2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

alsenim şimdi gördüm sen bakma irisee o uzun saç düşmanı gel beni dinle uzuna alışdıysan dünyanın en iyi kuaförüne bile gitsen b..k gibi kesdi dersin uzun saçı yıkaması zor belki ama kullanımı daha kolay en azından sıkışınca topla çık.. tecrübelerime dayanarakdan kestirirsin en fazla 3 gün sonra pişmanlıktan kendini yersin bebeğim.. değişiklik istiyosan katlı kestir ama en uzun katı su an ki boyu olsun yani 3 kat falan atıolar ama uzun katlar.. sonrada saçın dalgalı ise köpükle salın etrafta millet aaaa saçların çok güzel olmuş demezse ben bu işi bırakırım saç rengin için şu an ne renk ve hangi tonları düşünüyosunnn

heee uzun saç düşmanıyım ,çünkü saçlarım ince telli ve yağlı ...kıskanıyom lannnnnnn

şekerim işim geregi saçımı salıp gezemiyorum ama boyun hizası olursa acabiliyorum bak şimdi iyice aklım karıştı heee:44:

rengi de kahve nin bi tonu işte aralara gölgemi attırsam diyorum oda makyajsız pek kötü duruyor ve sürekli fön istiyor sanki
dido resimime bak bana renk öner bakim

Cnm 3 kez yalniz uctum*2= 6 yolculuk. Bu 7. Olacak. Kitap aldim yeni ona bakicaz dergiler var koltuk arkalarinda onlari yirtcaz cubuk kraker kek yicez oyalanicaz insaalah. Yurume istegini ucaga binmeden fazlaca yuruyerek aticaz ustumuzden insallah biz samsuna siz adanaya mi

o dalgalı saçlar bende olsa aynı dediğin gibi boyun hizasında kestirirdim ..ne havalı oluyo kız onlar ööle

ohooo ,sen bildiğin havada yaşıyon
yok önce bayramda trabzona - memleket rize ama orda havaalanı yok - adanaya kasımda inşallah...

ohooo ,sen bildiğin havada yaşıyon
yok önce bayramda trabzona - memleket rize ama orda havaalanı yok - adanaya kasımda inşallah...

Buyudukce zor yolculuk burun dis kulak sorunu varsa mutlaka biseyler yedir icir yutkunsun hastayken asiri etkileniyorlar ucakta. Biz bile oyleyiz onlarin canlari neyki.
Simdiden iyi yolculuklar. Gidene kadar atar insallah hastaligini.

baktım da bikinili resminde başka resmin yokki saçın açık şekilde koy bir resmini bakayım bi alıcı gözle iyice.. ne iş yapıon kız sen saçını açamıyon işin gereği merak ettimm boyun hizası olunca da toplasan toplanmıo açsan yüzüne yapışıyor resmen benim şu an öylede kesdirdiğime pişmanım çünkümmm

biliyorum bağımlılık yaptığını uzun kullanmam da üfff ne olacak bu durum :2: bizim beyin kalan izni bayramla birleşiyor haftaya beyin memleketi kütahyaya yola çıkıcaz 6 saat otobüsle gece çıksak daha iyi diyoruz ama orası pek soğuk oluyor bee atlatmadıda inşallah iyileşirde öyle yola çıkarız zaten oranın soğuğundan da tırsıyoruz
biz uçakla giderken iyiydi dönerken yarı yolda ağzımıza etti benim nacizane tavsiyem uykusuz bırak uçağa binince uyusun daha rahat oluyor yoksa daracık koltuklarda pek zor oluyor bi de tek olucan

bence dalgalıymış zaten saç tipin o kadar kısa kestirme hem kış geliyor üşürsün kat kat kesim daha iyi olur ve toplayabilirsinde renk konusu sende

uzun saç düşmanı değilim ama saç tiplerimiz aynı o sebepten tercihim kısa ve daha rahat ediyorum alışkınım
heee uzun saç düşmanıyım ,çünkü saçlarım ince telli ve yağlı ...kıskanıyom lannnnnnn

bende bende
ee z kuşağı olunca ne olumus merak ettimm

Ahanda topii ben actim. Herkese gunaydin. Bizde hetkes uyudu saat 11 su anda . Ben de birazdan yatarim. Hadi bas basss

günaydın topik kardeşlerrr seçimler yaklaşıo halkımmm oyunuzu bana verirseniz çalışan anne olayını kaldıracammmm

uykusuz yorgun bir geceden sonra günaydın topikcanlar

gece 3 ' te melek ağlayarak uyandı sonrada huzursuzluğu devam etti sabaha kadar. benimde burun tıkanık tat koku alamıyorum bide öksürük eklendi anlayacağınız haftaya kötü başladık.

geçmiş olsun canım ya salgın herkes hasta ya bizde günlerdir uyumuyordur çok şükür dün gece deliksiz uyumuşummm

seni sonuna kadar destekliyorum canım oyum sana

1 oyum olduuu oleyyyyyyyyyy

Selam topikolarımmmm ....
Gecemiz yine kötü geçti maalesef...ne yapıcam bu balgamı bilmiyorum

Buyudukce zor yolculuk burun dis kulak sorunu varsa mutlaka biseyler yedir icir yutkunsun hastayken asiri etkileniyorlar ucakta. Biz bile oyleyiz onlarin canlari neyki.
Simdiden iyi yolculuklar. Gidene kadar atar insallah hastaligini.
yanıma kemirecek bişeyler alayım madem sağolasın canım

uykusuz bıraksam da uyur mu acaba , yeni bi ortama girince faltaşı gibi açıyo gözlerini. inşallah uyur :44:

Ahanda topii ben actim. Herkese gunaydin. Bizde hetkes uyudu saat 11 su anda . Ben de birazdan yatarim. Hadi bas basss
ceydammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın topik kardeşlerrr seçimler yaklaşıo halkımmm oyunuzu bana verirseniz çalışan anne olayını kaldıracammmm

ne yapacan kovacan mı bizi
ama beni müdür yapacaktın didom

offf yaa biz de aynı , balgam takıldıkça öksürüyo

geçmiş olsun canım ya salgın herkes hasta ya bizde günlerdir uyumuyordur çok şükür dün gece deliksiz uyumuşummm

1 oyum olduuu oleyyyyyyyyyy

deliksiz uyku mu

canım gfeçmiş olsun ya dur doktorum bana doğal bir yol söylemişdi de unuttum öğlene doğru arar sorarımmm söylerim sanaa

hem canı yanıyo hem de uyuyamıyo yavrum yaa
haber bekliyom didom başkanım

yok kız ne kovacam 3 yaşına kadar gidin bebelerinizle vakit geçirinn size maaşda verecem 3 yaşında işe başlarsınız... olurmu halkımmm evet ya 5 6 gecedir uykusuzduk dün hepimiz 12de bayılmışız sabah 7 ye kadar uyanmadan uyudukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…