yaza ordayım zaten ama taşınayım haftasonlarıda ordayımyaaa ,yazın burdasın banane banane
aynı espiriyi yaptım lan ben de
yaza ordayım zaten ama taşınayım haftasonlarıda ordayım
kız görmedim kafamız aynı mı çalışıyo bilmem niyet belli
yok benımde öle oldu gecen gun kaldım 63 de gitmiyo sanki. bi anda kilo gitti belli olmuyodu sonra yine bianda göruntude farklılaştı. çekildi vücut. neyse direnmesin boşuna gidecek o yağlar. o kayısı çayıda bana işe yarıyo inanıyorumaboooo ne diyon kız sen , 60 mıııııııııı
kıskandım lannnn ...ama bu 63 küsürde kaldım sanırım ,direniyor benim vücutzayıflma topiğinin kaptanı insülin direnci olabilir demiş , bel ve karın bölgesi yağlanması varsa olabiliyomuş , ben de tahlil yaptırayım bi , malum benim belimde koca bir tır tekeri var
haklısın be bacım ne diyembuluşursanız ekime ,buluşamazsanız .... kasıma artık
dur gıtme beni bekle inşallah bu yaz ordayız
olursa ekime olmazsa.. hangi ay buluşursunuz.
gecen gun bi streslendm 1 kilo sadece stresten gitti sanırsam. hemide bigunde nasıl darlandıysam artık
yok bende iştah gidiyo 1 gun hiç bişe yemedim sadece kahve içtim dunde akşam arkadaşlar mantı yemeye gidelim dedi akşam 6 da azbi mantı yedim onlada duruyorum. yoksa ben yesem kiilo gitmiyo. su içsem yarıyo mantığı çalışıyo benım yağlardahaklısın be bacım ne diyem
neyse tatlişkom biz seni bekleyelim yazın buluşalım sana ayıp olmasın
ben stere girsem yağlarım artar be
Odtucanim minoset calpolun yerine gecebilecek parasetemollu bi agri kesici yine dis agrisida falan kullanilabiliyor. Calpolun durumu baska bi ilacin pazarlama hilesi de olabilir ama kafam rahat etsin diye vermiycem ben artik
Didocum alsencim benim kiz hayir diyince gulup gulup yeniden yapiyordu onun icin danistim. Bazi cocuklar bunu oyun haline getirebilirler dedi. Yoksa kastim hayir demeden ozgur cocuk yetistirin ekolu degil cunku buna ben de inanmiyorum. Mira da cay bardagi gorunce ufff ufff diyor ya da tvnin onune gidince parmagini sallayip hmmm diyor yani aslinda yasaklari biliyor ama bazen sansini zorluyo yine de :)
İrisimm hele hi sag salim gidelim donelim de tasinmayi oyle dusunelim. Senin yolun iki kati benim sadece ilk ucusum sonra da bi 11 saat daha (saskin,gergin,endiseli smiley).
bizimde var terlik ayakkabı ama ille benimkini giyecek kırmızı ayakkabımı giyince bakıo aaaaaaaaaaaa diooo kırmızı hastasımıdır nedir cözemedim henüz... rahat edermiyiz şenlikmi olur görecez
Hellooooo nen geldim evet
Emzirmeyi birakmamaistim, biraz ole oyaladim. Biraz ucumuzun kucaginda dolandi. Koltukladda masalarda takildi. Sonfaaa bol bol kucuk oyincakalardan almistim yanima onlala takildi. Bileti alirlarken basket yani sepet isteyin acente yazsin, yoksa uymasi zor oluyo o kadar yolda. Bide bizim ucakta bic bos yer yoktu fazla dolanamadik malesef, nonormalde baya yer oluyomus. Biz hot seasonda gittik ve franfurrttan kalkti ucak, lufthansa ile geldik thy nin ucusu yokmus. hic bos yer yoktu. Thy bilmem ist kalkinca cok dolu olur.mu. genelde iyiydik ama. Hatt arka koluktaki amcdan aferim aldi en mutluyolcu diye.
Jetlag oldu tabi ama ilk 2gun em zoruydu, akdam 5 de uyuyup geve 2 de kalkoyoduk.
Bole iste odtucanim.
Optum cok
Kendinize ii bakin lennnnn hepiniz
Topikcanlar selam. Telefonum kafayı yedi giremedim iki gündür.
Hastalara geçmiş olsun..
Ben de uzun zamandır montessori topiklerini okuyorum bir de kitap aldım. Materyalleri kendim yapacak zamanım yok ama materyallerle aynı işlevi gören oyuncaklar satılıyor.. Zaten çoğu aktivite 2 yaş üzeri.. Basit olan kürdan geçirmece makarna takmaca yapıyıruz şimdilik..
Adım adım alacağım galiba.. Geçen sırdum ama kaynadı dido iris sizde var alayım mı sizce?
Oyuncak anne diye bir site buldum güzel otuncaklar var, almadım daha ama alınabilir.
Oyuncakları azalttım ben de sırayla verîyorum..
Hayır da diyorum ve anlıyor ..
Tuvalet için erken bence.. İlkbaharda başlamayı düşünüyorum..
Bugün aysreyle görüştük, hala hasta(
Öpüldünüz
hangisinden aldın , ben de bakıyom ama herifi ikna edemiyom bi daha masraf yapmayalım diyoanammm kim gelmişşşş hosgeldin canım arkadaşım ne yapıosun anlat bakem... yağmurcan alışdımı okula nasıl gidio oğluşum ne yapıooo.. ikiside iyidir umarım o gün aramıssın hastanede idik sonra döndüm müsait değildin sanırsam... sana hergün dua ediyom canım bebek arabası içeri atılı kullanmıyoruz durmuyor die söyleniyodum ya bastonu sewdi hayatımı kolaylaşdırdın be canımmm çok çok saol tekrardan
ivittt alsenim o nerde ooo gelmedimi daha olsun ben beklerim
şimdi gördüm bu mesajı ,daha çok kıskandım
irissssssmüjde müjdeee 60,5 kg olmuşu sen kaç demiştin duyamadımmm
inşallah öyle olur ,hiç kaçamak da yapmıyom aslındayok benımde öle oldu gecen gun kaldım 63 de gitmiyo sanki. bi anda kilo gitti belli olmuyodu sonra yine bianda göruntude farklılaştı. çekildi vücut. neyse direnmesin boşuna gidecek o yağlar. o kayısı çayıda bana işe yarıyo inanıyorum
gecen gun bi streslendm 1 kilo sadece stresten gitti sanırsam. hemide bigunde nasıl darlandıysam artık
alsen ankarada bi arkadaş buraya taşındı eşimin iş arkadaşı orda 700 feln havuzlu sitede oturuyomuş. ben ihtimal vermiyorum ama varmı öle evler
tatlisim buraya mi tasiniyooooo
yanlış anlaşılmasın 1 gunde gitti 1 kilo nasıl üzüldüysem artık. direk yağlara yaradı.
alsen ankarada bi arkadaş buraya taşındı eşimin iş arkadaşı orda 700 feln havuzlu sitede oturuyomuş. ben ihtimal vermiyorum ama varmı öle evler
hiç dimi bünyem kaldırmaz kaşıntı yapare tabi ,jakuzili evden normal banyolu eve çıkacak halin yok ,havuzlu ev paklar seni
inşallah cnm bu yaz cokk cookkkkk buyuk ihtimalle gelcez.tatlisim buraya mi tasiniyooooo
sanırım
neye üzüldün kız ,anlat da biz de üzülelim
her işte bir hayır var demek ,üzülmüşün ama süzülmüşün de
yok be canım semti neresiymiş
benim karşı komşu 1000tl ye oturuyormuş 4+1 bir apartman dairesi öyle havuzu jakuzisi falan yok
yok be canım semti neresiymiş
benim karşı komşu 1000tl ye oturuyormuş 4+1 bir apartman dairesi öyle havuzu jakuzisi falan yok
üzün benii üzünnnnn
Gülme bacım gülme , 1 günde 1 kiloyu duyunca üzülesim geldi benim de , kaynanamı mı çağırsam naapsam :111::111::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?