2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam topikler
yeni bir bakici macerasiyla karsinizdayim. Dun baslattik bakalim hayirlisi
yarin da uc tane is gorusmem var. Eylul geldi eve donduk bi anda temponun icinde bulduk kendimizi

senaysen fotolari gordum cok guzel cikmissiniz irisimle
tatliskom goktugumun dogum gunu kutlu olsun nice guzel seneleri olsun
Alsencim hosgeldin sen de evine. Bizde de valiz bosalt yika utule fasli var ama neyseki biz kesin donus yapik bi sure valiz gormek istemiyorum
hepinizi optum canlar

günaydınnnnn diyorum ve kaçıyorum çokkk işim var ev toparlayıp valiz boşaltıcam snra tekrar valiz hazırlamaca offff ya

gene nereye beeee ,daha yeni geldinnnnn

biii dakikaaaaa adanayamı geliyorsuuun nezaman nerdee saat kaçtaa neeee

haftasonu olmasın ama noolurrr adanada olmicaz bizzz:18:

evet adanaya geliyom ,bu haftasonu değil canım , 15 kasım da geliyom

hadi hayırlısı bacım ,sen şu bakıcı işni halledersen ben de ikinciyi yapacam ona göre
iş görüşmeleri için de bol şans şimdiden canım ,inşallah gönlüne göre biyer bulursun

odtucanim insallah bu bakici icine siner tatlim ve de tamm istedigin gibi bir is olur soyle eve yakin az is ve dolgun maasli olanindan

Ceydaaaaaaaammmmmmmmm , unutmadın biziiiiiii

Hintliinin evini tut bence , nedense o daha mantıklı geldi ,naapcan büyük evi , gez dolaş boşver
Gittiğin gün aradım ama akşam saatiydi , havadaydın muhtemelen
giderken buluşamadık ama dönerken istanbul aktarmalı gelin lan

Selamlar stop
Mobil.girdim stop
Hic beceremiyorum stop
Herkes iyidir insallah stop
haftasonu buluşma var stop
unutma stop

Merhaba topikcanlar bu aralar sikintili gunler geciyorum bu hafta gebeligimi sonlandirabilirler dualariniza beni ve bebegimin hakkinda hayirlisi olmasi icin ekler misiniz
geçmiş olsun canım ,herşeyin hayırlısı ...

tatliskom goktugumun dogum gunu kutlu olsun nice mutlu saglikli yillar olsun
tull cum senin icin de minik icin de hayirli olsun canim
iriscan bizi istanbullarda yalniz birakmadi cook tesekkur ederiz hediyelerimiz de pek guzel oldu

istanbul trafiği sayesinde çok kısa görüşebildik ama çok mutlu oldukkkk ,gene gelll ama düğüne gelme lan o ne asortiklik öyle , rimel de sürmüştüm ama çok ezildim

Bizim doktor da yaptırma demişti ya , 15.ay kontrolünde tekrar soralım madem :44:

Merhaba topikcanlar bu aralar sikintili gunler geciyorum bu hafta gebeligimi sonlandirabilirler dualariniza beni ve bebegimin hakkinda hayirlisi olmasi icin ekler misiniz

canım Allah hakkında hayırlısını versin dualarımız seninle ve bebeğinle

İnsallah cok memnun kalirsiniz bu bakicidan gonlune gore ewe yakin bir is bulursun insallah.

Mutlu yıllara koca g.tlü prensim , iyi ki doğmuşsunnnn , çok mutlu olursun dilerim , upuzun sapsağlıklı bi hayatın olur inşallah , güzel ve sessiz sakin bi gelin bulursun da ananı çok kaynanatör yapmazsın inşallah :119::119::119::119:

Wavy mle mesajlaştık bu arada ; ilk iş günü , çok yoğun , herkese selamları var

kızlar albüme foto koyayım dedim 4 tane koyabildim daha fazla ekleyemiyorum hata veriyo malesef

Son düzenleme:
dan diye dalıyorum geçmişle birazdan fırsatım kalırsa ilgilenicemm
artı özledim leyn burasınııı

ve ve ve Poyraz dün düştü, ilk düşmemizi gerçekleştirdik te

burnu da kanayınca kendimizi hastaneye attık , ama burun kanaması ile kaldı çok şükür öyle görünüyor,
benim acil ihtiyacımı karşılamak üzere babasına teslim ettiğim Poyraz ın babasınında '' dur ben altını değiştireyim '' ,diye düşünüp çoçuğa 2 sn lik arkasını dönüp bez alma girişiminin Poyraz tarafından ''ben ineyim şu yataktan,annem de gidiyor bak '' düşüncesi ile gelişen olay önce babanın ayyyyyy diye bağırışı ve ardından da korkan poyraz ın korku ağlaması ile son buldu. (yatak bu arada bizim yatağımız,biraz da yüksek zaten )
he ben burada böyle rahat anlatıyorum da o anda direkt salak a bağlamıştım ne yapmalı konusunda,neyse yüz göz yıkama , sakinleşmeyen paşa , kanayan burun derken hastaneye damladık, yüzükoyun düşmesi,ağlaması, kusması olmaması,ateş i olmaması, vb. neticeler sonucu röntgen çekilmedi, buruna buz tutmaya çalıştık tabi o da olmadı,
gün sonunda doktor vb. üniformalılara çemkiren Poyraz,erimiş buz,''bir düşme ile salak a bağlıyorsam ilerisi ne olucak '' düşüncesindeki ben kaldık, başka da olmasın,kimse de yaşamasın,

Gecmis olsun cnm allah bidaha yasatmasin. İnsanin eli ayagi dolasiyor .

aboooo , geçmiş olsun sülüman paşama yaaaaa ......
daha büyük kazalar olmasın inşallah diycem ama düşmeden kalkmadan büyümüyolar galiba :44: bişeyi olmamasına sevindim kuzunun...

buluşma öncesi façayı dağıtmasın lan , bu buluşmada rakip var ,hem de bayağı dişli rakip

Gecmis olsun cnm allah bidaha yasatmasin. İnsanin eli ayagi dolasiyor .

aminnn ,aminnnnn

doğru dion iriscan valla bu sefer rakip var, ne bu beee, herkes harem i dağıttıyor, göktuğ mirayı kaptı , bakalım bu sefer kim gidicek, son olraka kimler geliyor iriscan ???

aminnn ,aminnnnn

doğru dion iriscan valla bu sefer rakip var, ne bu beee, herkes harem i dağıttıyor, göktuğ mirayı kaptı , bakalım bu sefer kim gidicek, son olraka kimler geliyor iriscan ???

sen - ben - msoe - pepik - feliz - seherinde - seval34 - icedaisy ...
tulll gelemiyo malesef , ilaçla halledilmezse operasyon geçirecekmiş

selam kızlar

doğum günü kutlu olsun paşanın, nice mutlu sağlıklı senelere, rabbim hayırlı evla etsin inşallah
Dunde oğlumun doğum gunuydu. Yarın aşıya gidicez

hoş geldin ve nereye
selam millet ben geldimama çok yorgunum valizi bile boşaltmadım
sizler nasılsınız

çok çok geçmiş olsun canım, ikiniz içinde sağlıklı olan olur inşallah

msoe umarım bu defa anlaşırsınız kuzucukta hemen alışır, görüşmeler içinde bol şans en yakın ve en paralısı

çok geçmiş olsun poyrazıma bir daha da olmasın inş.

Menenjit aşısı, özel olanı. 2 doz, bacaktan, 155 tl bir tanesi. Aslında çok nadir görülen bir hastalıkmış ama 24 saat içinde öldürebiliyormuş, allah korusun.. Yan etkisi de yokmuş, klasik, ateş vs. dışında. Bu sebeple risk almak istemedik biz.
Gürcü ne oldu o kovuldu mu ya.. Kaçırmışım o kısmı. Türk mü bu yabancı mı? İnşallah tam istediğin gibi bir iş bulursun canım. Tabi bakıcı da içine siner.

Çoook geçmiş olsun paşaya.. İnsan o an ne yapacağını bilemiyor gerçekten ama olacak bunlar kaçış yok.

merhaba topikolarım özledim sizleri yaevi biraz topladım kızı uyuttum geldim
memlekette çok rahattım zıpırlar bu sefer çok rahatlardı hiç üzmediler beni yediler içtiler uyudular ve mıçtılar
oğlum orda kaydıraktan düştü alnını yaraladı ama çok şükür başka bir sıkıntısı olmadıoğlum biraz daha uslu olmaya başladı söz dinliyor artık ama hala konuşmuyor
kızımı sorarsanız canıma okuyor ya saniye yerinde durmazmı ir bebek işte benimki durmuyor yürümeyide çok ilerletti bırak sürekli gezeyim diyor arkasında koşmaktan helak oluyorum

pazarteside antalya yolcusuyuzbenim zıpırlarla nasıl geçicek merak içindeyim doğrusu

sizler ne yaptınız
yeni hamişlermi var allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
göktuğğğ kuzum ömrün güzel olsun
irisss bacım sen nasılsın bu ne ya herkese buluşuyon
poyraz kuzuya çokk geçmiş olsun allah beterinden korusun
felix delix belix neydi ya yeni adın neyse hayırlı olsun kimse tanımasın
msoe herşey gönlünce olsun
pepik resimlerini gördüm oğlun pek dadlı maşallah ama anasıda güzelmiş yani
senaysen bacım wavvvvv dedim ve bizimle buluşma sakın dedim

çok geçmiş yapamadım yapabildiklerim bunlar varmı başka haberler söyleyin bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…