üzün benii üzünnnnn
bilmiyorumki valla öle demiş. bende ora ankara atmıştır dedim ne bilim. ankaranın bağlarında oturyosa belki
hee ,istediğim kiloya kadar üzüleyim ,sonra bi cinnet geçirip kapıya koayrım olmaz mı ki :82:iriscan canina mi susadim canim
yok yok kapıya koymak yok arada şişmanladıkmı üzmeye insan lzm hemen başvuruyoruz bizi üzmesini rica ediyoruz.ankaranın bağlarında değil de dağlarında anca oturuyodur bence o fiyata
hee ,istediğim kiloya kadar üzüleyim ,sonra bi cinnet geçirip kapıya koayrım olmaz mı ki :82:
hee ,istediğim kiloya kadar üzüleyim ,sonra bi cinnet geçirip kapıya koayrım olmaz mı ki :82:
yok yok kapıya koymak yok arada şişmanladıkmı üzmeye insan lzm hemen başvuruyoruz bizi üzmesini rica ediyoruz.
olur bak benimkini de yolluyim sana tanimasina gerek yok performansi saglamdir
iki gune ip gibi olursun sekerim sonra da salla salla at
GÜLE GÜLE kullansın bende şimdi beğendiği için daha memnun oldum. neydi öle surekli kucakta can dayanır ne kol.
yagmu rcok seviyo şimdilik sadece diğer cocuklar gibi ödev yapmakta zorlanıyoruz. yapamadım olmadı becermedim gibi laflarlar ve mızmızlıkla ders yapıyoruz. memnunsun mükemmel kızım. oğlanda pişikten kurtulamadı ama sanırım mantar
dun saglık ocağına göturdum. kremle şurup verdi.
kız hala yememiş bekliyo. ön dişler düştü hep kuzum ısramamış. bende minik minik koprarıp bıraktım. yemeye isteği yokya dişim yok diyo
vuuu , ben 1,5 saatee stresli smile :18::18::18:
ne yapsın çocuk ,300 tane ayakkabı var evde ...benimki terlik merlik takılıyo işte
aferim minnoşcanımaaaa
blogları inceleyince farkettim ki bu adım adım montessoriye çok benziyo aslında ,benzer aktiviteler var ...suratlar/ifadeler , kaptan kaba aktarma , evdeki eşyaları tanıma , ailedekileri tanıma vs.... biçoğunu yapamaıyo gerçi ama kitabı çok seviyo , hikaye anlatır gibi bakınıyoruz...daha yeni yeni yırtmaktan vazgeçiyo gibi ,daha dinliyo sanki....çalışanlar için uygun bence , o bloglardaki materyalleri hayatta yapamam ben ,anca dediğin gibi uygun oyuncaklar alınır falan...bunda da materyal gönderiyolar , çok olmasa da yeterli bence , bizim zaten evde geçirdiğimiz vakit ne kadar ki...ben geçmiş ayların kitaplarını da arada baktırıyorum ,öyle takılıyoz...ama çalışmayan anneler için yeterli olmayabilir :44:
hangisinden aldın , ben de bakıyom ama herifi ikna edemiyom bi daha masraf yapmayalım diyo
inşallah öyle olur ,hiç kaçamak da yapmıyom aslında
ayy geçmiş olsun canım.. sana bir tavsiye bulabilirsen kantron yağı sür totoya2 günde geçiriooo... valla kucaktan pusete geçmek çok lüks oldu.. yağmurcana da Allah zihin açıklığı versin başarır o ben güveniyorum ona...
zaten kuş kadar yiyor yemeğe gönlü yok dişlerde bahane...
aman benim ayakkabılarımı ellemesin kendinin de 4 tane var takılsın onlarlaaayyyy şimdi ellle den bir ayakkabı aldım kırmızı görsen aşık olurdun yaaa çok güzelll yok ben almadım irisim baston puset tatlişkom da yağmurdan kalma fazla varmış onu verdi bende binmez bebek arabasında durmuo sevmiyo diye iddia ettim tatlişkoma ama şaşırtıcı derece de sevdi hemde minicik az yer kaplıyo... hayatıma renk kattı yani tatlişkommm
aa ayse de gelmiss
bugun guzel gunnn
kaç numara giyiyon bacım ,gelince araklayayım bikaç tane ...o kadar çok ki ,yokluğunu farketmezsin bile
tatlişkom hepimizin hayatına renk katıyo bacım ...yaşasın renklerin kardeşliği :92::92::92:
38 giyiyorum canım uyarmısu an okadar dağınık ki ama diğer tekini bulabilirsen istediğini alll
hobaaaaaa ,tam uyuyo hem de ....bulurum ben diğer tekini merak etme
tamam gel istediğini al ozaman ama 3 tane yenim var onlar dışında onlardan da hevesimi alayım da seneye geldiğinde onlarıda alabilirsinnn
https://www.markafoni.com/product/5016640/
buda az önce aldığım ayakkabının linki bakın bakalım nasıl sizcee
bugün herkes burda ya.. çok işim var ama aklım kalıyo
https://www.markafoni.com/product/5016640/
buda az önce aldığım ayakkabının linki bakın bakalım nasıl sizcee
o geliyo ama yazamıyo ,kalvyesi bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?