2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel annişler, bizde yoktuk uzun zamandır, ara ara okusam da yazamadım, tüm hastalara geçmiş olsun hemen iyileşir kuzucuklar inşallah.Bizimde sümüklerimiz yeni durdu sayılır.
Kızlar kızıma yatak bakıyorum da şu çilekteki büyüyen yataklardan önerir misiniz?

günaydınnnnnn

tatlişkom hoşgeldin irisss bacımı çatlatmaya geldin demi
seherinde bizim beşiğimiz çilek ten ama benim kız ordan iniyorbende odasındaki kanepeyi açtım orda yatıyor kendi inip geliyor
sana tavsiyem şmdi nede yatıyor bilmiyorum ama biraz daha idare et sonra normal tek kişilik yatak al alçak olanlardan kenarlarınada koruyucu takarsın

bende dün itibari ile kızı sallamayı ve gece beslenmesin tamammen kestim işe başlamadan alıştırmam lazımdı gece biraz ağladı ama alışacak caresi yok

ivittt alsenim o nerde ooo gelmedimi daha olsun ben beklerim

irissssss
müjde müjdeee 60,5 kg olmuşu sen kaç demiştin duyamadımmm

valla oğlan suan ayağımın dibinde vizildiyo hiç umursamıyorum çıkmıyorum.sırf sizin için kız naptı içerde yedimi kahvaltısını onuda bilmiyorum. hepinize demet akalından nasip değilmiş şarkısını armağan edioyprum.

bu arada ankara lı topiklerim geçen gün wavy ile knuştuk bir buluşma yapalım diye:44:
siz siz ayarlayın biz katılalım bu seferde öyle olsun

kız hala yememiş bekliyo. ön dişler düştü hep kuzum ısramamış. bende minik minik koprarıp bıraktım. yemeye isteği yokya dişim yok diyo

Ben de bakayım hepsine abone almadan tek tek alınıyorsa bir deneme yapayım. teşekkürler canım.
tatlişkom lülecan çok tatlı olmuş ya, maşallahh.. pişiğiniz de geçer inşallah. diş çıkarma durumu varsa o zamanlar çok oluyor.. doktor yapacak çok da birşey yok asitli kakadan oluyor demişti, diş çıkınca geçiyor bizimki..

Bizde de büyüyen beşik var, çilek değil markası, mobilyacıdan aldık tüm odayı. Korkulukları kaldırılıp indiriliyor. Hem içi geniş hem de korkulukları yüksek şimdilik inemez.. Yanlız geçen şöyle birşey yaptığını gördüm, korkulukların kenarında yatak koruyucusu var, o koruyucunun üstüne basmaya çalılıyordu. İyice gerdirdim ayağını sokacağı yer kalmasın diye ama olurda oraya ayağını koyabilirse o zaman atlayabilir yataktan..
Ofiste daha büyük çocuğu olan arkadaşlarım var, onlar da alsenin dediği gibi bir süre sonra alçak yerde yatırmak daha iyi kendisi iniyor diyorlar..
Bakıcın nasıl bu arada?

yine başladık kendin yaz kendin oku sanki burda başçavuşun beygiri......

Son düzenleme:
Selam topikolarımmmmm ....
Bereketli birgün ,ne güzellllll

valla dun öle alelacele gittim sağlık ocağına. ama eşim gelicek bugun bi dr göturcez. tabi dişine felan bakmadı. akşama kadar 5 6 kere bıktım kakasından ne yiyoda o kadar çıkarıyo anlamadım. insan gibi yiyip at gibi zıçmak bu olsa gerek

ayrıca ben bu bizim ebeyi bigun haşat edicem. gecen ay 82 dediği boyuna bu ay 80 dedi. noldu cocuk çektimi dedim. gecen 82 demiştin. mezurayla boy ölçüyo hasbammm

Aslında bende büyüyen beşiği yaza doğru normal yatak olarak kullanırız diye düşünmüştüm kenarına koruyucu ile hem alçakta oluyorlar.
Yazın yerde yatırıyordum ama hastalandığın bu yana yanımızda yatıyor, babayı da attık yataktan, ayrı oda bu kış için imkansız gibi çünkü saatte bir uyanıyoruz bizim odaya da sığacak bir şey olmalı

alsen senin kızada maşallah korkuluklar baya da uzun gelmişti bana bakarken atlayamaz gibi geldi ama bu kuduruklardan herşey beklenir

umay la dalga geçmiş miydin sizin evdeyken maaşın yarısı bez parasına gidiyo benim

jakuziye çok sokuyosan çekmiştir belkim

ay sorma boşuna gülme gülünecek hale gelirsin diye. kutu kutu bez gidiyo. bu pişk için bide bezi değiştirdim. huggiess aldım. bunuda hiç begenmedim. hemen bi işemeye şişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…