günaydınnnnn diyorum ve kaçıyorum çokkk işim var ev toparlayıp valiz boşaltıcam snra tekrar valiz hazırlamaca offff ya
biii dakikaaaaa adanayamı geliyorsuuun nezaman nerdee saat kaçtaa neeee
haftasonu olmasın ama noolurrr adanada olmicaz bizzz:18:
Selam topikler
yeni bir bakici macerasiyla karsinizdayim. Dun baslattik bakalim hayirlisi
yarin da uc tane is gorusmem var. Eylul geldi eve donduk bi anda temponun icinde bulduk kendimizi
senaysen fotolari gordum cok guzel cikmissiniz irisimle
tatliskom goktugumun dogum gunu kutlu olsun nice guzel seneleri olsun
Alsencim hosgeldin sen de evine. Bizde de valiz bosalt yika utule fasli var ama neyseki biz kesin donus yapik bi sure valiz gormek istemiyorum
hepinizi optum canlar
Selam topikler
yarin da uc tane is gorusmem var. Eylul geldi eve donduk bi anda temponun icinde bulduk kendimizi
Alsencim hosgeldin sen de evine. Bizde de valiz bosalt yika utule fasli var ama neyseki biz kesin donus yapik bi sure valiz gormek istemiyorum
hepinizi optum canlar
hi babes
sağ salim geldik, ev bakıyoz, okulları inceliyoz. 2 ev baktık, birinde hintliler oturuyo, acayip baharat kokuyo ev ya, nası çıkcak kokusu? boyayalım dedim, eşim ters ters baktıama bahçesi filan var, sakin bi yer, okulu çok güzel. biri de daha şehrin içinde, ama gürültülü, sokakta oynıcak pek yer yok, bilemedim. 2. daha geniş, ev daha bakımlı gibi. gerçi geniş lsa neyime sankim eşya var adam diyo bakın işte burda bol bol dolap var, haa dedim tam bana lazım olan şey. artık bavulları koyarım içine
şu anda bi otel odasından bildiriyom, ilk alışverişimizi yaptık, bebek koltuu
araba almak lazım, para kalırsa tebi, paralar uçuyo arkadaşşimdi bi tane kiraladık, o bitmeden bi tane almak lazım. çay istiyorum bi deeee, kahveden fenalık geldi arkadaş bu ne yaa.
bi de bana hiç yabancı gibi gelmiyo lan burası, avrupaya gidince kendimi daha yabancı hissederdim, burda herkes rengarenk, arada kaynıyom direk. bi de konuştuklarını da çok kolay anlayınca sanki türkiyede başka bi yere gelmiş gibi hissediyom ya hayırlısı.
ayrılırken annemden ağlamadım ben hiç lan, bi gevşeyince musluk kapanmıcak sanırım :26: yksa çok mu duygusuz bi insan oldum ben
neyse şimdilik bu kadan. burda saat şu anda akşam 9, siz horul horul uyuyonuz tebi.
hadi öptüm
byyy
haftasonu buluşma var stopSelamlar stop
Mobil.girdim stop
Hic beceremiyorum stop
Herkes iyidir insallah stop
geçmiş olsun canım ,herşeyin hayırlısı ...Merhaba topikcanlar bu aralar sikintili gunler geciyorum bu hafta gebeligimi sonlandirabilirler dualariniza beni ve bebegimin hakkinda hayirlisi olmasi icin ekler misiniz
tatliskom goktugumun dogum gunu kutlu olsun nice mutlu saglikli yillar olsun
tull cum senin icin de minik icin de hayirli olsun canim
iriscan bizi istanbullarda yalniz birakmadi cook tesekkur ederiz hediyelerimiz de pek guzel oldu
Herkese günaydınnn...
Önce kendimi tanıtayım, ben eski mutlusu.. Kullanıcı adını değiştirdim, eskisi çok deşifreydi.. Geçen bir arkadaşım dedi senin kk daki yoeumları okudum diye!! Evoradan da değişebildiğini öğrwnince değiştirdim..
Feliz ne demek derseniz "mutlu" demek:))
Göktuğ doğumgünün kutlu olsun:)) tatlişkom gittiniz mi kebapçıya kutlamaya??
Tull geçmiş olsun, allah hayırlısını nasip etsin..
Biz cuma doktora gittik. Kan değerlerimiz sonırın çok az üstünde kan damlasına gerek yok, pekmez kırmızı et yeterli dedi doktor.
Bıngıldakta biraz açıklık var d vitaminine bir süre daha devam ve bol güneş..
Bunun dışında herhangi bir vitamin balık yağı vs. Gerek yok, yiyeceklerden doğal olanı alsın yeter dedi..
Meningekog aşısını bayağı araştırıp gitmîştik yaptırmayı düşünüyorduk zaten doktorda kesinlikle önerdi maddi olarakimkan varsa. Biz de yaptırdık bugün. 3 ay sonra ikinci doz olacak.. Ayeş huzursuzluk yapabilirmiş.. Bakalım inşallah olmaz..
Bizden haberler böyle..
evet adanaya geliyom ,bu haftasonu değil canım , 15 kasım da geliyom
Merhaba topikcanlar bu aralar sikintili gunler geciyorum bu hafta gebeligimi sonlandirabilirler dualariniza beni ve bebegimin hakkinda hayirlisi olmasi icin ekler misiniz
Selam topikler
hepinizi optum canlar
ohhh iyi barii yaaa daha varmıç bende gelirim durucanımlaa
Wavybaby yapıyo cokda guzel yapardı artık bıraktı o işlerı ahh ahh wavyişkom artık işe başlıcak
dan diye dalıyorum geçmişle birazdan fırsatım kalırsa ilgilenicemm
artı özledim leyn burasınııı
ve ve ve Poyraz dün düştü, ilk düşmemizi gerçekleştirdik te
burnu da kanayınca kendimizi hastaneye attık , ama burun kanaması ile kaldı çok şükür öyle görünüyor,
benim acil ihtiyacımı karşılamak üzere babasına teslim ettiğim Poyraz ın babasınında '' dur ben altını değiştireyim '' ,diye düşünüp çoçuğa 2 sn lik arkasını dönüp bez alma girişiminin Poyraz tarafından ''ben ineyim şu yataktan,annem de gidiyor bak '' düşüncesi ile gelişen olay önce babanın ayyyyyy diye bağırışı ve ardından da korkan poyraz ın korku ağlaması ile son buldu. (yatak bu arada bizim yatağımız,biraz da yüksek zaten )
he ben burada böyle rahat anlatıyorum da o anda direkt salak a bağlamıştım ne yapmalı konusunda,neyse yüz göz yıkama , sakinleşmeyen paşa , kanayan burun derken hastaneye damladık, yüzükoyun düşmesi,ağlaması, kusması olmaması,ateş i olmaması, vb. neticeler sonucu röntgen çekilmedi, buruna buz tutmaya çalıştık tabi o da olmadı,
gün sonunda doktor vb. üniformalılara çemkiren Poyraz,erimiş buz,''bir düşme ile salak a bağlıyorsam ilerisi ne olucak '' düşüncesindeki ben kaldık, başka da olmasın,kimse de yaşamasın,
burnu da kanayınca kendimizi hastaneye attık , ama burun kanaması ile kaldı çok şükür öyle görünüyor,
benim acil ihtiyacımı karşılamak üzere babasına teslim ettiğim Poyraz ın babasınında '' dur ben altını değiştireyim '' ,diye düşünüp çoçuğa 2 sn lik arkasını dönüp bez alma girişiminin Poyraz tarafından ''ben ineyim şu yataktan,annem de gidiyor bak '' düşüncesi ile gelişen olay önce babanın ayyyyyy diye bağırışı ve ardından da korkan poyraz ın korku ağlaması ile son buldu. (yatak bu arada bizim yatağımız,biraz da yüksek zaten )
he ben burada böyle rahat anlatıyorum da o anda direkt salak a bağlamıştım ne yapmalı konusunda,neyse yüz göz yıkama , sakinleşmeyen paşa , kanayan burun derken hastaneye damladık, yüzükoyun düşmesi,ağlaması, kusması olmaması,ateş i olmaması, vb. neticeler sonucu röntgen çekilmedi, buruna buz tutmaya çalıştık tabi o da olmadı,
gün sonunda doktor vb. üniformalılara çemkiren Poyraz,erimiş buz,''bir düşme ile salak a bağlıyorsam ilerisi ne olucak '' düşüncesindeki ben kaldık, başka da olmasın,kimse de yaşamasın,
Gecmis olsun cnm allah bidaha yasatmasin. İnsanin eli ayagi dolasiyor .
aboooo , geçmiş olsun sülüman paşama yaaaaa ......
daha büyük kazalar olmasın inşallah diycem ama düşmeden kalkmadan büyümüyolar galiba :44: bişeyi olmamasına sevindim kuzunun...
buluşma öncesi façayı dağıtmasın lan , bu buluşmada rakip var ,hem de bayağı dişli rakip
aminnn ,aminnnnn
doğru dion iriscan valla bu sefer rakip var, ne bu beee, herkes harem i dağıttıyor, göktuğ mirayı kaptı , bakalım bu sefer kim gidicek, son olraka kimler geliyor iriscan ???
Dunde oğlumun doğum gunuydu. Yarın aşıya gidicez
selam millet ben geldimama çok yorgunum valizi bile boşaltmadım
sizler nasılsınız
Merhaba topikcanlar bu aralar sikintili gunler geciyorum bu hafta gebeligimi sonlandirabilirler dualariniza beni ve bebegimin hakkinda hayirlisi olmasi icin ekler misiniz
Selam topikler
hepinizi optum canlar
Menenjit aşısı, özel olanı. 2 doz, bacaktan, 155 tl bir tanesi. Aslında çok nadir görülen bir hastalıkmış ama 24 saat içinde öldürebiliyormuş, allah korusun.. Yan etkisi de yokmuş, klasik, ateş vs. dışında. Bu sebeple risk almak istemedik biz.hayırlı olsun yeni adın :) menenjit asısı mı o yaptırdığın canım bende araştırmaya başlicaktım agızdanmı koldanmı nasıl yapılıyor toplam kaç doz fiyatı nedir bi aydınlatırmısın :)
Gürcü ne oldu o kovuldu mu ya.. Kaçırmışım o kısmı. Türk mü bu yabancı mı? İnşallah tam istediğin gibi bir iş bulursun canım. Tabi bakıcı da içine siner.Selam topikler
hepinizi optum canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?