Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni bir ortama girince rahat uyumuyorsa asla deneme bile. İyice huysuza baglar. En son 7 aylikti denedigimde perisan olmustum yol boyunca stresten ikigun heryerim agridiyanıma kemirecek bişeyler alayım madem sağolasın canım
uykusuz bıraksam da uyur mu acaba , yeni bi ortama girince faltaşı gibi açıyo gözlerini. inşallah uyur :44:
ceydammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne yapacan kovacan mı bizi
ama beni müdür yapacaktın didom
offf yaa biz de aynı , balgam takıldıkça öksürüyo
deliksiz uyku mu
bu araada güne seçimle başladım ama bizim belediye kaynıyo seçim yaklaşdı ya sizde de öylemi irisscan
Yeni bir ortama girince rahat uyumuyorsa asla deneme bile. İyice huysuza baglar. En son 7 aylikti denedigimde perisan olmustum yol boyunca stresten ikigun heryerim agridi
iris sen günlük diye bir şeyden bahsediyordun o sizde işe yaramaz mı ?
yaptım bacım ,yok işe yaramadı...yani yaradı belki de ama sürekli balgamı çıkarmaya çalışıyo uyurken , öksürüyo öksürüyo ama tüküremediğinden geri gidiyo işte
zor durum yaa, yani ne uyutur ne rahat bırakır öksürük gıcık felen de yapar, didem sorsun da ben de merak ettim ne yapılabilirki ,
şimdi sen yapmışsındır da , kestane ballı süt , iyi geliyormuş anladığım kadarı ile, hatta kestane balı tek başına iyi bir şey imiş, yastık kullanıyormu diycem amam sanmıyorum :) umay yastık ı yastık olmaktan soğutmuştur ama çarşaf altına koyuyorum demişti geçen gün bir arkadaş abşı yukarıda olursa akıntı yapmaz herhalde, dur biraz daha google amcaya bakıyım neler bulcam ,
afam karıştı balgam söktürmek için herkes işi diyorr, ben karışmıyayım en iyisi , tez zmanda iyileşsinn umay prenses,
dido çalışmıyorum ama ,yine de oyum sana (bana da nar ekşisi alın beee )
ne yaparsak yapalım bu hastalık kendi bildiği süreci tamamlıyo sanırsam allahtan ateşi vs. yok bakalım azalır inşallah , haftaya da köye gidiyo daha perişan etmesem çocuğu ya :44:
nooldu senin bilet işi , nar ekşisinden 1 gram getirmem söyliyim ,gel kendin al
evet Allah tan ateş yok , bayram a gidiyorsun dimi senn,bilet işi inşallah bugün yarın , bu hafta içinde hallediceğiz,(çokta boğazını sıkmadan , azar azar çalışıyorum ) olumsuz bişi yok ama bekliyorum kısacası ,
Guzelcanlar napiyorsunuz gelemedim bu ara hortlak vaziyetindeyim..
oturduğum yerde başım mı döndü ki leyn , hiç bir yerde sallanmıyor ama :18::18::18:
Bu arada allah razi olsun otrivini burdan gorup aldiydimgecenin 2 sinde hayat kurtardi
umayim tatli kizcem kiyamam sana ya
ne oldu lan ,miden de bulanıyo mu