• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu araada güne seçimle başladım ama bizim belediye kaynıyo seçim yaklaşdı ya sizde de öylemi irisscan

yanıma kemirecek bişeyler alayım madem sağolasın canım :16:

uykusuz bıraksam da uyur mu acaba , yeni bi ortama girince faltaşı gibi açıyo gözlerini. inşallah uyur :44:

ceydammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :54::54::54::16::16::16:

ne yapacan kovacan mı bizi :52::52::52:
ama beni müdür yapacaktın didom :5:

offf yaa biz de aynı , balgam takıldıkça öksürüyo :5:

deliksiz uyku mu :53::53::53: :nazar::nazar::nazar:
Yeni bir ortama girince rahat uyumuyorsa asla deneme bile. İyice huysuza baglar. En son 7 aylikti denedigimde perisan olmustum yol boyunca stresten ikigun heryerim agridi

bu araada güne seçimle başladım ama bizim belediye kaynıyo seçim yaklaşdı ya sizde de öylemi irisscan

bizim müdürlük belediye binasına uzakta pek kaynama yok ama ufaktan başladı :24:

Yeni bir ortama girince rahat uyumuyorsa asla deneme bile. İyice huysuza baglar. En son 7 aylikti denedigimde perisan olmustum yol boyunca stresten ikigun heryerim agridi

uyuyacağını hiç sanmıyorum zaten ,denemem de zaten...bikaç minik oyuncak aldım uçakta vericem eline , çubuk kraker vs. de iyi fikir onalrı da denerim , bikaç çocuk sever yolcu da buldum mu tamamdır :27::27::27:

iris sen günlük diye bir şeyden bahsediyordun o sizde işe yaramaz mı ?

yaptım bacım ,yok işe yaramadı...yani yaradı belki de ama sürekli balgamı çıkarmaya çalışıyo uyurken , öksürüyo öksürüyo ama tüküremediğinden geri gidiyo işte :47:

yaptım bacım ,yok işe yaramadı...yani yaradı belki de ama sürekli balgamı çıkarmaya çalışıyo uyurken , öksürüyo öksürüyo ama tüküremediğinden geri gidiyo işte :47:

zor durum yaa, yani ne uyutur ne rahat bırakır öksürük gıcık felen de yapar, didem sorsun da ben de merak ettim ne yapılabilirki ,

zor durum yaa, yani ne uyutur ne rahat bırakır öksürük gıcık felen de yapar, didem sorsun da ben de merak ettim ne yapılabilirki ,

aynen öyle yaaa , ne uyuyo ne çıkarabiliyo....hiç dertleri bitmiyo yazık yaa , gazı dişi sümüğü balgamı ,ne çekiyolar beeee :5:

şimdi sen yapmışsındır da , kestane ballı süt , iyi geliyormuş anladığım kadarı ile, hatta kestane balı tek başına iyi bir şey imiş, yastık kullanıyormu diycem amam sanmıyorum :) umay yastık ı yastık olmaktan soğutmuştur ama çarşaf altına koyuyorum demişti geçen gün bir arkadaş abşı yukarıda olursa akıntı yapmaz herhalde, dur biraz daha google amcaya bakıyım neler bulcam ,

şimdi sen yapmışsındır da , kestane ballı süt , iyi geliyormuş anladığım kadarı ile, hatta kestane balı tek başına iyi bir şey imiş, yastık kullanıyormu diycem amam sanmıyorum :) umay yastık ı yastık olmaktan soğutmuştur ama çarşaf altına koyuyorum demişti geçen gün bir arkadaş abşı yukarıda olursa akıntı yapmaz herhalde, dur biraz daha google amcaya bakıyım neler bulcam ,

kestane balı değil de bacım , kekik balı var yengem datçadan getirdi , o da hastalıkta kullanılıyo ... yastık da kullanıyorum , bebek yastıkları yetmiyo döne döne yattığından bizim yetişkin boy yastıklardan koyuyorum hastayken :34: hiç yastık kullanamayanlar yatak altını yükseltebilirler ,baş kısmına doğru ....

bizimki aktı zaten akacağı kadar bacım , şu balgamı sökemedik :47:

afam karıştı balgam söktürmek için herkes işi diyorr, ben karışmıyayım en iyisi , tez zmanda iyileşsinn umay prenses,

dido çalışmıyorum ama ,yine de oyum sana :46::46::46::46:(bana da nar ekşisi alın beee ):52:

afam karıştı balgam söktürmek için herkes işi diyorr, ben karışmıyayım en iyisi , tez zmanda iyileşsinn umay prenses,

dido çalışmıyorum ama ,yine de oyum sana :46::46::46::46:(bana da nar ekşisi alın beee ):52:

ne yaparsak yapalım bu hastalık kendi bildiği süreci tamamlıyo sanırsam :47: allahtan ateşi vs. yok bakalım azalır inşallah , haftaya da köye gidiyo daha perişan etmesem çocuğu ya :44:

nooldu senin bilet işi , nar ekşisinden 1 gram getirmem söyliyim ,gel kendin al :19::19::19:

ne yaparsak yapalım bu hastalık kendi bildiği süreci tamamlıyo sanırsam :47: allahtan ateşi vs. yok bakalım azalır inşallah , haftaya da köye gidiyo daha perişan etmesem çocuğu ya :44:

nooldu senin bilet işi , nar ekşisinden 1 gram getirmem söyliyim ,gel kendin al :19::19::19:

evet Allah tan ateş yok , bayram a gidiyorsun dimi senn,bilet işi inşallah bugün yarın , bu hafta içinde hallediceğiz,(çokta boğazını sıkmadan , azar azar çalışıyorum :52: ) olumsuz bişi yok ama bekliyorum kısacası , :46::46::46:

Bu arada allah razi olsun otrivini burdan gorup aldiydimgecenin 2 sinde hayat kurtardi
umayim tatli kizcem kiyamam sana ya :(

evet Allah tan ateş yok , bayram a gidiyorsun dimi senn,bilet işi inşallah bugün yarın , bu hafta içinde hallediceğiz,(çokta boğazını sıkmadan , azar azar çalışıyorum :52: ) olumsuz bişi yok ama bekliyorum kısacası , :46::46::46:

sistemli çalış bacım aferin ...aynı uçağa al ama uygunsa :46:

Guzelcanlar napiyorsunuz gelemedim bu ara hortlak vaziyetindeyim..

ne oldu diye sormama gerek yok sanırım hunilim :53::53::53:

Nolcak iriscan ikisi ayni anda azi patlatmaya karar verdi ustune oglan kopekleri kiz da ust iki disi patlatiyor durumum bunda ibarettir bacim

Back