2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1 sayfa geçmiş var ,senin yüzünden yapamıyom lan gevezeeee

yaza ordayım zaten ama taşınayım haftasonlarıda ordayım

kız görmedim kafamız aynı mı çalışıyo bilmem niyet belli

kesin mi lan ,gidiyonuz mu ankaraya ....ama çok kalabalık olacaksınız orda ,sürekli buluşursunuz ,kıskanırım ben
laz kafası noolacak

yok benımde öle oldu gecen gun kaldım 63 de gitmiyo sanki. bi anda kilo gitti belli olmuyodu sonra yine bianda göruntude farklılaştı. çekildi vücut. neyse direnmesin boşuna gidecek o yağlar. o kayısı çayıda bana işe yarıyo inanıyorum

gecen gun bi streslendm 1 kilo sadece stresten gitti sanırsam. hemide bigunde nasıl darlandıysam artık

buluşursanız ekime ,buluşamazsanız .... kasıma artık
haklısın be bacım ne diyem
dur gıtme beni bekle inşallah bu yaz ordayız

olursa ekime olmazsa.. hangi ay buluşursunuz.

neyse tatlişkom biz seni bekleyelim yazın buluşalım sana ayıp olmasın

gecen gun bi streslendm 1 kilo sadece stresten gitti sanırsam. hemide bigunde nasıl darlandıysam artık

ben stere girsem yağlarım artar be

haklısın be bacım ne diyem

neyse tatlişkom biz seni bekleyelim yazın buluşalım sana ayıp olmasın

ben stere girsem yağlarım artar be
yok bende iştah gidiyo 1 gun hiç bişe yemedim sadece kahve içtim dunde akşam arkadaşlar mantı yemeye gidelim dedi akşam 6 da azbi mantı yedim onlada duruyorum. yoksa ben yesem kiilo gitmiyo. su içsem yarıyo mantığı çalışıyo benım yağlarda

alsen ankarada bi arkadaş buraya taşındı eşimin iş arkadaşı orda 700 feln havuzlu sitede oturuyomuş. ben ihtimal vermiyorum ama varmı öle evler

vuuu , ben 1,5 saatee stresli smile :18::18::18:

bizimde var terlik ayakkabı ama ille benimkini giyecek kırmızı ayakkabımı giyince bakıo aaaaaaaaaaaa diooo kırmızı hastasımıdır nedir cözemedim henüz... rahat edermiyiz şenlikmi olur görecez

ne yapsın çocuk ,300 tane ayakkabı var evde ...benimki terlik merlik takılıyo işte

aferim minnoşcanımaaaa

blogları inceleyince farkettim ki bu adım adım montessoriye çok benziyo aslında ,benzer aktiviteler var ...suratlar/ifadeler , kaptan kaba aktarma , evdeki eşyaları tanıma , ailedekileri tanıma vs.... biçoğunu yapamaıyo gerçi ama kitabı çok seviyo , hikaye anlatır gibi bakınıyoruz...daha yeni yeni yırtmaktan vazgeçiyo gibi ,daha dinliyo sanki....çalışanlar için uygun bence , o bloglardaki materyalleri hayatta yapamam ben ,anca dediğin gibi uygun oyuncaklar alınır falan...bunda da materyal gönderiyolar , çok olmasa da yeterli bence , bizim zaten evde geçirdiğimiz vakit ne kadar ki...ben geçmiş ayların kitaplarını da arada baktırıyorum ,öyle takılıyoz...ama çalışmayan anneler için yeterli olmayabilir :44:

hangisinden aldın , ben de bakıyom ama herifi ikna edemiyom bi daha masraf yapmayalım diyo

ivittt alsenim o nerde ooo gelmedimi daha olsun ben beklerim

şimdi gördüm bu mesajı ,daha çok kıskandım

irissssss
müjde müjdeee 60,5 kg olmuşu sen kaç demiştin duyamadımmm

inşallah öyle olur ,hiç kaçamak da yapmıyom aslında

alsen ankarada bi arkadaş buraya taşındı eşimin iş arkadaşı orda 700 feln havuzlu sitede oturuyomuş. ben ihtimal vermiyorum ama varmı öle evler

e tabi ,jakuzili evden normal banyolu eve çıkacak halin yok ,havuzlu ev paklar seni

yok be canım semti neresiymiş
benim karşı komşu 1000tl ye oturuyormuş 4+1 bir apartman dairesi öyle havuzu jakuzisi falan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…