2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

üzün benii üzünnnnn

bilmiyorumki valla öle demiş. bende ora ankara atmıştır dedim ne bilim. ankaranın bağlarında oturyosa belki

ankaranın bağlarında değil de dağlarında anca oturuyodur bence o fiyata

iriscan canina mi susadim canim
hee ,istediğim kiloya kadar üzüleyim ,sonra bi cinnet geçirip kapıya koayrım olmaz mı ki :82:

ankaranın bağlarında değil de dağlarında anca oturuyodur bence o fiyata

hee ,istediğim kiloya kadar üzüleyim ,sonra bi cinnet geçirip kapıya koayrım olmaz mı ki :82:
yok yok kapıya koymak yok arada şişmanladıkmı üzmeye insan lzm hemen başvuruyoruz bizi üzmesini rica ediyoruz.

yok yok kapıya koymak yok arada şişmanladıkmı üzmeye insan lzm hemen başvuruyoruz bizi üzmesini rica ediyoruz.

heee doğru ,ben kaynanamla yaşayım adriana lima olayımmmmm...canımmm kaynanammmm

olur bak benimkini de yolluyim sana tanimasina gerek yok performansi saglamdir
iki gune ip gibi olursun sekerim sonra da salla salla at

performansı sağlam olduğu belli şekerim ,maşallah dal gibisin

ayy geçmiş olsun canım.. sana bir tavsiye bulabilirsen kantron yağı sür totoya2 günde geçiriooo... valla kucaktan pusete geçmek çok lüks oldu.. yağmurcana da Allah zihin açıklığı versin başarır o ben güveniyorum ona...

kız hala yememiş bekliyo. ön dişler düştü hep kuzum ısramamış. bende minik minik koprarıp bıraktım. yemeye isteği yokya dişim yok diyo

zaten kuş kadar yiyor yemeğe gönlü yok dişlerde bahane...

aman benim ayakkabılarımı ellemesin kendinin de 4 tane var takılsın onlarla aayyyy şimdi ellle den bir ayakkabı aldım kırmızı görsen aşık olurdun yaaa çok güzelll yok ben almadım irisim baston puset tatlişkom da yağmurdan kalma fazla varmış onu verdi bende binmez bebek arabasında durmuo sevmiyo diye iddia ettim tatlişkoma ama şaşırtıcı derece de sevdi hemde minicik az yer kaplıyo... hayatıma renk kattı yani tatlişkommm

kaç numara giyiyon bacım ,gelince araklayayım bikaç tane ...o kadar çok ki ,yokluğunu farketmezsin bile
tatlişkom hepimizin hayatına renk katıyo bacım ...yaşasın renklerin kardeşliği :92::92::92:

kaç numara giyiyon bacım ,gelince araklayayım bikaç tane ...o kadar çok ki ,yokluğunu farketmezsin bile
tatlişkom hepimizin hayatına renk katıyo bacım ...yaşasın renklerin kardeşliği :92::92::92:

38 giyiyorum canım uyarmı su an okadar dağınık ki ama diğer tekini bulabilirsen istediğini alll

kızı okula gönderdim o ara alt komşum geldi iki dk oturdu sonra ona gittik zayıflayınca bol olan bi gömleğimi daralttık şimdi oğlanı yedirirp uyutup gelirim doyamadım size

bende gaza geldim dido alıyım dedim ama 40.5 numara kalmış kaçırdım ayakkkabıyı neyse elbet bulurum öle bişe zibille var. bayuılıyorum ole ayakkabı giyipte alışverişe cıkan bayanlara çok özeniyorum valla

o geliyo ama yazamıyo ,kalvyesi bozuk

ha haaaa düzelddikkkkii yazamıyom die ne sıkılıordum , ha birde çok yazan biri olsaydımm, oygggggggggggggg özledimmmm leyn siziii

didemmm o ayakkabı fena güzelllllllllllllll ama bende kullanamıorum çoçuklaa :2::2::2:

tatlişkommm yeniden seni görmek ne güzelll muhteşemimim okulla arası nasıl
o montessori blogları ve materyalleri ben size gösteriyom da ben de o kadar el yeteneği yok kaldıki hayatın içerisine yaymanın daha uygun olduğunu düşünüorum elbetteki bir şeyller göstermek vs.vs. hepimiz istiyorumz , feliz in dediği gibi farklı anneleriz ki burada birbirimiz bulduk , (ama o ne öleee beeeeeeeeeeeee bir dolu aksesuar hepsi olmaz onların )

adaptör olayıma kimse cevap vermemiş tecrübeli annelerden özellikle cevap istiyorum ,çünkü ben karar verene kadar zaten yaz gelir, yada yumuşakadaptör alıp ayağının altına minik bir taburede konulabilir hem o taburayi farklı yerlerde de kullabiliriz diye de düşünmekteyim,,
hasta bebişler nasıl (bebiş olmamakla beraber benim de kırgınlığım geçmedi ilaç ta kullanmıyorum kullandıklarım beter etti, bitkisel çarelerde pek çare olmadı , artık ikinci haftamızı doldumaktayız, kutlamalarımız devam ediyor :))))

herkesin bebikleri tek tek öpüorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…