2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay sorma boşuna gülme gülünecek hale gelirsin diye. kutu kutu bez gidiyo. bu pişk için bide bezi değiştirdim. huggiess aldım. bunuda hiç begenmedim. hemen bi işemeye şişiyo

boklu prenses diye diye sevmeseydin başına gelmezdi
huggiesin işenmemiş ahli bile şişik bacım ya ,ben de hiç beğenmedim ,1 paket almıştım zor bitirdim...
hangisini kullanıyodun , prima aktifbebek miydi diğerine geçseydin

hayırlı olsun cnm benım çok yakışmış 5 kalp açmış teninin rengini

işte ilaca başladık bakalım nolcak dun fenaydı elletmiyodu şimdi daha ,iyi.

bizimki de sığmıyo artık park yatağa ama kendi odası da hem uzak hem de çok uyanıyoz ne yapcaz bilmiyoz...geçen büyüyen beşiğimi odaya geirsek dedik artık

evet prima kullanıyodum. aktif olaNDAN. bare bu bitsinde premium alayım hassas dötlü oğlum kızım ın ne eksiği vardı molfixle buyudu yavrumm

hayırlı olsun cnm benım çok yakışmış 5 kalp açmış teninin rengini

işte ilaca başladık bakalım nolcak dun fenaydı elletmiyodu şimdi daha ,iyi.

ileri derecede kortizonlu ilaç kullanmadan geçmiyo....inşallah kısa sürer ya ,çok canları yanıyo yavrum

ankaradan kimler var baska kim var
havalar sogumadan bulusalim
bu arada ankara lı topiklerim geçen gün wavy ile knuştuk bir buluşma yapalım diye:44:
siz siz ayarlayın biz katılalım bu seferde öyle olsun

yok anam yok nerdee ben kosturup duryom peslerinden
oburix imin.tune noldu ya nazar mi degdi
yagmurcanim odev yapmasin ya bosverrr 0
senaysennn nettin buldunmu senin yaramazları durduracak bi çözüm

canım ben ortaya attımbu sefer organizayson sizden ben wavy ve mepgvn kesin geliriz aksi bir durum olmadığı sürece yağmur kar olmadan ayarlayın bişiler toplaşalım

evet prima kullanıyodum. aktif olaNDAN. bare bu bitsinde premium alayım hassas dötlü oğlum kızım ın ne eksiği vardı molfixle buyudu yavrumm

o tamamen bünyeyele alakalı ...kuzenimle 10 gün arayla doğurduk , o hastanede hemşireydi hem de ,prima hediye veriyo her doğum yapana 4 adet premium care , bu da stoklamış orda nerden baksan 4-5 paketlik ama kızına pişik yaptı ,hepsi bana kaldı o da molfixe başladı hala kullanıyo çok da memnun...bebelerin g.tü hangisini kabul ederse artık

yaza doğru da ankara uçak bileti alayım bari ,ordan da geri kalmayım

vallahi ben kızda böle bişe yaşamadım. molfixe gececemde oda şişiyo sanki dersin cocuk 5 kere içemiş. bilerek yapıyolar valla.

vallahi ben kızda böle bişe yaşamadım. molfixe gececemde oda şişiyo sanki dersin cocuk 5 kere içemiş. bilerek yapıyolar valla.

evet ,daha uygun ama daha sık değiştiriyosun onda da...sen düzelene kadar en azından premium al bacım....mega paketleri falan oluyo , hepsiburada da uygun oluyo fiyatlar...ben geçen e bebekten aldım uygundu....

evet ,daha uygun ama daha sık değiştiriyosun onda da...sen düzelene kadar en azından premium al bacım....mega paketleri falan oluyo , hepsiburada da uygun oluyo fiyatlar...ben geçen e bebekten aldım uygundu....
öle yapıyım dimi haklısın dur bu zaten 2 gune kalmaz zaten 40 lık bişe.

aaaa bu arada sen hala 63.7 misin bende 60.5 oldum dikkattt

gel bacim kalicak yer de hazir bak
yaza doğru da ankara uçak bileti alayım bari ,ordan da geri kalmayım

adimiz cikmis 9 a inmez 8 eee
buluşursanız ekime ,buluşamazsanız .... kasıma artık

dur gıtme beni bekle inşallah bu yaz ordayız

olursa ekime olmazsa.. hangi ay buluşursunuz.

e bebekten aliyorum hep ben uygun oluyor genelde premium care ciyiz biz arada aktif e kayiyoruzzz

öle yapıyım dimi haklısın dur bu zaten 2 gune kalmaz zaten 40 lık bişe.

aaaa bu arada sen hala 63.7 misin bende 60.5 oldum dikkattt

aboooo ne diyon kız sen , 60 mıııııııııı
kıskandım lannnn ...ama bu 63 küsürde kaldım sanırım ,direniyor benim vücut zayıflma topiğinin kaptanı insülin direnci olabilir demiş , bel ve karın bölgesi yağlanması varsa olabiliyomuş , ben de tahlil yaptırayım bi , malum benim belimde koca bir tır tekeri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…