2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,

dün kalp atışlarına gittik maşalllah yavrum beatboxcı çıktı duptıs duptıs atıyordu kalbi çok şükür. ama kötü haber plesenta çevresinde karartı var böyle katman gibi. ilk keseyi gördüğümüzde de yan tarafında vardı böyle kese gibi o dağılmış çevrelemiş. dr endişe etme ama bilmen lazım dedi ve progestana devam dedi. dinleneceksin dedi ve Allah çok büyük bu hafta tatil işyerinde. :KK9: ama hafif ağrım var ve korkuyorum neden bilmiyorum. sürekli kasıklarım batıyor.

yumurtalıklar vs hersey yolunda dedi ama kesem yamuk yumuk gibi geliyo bana yakınlastirinca. kafasini ölçtük 11,8 mm geldi normal mi 7+1de? of of ne zormuşşşşşş! 15 gün daha beklicem bir dahaki randevu için. :nazar:

canım öyle karartı varsa belki bir miktar lekelenmelerin olabilir bu yüzden uyarmıştır seni. progestan kullanmayı sakın ihmal etme o büyük bi ihtimalle önlicek zaten. bebeginde gayet güzel gelişmiş. bu randevuları beklemek zaten ayrı bi stres. Allah hepimizin gönlüne göre versin

canım öyle karartı varsa belki bir miktar lekelenmelerin olabilir bu yüzden uyarmıştır seni. progestan kullanmayı sakın ihmal etme o büyük bi ihtimalle önlicek zaten. bebeginde gayet güzel gelişmiş. bu randevuları beklemek zaten ayrı bi stres. Allah hepimizin gönlüne göre versin

meltemcim o karartı korkutuyor beni işte çevrelediği için plesentayı. ilk başta bi kenardaydı ama şimdi etrafında. bu düşük riskinin arttığını mı gösterir? hiç lekelenmem kanamam yok şükür şimdiye kadar :nazar:

meltemcim o karartı korkutuyor beni işte çevrelediği için plesentayı. ilk başta bi kenardaydı ama şimdi etrafında. bu düşük riskinin arttığını mı gösterir? hiç lekelenmem kanamam yok şükür şimdiye kadar :nazar:

Canım karartı nerde pek anlamadım...
dr um yat dınlen vs dıkkat et dedimi..

Merhaba Bende 6 haftalık hamileyim 1 oğlum var bu 3üncü hamileliğim 2ncisi boş gebelikti nisanda kürtaj oldum buda öyle diye çok korktum ama dün bebeğin kalp atışlarını gördük çok mutluyum.Tsh ım çok yüksek ilaç kullanıyorum ilk oğlumu erken doğum yapmıştım inşallah buda öyle olmaz.

benim de guatrım var Levotiron hap kullanıyorum endokrinologa gittim hamileyim diye dozunu arttırdı hapın ; istersen sen de bir baktır sorun yaratmasın sana daha sonra hamile kalınca gel demişti doktor bana

günaydın yoldaşlarım :KK1::KK1: nasılsınız???

ben bu sabah baya keyifsiz uyandım, kalktığımda kendimi çok mutsuz hissediyordum yaa, yemek yedim de azıcık düzeldim..

bu arada kızlar dün de söylemiştim, daha önce kasıklarımda olan batmalar 3-4 parmak yukarı çıktı, artık karnıma daha yakın yerde oluyor, 10. haftamda olduğum için normal diye düşünüyorum, malum rahim yukarı doğru büyüyor iyice,,
öyle çok rahatsızlık veren bişey yok ama artık kasıklarımda değil yanii.. benim haftamda ki kızlar sizin de yukarı kaydı mı sancılarınız??

meltemcim o karartı korkutuyor beni işte çevrelediği için plesentayı. ilk başta bi kenardaydı ama şimdi etrafında. bu düşük riskinin arttığını mı gösterir? hiç lekelenmem kanamam yok şükür şimdiye kadar :nazar:[/QUO

canım bilmiorum kaçıncı haftadasın ama benimde ilk haftalarda biraz karartı vardı hatta o zamanlar hap kullanmadıgım halde hiç lekelenmem olmamıştı. seninde olmayabilir bi de hap kullanıosan o ztn lekelenmeyi önler hiç korkma. sonuçta herşey yolundaymış. düşük tehlikesine gelince bu tehlike herkesde var 12. haftaya kadar hepimiz dikkat etmeliyiz. lekelenmesi olmayan birininde düşügü olmayacagı anlamına gelmior. dua etmekten başka çaremiz yok allah hepimizi korusun

herkese merhaba.. allahım nasip ederse bende sizler gibi ağustos annesi olacağım inşallah... hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bir sene diliyorum.. allahım minik mercimeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin.. dualarım hamiş olan tüm anne adaylarına... hayırlı cumalar arkadaşlar....

kızlar progestanı nıe kestırdı anlamadım..
benımde çok şükür herşey normal ama devam dedi..
sorıyım ben merak ettım.. cumartesı gıdıcem zaten

benim de her şey güzel dedi ama yavaş yavaş bırak hapı dedi ki 9 hafta doldu benim
günde 3 tane kullanıyordum haftaya 2ye diğer hafta 1e indirip bırakacağım hem tüp bebek hem de ikiz olunca bıraktırmadı heralde

günaydın yoldaşlarım :KK1::KK1: nasılsınız???

ben bu sabah baya keyifsiz uyandım, kalktığımda kendimi çok mutsuz hissediyordum yaa, yemek yedim de azıcık düzeldim..

bu arada kızlar dün de söylemiştim, daha önce kasıklarımda olan batmalar 3-4 parmak yukarı çıktı, artık karnıma daha yakın yerde oluyor, 10. haftamda olduğum için normal diye düşünüyorum, malum rahim yukarı doğru büyüyor iyice,,
öyle çok rahatsızlık veren bişey yok ama artık kasıklarımda değil yanii.. benim haftamda ki kızlar sizin de yukarı kaydı mı sancılarınız??

canım benım ole kasıklarım da değilde bazen karnımın heryerınde sankı gıdıklanma hissedıyırum..
bazen sagda solda mela şimdi sol kasıgımda ..
sabah sag kasıgımda..:KK9::KK9:

kızlar aranızda eli ayağı hiç ısınmayan varmı benim gibi :KK43: ben çok üşüyorum ya iş yerinde montumu üstümden çıkaramıyorum büro sıcak olduğu halde ben hep üşüyorum ne yapsam bilemedim yaa çokta kalın giyiniyorum ama yine üşüyorum :KK50:

herkese merhaba.. allahım nasip ederse bende sizler gibi ağustos annesi olacağım inşallah... hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bir sene diliyorum.. allahım minik mercimeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin.. dualarım hamiş olan tüm anne adaylarına... hayırlı cumalar arkadaşlar....

hoşgeldin canım..

akıntısı olan varmı...
benım bıraz akıntım var beyaz ama sabah barız ıslaklık hıssettım..

benim çok nadir akıntım oluyor o da kremsi bembeyaz bişeyler geliyor

kızlar aranızda eli ayağı hiç ısınmayan varmı benim gibi :KK43: ben çok üşüyorum ya iş yerinde montumu üstümden çıkaramıyorum büro sıcak olduğu halde ben hep üşüyorum ne yapsam bilemedim yaa çokta kalın giyiniyorum ama yine üşüyorum :KK50:

evet canımm ..ben hiç üşümeyen ben ...şimdi donuyorum...
bende hamılelıkte tam tersı olur dıye düşünürdüm... :KK1:

canım aynen bende çok üşüyorum.dışarıya çıkmak istemiyorum soğuk iğne gibi batıp canımı çok yakıyoo.evde de elim ayağım ısınmıyor.hele geceleri daha beter oluyor...anlamadım gitti yaaa

Ben zaten normalde de çok üşüyen bir insanım ama şimdi daha çok üşüyorum inşallah çok fazla sürmez bu durum :44:

Ben zaten normalde de çok üşüyen bir insanım ama şimdi daha çok üşüyorum inşallah çok fazla sürmez bu durum :44:

Aynen ben de normalde de çok üşürdüm ama şimdi beter bir şekilde donuyorum hiç ısınamıyorum...

Günaydın ya da tünaydın kızlar bu arada... Bugün pıtpıtlarımızı duyacağız kısmetse :) bir an önce akşam olsun istiyorum... Ama bir yandan da fena bulantım var kızlar benim hiç geçmiyor ama kusmuyorum da hiç; ne kötü bişeymiş bu bulantı .... zorla yemek yiyorum resmen hiçbirşey istemiyor canım...

yaa kızlar daha kontrole 2 hafta var ama ben çok merak ediyorum bebeğim iyi mi acaba,
ne yapsam yarın ya da pazartesi bir doktora gitsem mi:26:

Son düzenleme:
yaa kızlar daha kontrole 2 hafta var ama ben çok merak ediyorum bebeğim iyi mi acaba,
ne yapsam yarın ya da pazartesi bir doktora gitsem mi:26:

benim de 13 ocakta ikili testim var canım aynı gidiyoruz senle bir problem yoktur bence ama çok merak ediyorsan git bir görün de için rahat etsin :)

X