sizde durumlar nedir iyileştiler mi :44:
Nolcak iriscan ikisi ayni anda azi patlatmaya karar verdi ustune oglan kopekleri kiz da ust iki disi patlatiyor durumum bunda ibarettir bacim
yok bulanmıyıı :)) bir an sallandım da , evde bizim avizede yok hepsi yerden aydınlatmatırstım aldım pc yi çoçuğun yanına geldim ,şimdi uyandırmassam tık tık iyidir,
bizim müdürlük belediye binasına uzakta pek kaynama yok ama ufaktan başladı
uyuyacağını hiç sanmıyorum zaten ,denemem de zaten...bikaç minik oyuncak aldım uçakta vericem eline , çubuk kraker vs. de iyi fikir onalrı da denerim , bikaç çocuk sever yolcu da buldum mu tamamdır
yerden aydınlatma ne ki , o nasıl bi asortikliktir , tatlişkomun jakuziyi solladın lan birden
o nerde yaaa , lülecan okula başladı kaybbetik hatunu
yerden aydınlatma ne ki , o nasıl bi asortikliktir , tatlişkomun jakuziyi solladın lan birden
o nerde yaaa , lülecan okula başladı kaybbetik hatunu
bizim bura fena Allah sonumuzu hayretsin bende karar verdim hangi parti bana makam verirse ona çalışıcam dermişimmm
görüyonmu sen eviii irisss tatlişkom unuttu biziii yaaa sanırsam artık sanal arkadaşlarla uğraşmıo komsuları ile takılıyor
ne asortikliği beee, yerden aydınlatma denmiyormu abujur , ayaklı lamba vs. aydınlatma çeşitlerinin tümüne,
valla tatlişkom lülecanla birlikte okula başlıyor sanırısam , zaten msoe ıce, wayv, de hiç ses soluk çıkmıyor,
alsen saçlarını kestiridmi acaba,bende arada gaza gelip kestirecek oluyorum sonra kuaförden ummadığım bir renkle felen çıkıyorum
5 yemek kaşığı balın içine 1 yemek kaşığı zencefil (toz ve taze olucak) 1 yemek kaşığı çörek otu (çörek otunu un gibi olana kadar döveceksin) hepsini macun kıvamına gelen kadar karıştır sabah aksam 1 tatlı kaşığı vereceksin...
bunu da yapmıştım ama 1 gece bekletmiştim ...herşeyi eksik yapmışım landaha inatçı olup geçmeyenler için ise..
1 tane kuru soğanın dış kabuğunu soy içini hafif oy.. oyduğun yere bal koyup 2 3 gün beklet o suyuyla iyice özdeşleşicekmiş 2 3 gün sonra 1 tatlı kaşığı içir hergünn
5 yemek kaşığı balın içine 1 yemek kaşığı zencefil (toz ve taze olucak) 1 yemek kaşığı çörek otu (çörek otunu un gibi olana kadar döveceksin) hepsini macun kıvamına gelen kadar karıştır sabah aksam 1 tatlı kaşığı vereceksin...
toz ve taze zencefil derken taze zencefili rendeleyince suyu çıkıyo ancak ....kuru zencefili taze taze rendelemek mi kastettiğin didom :44:
yok kız bu senenin mamulu kurutulmuş olan yanimmm susam gibi falan yaaaşifa olsun kızımaaaaa
Ne örūyonuz kizlar iris bacim basinctan oturu donerken mahvetti bizi emzik oldugu halde ucakta butun veletler agladiydi giderken uyuduydu sorunsuzdu ondan dedim oyle..yogurtta yedirirsen binmeden uyutabilir tabii sen bilirsin umayimizin huyunu sen biliyon insalllah sorunsuz gider donersinizsiyah turpta işe yariyor diye biliyorum nasi yapildigini bilirsin sanirsam..
oyum sana didooo
Hava da sogudu beee icimiz karardi resmen( operim sizi ...
ne susamı yaa iyice kafam karıştı ...çörekotu demiyom ,zencefil diyom...tazesi rendelenmiyo suyu çıkıyo , kurusunu toz haline getirebilirim ancak :44:
sacimi kestirip yine bayrak kirmizisina donmek istiyorum daaa
bu bebelerle bakim falan hakgetire maymun olurum iki gune
iriscan bildigin toz zencefili diyo didom
ama aktardan alirken "yeni mahsul de miii " diye durt amcalari diyooo
köye gidiyom ben ora daha soğuk ama olsun lan babaeviayy 10 gun de tatil var havalar da soguyacak napcaz beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?