2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah korunuyomuydun canım eminim şaşırırlar ama sonra çok sevinirler

Koyde birakmistim hapi canim ramazanda duzensiz oldum dr gittim yoktu dun test yaptim cikti

canım çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah korunuyomuydun canım eminim şaşırırlar ama sonra çok sevinirler

Koyde birakmistim hapi canim ramazanda duzensiz oldum dr gittim yoktu dun test yaptim cikti

Merhaba agustoas bocekleri ve anneleri kizim ayin 22 sinde yasina girdi resimli pasta yaptirip kucuk capta bir parti yaptik evde dun bir yas kontrolu vardi 9250 gr 78 cm olmus kuzum ve kizlar sabah gebelik testinde cift cizgi gordum

Hayırlı uğurlu olsun haydee al baştan tull. Kızanamı geldiniz arkadaş daha dun doğurduk. Pıtır pıtır hamileler dökülüyo. Şaka şakaaa doğurun kardeşsiz olmaz hepiniz gelceniz lafıma. Biz 2 kardeş cok mutluyuz arada pislik çıksada mesela dünki dışarda yemeğimiz haram oldu oğlan susmadı uyuyamadı darlattı sınır etti. Kızında oyununu bozduk eve getırdık

tatlışım 2miz mi varız kız ela hasta ya 2 hafta önce taşındım ben o ara hasta olduydu aynı o ilaçları kullanıom antibiyotk haftalık diye bidaha aldırdım napsam ya mızık mızık ötüyo

çok tebrik ederim tull
annen yine gelir gider hiç bir şey olmaz Allah gücünü veriyor

yine yanında olur merak etme hem bu öyle sıkıntılı olmaz belki her gebelik aynı değilki hiç kafan karışmasın tatlım

Tesekkur ederim kismet boyleymis ins kolay gecer

Tull
Hayirliolsun cnm. Allah verir kolayligini. Benimde yanimda etrafimda kimsem yok ama bi kardes olsa keske diyorum. Cok gitgeller olur kafanda ki cok normal, kardes iyidir herzamn.

Gecikmis dogum gunumuzu yaptik. Resim koymsk istiyorum ama bu telle alinti bile yapamiyorum yorum yazacagim herseye begen gec yapiyorum. Yarin tabletten koymaya calisicam. Uzun zamandir resim koymamistim

Tull
Hayirliolsun cnm. Allah verir kolayligini. Benimde yanimda etrafimda kimsem yok ama bi kardes olsa keske diyorum. Cok gitgeller olur kafanda ki cok normal, kardes iyidir herzamn.

Gecikmis dogum gunumuzu yaptik. Resim koymsk istiyorum ama bu telle alinti bile yapamiyorum yorum yazacagim herseye begen gec yapiyorum. Yarin tabletten koymaya calisicam. Uzun zamandir resim koymamistim

Saol canim bakalim dr gidelimde sorunlar cozulur hemen benim kafami karistiran cvrem ama esimle karar aldik 2 ayi gectikten sonra soyleyecez herkese pasanin resimlerini bekliyoruz bende prensesi mi koyacam yarin

biz damla felan kllanmıyoz

dik oturup oturmadıı konusunu bilmiyorum hiç dikkat etmedim ya, bi bakiiim

çoook mersi yavlu, öperim adamımı, enkek oldu tebi

öle işte, bavul topluyom hala bitmeid sıtkım sıyrıldı valla

tatloşum seni çok seviyom mucks, arayacam yarın işallah, yarın gece yolcuyuz

çok öptüm herkesi, mutlusu ve pepiki unutmuşum geçen onlara da öpücüksss

bide hamilelere kolay gelsin afferim size, bi cesaret yapın ya, yoksa uzuyo araları.

hadi byes

Yeni haftaya başladık yine, hepimiz için güzel bir hafta olsun..
Biz cumartesi tahliller için hastaneye gîttik.. Ama gitmeden önce benim herbokolog kafamı yedi ne gerwk var sağlam çocuğun canını yakacağız boşuna filan.. Gittik kan aldırmaya Ela ortalığı yıktı, ağlamaktan katıldı, kusacaktı nerdeyse.. O halini görünce ben de başladım ağlamaya, zaten bilinç aştımda acaba boşuna mı canını acırıyorum düşüncesi sokulmuş.. Aldıramadan Elayı alıp çıktım. Doktora gidip sordum tekrar çok ağlıyor kesin gerekli mi diye. O da 1,5 yaşınakadar yaptırmak lazım kan dırymu görmeliyiz ama şimdi ıstar etmeyin başka bir gün getirin dedi.. Cumartesi pazar bol bol gezdik kuzumla sonra dün gidip aldırdık. Yine ağladı tabi de biraz daha normaldi katılmadı en azından.. Herbokoloğa çok kızdım ama!! Böyle durumlarda ikinciyi kesinlikle yapmayacağım diyorum.. Bakalm zaman ne gösterecek..
Gece de hiç uyumadı saat başı uyandı korktuğu için sanırım..
Tull hayırlı olsun, cesaretin için de tebrikler..
Cydnks iyi yolculuklar, inşallah çok güzel geçer ordaki günleriniz..
Pepik fotoları bekliyoruz..

gunaydin kizlar
cmtsiden beri kizcemin atesi var sudan cikmiyoruz dussun diye ilac da cok fayda etmiyor niye anlamadim her zamanki gibi..
bugun biraz daha iyice gibiyiz bakalim..
sizler nasilsiniz

Selam topikolarımmmm , yine bir haftaya daha başladık hayırlı uğurlu olsunnnnn

Biraz geçmiş yapayım bikaç sayfa birikmiş Biraz da işlerim var ama buralardayım , haftasonu mekana bakamadım ama şimdi telefonla arıycam bizim eski sokaktaki particiyi , akşama da gidebilirsem istinyedeki particiye bakıcam ,orası daha güzel bahçeli mahçeli oyuncaklı...Fiyatlar nedir ama hiçbi fikrim yok...

Bi de yoklama alalım ; 7 veya 8 eylül buluşması için kaç kişiyiz ? 8 eylül pazar daha uygun sanki , eşleri veya kendileri çalışan arkadaşlarımız için :44:

gunaydin kizlar
cmtsiden beri kizcemin atesi var sudan cikmiyoruz dussun diye ilac da cok fayda etmiyor niye anlamadim her zamanki gibi..
bugun biraz daha iyice gibiyiz bakalim..
sizler nasilsiniz

geçmiş olsun kuzuma , doktora gitmediniz mi canım ? iltihap falan mı var acaba ?

Ben de her seferinde 2.yi yapmamaya karar veriyorum ama kıpırım da kardeşsiz kalmasın istiyorum..naapcaz yaaaaa ,hamile kallıp mı boşasak adamları mutlusum ,ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…