ay sorma boşuna gülme gülünecek hale gelirsin diye. kutu kutu bez gidiyo. bu pişk için bide bezi değiştirdim. huggiess aldım. bunuda hiç begenmedim. hemen bi işemeye şişiyo
Aslında bende büyüyen beşiği yaza doğru normal yatak olarak kullanırız diye düşünmüştüm kenarına koruyucu ile hem alçakta oluyorlar.
Yazın yerde yatırıyordum ama hastalandığın bu yana yanımızda yatıyor, babayı da attık yataktan, ayrı oda bu kış için imkansız gibi çünkü saatte bir uyanıyoruz bizim odaya da sığacak bir şey olmalı
alsen senin kızada maşallahkorkuluklar baya da uzun gelmişti bana bakarken atlayamaz gibi geldi ama bu kuduruklardan herşey beklenir
evet prima kullanıyodum. aktif olaNDAN. bare bu bitsinde premium alayım hassas dötlü oğlumboklu prenses diye diye sevmeseydin başına gelmezdi
huggiesin işenmemiş ahli bile şişik bacım ya ,ben de hiç beğenmedim ,1 paket almıştım zor bitirdim...
hangisini kullanıyodun , prima aktifbebek miydi diğerine geçseydin
hayırlı olsun cnm benım çok yakışmış 5 kalp açmış teninin rengini
işte ilaca başladık bakalım nolcak dun fenaydı elletmiyodu şimdi daha ,iyi.
bu arada ankara lı topiklerim geçen gün wavy ile knuştuk bir buluşma yapalım diye:44:
siz siz ayarlayın biz katılalım bu seferde öyle olsun
senaysennnnettin buldunmu senin yaramazları durduracak bi çözüm
ankaradan kimler var baska kim var
havalar sogumadan bulusalim
yok anam yok nerdee ben kosturup duryom peslerinden
oburix imin.tune noldu ya nazar mi degdi
yagmurcanim odev yapmasin ya bosverrr 0
canım ben ortaya attımbu sefer organizayson sizden ben wavy ve mepgvn kesin geliriz aksi bir durum olmadığı sürece yağmur kar olmadan ayarlayın bişiler toplaşalım
evet prima kullanıyodum. aktif olaNDAN. bare bu bitsinde premium alayım hassas dötlü oğlumkızım ın ne eksiği vardı molfixle buyudu yavrumm
ankaradan kimler var baska kim var
havalar sogumadan bulusalim
yok anam yok nerdee ben kosturup duryom peslerinden
oburix imin.tune noldu ya nazar mi degdi
yagmurcanim odev yapmasin ya bosverrr 0
6 ekim pazar nasill :))
6 ekim pazar nasill :))
dur gıtme beni bekle inşallah bu yaz ordayızyaza doğru da ankara uçak bileti alayım bari ,ordan da geri kalmayım
olursa ekime olmazsa.. hangi ay buluşursunuz.6 ekim pazar nasill :))
vallahi ben kızda böle bişe yaşamadım. molfixe gececemde oda şişiyo sanki dersin cocuk 5 kere içemiş. bilerek yapıyolar valla.
öle yapıyım dimi haklısın dur bu zaten 2 gune kalmaz zaten 40 lık bişe.evet ,daha uygun ama daha sık değiştiriyosun onda da...sen düzelene kadar en azından premium al bacım....mega paketleri falan oluyo , hepsiburada da uygun oluyo fiyatlar...ben geçen e bebekten aldım uygundu....
yaza doğru da ankara uçak bileti alayım bari ,ordan da geri kalmayım
buluşursanız ekime ,buluşamazsanız .... kasıma artık
dur gıtme beni bekle inşallah bu yaz ordayız
olursa ekime olmazsa.. hangi ay buluşursunuz.
evet ,daha uygun ama daha sık değiştiriyosun onda da...sen düzelene kadar en azından premium al bacım....mega paketleri falan oluyo , hepsiburada da uygun oluyo fiyatlar...ben geçen e bebekten aldım uygundu....
dur gıtme beni bekle inşallah bu yaz ordayız
olursa ekime olmazsa.. hangi ay buluşursunuz.
öle yapıyım dimi haklısın dur bu zaten 2 gune kalmaz zaten 40 lık bişe.
aaaa bu arada sen hala 63.7 misinbende 60.5 oldum dikkattt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?