kızlar şimdi benim saçım baya uzun işe başlamadan bi değişiklik yapmak istiyorum
diyorumki kestirsem saçlarımı şöyle boyun hizama kadar bide boyatsam diyorum ama kararsız kalıyorum ne dersiniz bir akıl veri bana
alsenim şimdi gördüm sen bakma irisee o uzun saç düşmanı gel beni dinle uzuna alışdıysan dünyanın en iyi kuaförüne bile gitsen b..k gibi kesdi dersinuzun saçı yıkaması zor belki ama kullanımı daha kolay en azından sıkışınca topla çık.. tecrübelerime dayanarakdan kestirirsin en fazla 3 gün sonra pişmanlıktan kendini yersin bebeğim.. değişiklik istiyosan katlı kestir ama en uzun katı su an ki boyu olsun yani 3 kat falan atıolar ama uzun katlar.. sonrada saçın dalgalı ise köpükle salın etrafta millet aaaa saçların çok güzel olmuş demezse ben bu işi bırakırım saç rengin için şu an ne renk ve hangi tonları düşünüyosunnn
alsenim şimdi gördüm sen bakma irisee o uzun saç düşmanı gel beni dinle uzuna alışdıysan dünyanın en iyi kuaförüne bile gitsen b..k gibi kesdi dersinuzun saçı yıkaması zor belki ama kullanımı daha kolay en azından sıkışınca topla çık.. tecrübelerime dayanarakdan kestirirsin en fazla 3 gün sonra pişmanlıktan kendini yersin bebeğim.. değişiklik istiyosan katlı kestir ama en uzun katı su an ki boyu olsun yani 3 kat falan atıolar ama uzun katlar.. sonrada saçın dalgalı ise köpükle salın etrafta millet aaaa saçların çok güzel olmuş demezse ben bu işi bırakırım saç rengin için şu an ne renk ve hangi tonları düşünüyosunnn
burnu uzamıştır yavrumun ya aka aka .... yok arkadaş bu dönem hastalıkları bitmek bilmiyor , bizim de sümük bitti balgam forever ...diş çıkarmalardan sanırım uzadıkça uzuyor hastalıklar ....
nereye gidiyosunuz uçakla ,ne zaman ? biz de gidicez de tırsıyorum ne yapcam uçakta diye , yalnız olucaz çünkü herif yok
şekerim işim geregi saçımı salıp gezemiyorumama boyun hizası olursa acabiliyorum bak şimdi iyice aklım karıştı heee:44:
rengi de kahve nin bi tonu iştearalara gölgemi attırsam diyorum oda makyajsız pek kötü duruyor ve sürekli fön istiyor sanki
dido resimime bak bana renk öner bakim
Cnm 3 kez yalniz uctum*2= 6 yolculuk. Bu 7. Olacak. Kitap aldim yeni ona bakicaz dergiler var koltuk arkalarinda onlari yirtcaz cubuk kraker kek yicez oyalanicaz insaalah. Yurume istegini ucaga binmeden fazlaca yuruyerek aticaz ustumuzden insallahbiz samsuna siz adanaya mi
ohooo ,sen bildiğin havada yaşıyon
yok önce bayramda trabzona - memleket rize ama orda havaalanı yok- adanaya kasımda inşallah...
şekerim işim geregi saçımı salıp gezemiyorumama boyun hizası olursa acabiliyorum bak şimdi iyice aklım karıştı heee:44:
rengi de kahve nin bi tonu iştearalara gölgemi attırsam diyorum oda makyajsız pek kötü duruyor ve sürekli fön istiyor sanki
dido resimime bak bana renk öner bakim
biz uçakla giderken iyiydi dönerken yarı yolda ağzımıza etti benim nacizane tavsiyem uykusuz bırak uçağa binince uyusun daha rahat oluyor yoksa daracık koltuklarda pek zor oluyor bi de tek olucanBizim azılar çıktı da şu balgamıbitiremedik
Adım adımınız hayırlı olsun , kışın evde döne döne uygularız artık ,sürekli avmye gidilmez - ben hiç gitmeyi düşünmüyorum-
siz de mesafe koyun madem olmuyo böyle yapışık gibi
hemen de birden soğumasaydı eyiydi
hee öyleymişiz
otrivine 5 günden fazla kullanma , bağımlılık yapıyonereye gidiyosunuz bu arada haftaya
burnu uzamıştır yavrumun ya aka aka .... yok arkadaş bu dönem hastalıkları bitmek bilmiyor , bizim de sümük bitti balgam forever ...diş çıkarmalardan sanırım uzadıkça uzuyor hastalıklar ....
nereye gidiyosunuz uçakla ,ne zaman ? biz de gidicez de tırsıyorum ne yapcam uçakta diye , yalnız olucaz çünkü herif yok
kızlar şimdi benim saçım baya uzun işe başlamadan bi değişiklik yapmak istiyorum
diyorumki kestirsem saçlarımı şöyle boyun hizama kadar bide boyatsam diyorum ama kararsız kalıyorum ne dersiniz bir akıl veri bana
heee uzun saç düşmanıyım ,çünkü saçlarım ince telli ve yağlı ...kıskanıyom lannnnnnn
ee z kuşağı olunca ne olumus merak ettimm
günaydın topik kardeşlerrr seçimler yaklaşıo halkımmm oyunuzu bana verirseniz çalışan anne olayını kaldıracammmm
uykusuz yorgun bir geceden sonra günaydın topikcanlar
gece 3 ' te melek ağlayarak uyandı sonrada huzursuzluğu devam etti sabaha kadar. benimde burun tıkanık tat koku alamıyorum bide öksürük eklendi anlayacağınız haftaya kötü başladık.
seni sonuna kadar destekliyorum canım oyum sana
Selam topikolarımmmm ....
Gecemiz yine kötü geçti maalesef...ne yapıcam bu balgamı bilmiyorum
yanıma kemirecek bişeyler alayım madem sağolasın canımBuyudukce zor yolculuk burun dis kulak sorunu varsa mutlaka biseyler yedir icir yutkunsun hastayken asiri etkileniyorlar ucakta. Biz bile oyleyiz onlarin canlari neyki.
Simdiden iyi yolculuklar. Gidene kadar atar insallah hastaligini.
biliyorum bağımlılık yaptığını uzun kullanmam da üfff ne olacak bu durum :2: bizim beyin kalan izni bayramla birleşiyor haftaya beyin memleketi kütahyaya yola çıkıcaz 6 saat otobüsle gece çıksak daha iyi diyoruz ama orası pek soğuk oluyor bee atlatmadıda inşallah iyileşirde öyle yola çıkarız zaten oranın soğuğundan da tırsıyoruz
biz uçakla giderken iyiydi dönerken yarı yolda ağzımıza etti benim nacizane tavsiyem uykusuz bırak uçağa binince uyusun daha rahat oluyor yoksa daracık koltuklarda pek zor oluyor bi de tek olucan
bence dalgalıymış zaten saç tipin o kadar kısa kestirme hem kış geliyor üşürsün kat kat kesim daha iyi olur ve toplayabilirsinde renk konusu sende
uzun saç düşmanı değilim ama saç tiplerimiz aynı o sebepten tercihim kısa ve daha rahat ediyorum alışkınım
bende bende
ceydammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmAhanda topii ben actim. Herkese gunaydin. Bizde hetkes uyudu saat 11 su anda . Ben de birazdan yatarim. Hadi bas basss
günaydın topik kardeşlerrr seçimler yaklaşıo halkımmm oyunuzu bana verirseniz çalışan anne olayını kaldıracammmm
uykusuz yorgun bir geceden sonra günaydın topikcanlar
gece 3 ' te melek ağlayarak uyandı sonrada huzursuzluğu devam etti sabaha kadar. benimde burun tıkanık tat koku alamıyorum bide öksürük eklendi anlayacağınız haftaya kötü başladık.
geçmiş olsun canım ya salgın herkes hasta ya bizde günlerdir uyumuyordur çok şükür dün gece deliksiz uyumuşummm
1 oyum olduuu oleyyyyyyyyyy
canım gfeçmiş olsun ya dur doktorum bana doğal bir yol söylemişdi de unuttum öğlene doğru arar sorarımmm söylerim sanaa
yanıma kemirecek bişeyler alayım madem sağolasın canım
uykusuz bıraksam da uyur mu acaba , yeni bi ortama girince faltaşı gibi açıyo gözlerini. inşallah uyur :44:
ceydammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne yapacan kovacan mı bizi
ama beni müdür yapacaktın didom
offf yaa biz de aynı , balgam takıldıkça öksürüyo
deliksiz uyku mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?