına sevindim allah tüm kuzuları korusun inşallah

günaydın topikcanlarım irisim ya geçmiş olsun Allah beterinden saklasın haberim yoktu şimdi okudumm

Teşşekür ederiz geçmiş olsun dileklerine ..... Aman dikkat ,gözüne kestirdikleri herşeye bi şekilde ulaşıyo veletler

canım benim ya çok geçmiş olsun görünmez kaza çok üzüldümm Allah beterinden korusunnn çok çok geçmiş olsun umayımaa

sağol didom....çok derin değil allahtan çabuk atlatıcaz inşallah....

kasımda yalnız gelmiyomuşum

sağol didom....çok derin değil allahtan çabuk atlatıcaz inşallah....

kasımda yalnız gelmiyomuşum

inşallah atlatır en kısa zamanda.. ayşe öyle dedi ama hala ses seda yok bilet alıp gelirse.. walla çok sevindim duyunca inşallah ayarlarda gelir bizim ev de tatlişkomun evide büyük canım istersen tüm topiği topla kapımız herkese açıkk...

dün gece beni bilet için aradı zaten , uçak saatini öğrenmek için ..sanırım aynı uçakla geliyoz ,birazdan gelir öğreniriz tüm topiği toplayamıyom ,kocaları izin vermiyo onların

Umayima cook gecmis olsun annesi.bizimki yandigiydi hatirlarsan ertesi gun aldigimiz ilaclar bactroban krem (iz kalmasin diye)ve sivi ampul seklinde bi ilacla mikrobunu alsin diye kullandiydik gecti gitti sukur.silverdin hic surmedim iz birakiyomus..simdi elime cay aliyorum cıs cıs diyor ogrendi yavrucagim yanacagini..allah beterinden korusun hepsini..
Seherinde sizd cok gecmis olsun topikcek hastayiz atlatamiyoruz bir turlu..

sağol canım yaa ... bize de bepantenle birlikte verdi bactrobanı ..
ben de umay 40 günlükken kızgın yağla yakmıştım kendimi ama bayağı derindi ,su toplamıştı çok , onda doktor suyu patlatmıştı ama kabuğuna zarar vermeden boşaltmıştı suyu , rifocin ampul vermişti , bepantenle birlite sürmüştüm devamlı ,hiç iz kalmadı ,çok derin olmasına rağmen

dün gece beni bilet için aradı zaten , uçak saatini öğrenmek için ..sanırım aynı uçakla geliyoz ,birazdan gelir öğreniriz tüm topiği toplayamıyom ,kocaları izin vermiyo onların

gelsin bakaımmmm inşallah almıştırrrr bileti kocalarından habersiz gelsinlerr

sağol canım hastalık hayatın bir parçası oldu sanki, bakıcı olaylarım dizi film olur , yenisi gitti, ilk bakıcım döndü yatılı olan, kuzucum hiç unutmamış onu kaç aydır, şimdilik iyi gibi
seherinde sizede gecmis olsun. Bu havalar tam hastalik havasi gercekten. Bkicin ile durumlar nasil ?

hemencecik atlatır izi de kalmaz inş

sağol canım
amin........... Allah kolaylık versin çok çok geçmiş olsunnn

sağol canım yaa valla atlatamadık bir türlü.

Kızlar birde benim şimdiki bakıcı yabancı, Türkçe konuşuyor ama bizimki gibi düzgün değil tabi, kızımda konuşmaya pek hevesli ne söylesek tekrar etmeye çalışıyor, onlada çok vakit geçiriyor endişelerim var bu konuda ne önerirsiniz. Birde benim kızda kitaplara çok meraklı siz neler alıyorsunuz, daha iyi ve yararlı vakit geçirmek için neler yapıyorsunuz, bu konuda çok yetersiz hissediyorum bu ara

canım çok geçmiş olsun yanığın derin olmamasına sevindim Allah korumuş kuzucuğu artık tehlikeli dönemlere girdik

Dil gelişimi konusunda bişey diyemiycem , annem bikaç ay yeğenime bakmıştı da onun bile kaymıştı , nasıl duyarsa öyle öğreniyo çünkü :44:

Kitap konusunda da pek bişey diyemiycem aslında ama bu yaşiçin olanlar aşağı yukarı aynı ; renkler şekiller hayvanlar ....biraz büyükçene ve kapsamlı olanlardan alınabilir. bana yengem vermişti yeğenimden kalan bu
Benim Dünyam - Sözcükler - Christiane Gunzi | 7,49TL - D&R : Kitap

sayılar ,renkler,taşıtlar ,hayvanlar,kıyafetler hepsi var içinde ,tek tek almaya gerek yok gibi ...
masal kitapları için erken mi bilemedim ,ya da yaşına uygun koca koca resimli bi kitap alınabilir...bizimki pek dinlemiyo ,sayfaları hızlı hızlı çevirip sıkılıyo....

Yetersizlik konusu biz çalışan anaların genel tereddütü ama evde olunca da çok sistemli olunabiliyo mu bilmiyorum , ben şahsen evde olsam daha kötü vakit geçirirdim diye düşünüyorum :44:

Çok sistemli bi şekilde ,planlı programlı bi eğitim yapayım diye düşünürsek de bi tek ona odaklanmak lazım...Bakıyorum bazı bloglara , kadının evinde yardımcısı var , kocası iyi para kazanıyo ,evde oturup bi tek çocukla ilgileniyo ... Bizim öyle mi anacım , evde iş yapacan , işe gelecen ,herifle uğraşacan vs........ İstesem de öyle bi sistem yapamam ben artık olduğu kadar ,yetse de bu yetmese de bu naapalım

canım çok geçmiş olsun yanığın derin olmamasına sevindim Allah korumuş kuzucuğu artık tehlikeli dönemlere girdik

sağolasın canım....evet tehlike sinyalleri çalıyor artık :18:

Canim bu konuda bildigim kendi dilini konusmali. Hatta anne baba ayri dillere mensup irklardan ise evin icinde ikiside ayri dili konusmali ama tutarli olmali diye biliyorum. Eger tuturli sekilde konuşulur ise hicbir sorun olmadan cocuk iki dilede hakim oluyor. Bu konuda bir program izlemistim eskiden ama hangi programdaydi hic hatirlayamadim :/ bir aratsana netten video. Oradaki uzman yapmacık konusma mimiksiz konusma yani ve dilleri karistirip konusma zararli osekilde akli karisiyor cocuklarin diyordu.

merhaba kızlar
hasta kuzular a geçmiş olsun

iris canım sizede geçmiş olsun sanırım 1. drece bir yanık çabucsk toplar inşallah

merhaba kızlar
hasta kuzular a geçmiş olsun

iris canım sizede geçmiş olsun sanırım 1. drece bir yanık çabucsk toplar inşallah

evet canikom ,derin değil çok şükür ...
sen naaptın pencereler takıldı mı , temizlik bitti mi , rejim nası gidiyiii ,yarın cuma :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…